- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jones965 #5422 üzenetére
Köszönöm!
Nem, egy D14 fogja betölteni a hűtés szerepét.
Bár így, hogy mondod, elgondolkodtam rajta. Nem tudom, hogy hol lehetne elhelyezni rajta a radikat, vagy talán egy Mo-Ra jöhetne még szóba.#5424 cinemazeal
Nem, ezek csak a méretezéshez kellettek, nem akartam az új alkatrészeket használni ahogyan Atke is írta.
A hardwerek egy része megtalálható az adatlapomon ami még ki fog egészülni 3Tb-nyi SSD-vel. -
jones965
Modder
válasz
jones965 #5402 üzenetére
Sokat törtem a fejem, hogyan használjam ki a Lianli ház adta lehetőségeket, hogy egy általam is elfogadható kinézetű házat valósítsak meg. Mivel folyadék hűtés mindenképpen tervbe volt véve, így a tartálynak egy külön tartó konzolt kellett terveznem. Lézervágóval rendelkezem, így gyorsan megrajzoltam és kivágtam, valamint a 2 konzolt krómcsővel kötöttem össze. Így a végeredmény harmonizál a ház karakterével is.
-
válasz
jones965 #5392 üzenetére
cinemazealot Köszönöm!
jones965 Köszönöm!
Egy Apple G4-es ház az alap amelyet Atke feltöltött és kiegészíteném még egy képpel az eredeti belső elrendezéséről.
Némi fejtörést okozott a hardverek elhelyezése de talán így tudtam leginkább kihasználni a rendelkezésemre álló szabad helyet. -
Andrew31
senior tag
válasz
jones965 #5378 üzenetére
Értem. Köszönöm szépen a válaszodat.
Arra gondoltam, hogy külső tápról menne minden, mint egyébként, csak valamilyen vezérlést kivezetni, ami a színt határozza meg. Statikus színek, nem kell a szivárvány-effekt, meg ilyenek.
Majd keresgélek a témában, de gondoltam, hátha volt már ilyennel valakinek dolga itt.Még egyszer köszönöm.
-
Ramses07
Modder
válasz
jones965 #5373 üzenetére
Köszi!
Semmi extra, többet szerettem volna kihozni belőle, de ennyire futotta.Még a HDD kábeleit be kell kicsit koszolnom.
A bal oldali burkolatot a merevítő "gerendával" együtt szét akartam tépni, mintha kirobbant volna, de akkor semmi sem tartotta volna a helyén sajna..
Úgy már chernobylesebb lett volna. -
GumisPeter
senior tag
válasz
jones965 #5319 üzenetére
Sziasztok.
A helyzet az, hogy elég sok nem várt dolog történt mostanában, műhelyünk megszűnt, lakópark épül a helyén, lassan jöttek a dolgok a géphez, időm is kevesebb volt, de azért regisztráltam a versenyre, még december közepén, ám még mindig nem döntött a dcmm stábja.
Az se biztos hogy kész leszek, ha igen, és elfogadják nevezésem akkor persze, hiszen a szponzorok felé tartozom ennyivel.
Amúgy a Dcmm elvesztette az erejét azzal, hogy nem a Gamescom rendezvény része már a verseny.Persze ettől még lehet jó, de szponzor szemszögéből a 350.000 látogató kontra 18.500 nem túl szerencsés....
De reméljük a legjobbakat!
😉 -
seniman
veterán
válasz
jones965 #5283 üzenetére
Köszi!
Közben az Aura csatlakozójáról találtam fotót,az közös anódos.A Phanteks házak mindhárom gyártó megoldásával kompatibilisek,tehát valószínű a többieké is ilyen elven működik.Már csak azt kellene valahogy kinyomoznom,hogy nekem a házban a ledeknek mekkora az üzemi feszültsége,mert a gyári megoldások mind 12 volton alapulnak.
-
Atke
senior tag
válasz
jones965 #5275 üzenetére
Ennél rosszabb képek nem lennének itt...
Viszont vigyázz, mert belfolyik a tápba víz
Az első géped ami "furcsa" nekem... Talán a teteje miatt, esetleg ha olyan lenne mint az A.P.R.P.M. mod, hogy felülről csukodik le, akkor más lenne... De Tőled ez túl egyszerű nekem
Persze hozzá tartozik hogy nekem nem igazán tetszik a tT egyik ilyen stílusu háza sem. -
Atke
senior tag
válasz
jones965 #5238 üzenetére
Értem... ebbe a plexibe merev cső be, szilikon ki...Én is így oldottam volna meg
De a jelenlegi konfigba nehézkes lett volna, meg nem annyira költség hatékony...
-
zolee5016
őstag
válasz
jones965 #5172 üzenetére
és mpierre
köszi......
az a baj,ha megmutatom mit szeretnék lebuknák....de a panzer annyira adja ezt a formát,hogy szinte ki lehet hozni egy az egybe,egy nemsokára megjelenő ház elejét,tetejét...persze az én stílusombanfűtőszálas melegítő...most hogy mondod.........ehhez mit szólsz Jones,,
ezen toljuk a nagykiszerelésű zsemlemorzsát.....
alul -felül 210 fokot tud,1 cm széles tefloncsík alatt van a fűtőszál.... -
-
válasz
jones965 #5162 üzenetére
Nem magaddal beszélgetsz, csak várjuk a folytatást.
( Legalabbis én minden nap ránézek a fórumra).
A helo kitty, és a crysis szerű méhsejt rácsos oldallap tényleg elég éles határt szabnak egymásnak.
Nem gondoltál rá esteleg, hogy a méhsejt rácson mialakítasz rózsaszinnel mondjuk egy nagyobb virág mintát? Úgy csajosabb lenne szerintem.
A kivitelezés a tőled megszokott módon profi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest