Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
cinemazealot #5450 üzenetére
Szerintem "redőny" van a ventiken. Elég extrém a kinézet így első blikkre.
-
flymi
addikt
válasz
batyuska100 #5403 üzenetére
Apple G3 / G4 nagyon eltalált dizájn volt szerintem, nekem ezek nagyon tetszenek. Egyszer volt egy szép példányom az utóbbiból, de sajnáltam volna kidobni a bélést és megtartani csak a kuckót így végül megváltam az egésztől kompletten.
G5 már kicsit féltégla, de abból is ki lehet hozni jó kis modokat. -
flymi
addikt
Van valakinek elfekvőben gumi élvédő u profilja? Méter darab kéne vagy pár centivel hosszabb.
-
flymi
addikt
Budapesten Kömatexet hol? Plastformnál vagy hol érdemes?
Megyek fel a jövő héten Pestre. -
flymi
addikt
válasz
mrbig25 #5108 üzenetére
Hát valami elegánsabb megoldást szeretnék, mint gányolást harisnyával meg szúnyoghálóval.
Belefogtam a számomra tökéletes gépház megalkotásába, ezért.
Tudom meg kéne vizsgálni élőben, de egy 500Ft-os tételért nem mennék el odáig. Lehet rendelek egy minimum méretet aztán majd beszámolok róla, hogy milyen. -
flymi
addikt
Porszűrőt kerestem nagyobb méretben, 200mm+.
Sajnos nem nagyon kapni, ha meg igen, akkor horror az ár.
EZT találtam, szerintetek jó lehet a 3mm vastagságú ventilátorok elé? -
flymi
addikt
Van ötletetek, hogy Dell XPS 700 oldalpaneleinek zsanérjait hogy lehetne eltávolítani, lehetőleg roncsolódás nélkül? Elvileg kétoldalú ragszalaggal volt rögzítve, de 10 év alatt kővé keményedett.
EZ a legszebb mod amit egy 720-asból kihoztak, ebben írják, hogy "Removed the profiles from the top and bottom plate and removed all the double-sided adhesive tape." Gondolom az oldalpaneleknél is ugyanezt a megoldást alkalmazták a képek tanúsága szerint.
Van valami oldószere ennek a ragacsnak, ami nem tesz kárt a fémben? Vagy mivel próbáljam? Van elég vékony dremel fém vágó 38mm-es korongom, de az nagyon drasztikus lenne szerintem. Csavarhúzóval meg nem feszegetném, 100%, hogy eldeformálódik.Az én gépházam koránt sem nevezhető jó állapotúnak, mintha dzsuvás vízkő borítaná a belsejét, rozsdaette az egyetlen hdd ketrec is...
De megpróbálom kihozni belőle a legjobbat, viszont így sokkal több időmet emészti majd fel... Kapott egy forró vizes szappanos, ablaktisztítós fürdőt, de csak a por és az egyéb szennyeződések jöttek le, talán valami konyhai szert kéne használni a belsejére? Vagy az egészet át kellene csiszolnom úgy, ahogy van? (Kívülről is karcos a burkolat)
Persze ehhez el kell távolítani előbb a pántokat.Előre is köszönök minden hasznos tippet!
Kellemes hétvégét!
-
flymi
addikt
A héten vásároltam egy Corsair 600Q típusú kuckót, február második hetében fogom birtokba venni.
Elől a tetőlemez görbületénél két pici helyen sajnos lepattant a gyári festék, úgyhogy valószínű fóliáznom kell, kap még pár díszítő elemet és kész is lesz a kicsike. Nagyobb moddolást nem szeretnék vele egyenlőre, pedig lenne pár ötletem és ahogy elnéztem születtek már érdekes modok, bár inkább a 600C oldalablakos verziókból.
Jó modding alapanyag. Kellemes szemezgetést:Star Wars téma
Egy egyszerűbb francia mod
Egy egész friss "klasszikus" piros-fehér-fekete mod -
flymi
addikt
válasz
#16729600 #5039 üzenetére
Ismerem a helyzetet. Mivel idehaza nem lehet kapni normálisat, sőt szinte semmilyent, ezért maradna a külföldről rendelés. De őszintén elborzasztanak az árak. Én is néztem már 3M kábeleket, van akinek bejött már a választás. Ráadásul nekem mindkét típusra kellett (AGP/PCI-e), így egyazon eladótól rendeltem mindkettőt, Kínából.
Mivel az AGP így natúrban nem működik, a másikhoz sem fűzök sok reményt. Becsomagolom őket, aztán meglátjuk. Nem fogok falnak menni, ha nem lesz jó, de akkor így is buktam vele ~2k-t, amit költhettem volna másra is. -
flymi
addikt
Kipróbáltam 'la nature az AGP riser kábelt, kisípolta a videokártyát a gép. Érdemes megpróbálni betekerni alufóliával és plusz ragasztószalaggal, hátha így leárnyékolva működésre lehet bírni?
-
flymi
addikt
válasz
Drizzt01 #4959 üzenetére
Ez 2mm-es sikó lemez, tapétavágó, szike nem nagyon viszi, vagy csak nekem van túl gagyi.
Viszont van 4mm-es hasonló habosabb anyag, ha azon 4-5x végigkarcolom, simán vágható.
Csiszolóval én is átmentem rajta párszor, mire tűrhető lett, először gépivel, majd kézzel 360-as, majd 800-as papírral.
A csavarok karcsú M2-esek.
Ez a lefolyócső jó ötlet, nekem eszembe se jutott. -
flymi
addikt
Hazahoztam a 6 méter alu profilt (4x150cm-re vágattam), ha minden igaz a legvégén 5cm lesz a maradék anyag.
-
flymi
addikt
Végre rászántam magam és elmentem alu L profilt venni, csütörtökre hozzák.
Én is nekiláthatok az egyik mod megvalósításának. Eltarthat...
Az a legnagyobb gondom, hogy túl sokféle variáció kavarog egyszerre a fejemben. Próbáltam ezeket papírra vetni, de még egyáltalán nem végleges a koncepció. Sőt!
Ami biztos, hogy a darabokban lévő Chieftec Dragonom lesz az alap és nagyon esélyes, hogy a C2D konfig kerül majd át bele, ha kész lesz.(Ez a konfig most egy nagyon érdekes midi gépházban van, aminek az oldallapjait felülről kell beakasztani a helyükre és a felső, táp előtti része is elég fura. Ennek az átalakításán is gondolkoztam eleget, de valahogy mindig arra jutok, hogy ebben túl kevés a hely a kábelek elrejtésére egy nem moduláris tápnál. Egy DA-01BD-ben azért jóval több lehetőség van, még ha öregecske is.
)
Ami még biztos, hogy egy remek 2013-as film adja hozzá az ihletet.
-
flymi
addikt
Riser kábel szigetelését alufóliával és
-Kapton szalaggal, vagy
-textil szigetelőszalaggal, vagy
-PP alapú szálerősített (ragasztó)szalaggal
-alumínium szalaggaloldjam meg?
Vagy csak annyi a lényeg, hogy az alufólia legyen ott árnyékolónak, a többi nem számít?
Tényleg érdekelne, mert nem akarok feleslegesen próbálkozni, vásárolni. Natúrban biztos nem hagynám a kábelt.jones965: Nézem a galériában a képeket, nagyon jó a szerkezet megvilágítása, így pont jó! Bár én már kicsit unom a pirosat.
Valóban sokkal szebb, összetettebb lesz, mint az általam linkelt mod az tény!
Mi fog kerülni a monitor tetején tátongó lyukhoz?
Tényleg kettévágtál egy SSD tartót?Ejnye...
-
flymi
addikt
A jelenlegi konfigomra is van egy elég sajátos tervem, de nem nagyon szívesen piszkálnám, még a végén tuti tönkrevágnám.
478 pont az a kategória, ahol megfizethetõ áron lehet nem trágya gépet összedobni. Lehet felszívom magam és neki is állok összerakni végre. Sajnos túl sok minden kell még az építéshez (festékek, alapanyagok, idõ), 775-höz is már "csak" procit kell vadásszak, minden mást beszereztem.
A hobbim (és a közelgö esküvõnk) mellett elég nehéz lesz összehozni a gépház átalakítást, de nem ismerünk lehetetlent ugyebár.Nincs valakinek maradék dirib-darab plexirúdja esetleg? :S
-
flymi
addikt
Moddolj és moddoltass ez a topic címe ha jól tévedek amit keresel, de eléggé kihalt. A profik gõzerõvel dolgoznak a saját modjaikkal.
Van aki elvállalná (nem a munkát akarom elvenni elõlük), de jobban jársz, ha megkérsz valakit ismerõsõk/kollégák közül, aki nem flexszũz és kivágja neked seperc alatt. Egy kisflex vagy multigép és reszelõ bõven elég ehhez a munkához. Ha mindenképp szakértõt vennél igénybe számíts rá, hogy nem lesz a szomszédban.
Szerintem... -
flymi
addikt
Lenne egy kérdésem...
Mennyire "gáz" az, ha az ember épít egy, vagy akár több mod-ot és abba nem "csúcsvégéástriplaradisvizes" hardvereket pakol?
Úgy tudom, h például egy versenyre nevezett mũnek mũkõdõ gépnek kell lenni, ennyi.
Nem azért mondom, mert neveznék bárhova is, csak egyszerũen érdekel, mennyire bántja/bánthatja a hozzáértõk szemét, ha nem az aktuális technika csúcsával van kitömve egy konfig? Ezért is kérdeztem például a plasti dip-es ötletet is, valahogy nem lenne szivem egy 775-ös deszkát se lefújni vele.
Én is tervezgetek két-három gépet egyszerre, de 478-775 platformnál egyszerũen nem ér tovább a takaróm, de ez nem is zavar. Lehet ez vérciki, de ezeket a magam szórakoztatására építgetem/tervezgetem, az már csak hab a tortán, ha másnak is tetszene, látna benne fantáziát, nekem ennél nem kell több. Már csak be kéne mutatnom végre egy elkészült gépet.
Nagyon sok hasznos ötletet lehet meríteni a külföldi és a hazai mesterek munkáiból, ha tehetem mindig figyelemmel kísérem a készülõ worklogokat. -
flymi
addikt
Ma rendeltem egy fekete ragasztós pci-e risert, 19cm-es, 16x to 16x. 1k + free shipping.
Holnap megrendelem az agp verziót is, átléptem a napi vásárlási darabszámot.
Remélem 1 hónap alatt ideér a kettõ, ugyanattól az eladótól rendeltem.Köszönöm az árnyékolásra vonatkozó tanácsokat, szerzek ilyen mũanyag alapú szálerõsített szalagot, gondolom villanýos boltban kapható. Alufólia van.
Szép estét és eredményes barkácsolást mindenkinek!
-
flymi
addikt
válasz
GumisPeter #4748 üzenetére
Értem és köszi a tanácsot!
-
flymi
addikt
válasz
mrbig25 #4742 üzenetére
Na igen, jóféle 3M-et úgy hallottam valóban horror áron mérik.
Az általad linkeltnek is már megkérik, de elmentettem. Nem néz ki silány darabnak, csak az a fránya szállítási költség... A hideg kiráz tőle, meg attól, ha megfogják a vámon.
Egy ezrest nekem is megér az "ócskább", legfeljebb nem válik be. Találtam még AGP foglalatosat is.
Azért majd írd meg akár privátban is, mire jutottál vele, biztosra veszem előbb odaér hozzád, minthogy én rendelnék. -
flymi
addikt
válasz
seniman #4740 üzenetére
Hmm... Úgy rémlik anno meg azt mondták, vegyem nyugodtan az 1-2k verziót, mert semmivel nem rosszabb (vagy kevésbé), mint egy márkás 15 rongyért.
Egyébként e-bayen kerestem, de vagy nem kapni olyan normális darabot, vagy csak béna vagyok megtalálni...
De rákérdezek a topicjában. Idehaza mi a bánatért ennyire szűkös a kínálat ezekből?
Aliról nem rendelek, nem is néztem. -
flymi
addikt
Riser kábel beserzésén gondolkodok (megint). Ezek a "prémium minőségű" horribilis árú cuccok mivel vannak pluszban bevonva?
Pölö EZ, vagy EZ csak extra hosszú méretben.
Nagy valószínűség szerint nem fogok súlyos ezreket költeni egy ilyenre, maradok a fapados verziónál, de jó lenne tudni, hátha házilag is be lehet bugyolálni, árnyékolni valahogy... -
flymi
addikt
Alaplapi tálcánál mekkora a rögzítő csavarok furatainak mérete?
-
flymi
addikt
+sephi: Nem is akarnám eladni.
Egy 478-as (nem ritka) alaplapot annyira nem sajnálnék szétb**szni ilyen célra. Ha megfő, hát Istenem...
Persze, a vrm-eket is kitakarnám azért a foglalatokkal együtt. De a többire mehet a cucc szerintem. Tök jó amúgy ez a Plasti Dip, néztem róla videókat is. Azért kíváncsi lennék, hogy egy gépház lefestéséhez kábé mennyi festékre (flakonos) lenne szükségem, valamint mennyire kényes a tapizásra.
Vettem egy ilyen hobby kést, remélem ezzel lehet kömatexet/polikarbonátot/kartont aprítani.
-
flymi
addikt
Pár szakmai kérdés...
-Mennyire árt egy alaplapnak, ha le van fújva festékkel? (egy s478-as ASRock lenne az áldozat)
-Festés után is működőképes marad? A termelődő hőtől nem fog felpattogni a festék?
Természetesen a foglalatokat (ram, proci, vga, sata, stb) maszkolnám.
-Mire ne kerüljön még festék az alaplapon a fentebb említett helyeken kívül? -
flymi
addikt
válasz
F e Z o #4424 üzenetére
Alitól ódzkodom kissé. Merlin is rendben lenne, ráadásul viszonylag közel is van, de nincs választék...
A molex csati minek rá?
De télleg?!
Viszont modDIY jobban tetszik a PayPal miatt. Valaki rendelt már tőlük? Minőségileg rendben vannak?
A választék az nagyon ott van, már tavaly is nézegettem, de nem vitt rá a lélek soha, hogy regisztráljak... -
flymi
addikt
Namá'!
Énisénis!
Minden jóból kihagytok! Pedig annyira szeretek forrasztgatni. -
flymi
addikt
Üdv!
Ha használt már valaki közületek PCI-e riser kábelt, akkor elmondhatná, hogy egyrészt honnan érdemes ilyet vadászni, másrészt mire kell odafigyelni? Mert azt tudom/olvastam, hogy a 3M gyárt jóféle árnyékolt fajtát, viszont a kínaiakkal sok a gond, mert nem tudják/bírják x16-ot?!
Ezen kívül szeretném tudni, hogy különböző anyagok ragasztásához mit használjak?
Amihez kellene:
-Sikó (polisztirol) lemezek felületi és élragasztása.
-Plexi lemez élragasztása.
-Habosított PVC lemezek ragasztása. -
flymi
addikt
Egy komplett gépház teljes festésére hányszor 400ml festék spray kell?
EZ megfelelő lehet fémre és műanyagra egyaránt? -
flymi
addikt
-
flymi
addikt
válasz
Drizzt01 #4373 üzenetére
Megnyitom, vagy szétbombázom?
Mert az egész szerkezet nagyon egyben van, egyáltalán nem mozog, mint a ledek tartója. De majd megoldom valahogy.
Anno vettem egy ilyen kapcsolót (van egy ilyen is alternatívának), de egyenlőre még nem tudom, hogy ide a régi helyére tegyem majd, vagy esetleg máshová helyezzem. Ha az előbbit választom, akkor nagyobb furat kell a műanyag burkolatba, ha az utóbbit, akkor el kell tüntetni a visszamaradt üreget.Elsőnél milyen fúrót/reszelőt ajánlotok a művelethez, hogy ne törjön ezer darabra és esztétikus legyen a végeredmény?
Második esetnél milyen tömítő anyagot használjak, amit szépen egybe lehet dolgozni a felülettel és utána rá is lehet festeni?Előre is kösz a válaszokat!
Szeva Ramsi! Jó hallani felőled! Csak próbálom menteni a menthetőt. Ráadásul ez pont ideális terep a harisnyázás műveletének elsajátításához, szerintem...
A régi házak és a sok cucc ami volt, már a múlté, eladtam a 90%-át, mert kellett a hely, asszony is rágta a fülem miatta. -
flymi
addikt
Elvetettem a melegítést és elővettem egy csipeszt. A reset és a az egyik ledről viszonylag könnyen lejött a ragasztó, de a hdd ledről és a speaker-ről elég nehezen sikerült leoperálni, de megoldottam.
Sajnos ilyen bekapcs gombot még nem láttam, amit nem lehet kiszedni, de lehet holnap kiműtöm valahogy...Típus:
Itt már kint vannak a ledek:
Itt talán segíthet a pillanatragasztó:
Ez viszont be van gyógyulva...Holnap megpróbálkozom a harisnyázással.
-
flymi
addikt
Nem voltam egyértelmű akkor...
Az előlapi panelból szeretném kiszedni a kapcsolókat vezetékestül, mindenestül, de ott van az a fránya, kőkemény ragasztó, azt szeretném eltávolítani, hogy a rögzítő műanyag fülek és a kapcsolók/pilácsok is egyben maradjanak, ne okozzak sérülést. Gondolom ha anno odapöttyentették azt a ragasztót, valahogy el is lehet tüntetni, mondjuk felmelegítéssel, vagy valamivel ami a ragasztót oldja, de a műanyag pöckökben nem tesz kárt.Drizzt01: Azok csak hosszabbítók, már néztem... Jobb szeretném megtartani az eredetit és azt felhasználni, mert az 60cm-es. Ráadásul még szívatni is akarom magam,
mert gondoltam én magam harisnyáznám, úgysem csináltam még ilyet. Kell valami spéci szerszám, vagy elég egy hőlégfúvó és egy gemkapocs? Valahol el kell kezdeni, gondoltam nem ugrok neki rögtön egy tápegységnek...
-
flymi
addikt
Szasztok!
Bocs a láma kérdésért, de mivel lehet kimángászni az i/o panel kábeleit az előlapból?
Fel kellene melegíteni - mondjuk hajszárítóval a ragasztóanyagot -, vagy az nem elég hő neki?
Lehet kapni egyáltalán idehaza boltban újonnan ilyen kábelt? Nem hosszabbítót, hanem rendes reset/power/hdd sw/led kábelt? -
flymi
addikt
Nekem egy Noiseblocker E-Loop van a gép elejébe, ami köztudomásúlag mágneses, majdhogynem közvetlenül mögötte van a két merevlemez, nem tapasztaltam semmi különöset. Ezek a mágnesek nem annyira erősek, hogy befolyásolják a lemez működését szvsz. Nálam legalábbis nincs gond, de bennem is felmerült anno ugyanez a kérdés.
Adatvesztés, lemez sérülés esetén kéretik nem rám hivatkozni...
-
-
flymi
addikt
válasz
seniman #4054 üzenetére
Én nagyon szívesen barkácsolnék, de nincsenek megfelelő szerszámaim.
Csináltatni meg...
Már volt róla szó, egy kedves fórumtárs készített volna egyet nekem fából, de a tervek óta sajnos annyit változott a helyzet, hogy már egyáltalán nincs rá keret...Ez van.
Lényeg a lényeg, hogy a 478 köré azért készül egy kisebb házikó. Ahhoz elég lesz egy csavarbehajtó, némi ragasztó és egy kalapács is.
Bár lehet inkább akkor ez a házi barkács, gányolás topicba való lenne.
-
flymi
addikt
A CM HAF XB túlságosan széles, a Core X9 már majdnem jó is lehetne, de most valóban két centi miatt szőrözök.
A 478 köré egy 360 széles ház lesz moddolva, a 1150-hez egy 300 mm széles kéne, ehhez viszont az alaplapot kéne hosszánt benn látni. Ilyen ház viszont tutira nincs, szóval köszönöm a tippeket, de ne erőlködjetek...A "milyen házat vegyek" totyikban miért nem tudták javasolni az X9-et?
Egész megtetszett...
ViZion: Nem baj a magasság, akár 700mm is lehetne, mélységre akár 500 is, de ez a szélesség... Tudom ez csak az én puckom, de hát ez van. Mindig olyat akarok, ami nincs.
-
flymi
addikt
Silverstone-nak valóban vannak jó házai (Raven 4 pölö), mert a "jó oldalon" van az alaplap és így a betekintő ablak is.
Viszont kocka ház, amiben vízszintesen van az ATX méretű alaplap... Na olyan szerintem nincs gyárilag.
mATX/ITX-re meg nem váltok, ha már egyszer megvan a konfigom. Majd pár év múlva esetleg.Ettől eltekintve még nekilátok a modnak.
-
flymi
addikt
Régen, régen... Nekem is van egy kibelezett Optiplex GX1-em, de valahogy nem piszkálta a fantáziám, hogy módosítgassam.
Direkt nem árulom el, miből lesz a gépház, de remélem hamarosan már neki is állhatok az érdemi munkának, mert egyenlőre csak méricskélés van, tervezgetés.
De a koncepció nagyjából már megvan a fejelemben. Nem dehogy, állandóan változtatok rajta...
Beindult az ötletgyár...Tudnál olyan ma kapható modern (nem bench) valódi gépházat mondani, amiben vízszintesen elfér egy ATX alaplap, rajta egy böszme nagy hűtő és egy három ventis óriás VGA?
-
flymi
addikt
Gyerekek! Nem dicsérni akarom magam, de eszembe jutott egy elég baró ötlet, ami viszonylag könnyen kivitelezhető és végre megvalósul vele az egyik álmom, hogy ATX méretű lap vízszintben helyezkedjen el a gépházban!
Régóta gondolkozom, hogy mit építsek a lassan újjászülető 478-as konfig köré. Annyira kézenfekvő a dolog, hogy épp csak a szemem nem szúrta ki.
Sajnos, most rákerestem a neten létezik-e az ötletemnek már létező alternatívája és 3 évvel ezelőtt már született egy hasonló kis érdekesség. De én már csak azért is megpróbálom összehozni, a magam boldogságára.
Blogbejegyzésben fogom az ötlet megvalósítását majd közzétenni.
Bocs, hogy pazaroltam a helyet és időtöket, de ezt muszáj volt most kiadni magamból! -
flymi
addikt
Itt olvasható az elkészült műről a worklog!
-
flymi
addikt
Einhell multigéphez is jó lenne venni valami strapabíróbb vágókorongot szereznem, mert egy 120mm-es ventinek vágtam egyszer egy darab lukat lemezbe és 6 vagy 7 karikát használtam el rá. Abból kettő törött, többi elkopott.
Einhell BT-MG 135/1 típusú készülékről van szó. -
flymi
addikt
válasz
Engineer086 #3912 üzenetére
Késni fog, egész héten dolgozom maszekban és a cégnél is...
-
flymi
addikt
Üdv!
Azt hiszem hamarosan újoncot avathattok.
Bár nektek egy ilyen meló a kisujjatokban van, én most vesztettem el a "modding szüzességem".
Ramses07 és imibogyo szakmai tanácsaival megtámogatva egy VGA élvilágítás történetét fogom megosztani veletek valamikor a jövő héten, amint meghozzák az összeszereléshez szükséges anyagokat.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged