- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
A számítógép NEM azért van fém kalitkában, h őt védjük... TŐLE kell védeni a környezetet. De ezeknél a modern vasaknál figyelnek az EMI és hasonlókra, levett oldallappal is sokan használjuk. Statikusan sem fog feltöltődni, fémhez ér végülis. Vagy mire gondoltás, h baja lenne?
-
ViZion
félisten
"elég" jó:
-
ViZion
félisten
PWM-es vezérlő, ha valakinek kellene... belebotlottam, behajítom.
-
ViZion
félisten
Porfestést csak fémtiszta felületre lehet, mert festékenként eltérő a beégetési idő. Tehát itt nem lehet javítgatni, maszkolni lehet de sztem nem lenne ócó.
Nem vagyok szakértő ebben, szal. sokkal többet nem tudnék priviben sem. HA részben fested a cuccot, akor az oldószeres jobb választásnak tűnik, ebben Jones és az igazi modderek biztos segítenek. -
ViZion
félisten
Struktúr felület a neve. Ált. adalék anyaggal oldják meg, legalábbis nálunk a festékek 90%-a ilyen, h adalékkal lehet struktúr, matt vagy fényes, miközben a RAL szín nem változik. De nem hiszem,h ezt az osztrák cuccot sokan használják, mert nem ócó... De ahova porfesteni viszed, ott majd mondják, h mi a lehetőség. Lényeg az, h ugyan ott, ugyan azok végzik, akik a "síma" festést.
-
ViZion
félisten
válasz
spanglee001 #3930 üzenetére
THX, csak marha drága, vagy nem jót néztem.
-
ViZion
félisten
Dremelhez korongot hol lehet rendelni? Van többféle, vagy mire kell figyelni?
-
ViZion
félisten
válasz
GumisPeter #3903 üzenetére
uhhh... ehhh...
A drog rossz, érteeem?
Azért várom a prototípust. -
ViZion
félisten
válasz
teleahocipöm #3594 üzenetére
Az USB az Univerzális. Legalábbis olyat még nem láttam, h csak bizonyos portokon megy az egér
Bontottat keress itt a HA!-n esetleg. -
ViZion
félisten
válasz
teleahocipöm #3592 üzenetére
USB 2 hubból is bír 4 eszközt a passzív.
Nálunk cégnél a mac bill-en van 2 usb port, sokan egyikbe az egeret dugják, másikba pendrive-t, ilyesmit. Bírja símán. De sz... szerelhetsz is szalagkábelt, nagy élmény. -
ViZion
félisten
válasz
teleahocipöm #3587 üzenetére
Ha usb 3-as, akkor nincs nagy para, több eszközt is el kell bírjon...
Passzív USB 3-as is van 4 portos 4 k körül. -
ViZion
félisten
válasz
seniman #3585 üzenetére
Megtaláltam, free szállítással is
...itt viszont van 10 W-al erősebb Skil 1116, 60 db mindenféle eszközzel, kofferrel 11k-ért.Mondjuk a marókat, meg mindenféle keféket nem használnám szerintem. Vágás, csiszolás, más nem kell.
Kb. ez a 3 van:
-Dremel 200: 125 W, 5 tool, 10000 Ft
-Skil 1116: 135 W, 60 tool, 11000 Ft
-Dremel 3000: 130 W, 15 tool, 15000 Ft: de szerintem itt elírták, mert ez tartozék nélküli lesz, van 3000-15 is, ott ua. a leírás, drágább is, sztem csak ott vannak tartozékok.Fene se tudja, nem ismerem ezeket a gépeket.
Lehet elég a Dremel 200, ha kell, akkor csak lehet mittomén Praktikerben venni pár korongot hozzá
-
ViZion
félisten
Jómunkások!
Dremel-ből mennyire kell "Dremel"-t venni? Az ilyen 5-6000 Ft-os praktikeres miben másabb? Sokat én nem használom, az echte Dremel 14k-tól indul. Az olcsóknál mire kell figyelni, szabad-e ezeket venni? -
ViZion
félisten
válasz
F e Z o #3489 üzenetére
Nagyon fain, rendesen be van burkolva. VGA-ból megy a procira a víz? Nem fűti nagyon a procit?
Gondolom a monsta elbír vele.
Jones: ehh, most tudtam csak megnézni a videót, jól néz ki -mondjuk nekem kicsit sok a fény- de megfogja a tekintetet. A csövezés most is tanítani való.
irigykedem, de sajnos nem vagyok ilyen ügyes, mint Ti
-
ViZion
félisten
EDF-Démász
Attól függ, mit pakolsz bele. Ha síma ledeket, ott van egy kis csavar, mert 3-5 V körül kell nekik, nem árt egy kis ellenállás sem. LED szalaggal jársz legjobban, ott minden elő van készítve és van 12 V-os is, amit símán molex csatiról "hajthatsz".
-
ViZion
félisten
-
-
ViZion
félisten
Én ott tartok, h a phobya rácsa elég érdekes...
Szélén a lyukakba mennek a nagy csavarok, amiket a ventikhez kaptam, ezek a műanyagba metszősek. Középen viszont kis menetes sz@rok vannak... Tehát a venti felől kellene bele valami, de semmi nem jó oda. Felfurkáltam a nagy csavarhoz, sorjátlanítom, utána csak sprézzem át fehérre a fekete lemezt, vagy mi? Mondjuk fekete festék van itthon, látszódni nem fog, sokat nem osztana... -
ViZion
félisten
Függőleges állásból vízszintesbe vált és ezen csúszik szét a két oldal...
Esetles ez tarCSa a söröket a gép mellett... de ott melegedne -
ViZion
félisten
válasz
szab.tam #3093 üzenetére
Kivágások nincsenek berajzolva. Az első ventik fújnak befelé, kifelé a tápon át, VGA-n át, és a mobo mögött meg a VGA felett lesznek kivágások. Radi felől a nagy venti menne lassan, folyamatosan, a kicsik terhelésre kapcsolnak be. A lemezen is kivágások lesznek, ahol átmegy a mobo felé a luft, meg hátul a helső részen is kijuthat... berajzolom majd valamikor
-
ViZion
félisten
válasz
jones965 #3069 üzenetére
hááát, nálam 450/450 elvileg az SSD, az meg nem SATA II sebesség már. Hogy IRL mennyit számítana? Igazad lehet, SATA II-ről SATA III SSD-re váltottam, de nem érezhető a gyorsulás (mondjuk nem vágok videókat vagy ilyesmi, PS/Corel, stb. elég nekik így is).
Vizes témában kérdeznék
ha egy nagyobb tartállyal lenne 2-5 l vízzel több a rendszerben, az mennyit számítana? Az egybevízben kevés folyadék volt, ott a 3 dl-es tartály "csodát" tett. Phobya radi (ami Neked is van) mellett lenne értelme növelni a vízmennyiséget?
Köszönöm -
ViZion
félisten
Ha a csavar nem látszik kintről, az szebb szerintem (biztosan vannak kivételek).
Ejj, nagy az én bánatom...
Nézegettem a hot-swap kanócokat, ahol egyben van a sata és a táp kábel, van elforgatott is [link] Sajna a gyártói oldalon sata 3 Gbit/s sebességet írnak, rendszer SSD-hez akkor nem lenne szerencsés. Láttam Zalmann-nak, és talán Silverstone-nak van olyan, ahol több van egy kötegben, olyat lehet külön venni?
-
ViZion
félisten
válasz
Ramses07 #2953 üzenetére
OK, ma végre bementem az autósboltba és kicsit félve, mintha valami lackfekete szopóálarc lenne, elkezdtem körülírni a pollenszűrőt... A boltos nézett, próbált típushoz, vagy legalább márkához elvezetni... Teljesen esélytelenül
Egy-két perc után megkegyelmezett: - Nem autóba lesz, ugye?
- uhh, izé, nem...
- Akkor ezek vannak. Mondta és kipakolt egy fél tucatot a gyakoribbakból (opelek főleg)Bakker, 1100 Ft a vékonyabb, 1400 Ft a kb. 3 cm vastag szűrő, mindkettő tekintélyes felülettel. Én meg talán 2400 Ft körül vettem egy kis HEPA szűrőt anno, ami lehet, h pár %-al jobban szűr... sokkal drágábban. Szal. mostmár ezzel fogok kalkulálni, nagyon fain cucc!
Tapasztalatod szerint vékonyabb (~1 cm) vagy a vaskosabb (~3 cm) az előnyösebb a gépbe?
-
ViZion
félisten
válasz
Ramses07 #2860 üzenetére
nem tűrném meg a lakásban, biztos kimászna ilyen dög belőle
Ezek a festés hibák nagyon jók, meg a ventik is nagyon illenek bele. Igazi savval maratást nem próbáltál? Gondolom nem lenne olyan, mint a filmben, bár műanyagot már olvasztottam úgy higítóval... Nagyon jól néz ki, gratula! -
ViZion
félisten
válasz
jones965 #2849 üzenetére
..elég jól vetted az akadályokat
Nem hittem, h 5 éve csinálod, azt sem, hogy nem mérnök, asztalos, esztergályos vagy ilyesmi szakmád ne lenne (több is)... Sőt, most sem hiszem el
Jah, azt hittem ott többféle anyag találkozik, amik a hőingásra előbb-utóbb ereszthetnek.
FID: frankó lett, nehogy levágja a tartály tetejét!
Nagyon tolja a szivattyúd. Nem hangos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged