- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Mert amióta látta az első "okostelefont" nagyon vágyik egyre én pedig meg szeretném lepni eggyel. Megérdemli, nagyon rendes ember, nagyon jó barátom és egyben rokonom is. Akkor se sajnálnám rá a pénzt, ha csak telefonálásra használná, de azért nem kell bénának hinni azt, aki nem szívesen használna angol menürendszert, ha magyar lenne simán feltalálná magát és használná minden vacakra...
Lehet, hogy így is, lehet, hogy rákérdezek nála. Ez persze semmit se változtat azon, hogy szerintem nagyon szomorú, hogy drágább a készülék, mint máshol és még csak nem is honosítják, pedig azért eléggé behypeolt termékről van szó. A legnónémebb gagyi mp3lejátszóknál is veszik a fáradtságot a magyarításra, illetve bármilyen videót láttam erről a készülékről mindenhol honosított menük voltak. Ha jól tudom 8 országba szállítják ki, van egy olyan sejtésem, hogy ezek közül 7nél honosítják is.
szerk.: magamnak ettől függetlenül valószínűleg megveszem, ha lehet majd 2-esre frissíteni.
-
djozsi
senior tag
Azért gondolom értesz hozzá valamennyire, érdekel a technológia, satöbbi. Akinek én vettem volna, az egy 57 éves angolul egy szót se tudó illető, teljesen esélytelen, hogy magyar nyelvű menüvel nem rendelkező telefont vegyek neki. Szerintem szégyen, hogy nem magyarítják le...
-
sippet
senior tag
javíts ki ha tévedek, de úgy tudom, hogy a g1-nél az a gond, hogy "rosszul" van particionálva a memória, és az oprendszernek alig hagytak helyet, ezért nehéz rászuszakolni az 1.6-ot, és ezért lehetetlen a 2.0, legalábbis hivatalosan. igazából az lenne a kérdés, hogy itt mekkora ez a partíció, mert az oké, hogy 60 mb szabad a programok telepítéséhez, no de mennyi hely van még az oprendszernek? erről valami info?
-
Egy (szerintem) jóféle lövöldözősjáték-műfaj, pl. egy pár nagyon szimpatikus játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Delta Force (2024)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest