Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
válasz
cinemazealot #5424 üzenetére
félmiliós hardvereket kellene pakolni egy reszelős/csiszólós/vágos W.I.P. gépbe?
bevett szokás a régi, vagy karton/nyomtatott teszt lap a végleges előtt.... -
Atke
senior tag
Tud valaki,vagy ismer valaki CNC-st Budapesten? Vagy máshol is jó nekem.
Egy Raijintek Metisre kéne felső szellőzést vágni. -
Atke
senior tag
válasz
jones965 #5275 üzenetére
Ennél rosszabb képek nem lennének itt...
Viszont vigyázz, mert belfolyik a tápba víz
Az első géped ami "furcsa" nekem... Talán a teteje miatt, esetleg ha olyan lenne mint az A.P.R.P.M. mod, hogy felülről csukodik le, akkor más lenne... De Tőled ez túl egyszerű nekem
Persze hozzá tartozik hogy nekem nem igazán tetszik a tT egyik ilyen stílusu háza sem. -
Atke
senior tag
válasz
jones965 #5238 üzenetére
Értem... ebbe a plexibe merev cső be, szilikon ki...Én is így oldottam volna meg
De a jelenlegi konfigba nehézkes lett volna, meg nem annyira költség hatékony...
-
Atke
senior tag
válasz
GoldhandRent #5114 üzenetére
Ezért írtam hogy olyan érdekel ahol tuti hogy van(aki írja tudja hogy van
)
-
Atke
senior tag
válasz
GoldhandRent #5111 üzenetére
"Irodánk időszakosan zárva tart!"
Ha jól tudom f.a.-sak lettekseniman: Bizony
15 lenne megrendelni a 2 lapot a varázslótól, inkább vágok. Bár amennyiért hozzá jutottam beleférne
-
Atke
senior tag
Tud valaki olyan helyet, ahol lehet plexit, habosított PVC-t venni piros,6 mm-es színben?
Mert írtam egy jó pár helyre,de sehol nincs ilyen vastagság piros vagy más színben...
Szóval olyan érdekelne ahol konkrétan van! -
Atke
senior tag
Ha valaki készít matricát, keressen meg privátba
-
Atke
senior tag
Egy pár százat,hanem ezret szét szedtem már, és elég sok ember köszönte meg az alábbi leírásomat...
[link]
Amit árulsz szerszám 6000-t az vicc... Én is árultam egy időben 2000-t de azért is hagytam abba mert az én kezem alatt is eltört nem egy,nem kettő.
Használtál ilyen szerszámot? -
Atke
senior tag
tegyél fel róla képet.... Az ha jól össze van popszegecselve nem rezeg. Amúgy a 900D-n biztos hogy popszegeccsel van felfogatva,de most néztem egy jó pár videót és képet, popszegecselve van...
1. vagy nem gyári akkor már a ház
2. elbeszélünk egymás mellettA keretet akarod kiszedni, vagy csak a hot swap panelt? Mert az kb 6 csavarral van
Itt egy videó, remélem jó mert a proxi nem engedi megnézni,így vakon linkeltem...
-
Atke
senior tag
Ennek nem tudja valaki a "magyar nevét"? ill hogy lehet-e ilyet kapni itthon?
-
Atke
senior tag
válasz
Laccoss #4768 üzenetére
Igen, én is néztem hogy hosszú a riser kábel,én is így oldanám meg. Amit szerintem elrontott,hogy a baloldali (szemből) VGA-t fordítva tette be.Lehetett volna rendesen és egy ugyan olyan backplatet csinálni mint a blokk (ha már ennyire rusnya) és akkor még ki se lógott volna az összhatásból. Nekem tetszik,főleg az eredeti plexiben elvezetett vizes verzió.
-
Atke
senior tag
A Mikulás teli tömte a cipőm minden kacattal...
Lassan én is elkezdem a tavaszi modot
-
Atke
senior tag
Mint Laikushozzáértő mondom
Az a baj szerintem hogy az átlag bámészkodó, csak valami kicsi kütyüt lát csak abból, nem tudja mi az átsiklik felette....
Gondolok pl az képen lévő "mod-ra". Szerintem elég komoly munka az egyedi blokk, és maga a komplett vízkör.Én ha ilyet csinálnék akkor biztos valamivel szemléltetném, pl egy monitor rá vagy valami..
-
Atke
senior tag
válasz
Drizzt01 #4311 üzenetére
Én mostanra lettem kész....Szerda óta itthon vagyok és vágok faragok, de megérte! Olyan pöpec masinát viszek oda holnap
(Ne mondjátok neki,de Jones965-nek szerencséje hogy csak kiállítás lesz)
Viccet félre,tényleg elégedett vagyok,szerintem elég jól sikeredet. Majd teszek fel képet, csak ugye holnap PlayIt, így nem lövöm el a puskaport -
Atke
senior tag
Nincs valakinek kör profilú perforált lemeze? vagy esetleg Bp-n hol lehet kapni nem tábla méretben?
Minél vékonyabb, minél kisebb furat,annál jobb!
750D Felső porszűrőt helyetesítené -
Atke
senior tag
Most találtam, elég jópofa szerintem,igazán betehette volna ide a kolléga...
(ha volt akkor bocs) -
Atke
senior tag
-
Atke
senior tag
Tudtok abban segíteni hogy ennek mi lehet a neve?
Egy Corsair Obsidian 750D porfogója, elég viharvert állapotban van, így lecserélném valami hasonló vagy ugyan ilyen anyagra... -
Atke
senior tag
Köszönöm szépen. Sajnos nincs ráhatásom az anyagok színére,kicsit én is bánom hogy így elüt a színük.
-
Atke
senior tag
-
Atke
senior tag
Lehet nem jól látom(telefon) ,de szerintem semmi rendkívüli nincs ezeken a kábeleken, a harisnya, meg ugyan úgy lezárható zsugorcsővel,szerintem nem fém, az elég rugalmatlan lenne...Szóval szerintem a hagyományos módszerrel szétszedhető és harisnyázható. Logoutomban találsz segítséget.
-
Atke
senior tag
Köszönöm. Marad a szín, mert tetszik, gondolkoztam hogy váltok de csak a fekete-fehér lett volna az amire váltottam volna,de az meg rengeteg van....
Van egy alap réteg, amire idomok vannak vágva.
Igen, így is elég küzdős volt hogy 1:1 arányban nyomtattam hozzá sablont.
feltéve így néz ki:
A hűtőborda citrom része még narancsosítva lesz valahogy... (vagy marad a plexi,fólia esetleg festés)
Ami cserélve lesz: kábelszett, csövezés,folyadék, tartály,pumpa, és ház is lesz mégValamint a VGA is kap egy kis designt
VGA is a helyén: -
Atke
senior tag
Valami értelmeset is írjak, haladok ez épülő gépemmel...
-
Atke
senior tag
Bocsi,rossz helyre
Mert nyócvan oldal van nyitva.... -
Atke
senior tag
Egy D5 pumpa simán elbír egy nagyobb rendszert is ugye?
(2 nagy, radi 2 vga, proci,mem,mobo....) -
Atke
senior tag
válasz
Drizzt01 #3668 üzenetére
Ezt én is néztem, de hozzájutottam egy 750D hez (pofátlanul jó áron szerintem) Ami kicsit gány allapotban került hozzám, de csak olyan részei hiányoznak ami
A, nem is kell
B, lehet pótolni, ez utóbbiak már folyamatban vannak
Az igazat megvallva, elég jónak ígérkezik a komplett mod,de nem akarom elkiabálni (kopp kopp kopp) -
Atke
senior tag
válasz
Ramses07 #3327 üzenetére
Fémnél az sem mindig célszerű....(nitrózás)
mpierre:Elég csak zsírtalanítani, mert a hígító oldja a festéket.
Szerintem szedd le, és csiszold fel durva, majd finomabb papírral, utána zsírtalanítsd, vagy csak mosd le és töröld szárazzal is. Hagyd megszáradni, aztán megint töröld át fújás előtt szárazzal. -
Atke
senior tag
válasz
mrbig25 #2550 üzenetére
Inkább Mr.Miyagi modjára hajaz
-
Atke
senior tag
válasz
Drizzt01 #2443 üzenetére
Én egyszer rendeltem 4db+ keretet hozzájuk (27K volt) nem magamnak, végre 1 hónap után megjöttek, de a feketekerethez nyers gombokat küldtek és 2 momentary volt. Visszaküldtem, majd kb 1,5 hónap múlva kiküldték a 4db fekete momentary gombot. Az ideg megölt.... Meg az embert is akinek rendeltem. Aztán 3.-ra összejött a dolog, szóval kb 6 hónap alatt megjöttek a kért gombok
Ha jól emlékszem a story a performance-pcs.com-hoz tartozik, de lehet hogy frozen-es volt....
Gondolom ez csak egyedi eset,de én meggondolnám
Amúgy elég nagy a választék náluk -
Atke
senior tag
Ha jól emlékszem valaki foglalkozik esztergálással, őt keresném
Kéne nekem egy pár dolog...
-
Atke
senior tag
- HF-30 (2500Ft / 20db) Ehhez képest tényleg drága, de minek 20 db?? 4db-ot (amire szükséged van) megvennéd 300 ft-al több. A Lian- Li az szerintem megéri 2060-ért. Szerintem még a te projectedhez sem lenne vészesen nagy a 3,5 cm-es átmérő. De csekkold le, tegyél alá 4db cappy-s kupakot az kb akkora lehet
-
Atke
senior tag
válasz
Engineer086 #2092 üzenetére
Ez szerintem nem visszatartó erő.... Minden dolgot aminek "szabványnak" kell lennie, letudsz mérni.
(alaplapi furatok, bővítőkártya helyek, és ezzel kb ki is fújt, mert a többi dolog vinyó,táp teljesen fantázia kérdése)
Csak baromi időigényesen és rengeteget kell rajzolgatni, méregetni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest