- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
F e Z o #4424 üzenetére
Alitól ódzkodom kissé. Merlin is rendben lenne, ráadásul viszonylag közel is van, de nincs választék...
A molex csati minek rá?
De télleg?!
Viszont modDIY jobban tetszik a PayPal miatt. Valaki rendelt már tőlük? Minőségileg rendben vannak?
A választék az nagyon ott van, már tavaly is nézegettem, de nem vitt rá a lélek soha, hogy regisztráljak... -
seniman
veterán
válasz
F e Z o #3728 üzenetére
Elképzelhető,bár nem volt külön feltüntetve.A Bosch-nál külön kategóriában vannak az ipari gépek,meg a színük is más.Itt nem tudok,hogy egyáltalán van e barkács kategóriájuk?
Nekem is hamar megtetszett a kis alma.Olcsó is volt,már meg is volt metélgetve,így nem sajnáltam nekiesni.Csak mind időben,mind anyagiakban erősen korlátozva vagyok,így egy kicsit nyögve nyelősen halad.El nem hinnéd mikből épült össze ez az oldala
-
Supr@
senior tag
válasz
F e Z o #3712 üzenetére
Amennyiben van otthon holegfuvod, akkor csak csatik kellenek+cso+szilikon rud. Tipus fuggo az ar,de egy arban vannak pl a sima 16/10es csatikkal az ek csatik. A cso sajna kicsit dragabb, de abszolut nem veszes, kb a primochill gumicsovel vannak egy arban.
Megcsinalni sem veszes, en is feltem tole, hogyvrengeteg idom ramegy, de 1nap alatt megvolt.
Viszont szerelni tenyleg nem a legjobb, ma pl szedhetem szet, penteken koltozunk, es nincs kedvem kockaztatni, uj lakasban meg rakhatom ujra ossze -
Ramses07
Modder
válasz
F e Z o #3489 üzenetére
Nagyon jó lett, látszik, hogy minőségi alkatrészeket használtál
Bár én a helyedbe pár dolgot még csinosítgattam volna ( bár én ilyen hülye maximalista vagyok
) Kicsit fura a kék carbon, de ebben a gépben jó az összképe!
Ez a ház választás meg fenomenális! Van is ebből egy kedvenc modom "Lanboy Apocalypse"
A vinyók felső részét még bevonhatnád fekete carbonnal
-
ViZion
félisten
válasz
F e Z o #3489 üzenetére
Nagyon fain, rendesen be van burkolva. VGA-ból megy a procira a víz? Nem fűti nagyon a procit?
Gondolom a monsta elbír vele.
Jones: ehh, most tudtam csak megnézni a videót, jól néz ki -mondjuk nekem kicsit sok a fény- de megfogja a tekintetet. A csövezés most is tanítani való.
irigykedem, de sajnos nem vagyok ilyen ügyes, mint Ti
-
zolee5016
őstag
válasz
F e Z o #2460 üzenetére
alakul...ez az a moduláris (lego )ház egyébként?
++++++++
Bár csak a teteje jönne össze végre...de az idő......... -
SkyS1gn
félisten
válasz
F e Z o #2184 üzenetére
Vagy veszel harisnyázós kit-et, amivel sok fejfájást, időt, és fájdalmat (netalántán pin-t) megspórólsz, vagy mint én ilyeneket használsz, csak egyik oldalt egyenesíted ki és azzal 2oldalt a pinen benyomod óvatosan a kiálló pöcköket, majd komolyabb erőlködés nélkül kihúzod.
Nyilván visszadugjuk a csatlakozóba ha a kábelek készen vannak, nem dobunk el semmit csak vigyázni kell hogy elég helyet hagyj a pin után ahhoz hogy visszaférjen a harisnyával együtt. A legelején veszel egy méretet utána azzal jólesz, optimális ha a zsugorcső épp beér a csatlakozóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest