- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WuuWuu
tag
válasz
#09819904 #15275 üzenetére
persze igazad van.
csak ne karcolja meg a kosz ami bemegy alá.
en egy ilyenben hordtam most egy honapot v tobbet.azer mondom mert mondjuk alu tok es a telo hatulja koze bemegy valami ami karcol es elkezdi DÜRÜSZÖLNI lehet hogy nyomot hagy.
de ez belul nem olyan merev ugye, szinte parnas. (amit linkeltem)igaz mar egy hete nemhordom a tokot mert igy sokkal szebb a telo -
SkyS1gn
félisten
válasz
#09819904 #15120 üzenetére
Akkor nemtudom volt-e már, de mókolható a Background Defocus app a Z1 Compactról!
-
AeSDé Team
őstag
válasz
#09819904 #15021 üzenetére
Azért beszéltem a SW frissítésről mert hallottam már pár embertől hogy hardveres eredetű problémára szoftvert frissítenek, és visszaküldik ugyan abban az állapotban. De igazad van, ez a felvetés tényleg értelmetlen. (Szerk.: közben pit stop is alátámasztotta)
Én nem tudom megmondani hogy mennyire volt rendeltetés szerű a használat, annyit tudok hogy előtte évekig Arc S-el mászkált és annak nem volt baja, csak a fólia lett karcos, ami természetes.Valamilyen biztosítása van, de most nem tudom fejből milyen. Holnap megkérdem.
-
pit stop
addikt
válasz
#09819904 #15021 üzenetére
Annyiból jogos szerintem, hogy bármilyen hibával kerül be készülék szervízbe (hacsak nem ripityára van törve), akkor első reakció hogy szoftverfrissítés - tapasztalat sajnos. Aztán visszaadják reflexből teszteld te, és ha nem javult, akkor meg is nézik - tapasztalatok alapján.
-
kezdő
senior tag
válasz
#09819904 #14695 üzenetére
AR Effects
Motiongraph for XperiaMég két darab hivatalos Sony kamera app kiegészítő.
-
Deck
titán
válasz
#09819904 #14348 üzenetére
Észrevételt köszi! Meglesz holnap. Ezt a mai adagot mind telóról írtam
Cris99: Az. Felrakod és utána telepítés majd restart és rengeteg kiegészítőt fogsz látni amiket letölthetsz. Gravityboxal is annyi minden beállítható.. Próbáld ki. És még magyar is.
Meg sok száz kiegészítések. XDA-n is vannak.
-
Palesz191
aktív tag
válasz
#09819904 #14282 üzenetére
egyedül az e-mail szinkron van bekapcsolva. az is óránkénti frissítés..
semmi más nincs.
nincs is fent nagyon más app a telón...azért vicc, hogy amióta felraktam a 4.3mat mindennel csak szenvedek
én *asztam el ennyire vagymi ..megjegyzem: mire megcsináltam a két screenshotot, ujra kellet indítani a telót, ugyanis nem volt hajlandó képet rögzíteni, csak a hangot játszotta le beakadva
-
njnl
aktív tag
válasz
#09819904 #14211 üzenetére
Nincs olyan nagyvállalat a világon akinek ne kéne tartania a konkurenciától. Én konkrétan arra gondoltam, hogy amikor a Z'-t bejelentették csúcshardver volt benne, amire viszont kijött már megjelent a Snapdragon 800, ezzel újabb kihívás elé állítva a Sonyt.
Még egy dolog a konkurenciáról. Kérdezz meg 10 embert, hogy melyik a legjobb mobil. Biztos vagyok benne, hogy 5-6 Apple vagy Samsung terméket mond. Hogy ez valós vagy nem, nem az én tisztem eldönteni de amíg a piac ilyen addig bizony minden vásárlóért komolyan küzdeni kell.
-
törölt tag
válasz
#09819904 #14148 üzenetére
Nem erre gondoltam, egyébként a maga idejében nagyon jó volt a Blade, az enyémet eladtam már évekkel ezelőtt.
Arra akartam célozni hogy mindenki a következő android verziótól várja a megváltást (telefon típustól vonatkoztass el), nem lesz majd akadás, királyul fogja a memóriát kezelni, csillivilli lesz, stb.
Tényleg ez megy évek óta, "na majd a GB", "na majd az ICS", "a JB lesz a király", most épp a "na majd a kitkat" megy. -
-
törölt tag
válasz
#09819904 #14051 üzenetére
Hőőő!
Van KitKat Z-re!
http://aokp.co/devices/yuga -
bg0074
csendes tag
válasz
#09819904 #14006 üzenetére
Próbáltad már, hogy a összes alkalmazás között a kiválasztod a Sony Select ( két process is van), majd folyamat letiltás, és adatok törlése, majd újraindítás. Nekem ez a módszer megoldotta hogy a Sony Select alkalmazás működik, igaz a témák letöltésénél még így sem.
-
njnl
aktív tag
válasz
#09819904 #13936 üzenetére
Végre volt időm újra húzni a telót. Végülis tetszik meg minden, bár én eddig is a Z Ultra Launchert használtam asszem Chrisnek köszönhetően. 2 dolog ami nagyon hiányzik:
- a fő illetve a menü képernyő elfordulása
- én személy szerint szeretem a gyári billentyűt és most az újban nem tudom beállítani a felső sávba az írásjeleket meg, hogy a magánhangzók hosszú nyomásakor rögtön az ékezetes betűt adja...Kemény akku teszt következik ezután
-
SkyS1gn
félisten
válasz
#09819904 #13585 üzenetére
4.2 kb ugyanígy szivárgott ki doomlord segítségével, és lám az volt a hivatalos verzió.
Miről csináljak screenshotot?
(#13587) pszichiáter Mintha nem lenne mindegy kiről van szó hogyha a szoftverrőn és nem az emberről beszélünk, az volt és kész, én szerintem nem lesz ez másképp most sem.
Megmondtam már hogy higgadj le vagy igyál valamit ha simán nem megy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest