- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23198 üzenetére
Én már nem is tudok ezen romot cserélni. Mióta fent van Wajk romja azóta az ketyeg!
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
vtomi2 #23197 üzenetére
Pucold ki a gyári 6.0.1-et. Az enyém gyors, fürge, stabil, jó akku idejű és nem laggol. Pár órát el szöszmötöltem vele mire minden helyére került (plusz egy nandroid mentés visszaállítás is kellett), xposed modokkal együtt. Viszont cserébe jól használható és rendben van.
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #23196 üzenetére
Gondolkoztam rajta, de sokat buknák, és amúgy imádom ezt a telót, csak lehetne rá normális cm
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #23194 üzenetére
pedig vettem volna egy 1+3-mat
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #23190 üzenetére
Dehogynem, még 1 percig is. A reset gombot is próbáltam <1, 5, 10s-ig tartani, az se működött, aztán meg a semmiből úgy döntött, hogy kipihente magát
-
Williamgrant
nagyúr
-
PubliCat
tag
Csáoá
Tapasztaltatok olyat, hogy a használaton kívüli töltőfedél egyszer csak elengedi magát 1 év 4 hónap után?
A használatról, töltésről annyit,hogy mágneses töltőfejről,dokkolóról töltöttem csak (nagyjából 2 hétig használtam gyári USB-s töltőt, utána mágneses töltőfejjel).
Láttam az összefoglalóban, hogy nem túl drágán lehet másikat venni e-bayről,stb..
-
sir0cco
tag
Van valakinek tapasztalata,infója, hogy mennyiért válalnak,"kijelző leválás" ragasztást (elöl,hátul) Cordonék?
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Szeretném megosztani a pozitív szervíz tapasztalataimat.
2017.07.19 vitte el a GLS a z3c-et a szervízbe előlap/kijelző leválással(2017.10.26)
Másnap oda ért a szervízbe és a következő nap vissza is adták a futárnak és ma kézhez kaptam a telefont.
Keretet,hátlapot,előlapot,fedeleket,és még akkumlátort is cseréltek+ pár egyéb alkatrész.,tényleg olyan mint ha egy új készüléket kaptam volna vissza.
Ennyi!Üdv,
Mikeee
-
sir0cco
tag
Na én rendesen pofára estem. Imei alapján 2018.06 hóig garis. Elküldtem javításra mivel elő és hátlap kezdett felválni. Jöttek is érte és meg is hozták viszont doboz kinyitása után ugya az az állapot fogadott, elő-hátlap gatya.. ???? Mi ez? A cordon mellékelve közölte,hogy nem áll módjukban javitani a kis rozzantamat.Végül a supportos kisasszony sok sok sajnálom közepette közölte, hogy a tella nem garis már réges rég óta, sajnálja de hibáztak a rendszerben... Ez van
Jól megutaztatták a 45c -os raktérben, hátha hamarabb megy tönkre. B@zik -
master90
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon régota nem jártam itt.
Sony szervizel kapcsolatosan szeretnék irni.
Most járt le eben a honapban a telefonom garia.
Felkerekedtem hogy ki javítok pár hibát mielőtt
Neki indulunk a nagy garancia menteségreKamera homályos és aksi cserét kértem.
Volt náluk egy kejelző cserém jó pár honapja.
Lasan már majd nem 2 hete bent van a készülékem.
Ki huzták pont és a garancia előtt vissza kapom hát igy lett
7hó 5 be vittem és 7hó 18 mentem vissza a készülékértNagy meglepetés volt!
Ki cserélték a kijelzőt az aksit a hátlapot és keretet is
Nagyon jó volt hogy ezt mind meg tették
Mintha egy új telefont kaptam volna.Nagy up a szerveznek
Viszont lenne egy kérdésem az nfc-kapcsolatsoan!
Bevan kapcsolva az nfc és hangszóró vagy headset
nfc-vel valo hozzá érintés után nem kapcsolodik az eszközre
Az előző szoftveren minden frankón be
volt álitva de most mindent le lett törólve és igy elvesztek a beálitásaimSmart connect-be beálitok mindent de valahogy nem az történik amit szeretnék
Throw működik de csak akkor ha be van kapcsolva a blue -
axioma
veterán
válasz
axioma #23164 üzenetére
Egy dolgot vettem eszre. Nalam a folder player megallitva futni szokott (igy a pebblerol indithato plusz a kocsiban a bluetooth radio is tudja automatikusan). Mostanaban ugral az ikonja a statusbar-on, eddig nem tunt fel. Tudtommal ez az app maga nem frissult a kozelmultban, meg tuti nem ezt hasznaljak sokan akik problemat eszleltek, inkabb csak valami ok nelkuli ujrainditgatast sejtek mogotte, csak a tobbi hatterben levo appnal nem latom.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Ma vonaton egyszercsak megált a zene, nézem kikapcsolt a teló (80% körül lehetett az aksi) se bekapcsológombra, se resetgombra nem csinált semmit. Rátettem töltöresemmi, még a led se világított. Mondom király, elkezdtem keresni az új telót, mondom még1x megpróbállom, erre fő most meg bekapcsolt 70% aksival... Érti ezt vki?
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #23172 üzenetére
Még kitkat-en és előzőkön elég volt simán az sd-ről vagy a belső tárhelyból az android / data mappából az adott appnak megfelelőt elmenteni.
Rendszer telepítés után feltetted az appot, majd a mentett mappát visszamásolva megvolt minden beállítás és mentés.Most lollin ez már át ketült a gyökér / data /data mappába, amit root nélkül el sem lehet érni...
Lehet nem küzdök vele. Ami kellett kibányásztam, működik.
Csinálok egy factoryt, aztán had menjen a szervizbe kijelző cserére. -
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #23170 üzenetére
Egy régi rendszerból egy újba átvinni egy appot viszonylag egyszerű, azt úgy szoktam, hpgy az android / data és a data /data mappából átmásolom az alkalmazás adatait a telepítés után, állt mindig működik.
Most a hibás mentésból szeretném egyesével kitörölni az appokat, hogy megtudjam melyik a ludas.
Arra lennék kíváncsi, hogy honnan mit töröljek, hogy biztos ne kavarjon be. -
-
BaLee
addikt
válasz
csabbymtc #23156 üzenetére
Sajnos nálam is előjött. Kezdődött azzal, hogy az alkalmazások láthatóan lassabban működtek (pl. Pokemon GO) mondom nyomok akkor egy gyári visszaállítást. Meg is történt, appokat visszatettem, de olyan sokkal gyorsabb nem lett és elkezdte néha, hogy belassul iszonyat módon. Semmi köze a melegedéshez. Egy értesítő sáv lehúzása nem megy neki, az ikonok újratöltése is lassú. Újraindítás szokott segíteni.
-
axioma
veterán
Nalam kisebb lassulas volt, de ujrainditottam. Viszont nem nova, hanem appex launcher van, gyari root nelkuli rendszeren. Face nincs. Jatekok kozul van egy-ketto amugy is nagyon akkufaraszto, meg a waze ami enni szokta. De majd figyelek en is.
-
válasz
geccoblaze #23160 üzenetére
Én is használok Nova launchert és nálam is lassult, lefagytak az appok.
Nem rootolt a telefonom, minden frissítve van rajta. Gyári szoftverrel. -
demars
addikt
válasz
Nem az az egyetlen appja
Keress rá playen és rájössz miért írta! -
AtHoS
nagyúr
válasz
Nálam van Nova, viszont nincs lassulás, de nem gyári szoft fut a telón
-
unravel
őstag
válasz
geccoblaze #23157 üzenetére
Wakelock detector
-
obros
tag
Már a második üvegfóliát rakatom fel, de az alja és a teteje eláll. Csak nálam van ez? Olyan mintha nem tudna feltapadni a két vége. A leesés összetörésről jutott eszembe.
-
-
csabbymtc
tag
Sziasztok!
Engem is utolért a korábbi hozzászólásokban említett lassulás. Érdekes, hogy csak akkor jelentkezik, ha a mobilnet/WiFi be van kapcsolva. (Amikor nem használom, mindig kikapcsolom ezeket...)
A lassulás ideje alatt 20-30 másodperceket kell várni, mire felugrik a billentyűzet, vagy legördül az állapotsáv, a FB/Messenger/Chrome trió folyamatosan küldi a "nem válaszol" üzeneteket...
Amikor visszalépek a főképernyőre, nagy üresség fogad, majd újratölt minden, a launcher, az ikonok, a widget-ek...
Ha nagynehezen sikerül kikapcsolnom a netet, szépen lassan visszaáll a tempó, de az app-ok bezárásakor ilyenkor is újratölt mindent.
Nálam egy újraindítás megoldotta a problémát, (Rá is fért már 345 nap után...) viszont most, 5 nap után újra jelentkezett a hiba. Újabb restart, most megint OK...
A készüléken a legfrissebb stock ROM fut, egyelőre érintetlenül. App-ok mindig naprakészek.
Próbálok rájönni a jelenség okára, ha lesz valami konkrétum, jelzem! -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23151 üzenetére
Xarul esett, ez van.
Azért sajnálom, én is féltem ezt az öreg p.csát. Elöl hátul nilkin van és még is. Most szilikon tokot használok, de ha megyünk nyaralni augusztusban sztem megy vissza a bőr flip tok. Az tuti véd, még tőlem is védi -
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #23151 üzenetére
Pont az alsó élére ért földet, vagyis betont. A fólia meg egy picit kisebb mint a kijelző.
-
Armahun
addikt
Úgy sikerült pókhálósra törnöm a kijelzőt, hogy a rajta lévő nillkin üvegfólia ép maradt.
Az egyik szemem sír a másik nevet. -
geccoblaze
aktív tag
Factory reset óta elfelejti az app engedélyeket. Újra és újra be kell állítanom pl. a naptár vagy a nova launcher hozzáféréseit. Lehet ezt orvosolni újabb factory reset nélkül?
Ja, és most látom az előző hsz-eket. Én is a pár hete jelentkező bealssulás miatt voltam kénytelen resetelni, és nálam sem oldotta meg teljesen a problémát, csak egy picit jobb lett.
-
válasz
sesshou #23143 üzenetére
Szia! Ez nálam is előfordult most. Eddig nem volt vele semmi gond. Alkalmazás megnyitása lassú random hogy melyikeknél, a képernyő olyankor elsötétül. Én is csináltam factory resetet és az sd kártya tartalmát is letöröltem. Pár napig jó volt, de néha-néha még előjön ez a probléma.
Kipróbálom a javasolt teendőket én is.
-
sesshou
senior tag
Feleségem telefonja 2-3 hete iszonyat módon belassult.
Lassan nyitja meg az alkalmazásokat elsőre lassan tölti be a névjegyeket a tárcsázóban, és lassan tölti be a híreket facebookon. Hirtelen ennyi péplda jutott eszembe.
Próbáltam factory resetet csinálni rajta akkor 1-2 napig jó volt de azóta vissza állt.
esetleg ötlet? -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23140 üzenetére
Jó ötlet!
Sajnos elég gyakran kérdeznek a téma felől.
Tegnap kész lett öcsi telefonja. 25 k volt a kijelző csere, üvegfóliával együtt. Nem tudott többet várni rá, kell neki a teló minden nap. Sztem ez még belefért, mert amúgy semmi más baja nincs. Mindketten szeretjük. -
Williamgrant
nagyúr
válasz
B.F.G. #23138 üzenetére
és (#23137) demars
Arra gondoltam, hogy ha lesz egy kis időm, összeszedem egy újabb hozzászólásban a tapasztalataim, és beteszem az egészet az Összefoglalóba.
Az utolsó két LCD ragasztásom már más alapanyaggal volt, mint amit anno találtam. Stabilabban ragad és kisebb eséllyel válik fel újra a ragasztás utáni pár hétben. -
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #23135 üzenetére
Jól járnál!
Sokan értékelnék!
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23135 üzenetére
Egyetértek!
Neked már rutinból menne a dolog -
válasz
Szirtimorc #23134 üzenetére
Nekem 3X-ra vált el a kijelzőm.
Iphone SE lesz az utód. -
Williamgrant
nagyúr
válasz
Szirtimorc #23134 üzenetére
Lehet nyitnom kéne egy Z3C sufni szervizet.
-
Szirtimorc
senior tag
Én a Cordontól kaptam javításra egy 98.000 Ft-s árajánlatot úgy (állítólag törött a GPS IC), hogy bizonyíthatóan nem volt szétszedve a készülék.
-
ViSAS
senior tag
válasz
demars #23130 üzenetére
"Élménybeszámoló" (Nem Cordon, hanem Mobylife AS, Norvégia...itt ez a Sony szervízpartnere):
2 héttel a gari lejárta előtt beküldtem telót, mert a rezgőmotor véletlenszerűen leáll néha kisebb-hosszabb időre. Úgy isten igazából én ezzel együtt tudok élni, pláne hogy már nem ez a fő telefonom (ezért tudtam nélkülözni is), de hajtott a kíváncsiság hogy mit kezdenek az esettel. Még videót is csináltam nekik a jelenségről, nehogy az legyen hogy ők épp nem tapasztalták a problémát és azért visszaküldik érintetlenül.
A videón lehetett látni a telefon IMEI és serial számát is, ezzel igazolván hogy valóban ezt a készüléket kapták kézhez. A videó során a telefonon alapból megtalálható tesztelő segítségével benyomtam a rezgőmotor tesztet és nem lehetett hallani semmit, nem rezgett a telefon. Picit megkopogtam a telefon kijelzőjét, a sokadik koppintásra beindult a rezgőmotor. Tökéletes bizonyíték az esetre, nyugtázták is hogy értik mi a gond, küldhetem.Na. Gyorsak voltak. Ők hétfőn kapták kézhez, én ma kaptam vissza. Munkalapon szépen fel vannak sorolva a cserélt/felhasznált anyagok: 2 féle ragasztó, új hátlap, új SIM ajtó, új USB ajtó, szoftverfrissítés, új hangerőgombok (he?), shield camera (ez nem tudom mi, tudtommal a hátlappal van együtt a kamera előtti rész).
...és ez mind akkora hazugság, hogy az arcom leszakad.
Hozzá se nyúltak, de legalább a Sonytól biztos kapják az eset után a pénzt. Például mióta megvettem a telefont, ugyanaz a gyári hátsó fólia van rajta és hát nem ugyanez a fólia köszönt vissza hozzám ugyanolyan karcokkal és minimális elválással mint még mielőtt leadtam gariba?!
Ajtókkal ugyanez a helyzet, a kosz ugyanolyan helyzetben van rajtuk.
Nem az zavar hogy nem javították, nem érdekel...hanem hogy így az ember pofájába hazudnak, ennyire feltűnően.
Emailben persze megköszöntem nekik a nem hétköznapi munkát, csatolván a before / after képeket.szerk.: nem válasz akart lenni, pardon.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #23123 üzenetére
Egyet értek, pontosan! Sokan vannak úgy, hogy nem ifa vissza pillantó tükörrel szeretnének közlekedni.
Kíváncsi vagyok én is, de szerintem a mini is már 5" körül lesz vagy pont annyi, mert a minik mérete is nőt a normál mérettel párhuzamosan, de az a gyártó aki ezt a méretet jól lefedné egy jó képességű készülékkel, nagyon kaszálhatna, szerintem főleg ha eltalálná a jó ár érték arányt! -
Poiro7
senior tag
Elküldtem a készülékem a Cordon Electronics Kft -nek hátlapelválással, hát nem megjavították csere helyett
De még csak a burkolatot sem cserélték, a fólia is fent marad. A munkalap szerint elvégzett javítások:
- Szoftver frissítés ( a legújabb volt fent nem hinném)
- A készülék szétszedése során kötelezően cserélt alkatrész (gondolom a ragasztó)
- A készülék hálózati hibájával kapcsolatban cserélt alkatrész (antenna)
- A készülék szétszedése során cserélt csavar
- Akkumulátor
- A készülék üzemszerű működéséhez szükséges egyéb alkatrész
- A készülék külső burkolati elemével kapcsolatban cserélt alkatrészHát ez elég rejtélyes
Mindegy ha az akkumulátor valóban cserélve lett akkor jó lesz még egy ideig a teló.
Pénteken vitte a futár, hétfőn jött a SONY suppor- tól a levél hogy megérkezett, kedden meg hogy úton van felém a telefon, és csütörtökön kézhez is kaptam. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23120 üzenetére
Leadta egy helyi gsm boltba javításra. Remélem nem húzzák le. Későn szólt, igaz nincs hozzá cuccom, szóval elhúzódott volna a javítás itthon. A telefont szereti és neki sem kell másik, nagyobb. Az meg még rájön, hogy kell neki mert munkához szükséges.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23121 üzenetére
Nyilvan az lesz. Vagy inkabb nem szerelek, es sufnigsm 2e-ert megcsinalja. De a zold enemet nagyon piszkalja ez az ertelmetlen pocsekolas...
-
B.F.G.
senior tag
válasz
gyantaszuz #23114 üzenetére
Viszont egy új telefon árához képest nagyon sok, amint ismét 1 vagy akár 2 év garancia is van.
Ahogy elnézem itt a fórumot, majdnem minden nap-ra jut 1 kijelző probléma legyen az kijelző hiba jobb felül vagy kijelző leválás. Persze tudom van olyan is akinek semmi gondja a készülékkel... még midig pl van a közelemben is akinek idén 2017 Áprilisában járt le a gari a Z3C-ről, de aggasztóan fogynak.... bár ebből a készülékből tuti sokat adtak el.Nem értem, hogy más gyártok miért nem veszik át pl a dokkolót a mágneses töltő kábelt vízállóságot?
Ugyanezt a méretet, látva ennek a modellnek a sikerességét? -
Az Xperia Care futárnak javitasra átadott dobozt meg kell címezni a Cordon címére?
-
axioma
veterán
válasz
gyantaszuz #23114 üzenetére
Nekem ma irtak, hogy a _hatlap_ elengedeset csak kijelzo cserevel tudjak javitani. Nem garisan 38e. Hulyek ezek. Meg hulyek vagyunk mi is, akik ezt a tok felesleges koltseget, meg eroforrasok pazarlasat megfizetjuk amikor megvesszuk a telot...
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23115 üzenetére
hehe ma szólt öcsém, hogy behalt a kijelzője
Majd megsasolom neki, hogy pontosan mi lett vele, de gyanítom, hogy neki is elvált a kijelzője.
Lehet én is belevágok ebbe a cserébe -
Williamgrant
nagyúr
válasz
B.F.G. #23113 üzenetére
Leírtam már többször mi a menete az LCD cserének, ha ügyes vagy, magad megoldhatod. Az igazi szívás ha pl. Jack dugót kell cserélni, mert akkor úgy kell a hőlégfúvót kezelni, hogy ne menjen az LCD tönkre, ne folyjon be a ragasztó stb. Viszont ha azt cseréled, neki lehet esni, majd úgyis hidegen ragasztod vissza.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
rgeorge #23108 üzenetére
Peresze:
Íme a válasz:
"Tisztelt Ügyfelünk,
Árajánlatot csak a készülék teljes körű bevizsgálása után áll módunkban adni, melynek feltétele a készülék itt léte. Ezért kérjük, hogy amennyiben szeretné tudni a javítás költségét, juttassa el hozzánk készülékét, amit megtehet személyesen ügyfélszolgálatunkon nyitvatartási időben vagy postai úton az 1045 Budapest Széchenyi tér 9.-es címen. A teljes körű bevizsgálás díja Br. 2500Ft. A készüléken lévő adatok a javítási folyamatok során sérülhetnek, elveszhetnek. Sajnos ezekért felelősséget nem tudunk vállalni, ezért amennyiben az Ön számára fontos adatokat tartalmaz készüléke, kérjük, leadás előtt lementeni szíveskedjen, ellenkező esetben az adatok mentését csak térítéses úton áll módunkban vállalni, melynek díja 10 000 Ft.
Amennyiben kijelzőt és akkumulátort kellene cserélni a készülékében, úgy az nagyságrendileg Br. 40 - 45 ezer Forint lenne. Felhívjuk figyelmét, hogy ez nem minősül árajánlat tételnek. A pontos javítási költség a készülékének állapotától függően eltérhet.
Megértését köszönjük." -
|AP|
veterán
Ha az XperiaCare egyértelműen mutatja, hogy van még gari a telefonra, akkor is elő kell ásni a papír alapú garlevelet a futárnak?
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #23106 üzenetére
Hát nagyon drága árajánlatot kaptam a kijelző cser + aksicsere....
Sokkot kaptam ebből nem lesz javítás jobban járok, ha veszek egy új telefont.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #23104 üzenetére
Gondolom, hogy ott kell bevizsgálási költség is?
Vagy elég ha leírom hogy mi a hiba és küldik az árajánlatot?
Update: Kértem árajánlatot és lehet, hogy egy aksit is cseréltetek ha már megbontják.
Mi a tapasztalat képernyő csere után már nincs panasz? Itt a forumon írta valaki, hogy ismét fellépett volna a probléma a csere után?
Mennyi gart vállalnak a kijelző cserére Cordonék ?
-
B.F.G.
senior tag
Nézem az alternatívákat, de nem találok ebben a méretben ilyen képességű telefont, továbbá ehhez a telefonhoz megvan minden kiegészítőm, mágneses töltő, mágneses dokkolók 1 munkahelyen 1 otthon, Cruzerlite Bugdroid Circuit Case -tok, + övreakaszthatós tok. Egyszerűen megérné ennél a telefonnál maradni ha működne, mert a hibát leszámítva, meg vagyok vele elégedve.
Mik a lehetőségek a kijelző cseréjére? Hol készítik el a leghamarabb és legjobban?
Van tapasztalata valakinek, hogy a kijelző csere után vízálló marad-e a telefon? -
Tamarel
senior tag
válasz
Williamgrant #23090 üzenetére
Sajnos nem ez a helyzet, az alsó majdnem kétszer hangosabb mint a felső.
-
unreg1
tag
válasz
Williamgrant #23098 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest