Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Köszi a biztatást. Igyekszem amennyire lehet, de nagyon nem egyszerű. Legközelebb egy gépházból indulok ki, nem a nulláról.
-
Fr0z3n
őstag
Nekem kimarad az idei veletech, nem fog elkészülni a gép
-
Fr0z3n
őstag
Nálam hozzáértőbbeket kérdeznék. Ha led világítást szeretnék a gépbe rakni, honnan érdemes áramot venni hozzá?
-
Fr0z3n
őstag
Megvan a G4
Hibátlan, karcmentes a ház. Vigyázott rá a tulaj. Belül is pormentes. Lehet, inkább szerzek egy másikat, ezt meg megtartom.
-
Fr0z3n
őstag
-
-
Fr0z3n
őstag
Jó látni, hogy mindenki dolgozik. Én viszont megakadtam
Sikerült eltörni egy fontos alkatrészt
-
Fr0z3n
őstag
Jövőhéten én is csigázom kicsit a kedélyeket a sisakkal. Elkezdtem végre, de munkahely váltás miatt kevés az időm. Alig 200 oldalnyi tanulni való, rengeteg számadat, papírok kitöltése, stb stb... (többi titok
)
-
Fr0z3n
őstag
válasz
jones965 #3270 üzenetére
Szponzor, besharok
Mostanában nem raksz képet. Halad a munka?
Bwt, valaki szokott külföldi oldalakról rendelni? Az e-bay-es topicból orrba szájba rendelik a szarokat, de amikor más kérné, senki nem segít
(értsd: kéne rendelni egy Y kábelt, aminek az egyik vége usb vagy micro usb, a másik végén van rajta legalább 3 otg bemenet.)
-
Fr0z3n
őstag
válasz
bacsko42 #3250 üzenetére
Passz, még csak most vettem. De ehhez alapból adtak 3at, plussz vettem komoly 2k-ért egy 100 db-os tartozék készletet. Abban van 6 direkt fémvágó, meg 10 általános fej. Plussz a többi, gravírozó-polírozó-drótkefe-csiszoló külön fához/fémhez/műanyaghoz. Szóval nem nagy tétel pénzben és szerintem sokáig szolgálni fog.
A Straus terméket meg elkerülném. Nekem egy ütvefúró és egy akkus csavarozó halt be pár nappal a gari lejárat után.. no comment. Pedig ritkán volt használva. Bezzeg a tesco value akkus fúróm 2,5 éve hibátlan -
-
Fr0z3n
őstag
válasz
csabi112 #3183 üzenetére
Fogok írni mindenképp. Nevezni nem akarok a Veletechre, nekem pest olyan messzi van, mintha a világ másik felére kéne elutazni
Nézegettem én már sok mindent, de nincs "kedvem" (ellenben időm rengeteg). Egyedül akkor lesz változás a tervekben, ha sikerül a Sony tabomtól megszabadulni és venni a laptopot magamnak, a mostani megy muternak, az ő vaio laposát meg beáldozom. Múltkor takarítás címszóval szétszedtem, akkor néztem, hogy talán belefér. Majd lemérem. Köszönöm a támogatást
-
Fr0z3n
őstag
válasz
csabi112 #3178 üzenetére
Nekem meg beletetted a bogarat a fülembe (te...
) a htpc beépítéssel a sisakba. Első blikkre hordhatónak akartam meghagyni, viszont az ötlet miatt azt vettem észre, hogy teljesen kibeleztem
(igen, elkezdtem) De a htpc jelenleg megvalósíthatatlan, viszont van egy fölös tabletem...
Elég tré tab, de egyenlőre megteszi, működik. Most keresek egy érintő hibásat (ami erősebb mint a jelenlegi, van is navon predator 7 jelölt, csak még puhítom a tulajt
, 4 mag-IPS-1 gb RAM, fincsi), mivel modhoz dukál egy átalakított egér is. Van 3 egér is itthon, egyet beáldozok. Így a működés is garantált, mindegy milyen tabletet használok. Plexi mögött lesz a tab, ezért is mindegy az érintő müxik vagy sem.
-
Fr0z3n
őstag
Magamra ér szavazni? Nagyon tetszik a nyerhető billentyűzet
-
Fr0z3n
őstag
Elindult az egér modding szavazás. Kíváncsi vagyok a végére. Outsider-Ramses-Csabi trióra szavazok mint top 3. Aztán majd eldöntik ki az 1-2-3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged