- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
jones965 #3638 üzenetére
Hát uram ez (nem seggnyalás) meg sem közelíti az itt fel-fel bukkanó emberek " alkotásait ".Nem értem miért kell ezt kiemelni egy ilyen szintű megmérettetésen.Ez símán befér a házi barkács topikba , és ott ujjongva tapsolnánk a megoldásain.Ezt úgy írom , hogy tőlem sem áll távol a modding.
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Szükségem lenne egy kis segítségre.Érdekelne ki csinálta ezt.Úgy emlékszem PH tag az illető.
-
viperabácsi
addikt
Üdv lesznek képek?
-
viperabácsi
addikt
platform váltás miatt megállt a karbonos házam befejezése.A mostani gépet
láthatjátok ,egy kis átalakítás a táp előre került került és a procira meg toronyhűtő.
-
-
viperabácsi
addikt
Az kemény.Belinkeltem a gépházat a "hogyan néznek ki a gépeink" topikba és összesen 1 azaz 1 hozzászóló volt.Nem akarom minősíteni de elég gáz.
-
viperabácsi
addikt
válasz
GumisPeter #1650 üzenetére
Nem sok mi látszik belőle , de ami igen az jól néz ki.
-
viperabácsi
addikt
válasz
GumisPeter #1648 üzenetére
Pár képet dobhatnál róla fel.
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
Engineer086 #1303 üzenetére
Ez valami GYÖNYÖRŰ
-
viperabácsi
addikt
válasz
szab.tam #1104 üzenetére
Nem lebecsülni akarom a munkádat , de nem látom lét jogosultságát az általad kreált hűtőszörnyeknek.
Egyrészt nagyon termetesek és szerintem nem sok esély van rá hogy valaki az általad írt összegeket rászánna egy gép hűtésére.Ha sokat kell költeni a hűtésre , szerintem vizet választanám.A passzív hűtésű gépeknek szerintem az a lényege , hogy a tv mellett (KICSI) dobozban elférjenek htpc -ként.A nagy tuningokat hajszolók úgyis vizet vagy extrém hűtéseket használnak.Amellett nem elfelejtendő , hogy az ALAPLAPNAK is kell szellőzés így oda csak kellene egy ventilátor legalább.Kicsit hosszú lett .
-
-
viperabácsi
addikt
válasz
jones965 #1094 üzenetére
Ha elkészül lehet megírom a cikket is
Sajnálom , hogy nincs rá több időm , mert úgy jobban haladna.(#1097) jegenye77 Örülök neki , hogy ez már több embernek is tetszik.
(#1099) tomic köszi
(#1096) szab.tam Csak az alap koncepciót vettem a Darwin Machine-tól, nem másolom le csak hasonlítani fog hozzá.
-
viperabácsi
addikt
válasz
jones965 #1088 üzenetére
Az első két carbon lap kivágva helyére próbálva.
(#1087) feco72 :
Az alu felületek Asus kékre lesznek eloxálva.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Engineer086 #1081 üzenetére
próbálom arra csinálni
A maradék lap most áll kenés alatt,utána kiszabás polírozás következik.
Miután összepróbáltam mindent , utána jön az aluminium részek HÁZILAGOS ELOXÁLÁSA -
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #1079 üzenetére
-
viperabácsi
addikt
Hali ma elkezdtem megkenni a carbon lapokat ,amiből a külső lapokat fogom kivágni.Elkészültek a távtartók is az esztergályosnál.
-
viperabácsi
addikt
válasz
szab.tam #1064 üzenetére
Ha a linket megnyitod ott látsz 2 db képet az alapötletről.Az egyik képen felismerhető a táp , az a gép eleje, a lap úgy áll a gépben ,hogy alul jönnek ki a kábelek a videó kártya pedig függőleges és szintén alul távozik a monitor kábel..A két oldalsó lemez az a lába is , tehát így kell kinézzen.
-
viperabácsi
addikt
válasz
jones965 #1057 üzenetére
Most készült el a 3mm vastag aluminium alaplapi tálca.A tálca és az összekötő henger alakú darabok kékre (ASUS P8Z77 M-Pro alaplap szineimiatt) kékre lesznek eloxálva.A szemközti oldala plexi lesz majd.A külső fekete takarók Carbon lapokból lesznek kivágva.
[Az érdeklődők majd ebben az albumban követhetik nyomon az épülést.]
#1059) Engineer086
Az alkatrészek egy része már útban van felém.Slot-in notebook dvd író , a carbon lapokat a napokban fogom megkenni gyanta+ carbon szövet-ből.Olyan 3 mm vasdtagra szeretném a carbonokat is csinálni ,sajnos nem olcsó technológia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged