- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Lehet korábban nem írtam, de ez a gép megrendelésre készült és az alapkoncepció, hogy a Tt core szériára hasonlítson, illetve csak a szükséges méretekig terjeszkedjen.
Reserator 1 külső hűtéssel van megoldva, annak vannak a kivezetései a vga konzolon. A képen még nincs rajta, oda kuplungos csatlakozók kerültek.
Egy KTQM87/mITX lapban lévő integrált cpu-t hűt, annak meg bőven elég. -
jones965
Modder
A hátoldal felől semmit nem lehet látni, lévén az eredeti lemezt nem bántottam, így a radiátor és e közötti 3 szög által lehatárolt helyre lett betervezve a csövek és szivattyú. Utóbbi közvetlenül a fehér plexire van rögzítve, természetesen rezgés csillapítással.
Itt vannak a készült fotók, a csövezést nem örökítettem meg, de hátul szilikon csövezéssel vannak összekötve, illetve egy 10 mm vastag plexilap a közösítő.
-
jones965
Modder
Ha beszélni tudna a kép, azt mondaná: ha megnövök ez leszek.
-
GG888
senior tag
Kínai 2000es hulladék már nekem is nem egy tört el, meg görbült meg, a mostanival soha semmi bajom nem volt még, gondolom minőségben meg anyagban van egy kis különbség.
Ha már minden áron sufnizunk, akkor inkább tű, szerintem. A vásárlást meg a csatlakozóra értettem, sajnálom, ha nem így jött át. Krimpelőt pl. így is bukóba adjuk, de köszönjük a bíztatást
-
TaaT
nagyúr
"Az ha jól össze van popszegecselve nem rezeg."
Itt úgy látszik nem bíztak magukban mert nem szegecseltek hanem gumíroztak.
A lényeg, a hot swap rekesz sehol sem ér hozzá közvetlenül a házhoz. Alul felül gumi ágyba van rögzítve, lehet mozgatni néhány irányba pár millimétert. A felső gumi rögzítést ki bírtam szedni, az alsóval nem tudok mit kezdeni. [link]
[link] A linkelt képen a sárga nyíl a hot swap elejét rögzítő csavar, ez közvetlenül a hot swap kerethez rögzíti, nem a házhoz, könnyen eltávolítható ezzel nincs probléma. A felső piros nyíl az elválasztó lemezt tartó szegecset jelöli, az alsó kettő a 3.5 rekeszt tartó szegecseket.
A linkelt videón az ember teljesen szétbombázta az alját a gépnek, lefúrta az alsó 3.5" rekeszt és a gépházat ketté választó lemezt is, így mondjuk könnyen ki lehetne szedni a hot swap rekeszt, de ezt szeretném elkerülni.
-
feco72
Modder
Vízhűtéses pi? Óriási
. Nagyon kis méretű lap kellene max. pico vagy nano itx-ig, mert a fölé építendő ház egyéb esetben hatalmasra nőne. Kb. ezért is kérdeztem a dolgot, mert ugye itt nincs táp,vga,memória csicsázás, kábelezés stb. , maga a "környzete" adná a mod lényegét, kb. mint baluc pandorájánál.
-
GG888
senior tag
Az a baj ezzel az FSP-vel, hogy a 24 tűs az a valóságban 18 (12+6).
Így a damilozás szerintem hülyén mutatna, hogy másik felén meg csak 6 van odafogatva, bár elméletileg az az oldala nem is fog látszódni.
Az említett duplacsatik miatt ilyen a hátulja:
Ha megtalálom a teljes csatikiosztásról a skiccet akkor elküldöm majd azt is
-
jones965
Modder
Köszi srácok!
-
kisza25
félisten
-
F e Z o
veterán
Sejtésem szerint a táp vagy a toldók is harisnyázva lesznek. Nagyon igényes, szép kivitelezés.
(#3704) seniman : Én apró fogúval vágtam alacsony fokozaton. Ha nincs rajta fólia, valamit ragassz rá (széles cellux) mert nálam felhólyagzott a plexi ha nem volt rajta, pedig nem nyomtam neki, mint a meszes.
-
csabi112
Modder
Bocsánat, kicsit félreérthetően fogalmaztam, szóval nem a cső lesz kettévágva, hanem a ház.
Sajnos nem találta ki egyikőtök sem, hogy mi lesz ez a csőszerű dolog.
Ha azt mondom ajtózsanér, vagy ajtópánt? A kettévágott ház, hátsó, fölső részén fogja össze a két oldalt, a talajhoz merőleges pozícióban. Azért tervezem ilyen masszívra,(2-es falú, 50-es krómcső, belül 2,5 mm falú alucső) mert ezen fog szétnyílani a ház.
Azért örülök, hogy próbálkoztatok!
Lehet javítani, egy könnyebb kérdés következik. Talán az előző modomból ismerős lehet.Csak nehogy azt mondjátok: "hogy ez egy wifi-antenna".
-
jones965
Modder
& all. Köszönöm!
A bi-tech.net-en is július hónap sracthbuild indexe lett.
-
szab.tam
nagyúr
lehet.
de igazából nem tudni, mennyire színhű a kép.
ha az eloxáltnált pirosnak mondottak így néznének ki, jó lnenne....
de valóban narancsosnak hat.*****
itt van az egyik képen aranyos narancs és piros egymás mellett.
ha azt a pirosat önállóan nézed, akkor az is narancsnak is kinézhet...1x voltam ott, de a lilámat kegyetlenül eltalálták.
szebbre, sötétebbre sikerült, mint amit mintát előre mutattak. -
mrbig25
őstag
-
HookR
addikt
A 20db nem lenne feltétlenül gond, többet is fel tudnék használni, mint 4db, illetve a maradékot el is adhatom.
Már nézegettem 3D modellen. Az említettek közül a HF-30 tűnik a legharmonikusabbnak megjelenését tekintve, az a legkevésbé tolakodó. Ám ennél a háznál fontosabb szempont a csavaros rögzítés, így pillanatnyilag az AH-4903 az esélyesebb. Mindaddig persze, amíg nem találok jobbat, ami ötvözi a kettő előnyös tulajdonságait. -
HookR
addikt
Azért annyira nem is olcsó, ha azt vesszük, hogy a Lian Li SD-02 (4db-os csomag) kerül 2060 Ft-ba. Csak ne lenne olyan nagy (35mm)...
(#2286) FID: Igen, csak jellemzően nagyobb méretűek (35-45mm átmérő), sajnos.
Alternatívának ilyen sima gumitalpakat találtam még, amik méretben megfelelnek:
- HF-30 (2500Ft / 20db)
- AH-4903 (220Ft / 4db)(#2288) ViZion: Ha lenne még néhány jelentkező, akkor megfontolandó. Úgy van, hogy $6,50/4db + $3 posta (+ vám áfa), illetve további 4-es csomagonként a posta már csak $0,5. Azaz egy csomag esetén olyan 700Ft/db, 5csomag esetén már olyan 550/db-ra jön ki.
-
jones965
Modder
Nem kerülte el a figyelmemet.
Gondold végig, akár azon keresztül jut be, vagy távozik a levegő, illetve az alatta lévő 3 db nyíláson szívja-fújja, akkor is zárt gépházba megy-jön a levegő. Innentől kezdve a hőcsere egyre nehézkesebb, lévén a meleg levegőt valahol csak ki kell paszírozni a házból, vagy fordított esetben valahonnan szívni kell levegőt.Ugye ez csak oldallappal felszerelt verziónál érvényes.
Szándékosan nem akartam a zacskó effektust példának felhozni, de elég jól demonstrálja a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest