- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
A jelenlegi konfigomra is van egy elég sajátos tervem, de nem nagyon szívesen piszkálnám, még a végén tuti tönkrevágnám.
478 pont az a kategória, ahol megfizethetõ áron lehet nem trágya gépet összedobni. Lehet felszívom magam és neki is állok összerakni végre. Sajnos túl sok minden kell még az építéshez (festékek, alapanyagok, idõ), 775-höz is már "csak" procit kell vadásszak, minden mást beszereztem.
A hobbim (és a közelgö esküvõnk) mellett elég nehéz lesz összehozni a gépház átalakítást, de nem ismerünk lehetetlent ugyebár.Nincs valakinek maradék dirib-darab plexirúdja esetleg? :S
-
flymi
addikt
+sephi: Nem is akarnám eladni.
Egy 478-as (nem ritka) alaplapot annyira nem sajnálnék szétb**szni ilyen célra. Ha megfő, hát Istenem...
Persze, a vrm-eket is kitakarnám azért a foglalatokkal együtt. De a többire mehet a cucc szerintem. Tök jó amúgy ez a Plasti Dip, néztem róla videókat is. Azért kíváncsi lennék, hogy egy gépház lefestéséhez kábé mennyi festékre (flakonos) lenne szükségem, valamint mennyire kényes a tapizásra.
Vettem egy ilyen hobby kést, remélem ezzel lehet kömatexet/polikarbonátot/kartont aprítani.
-
zolee5016
őstag
Én is kaptam meghívót.....
Nem tudom ,hogy alakul,de lehet megyek.....más nem nézelődni...
Sokat kell még a reszelőt tologatnom,hogy azt érezzem ez most nekem is tuti ...
de valahol el kell kezdeni....
Meglepett a VMV-s eredményem..én még mindig csak a hibákat látom benne...de most ugye meg is vagyok lőve,mert ezt ugye nem is bonthatom szét perpill......az új agymenés meg már készül..... -
jones965
Modder
Mivel szponzori támogatás többek közt a ház is, és valahogy felismerhetőnek kell maradnia, így marad ebben a formában. Igaz már jó pár helyen flex-el megigazítottam, de jelen esetben marad a dekorációs elemek beépítése. Szeretném ha nem egy szokványos mod lenne, de egyúttal szeretném azt is elérni, hogy a lehetőségekhez mérten visszafogott legyen. Ezért már az alaplapot is ehhez igazítom, illetve ha megjönnek a vga-k, azokat is.
-
-
flymi
addikt
Nem voltam egyértelmű akkor...
Az előlapi panelból szeretném kiszedni a kapcsolókat vezetékestül, mindenestül, de ott van az a fránya, kőkemény ragasztó, azt szeretném eltávolítani, hogy a rögzítő műanyag fülek és a kapcsolók/pilácsok is egyben maradjanak, ne okozzak sérülést. Gondolom ha anno odapöttyentették azt a ragasztót, valahogy el is lehet tüntetni, mondjuk felmelegítéssel, vagy valamivel ami a ragasztót oldja, de a műanyag pöckökben nem tesz kárt.Drizzt01: Azok csak hosszabbítók, már néztem... Jobb szeretném megtartani az eredetit és azt felhasználni, mert az 60cm-es. Ráadásul még szívatni is akarom magam,
mert gondoltam én magam harisnyáznám, úgysem csináltam még ilyet. Kell valami spéci szerszám, vagy elég egy hőlégfúvó és egy gemkapocs? Valahol el kell kezdeni, gondoltam nem ugrok neki rögtön egy tápegységnek...
-
Drizzt01
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest