- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
GumisPeter #5437 üzenetére
-
zolee5016
őstag
Megvan a gazda...
-
zolee5016
őstag
Hali mindenki.....öröm látni,hogy vannak még páran,akik művelik ezt a sportot.Én beleuntam,megvallom mostmár 2 éve inkább visszaültem motorozni.A hely mostmár inkább azoknak a cuccoknak kell,amik a mocikhoz vannak véve...De hogy is jön ez ide? Arra gondoltam,hogy nem fogom hírdetgetni a maradék ilyen -olyan cuccokat,postázgatni,meg az ezekkel járó dolgokkal foglalkozni.Tehát nagyvonalakban.Aerocool dead silence ház,szétszedve,de még nem darabolva dobozában,rengeteg kábel,köztük paracord piros-fekete vga 6-8-pin,akad 24 pin is.Sok apróság bizbaz fityfene.2db CM v10 pelteirtől megfosztva,sfx táp asszem 300w-os .Alseye x200 vezérlő,rakás Alseye fehér venti,meg más 12 cm-es ek..Matx alaplap... ddr3 ram.vlami régi talán 560 gtx kártya.......Szóval Ingyen elvihető,ha jössz érte...keres priviben bátran!Helyileg Budaörsön,kb egy kocsi csomagtartó megtelik
Remélem nem törlik hírdetés miatt ........ -
zolee5016
őstag
válasz
seniman #5286 üzenetére
Hahahah így van..Már az első v10-esnél bevillant a ötlet...a második beszerzése tartott sokáig...
.Mit hűt mit hűt.....A halántékomat
Csak a szimmetria végett van az ott.......annyit elárulok a hdd-k helye adja majd ki igazán a formát.De a menetes szálak,ill a lamellák felhelyezése a jövő szombati meló...A kompakt sem jó..nem ér el a pumpa a helyére így .kell egy sima radi ez helyett....a kompakt megy a h500p-be.... -
zolee5016
őstag
Idei első!!! (hsz
)
nekiálltunk...
fejtörő na vajh mi lészen??
Skicc!!! -
zolee5016
őstag
válasz
jones965 #5172 üzenetére
és mpierre
köszi......
az a baj,ha megmutatom mit szeretnék lebuknák....de a panzer annyira adja ezt a formát,hogy szinte ki lehet hozni egy az egybe,egy nemsokára megjelenő ház elejét,tetejét...persze az én stílusombanfűtőszálas melegítő...most hogy mondod.........ehhez mit szólsz Jones,,
ezen toljuk a nagykiszerelésű zsemlemorzsát.....
alul -felül 210 fokot tud,1 cm széles tefloncsík alatt van a fűtőszál.... -
zolee5016
őstag
Hello
Valaki tud segíteni hasznos tanáccsal plexihajlítás ügyben??
kb 40 cm hosszban 140mm széllességben,és 30mm magasságban szeretnék U profilt hajtani,viztiszta plexiből..
amim van az 2 fokozatú hőlégfúvó,meg egy 140-es satu....
kb mi közé fogjam be?
(értem ezalatt szögvas+ ruha?)
-meddig melegítsem,milyen fokozaton,milyen közelről,?
-mennyit lehet hajtani egyszerre? -
zolee5016
őstag
LINK
itt tartok1 .az adott riserrel úgy indul a gép,ha a kábelt vizszintesen van,azaz a kártyát a kezemben tartom.
ha a képen látható helyzetbe forditom,akkor csak az alaplapi bios beugrik,majd kiirja a kártyát és megáll a bootolás.
2 ha el is indul többször kapok képernyőillesztő nem válaszol,majd helyreáll hibaüzit....
3 nincs hibaüzi elindul,de a monitor levállt stand up- ba
4 minden jó látszólag...indul,nincs hibaüzi,van kép....rákatty egy játékra,és nem történik semmi....
na ezek a jelenségek,3 órás teszt alatt random jelentkeznek
kártyáim 780 3 db 77 1 db 690 1 db egyik sem megy....
riser a merlinből a 4k-s darab.... -
zolee5016
őstag
Hali
valaki kicsit terjedelmesen tud segíteni riser kábel működés ügyben?
lenne pár kérdésem,de feleslegesen nem lőném bele az éterbe..... -
zolee5016
őstag
Heló srácok! Attól,hogy egy sli-híd flexibilis az azt is jelenti,hogy hajlítva is működnie kell?? Jó nem épp karikára de pl ezt bírja???
LINK -
zolee5016
őstag
Üdv
sajnos megint volt 2,5 hónap kihagyásom......mindenhonnan....de rendbe jöttem,úgyhogy folytattam a moddingot is
talpon a terv,igaz erősen demoverzió még
Kb 1 kiló aluminiumreszelék lett 1,5 nap alatt....... -
zolee5016
őstag
Elég szoros volt a hétvégém...sok a meló.....de a reszelő azért egy kicsit dolgozott
Előlapt alakítgatom ....Az alura rá is fújtam egy vékony réteg occsó festéket....így pontosan látom,hol van még hiba.....
a koncepció lényege az utolsó képen már látszik......persze lesz azért ott még egy kis csavar....
LINK -
zolee5016
őstag
válasz
zolee5016 #4707 üzenetére
Lego level 999
A váz kész méretet öltött...
az egyik témaadó kártya lassan utat talál a házba........
LINK
úgy érzem ez volt a könnyebb része....
12 cm-es sli híd,egy riser kábel...nameg egy gépecske...ezeket venni lehet...ez nem nagy meló összerakni...
De a neheze,az lesz ,hogy ezt a szerkezetet valami szép emészthető formára kialakítani...
nem lesz egyszerű....... -
zolee5016
őstag
válasz
jones965 #4700 üzenetére
azdeszép!
.........................
A Cosmos 2 darabjaira hullott..na innen tuti ,hogy nem épül fel...de a darabjaira tudok építkezni....
Délelőtt bírkóztam a derékszöggel...már 90 fokban látok mindent......de épül a szerkezet.Egy öreg Compaq ház adott nekem egy dupla vga hátlap sínt.....holnap megy a helyére az is...és akkor eldől milyen magas is lesz a ház....
..Lego
level99
LINK -
zolee5016
őstag
Én is kaptam meghívót.....
Nem tudom ,hogy alakul,de lehet megyek.....más nem nézelődni...
Sokat kell még a reszelőt tologatnom,hogy azt érezzem ez most nekem is tuti ...
de valahol el kell kezdeni....
Meglepett a VMV-s eredményem..én még mindig csak a hibákat látom benne...de most ugye meg is vagyok lőve,mert ezt ugye nem is bonthatom szét perpill......az új agymenés meg már készül..... -
zolee5016
őstag
válasz
jones965 #4675 üzenetére
lehet nagyon reggel volt még mikor olvastam.........
.............................más..........................
jáccottam(
) ma délelőtt egy darab aluminiummal
azért tetszik ez a kömatex cuccos,mert ha megcsinálsz valamit az rögtön mutatós én meg ezt az alut mire majd lecsiszolom.......de nekem ez áll rendelkezésre méterszám ..többfajta profil is....meg szeretem az anyagot is.....
szóval a gerincét megpróbáltam a dolognak .
LINK
még pár helyen megnyitom,meg kap összekötőket...nameg még egy ilyen is kell ugye.... -
zolee5016
őstag
A source után úgy döntöttem előveszem a tavalyi el nem készült házkezdeményt.....
A V10 köré épült a Source....Most az új téma egy vga-lesz.....
a legszebb hűtés amit eddig láttam (nekem) ez adja az alapot -
zolee5016
őstag
Hali
tervben van egy kis polírozás....egész jó kis kezdőcsomagot kapni elfogadhaató áron.Aluminium lesz a célanyag.igazából az lenne a kérdés,hogy tükörközeli állapotra polírozott felületet,kell-e kezelni a későbbi mattulás elkerülése végett,lakkal,vagy bármi egyéb felületkezelési módszerrel.A felhasználási terület ugye adott,egy mod-ba illetve modra kerülnének a lemezek,így minimális későbbi poreltávolítás okozta karcolásokat szeretném minimalizálni. -
zolee5016
őstag
Nzxt S340
LINK.
Még rohadtul sok meló van vele.....a Fólia elég xar minőségű,van vala bajom.....de most már csak a belső a lényeg..... -
zolee5016
őstag
-
zolee5016
őstag
enzéixté
másképp...
szerkezetre gyúrva.....
LINK -
zolee5016
őstag
válasz
Engineer086 #3898 üzenetére
thx all
mozgás nem lesz......dekorelemek lesznek...... -
zolee5016
őstag
Hali
2 műanyag felületet összeragasztanék (palma)
lenne 0,5- 1mm hézag az illesztések között.......ezt mivel lehet eldolgozni,eltüntetni? Olyan anyag kellene ami csiszolható,festhető..... -
zolee5016
őstag
Jól látom,hogy nem lehet körbejárni a gépeket????
pfff azért jobban szemügyre lehetett venni őket önálló asztalon........
-
zolee5016
őstag
válasz
jones965 #3745 üzenetére
és seniman
köszi.......dekorációs csíkok lesznek,ha minden igaz.......
Lehet a végére beérek én is a géppel a mezőnybe........igaz kell még egy két karcsapás.........
minden összeesküdött ellenem ,de meglesz(vga hiba ami kiderült nem is én voltam a hunyó,egy baleset,meg a melóhely is zűrös lett) -
zolee5016
őstag
Hello
Anyagában fekete plexilapot ha meghajtok hőlégfúvóval,az visszanyeri az eredeti színét kihűlés után,vagy elszineződik....3-4 cm-es csikokról lenne szó.... -
zolee5016
őstag
Hali!
Valaki tud valami okosságot???
Az sem baj ha matt lesz....
link -
zolee5016
őstag
Erről a gépről lehet tudni elkészült-e már?
Szivem csücske a..Cosmos....ez meg a
Cruiser mod -
zolee5016
őstag
válasz
jones965 #3638 üzenetére
Hmmm
nem igen értem mi szükség van a kiemelésre....
Az biztos,hogy amikor elszakad valaki egy gyári kiépítéstől,és egyedivé alakítja a házat,az figyemet érdemel.De ebben én nem látok akkora durranást.
Az,hogy létezik olyan "jelenség " mint a hendikep egyenesen elkeserítő....minden mod,vagy átalakítás,más személyiség,más stílus.
Személy szerint nagyon örültem,a tavalyi Veletech eredménynek...
Amit Csabi,Te,meg Ger-man,Andrew csináltatok..abszolút tükrözte és megadta az egész verseny szintjét hangulatát DE befért egy Voland féle custom munka (ezt egyenesen pozitív értelembe tessék érteni) is a helyezettek közé.Innen tisztán látszik,legalább nálunk nincs semmiféle "jobbkézszabály"..
- Amúgy nem értem valahol az aggodalmadat....gondolom a Crysis mod-dal neveztél.....amit abba gépbe belelapátoltál..mint HW,tudás,kinézet szintjén.......én csak megelégedéssel dőlnék hátra a helyedben..ez a mod a közelében sincsen......
-
zolee5016
őstag
Mintha már találkoztam volna mxus gépével,blogjával a fórumon..de valahogy most nem találom....valaki nem tudja merre van a blog???
-
zolee5016
őstag
válasz
viperabácsi #2536 üzenetére
na legalább látom honnan jön!!!
THX!!! -
zolee5016
őstag
-
zolee5016
őstag
válasz
jones965 #2528 üzenetére
Ha már itt vagy kéne segítség..és aki esetleg tudja az ne tartsa magába...
Cosmos S ..szivattyúztat..fej,vagyis központi elem amin van az usb sata na meg ez a bekapcs szenzor...
már az meglőtt majdnem,hogy eddig az alaplapomra 8 kábelt kellett dugni innen,most csak 4-et )hdd led,power )
nade a fő gondom a szenzor ..honnan kap delejt? google szerint volt ehhez a házhoz egy 24-pin es toldó ami erre a csatira ment..ez nekem nincsen...így honnan adjak delejt a frontpanelre?
a csati:
A lapon még hasonló csati sincsen -
zolee5016
őstag
számomra nem lett meglepő az eredmény......hozzáteszem erős volt a felhozatal...
casecon-kategóriában szerintem ahány szavazás lett volna az mind más eredményt hoz...szép volt fiúk!
Jones munkáin látszik a legjobban ...évek múlva is a csúcsminőséget hozzák..Voland,Kiki,nem sok kell nektek sem .gratula mindenkinek
ami nekem egy kicsit negatívum volt....szinte egymást érték az asztalok,szükös volt a hely..pedig volt üres terület még bőven.és az újoncok nem kaptak idén pólót...
Jones meg változtatott a pure-n...hm hm....de az még mindig így is etalon..... -
zolee5016
őstag
válasz
Drizzt01 #2485 üzenetére
te már igazán látod is a végét...hiszen szmöre,és TE is aktív részesei vagytok,lesztek ennek a gépnek...
sabertoooth fekete lapot,CM V10-et ,tehát igen marad léghűtés)és az egyik Matrixot teszem majd bele,továbbá egy 4 ventis potis ventiszabályzót ....később egy 670,680,770 sli nézhet ki bele.....ezért is van a régebbi fotókon a felső táptakarón középtájon mégegy lyuk...a rövidebb kártyáknál itt középtájra eső vga-kábelek miatt..azt most nem vágtam ki....
seniman egy résznél ezen agyalok épp..a hátlapon levő körbefutó szegély éppen látható éle csufi...még lehet lebontom...... -
zolee5016
őstag
válasz
seniman #2483 üzenetére
All!! thx....
-Amit bekarikáztatok,az a legkisebb baj,hisz ott simán javítható....
-melegítve is van,de a sik felületeket adó darabokon nincsen
- fekete korrektebb, minőségibb ,kezelhetőbb,puhább mint az antracit...az olyan papíros viselkedésű,vagy inkább mint a régi írólap.....azért is válik,el talán..
-totál első ilyen jellegű melóm,vannak hibái nem is takargatom,ahol bírom javítom még...
- az a dúrva,hogy a műanyagon fel-fel próbál jönni a fólia...de ahol nem gondoltam,hogy megáll,ott tapad mint a barom..
- sehol nem lett tökéletes,csak nézőpont kérdése.... -
zolee5016
őstag
hát..majdnem szalonképes...
LINK -
zolee5016
őstag
nem nem csak téged izgat..nekem is halálom..a megoldás...: ha készreszerelem akkor a ventik mögé,fölé fekete harisnyából kivágott porszűrők mennek.....
ugye a ventigyűrűk fából vannak,az egyik oldaltakaró kartonlapokból van..így egy kis harisnyázás már fel sem tünik...
Az a finom por... sztem még a harisnya is csak előszűrőnek jó. ha sűrűn hagyod,nem húzod szét nagyon,jól működik..HAF-X-emben kiteszteltem,és ha a jó levegőzés megvan,akkor is kb 70%-kal kevesebb por megy a gépbe.... -
zolee5016
őstag
naszóval....az egy érdekes dolog..először méret miatt vágtam be...aztán nem találtam olyan cuccost ami hajlik 1 cm vastagságban,12cm-en keresztbe,meg hosszába is rugalmasan....erre 1 réteg karton+1 réteg kék müa lemez 6 cm széles,teljes hosszban merevítésnek+még 2 réteg karton összeragasztva lesz a megoldás.....rugalmas is maradt amennyire kell....
-
zolee5016
őstag
válasz
F e Z o #2460 üzenetére
alakul...ez az a moduláris (lego )ház egyébként?
++++++++
Bár csak a teteje jönne össze végre...de az idő......... -
zolee5016
őstag
hosszú szünet után....nekiálltam a tető kialakításának...Sokat vívódtam,a keresztbelamellázás nem ment volna,sok az ív,és emelkedik középvonal felé is a tető ...így majdnem feladtam...aztán eszembe jutott ez a megoldás....nyersen eddig ilyen: LINK
-
zolee5016
őstag
a mai nap véglegesítettem minden tervet....szinte csak a flex,a dremi,és a dekopír zörömpölt
..és elkövettem az első hibát is....az utolsó előtti képnél jöttem rá...elbax..am...
Ugyanis a sata kábel a vinyó talpraállitása miatt nem alulról lett volna jó..hanem felülről....így annyi a változás,a nyílás szélesebb,és már szépen ki is lett dolgozva...
képek -
zolee5016
őstag
szab.tam Szálcsiszolt alu-mintásat akartam először....4-5x-ös pénzbe kerültvolna,és mivel nem csináltam ilyesmit(fóliázást) kezdetnek maradt a carbon.
Márcsak a méhsejtrács hiányzik,és kész....(megrendelve már az is...) -
zolee5016
őstag
A feketét nem tudom kikerülni..mint látod már van is benne.(sokat filóztam csak a piros szürkében..de túl elnyomná a piros az összképet)..nem lesz eltúlozva,de a sabertooth is fekete,a cpu hűtő is az,meg a tetőidom is az lesz....fóliázásból max a táprekesz kap fekete fóliát,de nem biztos az sem....
-
zolee5016
őstag
válasz
seniman #2296 üzenetére
hát megszenvedtem......nem titkolom tovább ..ezt a gépet hibridnek készítem......a jelenlegi párom az egyetlen szerelmem,de virtuális/vizuális szerelmeimről mintázom ezt a házat...ez a rész ugye Jones mester-től lesz..a táprekeszt is az ő gépéről mintáztam.( lehet másolatszagú..de az megnyugtat fel sem vehetem a versenyt az Ő,illetve a másik 2 gép akotóival...így teljes lelki békével alakítgatom, a szép is lehet tárgyak soraiba).....de azért lesznek saját ötletek is..............
3 szín lesz az uralkodó...fekete ,antracitszürke (előlap,alaplapi kontrasztlemez) fekete,és piros(kábelek) -
zolee5016
őstag
Apa kezdődik....
5 óra 20 perc...de meglettéletem első ilyen melója..kisebb hibákkal,de tetszik...én csináltam
LINK -
zolee5016
őstag
válasz
szab.tam #2248 üzenetére
ez gyárilag fémszínű volt,a legelső gazdija kezeltette le feketére....na pont az a része lesz a holnapi melóm...likvid molli-t a kezembe veszem...és kipattanik onnan az egész rack...most éppen 3. lapot írom tele a teljes méretekkel,hogy tudjam bontás után is..:mit -merre -hogyan......
-
zolee5016
őstag
tehát az alap...kicsit ütött-kopott..kicsit poros még...de az enyém ....
LINK -
zolee5016
őstag
újra beszállok....igaz még az alapanyagok beszerzésénél tartok(1),és van egy csomó kérdésem.(2)....
1 beszerzési körút :ma hajnalban indultam egy CM Cosmos S lett a zsákmány szerintem atomtuti áron....
Carbonfólia megrendelve fekete,szürke színben.2négyzetméternyi kukázott (szomszéd cég elköltözött,és a telephelyről a kerítésen átívelődött)1mm vastag kissé rideg de alakítható műanyagtábla 3 db-ban.kéziszerszámaim feltöltése,illetve egyéb anyagok a jövő hétre maradtak.......
A TERV:mondanom sem kell,ha Cosmos..akkor Jones965 pure gépe az etalon..ami számomra felülmúlhatatlan....ez az S ből nem is menne...de apró ötleteket vennék...már ha nem licenced...
A felső lamellás tetőszerkezet bolygat, Víz egyenlőre kilőve....bár erősen foglalkoztat.
a komplett hdd-rackelése a háznak kuka lesz,ilyesmit szeretnék megoldani,amit szintén egy hazai modban láttam:
2. ami kérdés egyenlőre a legfontosabb....az S Cosmos elég érdekes kialakíású a 2 szélén...mármit az íves ,fogantyú alatti éléről beszélek....láttam valami olyasmi fóliázást,hogy vízben(?) oldószerben(?) áztatják,pont az ilyen girbegurba élek miatt...ez milyen cucc,illetve hol lehet ilyet szerezni?
Ha megvan minden alapanyag akkor blogot is kezdek..... -
zolee5016
őstag
Sziasztok.....
Leginkább Jones-t kérdezném,mert ő már csinált ilyen melót,de ha valaki esetleg tud okosságot azt is várom.
LINK
Ezek a Haf-X-em tervei..az eleje képlékeny még,de a teteje ilyen lesz.....a lényeg:
a tetején levő "zsaluzást" anyagából kivágva és hajlítva....vagy külön zsaluk,egy keretbe beépítése a jobb megoldás? -
zolee5016
őstag
válasz
szab.tam #1863 üzenetére
Van "egy " bajom...jó sok van
de a memóm az nagyon hasítós....főleg ha olyasmivel kapcsolatos ami érdekel....Kb 3 éve mióta itt vagyok,elég egy párszor egy gépet megnéznem,vagy többször látnom és tudom kié.Nem csak az enyémet faragom,szövöm fonom...
Naszóval szab.tam szerintem mrterminator gépére gondol..2012 elejéről-közepéről ( na jó...a dátumot csak miután leszűrtem felhasználóra azóta tudom....
LINK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest