- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mich68
csendes tag
válasz
harry3 #25784 üzenetére
Igen előtte simán ment akár Flashtool al akár a gyári telepítővel.de miután telepítettem a cwm et és főzött romot tettem rá flashmode ban nem csatlakozik,cwm ben sikerül romot telepíteni! Próbáltam másik Flashtool progit három számítógépet öt adatkábelt és semmi változás
-
MaxxDamage
félisten
válasz
harry3 #25511 üzenetére
Csatlakoztatom USB-n de semmi (a hangfal hangjelzésen kívül..) eddig automatán megnyitotta a C6603 -om könyvtárat és lehetett választani a belső memória és SD kártya közt... (intéző)
Azt rámegyek az "Add Hardware" opcióra (Control Panel) és a telefont így jelenití meg és drivert se talál rá, meg semmiDe mind1 , mert közbe rájöttem, hogy ott az AirDroid is
/azt minek erőlködök it..ügye?/
L
-
-
törölt tag
válasz
harry3 #25433 üzenetére
Van benne valami amit mondasz,de akkor miért csinál fos minőségű képet a telóm...zsír új kamera modul van benne még is életlen és zavaros képet készít
az s3 4.3as gyári rendszeren 8megás kamerája szebb képet csinál mint a z 13megása...de mondjuk az asszony s5je pár fokkal jobb képet csinál de az is nagyon zavaros,nincs semmi élessége és kitkat van rajta...
-
törölt tag
válasz
harry3 #25176 üzenetére
nem valószínű hogy vizet kapott, az már rég kijött volna hibában...viszont ha hátlap ragasztó miatt szivárgott bele víz, azt is köteles gariban javítani mivel szerelési vagy anyaghiba miatt vált le és annak következtében érte a folyadék a telefont! arról nem tehet a használója! ez az ő saruk,ők találták ki ezt a fajta módszert, természetesen ami nem nyújt egy idő után 100%-os védelmet, de a sony szavatolja hogy ha anyag vagy szerelési hiba miatt károsodik a készülék azt ő garanciában javítja feltéve ha az indikátorok elszíneződnek!amúgy a melegedést lehetne kontrollálni egy szabályzó rutinnal, ha elér egy bizonyos hőfokot a proci akkor korlátozza a telefon teljesítményét ezáltal folyamatos védelem lenne a hátlapnak melegedés miatti leválásra, mivel annyira nem engedné el a cpu hőfokát hogy a ragasztó elengedjen...érdekes az LG ezt meg tudta oldani...már anno a LG 4X HD-ban benne volt, ha túl meleg volt a teló korlátozta a szoftver a fényerőt, szükség esetén kikapcsolta a magokat vagy korlátozta azok frekiét...
-
törölt tag
válasz
harry3 #25134 üzenetére
Majd hétfőn...amúgy maga teló nagyon facca
figyelj Harry,tudnál e-mailben küldeni nekem egy képet ami 13megapixeles és autó iso-s?csak hogy meg tudjam mutatni a Telekomos szervizesnek hogy mi a gondom,mert itt Fehérváron némelyik sajna egy kicsit... Spityu85hun@Yahoo.com nem tudom hardveres vagy szoftveres-e,de az fura lenne ha mind2 kamera dögledezne hardveresen.ez számomra érdekes...
-
törölt tag
válasz
harry3 #25132 üzenetére
Majd holnap megvizslantom, nagyító alatt aztán meglátom hétfőn mit mond a szervizes,de nekem fura az hogy mind2 kamera zavaros képet készít
az a baj hogy pont akkor rendeltek be melózni mikorra meg volt beszélve a tali így a feleségem ment ki a srác elé a megbeszélt helyre.mondtam neki hogy a takarók alatt az indikátorokat feltétlen nézze meg,ha valamelyik rózsaszín ne fizesse ki,de szerencsére az összes fehér.maga a tesóm megy,csak hát a kamera bájos egyedül
-
törölt tag
válasz
harry3 #25116 üzenetére
mivel telekomos a teló, a szolgáltató romja van fent, az lehet hogy a szolgáltató maga ba**ott el valamit? mert ma találkoztam egy emberrel akinek szint úgy z-je van, megkértem mutasson egy nem túl személyes képet, hát az állam leesett, maxra nagyítva tű éles volt a kép, semmi szemcse nem volt benne! most azt tervezem hogy felteszem a CE1 romot hogy azzal milyen lesz, sajnos a telekom hajlamos elba**ni a saját romját
-
törölt tag
válasz
harry3 #25064 üzenetére
tudod vizes és nagyon párás helyen melózok és ez tűnt a legoptimálisabb készüléknek
meghát sok mindent kaptam mellé alacsony áron
a teló még garis, 4 tok, full doboz gyári minden,fóliás. tán baj hogy ezt a telót választottam ? most csalódtál bennem ?
ujjobbagya: az sd kártyás dolgot megoldottam
most már kezeli az app rendesen
de az igaz hogy szemétség a google-tól ez a húzás
-
törölt tag
válasz
harry3 #25012 üzenetére
erre szokták azt mondani, mindennek vagy előnye és hátránya
ezeket a kijelzőket nem állandó állókép megjelenítésre találták ki, sőt egyiket sem...anno a képcsöves tv-knél is volt ez a hiba,mire előjönne ez a hiba addigra már váltanak az emberek, jól mondta valamelyikőtök, valós hiba de kicsi az esélye hogy előjön...ha mégis netán gariban cserélik...el kell fogadni hogy a mai telókat nem tartós (5-15év) használatra tervezik...3-4 év és kuka sajna
-
vatafakk
aktív tag
válasz
harry3 #24999 üzenetére
Nincsenek nagy mókolások a telón, csak a felesleges gyári appokat töröltem meg pár alkalmazás van fenn, ami rootot használ.
Természetesen ha a vevő nem szeretné, akkor flashtoollal visszateszem a gyárit, de egyelőre csak érdeklődők vannak, azért nem akartam legyalulni teljesen a szoftvert. -
törölt tag
válasz
harry3 #24948 üzenetére
z30ban andreno 320 4magos változat van... a z-ben lévő változatról semmi infó nincs sehol
bár ahogy a jelen körülmények állnak nem lesz úgy se z30am
mert közben úgy alakult hogy váratlan kiadások érkeztek így karácsony elött
lehet maradok a Z-nél azt elég olcsón lehet már venni
szinte fele annyiért
csak hát a független olyan mint a fehér holló, de függő van rohadásig :/
-
lmisi
senior tag
válasz
harry3 #24943 üzenetére
+1 és épp most fut 2 hónapja a Z reboot nélkül, jó most már lassabb, de a navigáció miatt letöltöttem vele kb. 3 giga adatot. Letöröltem róla kb. 50 alkalmazást, amit gyermekem telepített rá stb...
3 emai fiók folyamatosan szinkronban. Havonta 3-6 óra telefonálás rajta.
Minden hívást fel tudtam venni vele. Tulajdonképpen iszonyat stabil.
Rootolt persze. -
MaxxDamage
félisten
válasz
harry3 #24546 üzenetére
Köszönöm, közbe teljesen rátoltam a gyári beáll. -ra és el is veszett minden (olyan kép ami a telefonon volt, meg bluetooth, stb..) többet ebbe se kezdek bele, de most első ránézésre jó is !
/már csak az a bajom, hogy szinkronizáció az nulla... nagyon sok program hiányzik, de majd ídővel pótolva lesznek, mert így hírtelen nem ugrik be egy csomó neve, mi is volt.../
L
-
nexion218
tag
válasz
harry3 #24061 üzenetére
Az sztem úgy lehet. hgy amikor a KK kijött, a TotalCommander is csinált olyat, hogy létrehozott egy saját mappát, ami lényegében egy "virtuális SD kártya" volt. A KK engedi, hogy a 3rd party appok írjanak a saját mappájukba, de csak oda, amikor pedig uninstallálod a kérdéses app-ot, repül a mappa a TELJES tartalmával együtt. Szóval pl. a Total Commander nekem root nélkül látta a belső tárhelyet, a fizikai SD kártyát (erre nem tudott írni) plusz a "virtuális" SD kártyát, ami a saját mappája volt, ebbe korlátlanul tudott dolgozni.
-
ninja26
újonc
válasz
harry3 #23722 üzenetére
Sziasztok , mai napon felugrott a frissítés lehetősége "update centerben" , PCC vel próbáltam is telepíteni , letöltötten , kapcsolódik minden megvan aztán a telefon újraindításánál a következő hibaüzenet fogad ... :
Probléma:
Nem érhető el a szoftver az ön eszközéhez.Részletek:
A Sony frissítési programmotor nem rendelkezik az Ön eszköze számára elérhető szoftverrel.Hibaelhárítás:
Próbálja meg újra később.Akkor ez most pontosan mit is jelentene ? A telefon gyári független Vodafone-os kártyával használom , 1 hete frissítettem 4.2.2 ről 4.4.2 re ugyan így és minden rendben volt , akkor most mi a probléma ?
Válaszokat előre is köszi ! Esetleg flashtoolal próbáljam meg feltenni rá a gyári ROM-ot ? Elvileg az is megkeresi a legfrissebb firmware-t a telefonhoz ...
-
törölt tag
válasz
harry3 #23194 üzenetére
A hátralevő idő relatív. Függ attól, hogy éppen milyen a terheltség. A telefon ez alapján „jósol”. Egy laptopnál is hasonló a helyzet. 20%-os feltöltöttséggel lehet 4-5 óra (egyszerű weblapok olvasása vagy szövegszerkesztés), meg 20-30 perc is (nagy mennyiségű adat másolása vagy grafikus munka).
KitKat-el semmi probléma nincs, ha el tudod fogadni az SD kártya „fokozott védelmét”, és kordában tartod az alkalmazásokat, amit más szoftverrel is meg kellene tenned.
-
Deck
titán
válasz
harry3 #23194 üzenetére
Nem vagyok elfogult. Többször próbáltam de a laggolása, akadása vicc, akksija is jobban merül .. Mintha a 4.3 lenne a javított verzió olyan. Ez meg nagyon jól megy így marad is. Olvass külföldi fórumokat másnak is ugyanaz a baja.. Aki akarja használja de ne siránkozzon, hogy gondok vannak mikor bugos a KK
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest