- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
korpicschess
veterán
válasz
busman #17546 üzenetére
Jó, látom még mindig nincs rá értelmes megoldás. Akkor nem fogok baszakodni azzal, hogy régi fw-t rakjak vissza. Ez lett volna a kérdés. Általában nem naprakész az 1. hsz.
Ebben a topikban még egy kérdésemre sem kaptam normális választ. Ennyi értelme van. Mondjuk várható volt, hogyha valamit én nem tudok megoldani, akkor azt itt sem mondják meg, hogy hogy van...
Inkább elmagyarázzák, hogy miért én vagyok a hülye, hogy nem a telefonon akarok zenét hallgatni, hanem a 250$-os eszközömön, mert az úgyis szarabb..Nem szól másról ez a topik, mint sem arról, hogy szarCordon, fosSony, hülyeség ezt megvenni, vegyünk Nexust, de ne vegyünk Nexust mert az szar, vagyünk Sony-t, mert az az király, aki mást mond, az hülye. stb.
Hozzáteszem én Nexusról váltottam, de úgy hiszem, hogy ezt a témát is kerülni fogom.
-
w333
félisten
válasz
busman #17518 üzenetére
Félreértettél ... nem a telefonnal van a baj, hanem a szervizel !
Haver -nek is rengeteg gondja van a telefonnal, (ha kicsit visszaolvasol láthatod a hibákat), és a szerviz pedig sz@rik rá ... nem érdekli őket
Tényleg inkább örüljön az aki kifogott egy normális db -t, én már túl sok hibát olvastam + haver telefonja, és őszintén már félek Sony telefont venni
Megjegyzem páromnak egy Xperia Go van, és hibátlan telefon (kopp-kopp) !
Az új Z2 már biztosan jó lesz, de majd kíváncsi leszek a tapasztalatokra, mivel itthon a gyári szerviz egy nagy 0 csak akkor veszek újra Sony -t ha tényleg nem lesznek ilyen apró de annál idegesítő gyermekbetegségei
-
w333
félisten
válasz
busman #17293 üzenetére
Szerintem a 4.4 frissítés semmiről sem fog szólni csak még több szolgáltatás és folyamat a háttérben ezzel együtt a telefon lassulása, és ezzel arra ösztönözve a Z tulajokat hogy váltsanak Z1 vagy Z2 -re, havernak a 4.3 -al sokkal jobban merül és kevesebb a szabad MB/RAM memória is
-
törölt tag
válasz
busman #17288 üzenetére
Mivel is jött ki a Z?
4.1.2-vel! Idővel megkapta 4.2.2-t, majd a 4.3-at is! A Sony közölhette volna, hogy mivel kijöttek a 2-es szériás telefonok, így a régebbi modellek maximum egy-egy bugfixet kapnak, de updatet nem! Ezzel szemben a Z, még, ha később is, de megkapja a KitKat-et.
Ami engem jobban nyomaszt, az az, hogy a Z-re megjelenő KitKat (szerintem) nem fog semmi olyan újdonságot tartalmazni pár hibajavításon kívül, ami olyan juj de jó érzést váltana ki sokakból. A futtatási környezettel lehetne programozói szinten mit alakítani a készüléken. De, ha azt nem kapja meg, akkor veszett fejsze nyele az egész KitKat mizéria. -
S3R6PH
tag
válasz
busman #15990 üzenetére
Jaja. Értem, de a stamina nemcsak akkor kapcsolja ki a Wifit ha a készülék nyugalmi állapotban van?
Mert nekem használat közben ki-be kapcsolódik a Wifi, és nagyon idegesítő. Ez kb. azóta van amióta 4.3-ra frissítettem.
Hm.
Köszi a választ pszichiáter. De mindazonáltal aztmondjátok hogy megéri ROOTolni.
Kíváncsi lennék statisztikailag hogy mennyi embernek nemsikerült a telóját az itt feltüntetett módszerrel megROOTolni, vagy ha sikerült akk. mennyinek szálllt el a kamera, bluetooth, Wifi, NFC... stb....
THX!!!
-
a.sebi
őstag
válasz
busman #15858 üzenetére
Karctalan, makulátlan, nem hiányzik a Sony logó, ső tjobban néz ki....
Asszem így ugrott a gari, de leszarom!
1éves a cucc, és szeretem ha karcmentes, de az a fólia úgy is karcolodik ha másik van rajta, most vettem 10 első fóliát 3000 ért amazomról, és azzal használom, mellesleg élesebb is a kép így... -
skul0
aktív tag
válasz
busman #15585 üzenetére
Persze ha egész estére rádugja az ember akkor semmi hátránya nincs abból, hogy nem eredeti és esetleg lassabban tölt.
Viszont nem egy olyan sztorit lehet olvasni neten, ahol a nem gyári töltő vagy akkumulátor miatt tönkrement a telefon, szóval én inkább nem kockáztatok ezekkel. -
törölt tag
válasz
busman #13588 üzenetére
Szombó hozzászólására reagált! Vagyis mit állított? Hogy "99.9% az, kinntvolt a dátum is dec. 19 Sony hivatalos fórumán, ez nem mókerolt verzió!"...
A többit szépen olvasd hozzá!A Sony oldalára is hivatkozik... Írtam KÉT igen egyszerű kérdést. Persze nem neked címezve...
Úgyhogy várom TŐLE a választ, mert érdekel. Na, meg az állítólagos "hivatalos" (szerinte) screenshotot!
-
törölt tag
válasz
busman #13013 üzenetére
A navigációs gombok, az ikonok a beállításokban, a tárcsázó gombjai, a gyorsmenü ahol újraindítani meg képernyőképet lehet csinálni úgy általában ronda, ugyanitt a hangnémító, rezgésbeállító, hangvisszatevő gomb is ízléstelen túlcsicsázott.
Biztosan testre szabható, nem tudom, csak az első hsz-ben lévő képernyőmentések alapján tudok nyilatkozni.
-
Blue@X
senior tag
válasz
busman #12943 üzenetére
A rajta lévő gyári fólia nem vett sokat el a képből (számomra nem látható, talán egy hangyafasznyit), inkább a minimális karcok azok amik elvesznek az élményből, ha meg nem akarsz azon karcot akkor rakjál egy fóliát a gyárira -> na ez számomra nem járható út (óvszert az óvszerre, hol az élvezet?), így inkább fóliamentesen járatom.
-
-
törölt tag
válasz
busman #12834 üzenetére
Nem tudom ilyet hogy csináltál, de ha hosszan nyomod a kijelzőt a zárképernyőn akkor feljön a widget lista, onnan kiválasztod az órát.
(#12835) locaLpatrioT: igen, nekem az Update Center jelezte és le is jött
(#12837) bg0074: én tegnap töltés közben játszottam a minion rush-sal, elég meleg volt a telefon, azt vettem észre hogy egyszercsak leállt a töltés. Kicsit pihentettem meg kihúztam a töltőt, aztán vissza, töltött tovább. Gondolom van benne hőmérsékletfüggő védelem.
-
skul0
aktív tag
válasz
busman #12698 üzenetére
Anno egy xperia neo bootloaderét nyitottam, ott minden simán ment.
Z-nél még eszembe se jutott, teszi rendesen a dolgát a gyári szoft, még sose fagyott ki semmi, vagy lassult be. Így aztán nem is tudom mi a metódus, gondolom a bonthatatlan készülékház miatt a testpontos nyitás nem játszik, de a sony féle lehet hogy adott. -
skul0
aktív tag
válasz
busman #12696 üzenetére
Igaz. Vannak olyan ROM-ok, amikhez nem szükséges kernelt cserélni, így zárt bootloaderre is feltehetők. Viszont ha a ROM-hoz kernelt is cserélni kell, mint pl a CM romok, akkor nyitni kell a bootloadert. A bootloader nyitás pedig csak független készülékeken lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest