Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Jótállásnál mindegy milyen ország rendszere van a telefonon, vagy van ahol meg tudom nézni mivel jött eredetileg? Sikerült elvesztenem a fájlt, amibe bemásoltam, és most nem tudom melyiket tegyem fel.
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #23344 üzenetére
Ők a pénzt választják, persze csak ha megvan még a számla
Viszont már megint csak az amerikaiak kapnak vissza
-
vtomi2
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #23305 üzenetére
Én is G2-ről váltottam, nem csalódtam. Takaróknál ha nem fontis a vízállóság, akkor csak kiszeded a tömítő gumit, és újra a helyén marad
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #23196 üzenetére
Gondolkoztam rajta, de sokat buknák, és amúgy imádom ezt a telót, csak lehetne rá normális cm
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #23194 üzenetére
pedig vettem volna egy 1+3-mat
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #23190 üzenetére
Dehogynem, még 1 percig is. A reset gombot is próbáltam <1, 5, 10s-ig tartani, az se működött, aztán meg a semmiből úgy döntött, hogy kipihente magát
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Ma vonaton egyszercsak megált a zene, nézem kikapcsolt a teló (80% körül lehetett az aksi) se bekapcsológombra, se resetgombra nem csinált semmit. Rátettem töltöresemmi, még a led se világított. Mondom király, elkezdtem keresni az új telót, mondom még1x megpróbállom, erre fő most meg bekapcsolt 70% aksival... Érti ezt vki?
-
vtomi2
őstag
Mitől lehet az, hogyha mm alatti android van a telómon, akkor x idő után nem tudja lejátszani a videók képét amíg újra nem indítom? Mm-el meg megy rendesen is, gyári és cm alapú romoknál is? Mimdent ugyanúgy csinállok mint előtte, de folyton előjön
-
vtomi2
őstag
válasz
metalstorm #22734 üzenetére
Beállítások - > biztonság - > képernyő zár - > nincs
-
vtomi2
őstag
válasz
szbxvr #22715 üzenetére
Ezeket láttam én is, a bl-es az csak skin, a ubl-es meg tele van cm-es bugokkal, nekem felejtős
Más: visszamentem slim5-re, és valami brutális aksiidejeim vannak ugyanazzal a felhasználással ~30%-al több aksim marad a nap végére, viszont olyan bug jött elő, hogy x idő után ha videót akarok nézni (yt, web, akármilyen lejátszó) akkor csak hang megy, és fekete a képernyő, újra kell indítanom, hogy megoldódjon. Már többször újraraktam a romot, kernelt, recoveryt, meg visszaraktam gyárira is 2x, de semmi nem oldja meg, mi lehet ez? Még leszedem a slimmet, rápróbálok azzal, hátha, de tanácstalan vagyok.
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #22602 üzenetére
Köszi az ajánlást, gyorsan rendeltem is egyet, pont ilyenre gondoltam
Bár már most látom hol fog eltörni
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #22598 üzenetére
4-5x volt nagyon maximum kinyitva, a fene fog fél évente új fedelet venni, inkább megoldom tokkal, csak kellene valami pöpec, ami nem csúszik ki a kezemből (most skinem van)
-
vtomi2
őstag
Folyton kinyílik a sim foglalat fedele, úgyhogy úgy döntöttem veszek 1 tokot. Eddig minden telefonomon nilkint használtam, de azon van kivágás a simnek is. Látom hogy a cruzerlitet ajánljátok, de nekem nem jön be az android a hátulján, esetleg valamilyen nilkinhez hasonló (műanyag) tokról nem tudtok?
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Valami tipp, hogy mágneses töltővel miért csak 64%-ig tölti a telefont már 3. napja? most feltettem usb-re, így most tart 70%-nál, úgyhogy sztem nem aksi lesz a hibás. -
vtomi2
őstag
válasz
Csari93 #22348 üzenetére
Nekem is szokta ezt csinálni (slim5. 0) azt figyeltem meg, hogy olyankor sokkal nagyobb a fogyasztás amikor munkába megyek (1,5 óra) és spitifyt hallgatok. Folyamatos 3g + gyakori antennaváltás, sztem ezeket is az androidba számolja, mert hétvégén sokkal kevesebbet fogyaszt és csak ez a különbség.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok! Nektem slim 5.0-n mennyit fogyaszt a rendszer, mert nekem az utóbbi hetekben 2-3x annyit mind a képernyő (2 óra 10%, rendszer 46%...) esetleg vmi tipp? Vagy rakjam újra a rendszert?
Szolgáltatót váltottam, aminek jobb a 3g-s lefedettsége, úgyhogy folyamatosan 3g-n vagyok, előzővel csak ha netezem akkor kapcsoltam át rá, de nem hiszem, hogy az ennyivel megnövelné a fogyasztást.
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #21719 üzenetére
Szóval akkor erre jó a TA partíció
köszi a segítséget, ma este kipróbállom.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy garivesztés nélkül fel-e lehet már oldani a bootloadert? CM-et szeretném kipróbálni, de még van 1,5 év garim nem kockáztatnám csak emiatt.
-
vtomi2
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #21474 üzenetére
De a hiba nem hardveres, és szoftveresen azért javíthatták volna
-
vtomi2
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #21472 üzenetére
Én még kiemelném, hogy háklis a fülhallgatókra, nekem gyárival megy probléma nélkül, de 3 más márkásat nem "érzékel". Egyszerűen meg lehet oldani, root sem kell hozzá, de zavaró tud lenni, hogy kézzel kell fülhallgató/hangszóró között választani, azért 2016-ban ez már nevetséges
-
vtomi2
őstag
válasz
Chris Kiki #21296 üzenetére
2-3 naponta szoktam tölteni (6-7 óra SOT), de nem zavar ha minden nap kell töltőre tennem, de azért legyen meg az az 5 óra SOT.
Azért akarom újrarakni, mert a play szolgáltatások és a rendszer többet eszik mint a kijelző...
-
vtomi2
őstag
válasz
Chris Kiki #21293 üzenetére
Per pillanat azt használom, csak szeretem frissen tartani az eszközeimet, és ahogy így gyorsan beleolvastam xda-n nem láttam olyan hibát, ami engem zavarna.
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #20652 üzenetére
Átnyálaztam, de a dokkolót kivéve nem találtam választ a kérdéseimre
-
vtomi2
őstag
Na mégis megrendeltem, vadonat újan (2 év jótállással), G2-t váltok le rá, remélem nem fogok csalódni benne. Dokkolóját mennyire ajánljátok? Meg valami komolyabb tok is kellene hozzá.
Azt olvastam, hogy nagyon jó a gyári rom, de azért megrootolnám. Itt is elvesznek a sony "trűkjei" mint xperia m-nél?
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Ilyen telefont tervezek venni, szerintetek még megéri? Van valamilyen szériahibája ami nincs megemlítve az összefoglalóban, és milyen gyakoriak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest