- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
njnl
aktív tag
válasz
S3R6PH #17981 üzenetére
Nekem is csinál ilyet beszélgetés közben is. Nálam megoldja a problémát a kihangosító be/ki kapcsolása (ha ezt lehet megoldásnak nevezni)
K.K.-ig nem akarok már újra rakással kínlódni, próbálom kihúzni addig...
Szerk.:
S3R6PH
Amiket felsoroltál, ezek mind külső, a rendszert nem érintő alkalmazások.
Az én "amatőr" véleményem, hogy aminek az ikonja a telefon skic azt hagyd mindenképp, de nagyjából el tudod dönteni épp ésszel, hogy mihez nyúlhatsz hozzá.
(pl. box, viber, email -off, device usage -on) -
darvinya
titán
válasz
S3R6PH #17788 üzenetére
Lehetőség lenne, ha bele rakja valaki egy file keresőt/listázót.
Én azért nem szeretem a mappa keresést/listázást, mert sokszor előadó képet és album képet rosszul kezelte mindegyik lejátszó.
A másik, hogy nem kell betallózni állandóan ami akarok hallgatni, ezt ID3Tag alapján betallózza magától Walkman. -
-
-
törölt tag
válasz
S3R6PH #16429 üzenetére
Megnézi hanyas rendszere van! Ez 4.2.2 vagy 4.3 lehet. Az aktuális ROM-ot letölti, HA KELL és Flashtoolal felpakolja. Alias tiszta telepítést csinál. Igaz ez adatvesztéssel jár, de kiküszöbölheti a bugokat!
A rootolás számomra még mindig olyan dolog ami nem érint. De amennyiben rootolnia kell, a leírást nem fogom papagájként elismételni!
-
-
törölt tag
válasz
S3R6PH #16406 üzenetére
Istennek hála, hogy ezt így bemásoltad! Nem használom, csak naponta kb. 10 alkalommal!
A hibernálás annyit tesz ugye értelemszerűen, hogy nem hagyja, hogy az adott alkalmazás egyfolytában pörögjön. Viszont ez nem egyenlő azzal, hogy a mellette megnyitott alkalmazásokat kipucolja a memóriából!
A Green értelemszerűen nem takarító program. A Clean viszont úgymond kiegészítő társa a Greennek. -
Deck
titán
válasz
S3R6PH #16406 üzenetére
"Semmi sem tökéletes, az android sem.
A már törölt alkalmazások néha adatokat hagynak hátra maguk után.
A rendszer folyamatosan létrehoz naplókat, összeomlási jelentéseket, és a hibakereső fájlokat, amikre nincs igazán szükség.
A Play áruház ideiglenes fájlokat hagy a letöltött alkalmazások után.
Lehetséges, hogy ne így legyen...
Miért nem szerzel be egy segédet hogy megtisztítson mindent?
Az SD Maid segít megőrizni a készülék tiszta, és rendezett állapotát!
Próbáld ki, ha egy alapos tisztító alkalmazást keresel!
Válassz egy fület, nyomd meg a "Vizsgálat" gombot, majd kattints egy elemre a törléshez, vagy csak nyomd meg a "Mind tisztít" gombot. Ez ilyen egyszerű.
Különböző funkciók elérhetőek:
* A Fájlkezelő egy teljes értékű fájlkezelő, hogy feltérképezd a androidos fájlokat.
* Használd a keresőt, ha tudod, hogy milyen fájlt keresel.
* A hibakereső megkeresi a készülék alvó könyvtárait + fájlokat, és összehasonlítja azokat a telepített alkalmazások listájával.
* A programkezelő segítségével fagyaszd, olvaszd ki, és távolítsd el az alkalmazásokat (akár rendszer alkalmazásokat is).
* A Rendszertisztító átnézi a készüléket, hogy mely könyvtárak tartalmaznak felesleges fájlokat. Akár még saját szűrőket is létrehozhatsz!
* Optimalizáld az adatbázisokat a gyorsabb elérés, és a több szabad hely érdekében.
* Tekintsd meg a legnagyobb fájlokat, hogy megtudd meg mi foglalja a legtöbb helyet.
* Keresd meg a fájlokat, amelyek módosítva lettek az utolsó X percben.
És több...
Jelenleg 10 funkció érhető el az ingyenes változatban, és további 2 a vásárlás, és a feloldó program telepítése után.
A "Feloldó" több működő funkciót tesz lehetővé.
SD Maid-et nagy gondossággal terveztük, és folyamatosan fejlesztjük.
Az androidos eszközök óriási számának köszönhetően, lehet hogy nem működik tökéletesen minden eszközön, de keményen dolgozok rajta, hogy minden zökkenőmentes legyen.
Ha problémád, kérdésed, javaslatod vagy aggályod van, küldj nekem egy email-t, (support@thedarken.eu). Általában gyorsan válaszolok, boldogan segítek, és megpróbálom javítani a problémát a következő verzióban." -
Deck
titán
válasz
S3R6PH #16387 üzenetére
Playen ott van miben jobb a fizetős. De csak a te kedvedért:
(#16396) velekeio Az a navi wareznek minősül. Amúgy meg mindenkinél más a "normális" használat. Mindenkinél egyénfüggő. Valakinek elmegy így 2 napot valakinek meg nem mert sokkal többet használja. Kijelző idő a lényeg, a beállítások, és, hogy mit csinálsz rajta.
-
Misua
senior tag
válasz
S3R6PH #16224 üzenetére
Az már megvolt...viszont hozzaférési pontnál csak T-mobil H van kiválasztva (kék kör), alatta a T-mobil MMS...hiába jók a paraméterei...nem nem tudom kiválaszrani:-(
Weboldal szerint aktívalni kell az MMS-t...csak a jelszót nem tudom...ügyfélszolgálat szerint meg minden müködik nálam...inkább beviszem a T-homehoz. -
-
Deck
titán
válasz
S3R6PH #15972 üzenetére
Pedig ott az összefüggés. Ki van emelve a 4.2es rész. Innentől egyértelműen erre vonatkozik minden majd megvannak számozva a lépések, mit mikor hogy csinálj. Busyboxx kell mivel nem leaz cwmed nélküle.
4.3as rész külön van feketével megint.
(még jó, hogy ez az egyszerű root eddig nehezebb volt)
-
törölt tag
válasz
S3R6PH #15805 üzenetére
Mint dekrer írta (nem saját maga, hanem az oldal szabályzata miatt akar neked jót) no warez!
Viszont, hogy a kérdésedre válaszoljak: Futtathatsz! De ahhoz nem kell root. Magát a játékot külön törik és nem kötik roothoz.Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy egyes játékgyártók már lesnek a Play áruházon keresztül. Vagyis tegyük fel feldobtál egy tört, mondjuk Iron man játékot. Ezzel még önmagában (relatíve) semmi gond! Viszont a Playen keresztül az update (ha tegyük fel van) folyamat elindul, a törés miatt két verzióba torkollik:
1. Lefrissíti. Viszont a törés nem lesz jó az új verzióhoz. Innentől megszívtad!
2. Nem frissíti le. Itt még elképzelhető pluszba, hogy onnantól nem is engedi indítani.
+1. Nem tud frissíteni, viszont egyből jelenti a szoftverkalózkodást a gyártónak. Onnantól kezdve pedig a gyártó jelezheti a Googlenek, aki akár a készüléked (amúgy már számukra ezer éve elküldött adatai) alapján simán letilthat. Tehát lesz egy telefonod, csak épp amíg át nem írod az IMEI, MAC, stb. adatait a telefonnak, a Play áruház szóba sem fog állni veled. Amit, ha a Google nagyon akar még el is küldi jelentésbe a készülékgyártódnak és így tovább.Felmerül a kérdés! Megéri?
A gyártók sem hülyék! A hackerek és crackerek egy lépéssel előttük járnak - ez tény -, de a gyártók felzárkóznak. Onnantól pedig olyan bitang szigorú szabályok lesznek, amikbe sok minden lesz csak köszönet nem!
Lásd a konzolok példáját! A tört XBoxok csak úgy reppennek a netről. Onnantól kezdve pedig van egy félkarú óriásod. Aztán próbáld meg eladni...Bevallom, mert szerintem az őszinteség a korrektség velejárója. Jómagam is teszteltem egy tört játékot. Aztán beugrott, hogy mégis mit érek vele? Játszok egy-két napot vagy hetet és ezért cserébe egy mozijegy, vagy esetleg 1 1/2 doboz cigi árát sajnálom kiadni?
Viszont ez úgymond onnantól, hogy megvettem már végig az enyém.
Mára viszont csak ingyenes játékokkal játszom. Konkrétan azon okból kifolyólag, hogy azért egyrészt a telefon nem egy játékgép, másrészt nem óhajtom az akksit kigyilkolni. Cserélhető akksis készüléknél ez nem para, mert veszek új akksit. De unibodynál már szívás! -
Deck
titán
válasz
S3R6PH #15801 üzenetére
Sok hülye dolgozik ilyen helyeken.. Kiemeltben benne van a lényeg. De ne félj a rootool csak jót teszel vele csak ne warezolj ennyi az egész. Reklámblokkolás, témázgatás, greenify, javítások, módosítások, kiegészítők, rootot igénylő appok. = jobb teljesítmény, jobb aksi idő, szabadság, egyénu felület.
Hátrány nincs csak no warez.
Aki nem rootol az butított telefont használ.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
S3R6PH #15783 üzenetére
Én még korábban rootoltam, akkor kernelt kellett cserélni, és doomlord toolkittel lehetett rootolni, majd vissza a másik kernelt, szerintem az bonyolultabb volt.
Annál nem kellett busybox, de mivel ezt a fajta metódust nem próbáltam, ami jelenleg szerepel a leírásban, nem akarlak félrevezetni, hogy szükség van-e rá. -
vatafakk
aktív tag
válasz
S3R6PH #15781 üzenetére
nem kell ftf fájlt készíteni
az a rom jó lesz, teljesen mindegy, ugyanúgy t-mobile sk függő marad a mobilod, nem rontja el a telefont ez a rom, csak a szolgáltatók néhány saját alkalmazást beletesznek ezekbe a ROM-okba, és azok nem lesznek benn (pótolhatóak ezek utólag, de semmi értelme)
rootot én másképp csináltam, ezért abban más véleményét várjad meg, de a 4.2-t addig nyugodtan felteheted flashtoollal
-
törölt tag
válasz
S3R6PH #15772 üzenetére
Te komolyan ennyire nem érted az ALAP dolgokat vagy meg sem próbálod megérteni?
Nem elég, hogy egy 1.0-s user leírást nem értesz, még itt bajlódsz a bootloaderrel... Minek? Flashtoolal simán átpakolod! Ja, hogy adatvesztéssel jár... Hát Istenem! A backup még mindig rendelkezésre áll, ha nagyon kellene valamit mentegetni.Fogd magad és inkább kezd el a leírás alapján megoldani a dolgokat szépen sorrendben, aztán menet közben majd megérted a dolgokat! Nem hiszem, hogy ettől felhígítottabb verziót bárki is írni fog számodra.
-
törölt tag
válasz
S3R6PH #15769 üzenetére
Topik összefoglaló ->
"Rootolható, már a 4.3?
- Igen.""Mi jár végleges garancia vesztéssel?
1. A bootloader nyitás
2. A kis ajtók alatt található egy kis fehér indikátor, amely ha elszíneződik, akkor a garancia elvész. Alapból fehér, ami ha piros lesz ugrott a garanciánk.""Mi az a ROOT?
Alapesetben a telefonunk Android operációs rendszerén korlátozott felhasználók vagyunk!
A rootolás nem más, minthogy rendszergazda jogokkal rendelkező felhasználót csinálunk magunkból.Nem jár garancia vesztéssel? Mire jó ha ROOT-olom a telefont? Hátrányai?
Nem! Az változó, hogy hogyan állnak hozzá a szervizesek, ezért mindenképp, mielőtt szervizeltetnéd, távolítsd el a rootot a telefonról, vagy rakd újra a romot.Csak előnye van, nem is kevés, de hátránya nincs.
A ROOT-olás előnyei:
- Reklámblokkolás (Segítségével hosszabb lesz a telefon üzemideje, mivel a reklámok nagyon szívják az akksit.)
- Sok felesleges gyári app törlése ( Csak a helyet és RAM-ot foglalják. Minek legyenek fenn, ha semmi szükségünk rájuk?)
- Sok hasznos programnak kell a ROOT jogosultság. Pl: Titanium Backup, CWM, ROOT Explorer, Greenify, SD Maid, Víruskeresők,
- Témázgatás
- Jegelés, Teljes Biztonsági Mentés, Eltávolítás,
- Akksi jobban bírjaHátránya:
Semmi..
Hogyan, távolíthatom el a ROOT-ot?
SuperSU-t indítsuk el majd Beállítások - Teljes unroot"+
"Android 4.2 (.67) Rootolása:
1. Telepítsük tisztán fel a ROM-ot (Pl: Flashtool-al)
2. Beállítások - A telefonról - buildszám (erre kattints sokszor amíg ki nem írja fejlesztő vagy)
3. Beállítások - Fejlesztői lehetőségek - USB-hibakeresés (pipa be)
4. Beállítások - Biztonság - Ismeretlen források (pipa be)
5. Töltsük le a rootot: Vroot Xperia
6. Csomagoljuk ki a vroot.zip-et, csatlakoztassuk a telefont a géphez(bekapcsolva) majd futtassuk a root.cmd-t.
7. BusyboxX-et rakjuk fel Playről és telepítsük.
8. Kész!Előre rootolt Android 4.3 tiszta telepítése (10.4.B.0.569):
(CWM-et tartalmazza így külön nem kell felrakni)
Fontos: Busyboxot ne telepítsünk fel playről mert, bootlopot okozhat!!!
Ami kell hozzá:
Flashtool
Rootolt Android 4.2 a telefonon (.67-es build) CWM-el
Flashable.zip
Stripped.ftfMenete:
1. Másoljuk a belső tárhelyre a flashable.zip-et
2. Flashtool/firmwares mappájába másoljuk a Stripped.ftf-et.
3. Lépjünk be a CWM-be majd Install zip -> Choose zip from /sdcard ezután, keressük meg a flashable.zip-et és telepítsük fel.
4. Wipe data/Factory reset
5. Kapcsoljuk ki a telefont, de ne indítsuk újra!
6. Flashtoolal flasheljük fel a Stripped.ftf-et.
7. Ha ezek megvoltak akkor bekapcsolhatjuk a telefont.ROOT Fix:
1. Töltsük le: The definitive root Remount-Reboot fix! Windows Installer-ert, csomagoljuk ki és futtassuk az install.bat-ot, miután csatlakoztattuk a telefont a számítógéphez (bekapcsolva) és nyomjunk 1-est."
Ha ez neked nem elég érthető, akkor totál mindegy, hogy én milyen szép részletesen írom le, akkor sem fogod megérteni!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest