- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Azthiszem már láttam a videót, de jó!
Dualshock nem is megy bluetooth-al?
Na olyan kell nekem mint 8:08-nál, semmi kábel, csak megy
-
raziel01
veterán
Nem tudom amúgy, hogy egy fórumos vita után miért akar mindenki elbeszélgetni személyesen a másikkal.
Ilyen miatt képesek egymást összeverni az emberek?A másik, hogy szomorú, hogy Galaxy névvel mindent szart eladnak és veszik is, mert sokan úgy vannak vele, hogy Galaxy akkor biztos, hogy jó. Munkatárs csajszi is megvette, azt hitte milyen jó lesz, most meg folyamatosan szidja, hogy lassú, nem tud semmit, sokat akad=szar az android.
Az tény, hogy az igazi android élményhez nem árt legalább 512 MB RAM meg egy 2 magos proci, normális kijelző.
Android forever. Sose kéne más. Főleg, hogy már ~25 megvásárolt app-om van. Iphone-nak régen tetszett a smooth-sága de jobbféle androidos telók is hozzák azt a szintet és szabadabb az ember.
-
SonyNex7
senior tag
És ha felraktam akkor az belül beállítás mennyire egyértelmű?teljesen átlátszóvá tehető?nincs erről kép vagy videó esetleg?A kékes színű háttér ami az új Z ultrán látszik felrakható valahogy?
Illetve azt hiszem a a fakóságról nem írtál még!?
Érdemes megvárni a IFA hátha bejelentik azt a bizonyos honamit?
köszi -
SonyNex7
senior tag
Köszönöm a gyors választ!
Mennyire bonyolult egy ilyen csere az apexre?
Jár gari vesztéssel vagy ilyesmi?
Az uj xperi Z ultra főképernyőjén látható kékes háttér felteheő rá?
Mi a vélemény e helyett a Htc one-ról,Huawei ascend p6,xperia sp,vagy lg 4x HD vagy optimus G esetleg egy iphone 5vagy vmi nokia? -
-
Reverting
őstag
-
Zsmester89
őstag
Ennyi pénzért ez egész baráti, nem a legszebb, de célnak megfelel s zsebben senki nem látja.
Én is filózom egy 64gb sandisk microsdxc-n, hardveraprón 15-ért lehet kapni.Amit nem találok normálisat, az autós töltő. Ez még úgy ahogy jó lenne, viszont nem lehet tölteni, mert ha jól látom, akkor pont ott fogja a telefont. Az univerzális meg nagyon gagyinak tűnik (amelyiket akkorára állítod, amekkora a telefonod).
-
hozzávetőlegesen annyian tesztelik, mint bármilyen más csúcstelefont, legyen szó akár az xperia z-ről, vagy bármi másról...
nem a hivatalos specifikáció része a tesztprogramok eredménye, és innentől kezdve egyik gyártóra sem lenne egyszerű - jogilag - bármit is ráverni ezzel kapcsolatban, ráadásul még a konkrétabb leírásban is fenntartják a változtatás jogát, szóval...nyakoati; nem, hogy az xperia z vagy az s4 telefonjaimon, de még a notijaimon...stb sem futott még soha ilyen jellegű tesztprogram, pedig nem is a leggyengébb munkaállomásokkal rendelkezem, de nekem az a fontos, hogy amikre használom, azokra megfelelő legyen, minden más érték hidegen hagy engem is.
-
ezzel az erővel akkor a számítógépes...stb hardverek piacán folyamatos csalás zajlik - optimalizáció címen -, de nem, ez nem csalás, még szűken véve sem!
most sok telefont górcső alá vesznek emiatt, várjuk meg az xperia z...stb eredményeket is!w333; őszintén nem értem - de inkább sajnálom - azokat, akik csak és kizárólag a tesztekben legtöbb pontot elérő telefont veszik meg, és nem pedig más - jellemzően fontosabb - szempontokat vesznek figyelembe, hiszen ők fogják használni a telefont, és a sok pont nem kárpótolja, ha méretileg, kijelző szempontjából...stb nem megfelelő adott típus.
amúgy mindegy, az i9500 a téma, hazánkban pedig az i9500 preferált hivatalosan.
sok szennylap még arra sem veszi a fáradtságot, hogy ezt megemlítse, csak s4-et ír, és kész... -
Assasin_
aktív tag
Vagyok én is nem csak 4-5 vagyunk hanem akkor 6an
Igaz még csak olvasok mert kb 5 napja van meg a teló még ismerkedek vele
Én várom a hivatalos T-es frissítést nem tudni mikor jön ki gondolom?
Lenne még 1 kérdés filmet szeretnék rátenni bedugtam a gépbe felismerte meg minden megtaláltam a képeket meg a zenéket de nem tudom hova másoljam a filmet?
-
Azért ezen pontosítanék. Az összefoglalóban is belekerült, hogy a root nem jár garanciavesztéssel. De igen azzal jár, csak ez egy visszafordítható folyamat, eltüntethető nyom nélkül. Ha rootolva viszed be gariztatni, és megvizsgálják, hogy történt-e szoftveres módosítás, akkor kibukik, hogy rootolva van, és megvonják a garit. Ezért fontos kihangsúlyozni, hogy gariztatás előtt nagyon fontos unrootolni.
Persze ha olyan baja van, hogy nem lehet pl bekapcsolni vagy valami, akkor már ők sem tudják kiszedni belőle ezt az infót. -
userxy
őstag
Akkor ha vki megosztana velem vmi nagyon bután egyszerűen felrakható JÓ romot.
Amit kb 5 klikkből fellehet rakni nem kell hozzá bootloadert nyitogatni és nem lehet elbaszni
Vhogy most ennél a telefonomnál nem merek még annyira romolni.
Előzőleg Defym volt az kérlek pontosan kb 3 percet ment eredeti rommal amíg bekapcsoltam az usb debuggingot és felraktam egy superusert.
(#8434) dekrer
Te könnyen mondod mert már csináltad. Te is tudod hogy az első a nehéz ott még az első klikket is meggondolja az ember.
Legalábbis én így vagyok vele. Defymmel is ez volt elsőnek fostam aztán meg volt hogy 2 naponta cserélgettem XD mert fos volt vmi. -
Blue@X
senior tag
Én is itt vagyok csak olvasó üzemmódban
Így 3 hét távlatából elég jó kis telefon ez a Z, nagyon megérte lecserélni rá a P-met. Amit kicsit nem szeretek benne hogy ha zárt helyiségben készítek képeket azok elég zajosak, P nem volt ennyire, lehet csak beállításbeli probléma...
Továbbá nem hittem volna hogy kézre fog állni ez az 5" de annyira ideálisnak találom a kezembe hogy nehéz letenniEgyszóval dúl a love, csak ajánlani tudom
-
Szombó
senior tag
-
kezdő
senior tag
Szerintem érdemes lenne beleírni, hogy a gyári töltő 1500 mAh-ás, míg a dokkoló 1800 mAh-át is át tud engedni.
Ugyebár a dokkolóhoz nem jár fali csatlakozó, így jobb esetben ezt is a gyári 1500 mAh teljesítményűvel használjuk.
Ez azért fontos infó, mert az Ebayen rendelhető replika dokkolók majdnem mind csak 1000 mAh-ak, azaz jelentősen lassabban töltenek!!!Ezzel még személyesen nem találkoztam, én csak most tervezek dokkolót venni, de van egy XDA-s topic kifejezetten erről a témáról.
Eddig azt hittem hogy a fali aljzat számít, de úgy tűnik nem. Valakinek erről konkrét tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest