Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Nem is tudtam.Igaz kalapácslakkhoz még csak porfesték formájában volt szerencsém,ott meg ugye csak fém játszik.
Ezt a fajtát lehet,csak a saját műanyag primerje kell hozzá.
Még polisztirolhoz is írják. -
feco72
Modder
Leveleztem a héten én is Rudival, tudom, hogy full tele vannak. Csak pl. Playit ápr. 25 Syma, két nap. Összel ugye ki lett próbálva milyen ha együtt van. Ha együtt, akkor megvan minden (gondolom erről is tárgyalnak), hely-időpont. Ha nem akkor elötte az már ápr. közepe, vagy utána akkor május. Mindegy én kész leszek.
-
EDF-Démász
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Attól függ, mit pakolsz bele. Ha síma ledeket, ott van egy kis csavar, mert 3-5 V körül kell nekik, nem árt egy kis ellenállás sem. LED szalaggal jársz legjobban, ott minden elő van készítve és van 12 V-os is, amit símán molex csatiról "hajthatsz".
-
feco72
Modder
-
tDr1v3r
veterán
Oh, a G4... én egy Cube-ot akarok majd valamikor egyszer az életem során Hackintosh-sá alakítani - vagyis inkább kettőt, egyik megőrizné az eredeti csillogós design-t, a másikat viszont mattá tenném (lakk, fólia vagy valami spécibb cuccal) és belül átfújva kicsit letisztultabb design-t kapna mint az eredeti.
-
feco72
Modder
Terv még csak egyelőre. Mivel még nem szedtem szét (nagyon
), ezért a belső még nem ismerem, hol mennyi hely van benne, mit lehet buherálni. A hangszórókat ki szeretném vezetni a képernyő két oldalára kis gramofon tölcsér formában, a helyükre meg (ha elfér) valami gőz/füst eregető pici gépet berakni. Persze gombcsere meg led, az egész kapna egy zongora festés szerűt réz betétekkel. Alá 4 láb, így elfér a két ventillátoros hűtő (mondjuk nem hiszem, hogy anélkül elolvadna), meg az emelt magasság miatt kéztámasz. De persze még alakulhat. -
-
Ramses07
Modder
Ne aggódj itt nálam is kupi van, csak szerencsére tudtam csinálni a melóhelyemen, ezért nálam ott van kupi
Holnap rakom már össze a gépet, remélem minden oké lesz vele. ( perszer már ki lett próbálva..)Ha valakit érdekel a munkafolyamat esetleg: Nuclear Waste
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, valaki nagyon laza. Én is még várok cuccokat, meg van 1 nagy kérdés,hogy azt be lesz-e fejezve a versenyre, de az nem tőlem függ.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Raidmax