Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Quasi_modo #14087 üzenetére
Így van.
Úgy értettem az újabb törést,hogy túl könnyen törik egy leejtéstől.
Ezt mondtam régebben is.Más telókhoz képest sokkal könnyebben eltörik.
Szerintem. Nekem ez a véleményem. -
viera
őstag
válasz
Quasi_modo #14092 üzenetére
Igen,függetlent ad.
Oldalt kipipálod a készülék jellemzőknél,hogy kártyafüggetlen
és ott lesz közte a Z3C is. -
Essien
aktív tag
válasz
Quasi_modo #14091 üzenetére
Én a partnerogsm-et ajánlom, több készüléket vásároltam már tőlük és korrektek voltak mindig. Kétszer volt meghibásodás mindkétszer újat kaptam .Ez teljesen saját vélemény mert már rosszat is olvastam róluk.
-
Quasi_modo
nagyúr
A T most is független Z3 Compactot ad? Vagy fel van ez tüntetve valahol a weblapjukon?
-
Quasi_modo
nagyúr
Tud valaki megbízható GSM boltot ahol még lehet kapni Z3 Compactot? Ahogy nézem a komolyabb helyeken már nincs Csak a Sony Centernél. Viszont olcsóbban kellene de megbízható garanciával kártyafüggetlenül.
-
Essien
aktív tag
-
demars
addikt
Sziasztok!
Néhány hónap használat után szeretnék picit romolni a telefonnal... Ez lenne Wajk romja?
A telepítésről is dobott némi infót a kereső, változott valami?
A készülék rootolt, TA mentés és dual recovery nincs még... -
Wajk
addikt
válasz
Essien #14084 üzenetére
akinek jött OTA valaki rakta fel a Concept Installerrel vagy FTF-ből?
(#14086) amator2: az is ment folyamatosan a háttérben kikapcsolva is, így az ki van szedve, de innen visszaszerezheted...
-
spiky03
veterán
Meg is jött a hátlapra a Nillkin üveg. Ez gyors volt.
-
Wajk
addikt
válasz
levente222 #14081 üzenetére
olyan még általánosan a tokok között is ritka. Én is olyat vadásztam anno, akkoriban csak a BugDroid tok volt ami megfelelt ennek a kritériumnak.
-
levente222
tag
Sziasztok!
Ma kerestem ebayen, de nem találtam olyan átlátszó szilikon tokot, amin csak a mágneses portnál van kivágva, az usb ajtónál nincs. Valaki rendelt már ilyen tokot? Ha igen tudna linkelni egyet? -
törölt tag
aki esetleg használja a concept rendszert, az kapott ma frissítést? nekem sima z3-ra jött kb.5perce egy 2153-as update
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Olvasás közben van hogy kivilágított a kijelző,van hogy visszavesz a fényből...
(nincs automata fényerőn)
Viszem szervizbe a jovoheten amint szabadnapos leszek,csak nehogy ez valami beállítás legyen és beégjek.
Köszi -
spiky03
veterán
Ez a kártya jó a telóba?
[link] -
AtiSnatch
aktív tag
jó feketepénteki akciót nem tudtok memóriakártyára?ja, hogy igazából jövőhéten van...
-
hevizms
addikt
válasz
..thealien.. #14059 üzenetére
Ajaj egy újabb törés.Lassan már minden napra jut egy
Azt nem tudom mennyire van egyben a kijelző az érintővel,de a Cordonnál egy kijelző csere 36500 ft.
-
..thealien..
csendes tag
Hello!
Ma sikeresen ledobtam a telóm úgy hogy a bal felső sarkára esett. Bal felül be is repedt az üveg a kijelzőnek nem lett baja, de a felső fél centis sávba most nem érzékel.
Azt kérdezném, hogy akinek volt már hasonló kb. mennyibe van a javítatás?? Itt a kijelző és az érintő rész egybe van??
Köszi előre is! -
boogie84
veterán
Üdv hölgyek , urak.
Meddig szabad frissíteni a telót, hogy normálisan használható maradjon? Ma pl hosszú időn keresztül nem talált a telefon gps jelet.
Mikor hazaértem működött, frissítés nemtom mikor volt legutóbb.
Próbáltam ki/be kapcsolni, nem működött..Szóval szerintetek meddig szabad feltenni a frissítéseket, hogy ne fussak a sony üzletpolitikájába vagyis amikor már elkezdik butítani h vegyek új telefont?
-
HardRic
addikt
Wajk rom először feltéve. Imádás van
-
half333
őstag
Üdv! Tudnátok adni valami jó programot,ahol nem kell regisztrálni,és wifin keresztül elérem a telefonomban lévő sms-eket,és birok pc irni,küldeni,fogadni. Régen az Air droidot használtam,de már nem tudom h kell regisztráció nélkül.
-
Armahun
addikt
Eddig működöt, csak az utóbbi időben nem jó.
Nem baj, csináltam robottal egy parancsot, ami nem fogadott hívás esetén csinál egy képernyő be-ki kapcsolást.
Így jó színnel jelez.Nem tudom mi kevert be, volt rom frissítés is, a ledvezérlő is frissült, plusz telepítettem graviboxot is, abban is van led vezérlés, bár azt tiltottam.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
levente222 #14037 üzenetére
Ez valami sablon válasz lehet.
-
tomyka74
senior tag
válasz
marilllyo #14046 üzenetére
csak azért említettem meg a clean m. mert a legismertebb amúgy nincs jelentősége!
nekem amugy ami alapból is rajta van a lollin az Avg protect van fent!már gondolkoztam sokat amugy a root + vajk rom -on csak még nem mertem nekifogni nehogy elbasszak valamit!!
és akkor lenne egy sallang mentes tiszta rendszerem, csak még fosok neki fogni!!
-
tomyka74
senior tag
üdv!
látom előzőekben volt téma , hogy a telón legyen e valamilyen tisztító app vagy ne ( clean m. 360 sec. stb és társai ) ? ezt még idáig én sem tudtam eldönteni és bevallom nekem is van a z3c - en!
mondanátok pár pro-kontra indokot ? mert akkor baszom le én is a telóról ha csak a helyet fogja!! -
rikxjeee
tag
válasz
slay007 #14023 üzenetére
Akkor én az ötezerre rákérdeznék, mert a bevizsgálás díja valóban 2500 Ft. A hátlap cseréje valószínűleg nem fog annyiba kerülni mint egy kijelző, azt majd a Cordon válaszából fog kiderül, mégis mennyi.
@AtiSnatch: Kivéve, ha rendesen beállítja a hang menüben, elég részletesen paraméterezhető.
-
levente222
tag
Sziasztok!
Irtam a codonnak a múltkor, hogy nem ok javítottàk a telefont és hogy vizállòvà tudjàk e tenni. Ezt a választ kaptam Tisztelt Ügyfelünk,Készülékét leadhatja személyesen ügyfélszolgálatunkon (1045 Bp. Széchenyi tér 9.) nyitvatartási időben, beküldheti postai úton ajánlott küldeményként a fenti címre, vagy a vásárlás helyén leadva is eljuttathatja hozzánk. A leadáskor kérjük, hozza magával a készülék jótállási jegyét. Amennyiben postai úton küldi be hozzánk, mellékeljen hibaleírást és egy elérhetőséget, melyen, szükség esetén fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.
A készülék javítására 30 munkanap a vállalási időnk, melynek betartására törekszünk. A készüléken lévő adatok a javítási folyamatok során sérülhetnek, elveszhetnek. Sajnos ezekért felelősséget nem tudunk vállalni, ezért amennyiben az Ön számára fontos adatokat tartalmaz készüléke, kérjük, leadás előtt lementeni szíveskedjen, ellenkező esetben az adatok mentését csak térítéses úton áll módunkban vállalni.
Megértését köszönjük.
Ez egy gèpi válasz vagy, tényleg él még a garanciàm? -
szabi97
tag
válasz
amator2 #14032 üzenetére
Alul a letöltésekben megtalálod.
Ugyan úgy TWRP-vel telepítet a zip fájlt. -
holozis_HUN
addikt
válasz
levente222 #14020 üzenetére
Nem jön le, próbáltam, volt párszor víz alatt. Én egyszer levettem és visszaraktam, de ment alá jó pár porszem, de engem nem zavar
És teljesen jól tart.
-
szabi97
tag
-
amator2
tag
Sziasztok!
Feltettem a telefonomra Vajk féle 4.3 slim romot.
Teljesen jól működik, gyors stabil. Viszont amiket üzeneteket elmentettem a sony pc companion- ban hogy tudom rátölteni a telefonomra??? Nem ismeri fel a telefont a program.
Ez a rom nem támogatja? -
vicze
félisten
válasz
HardRic #14025 üzenetére
Amiért érdemes az eredeti oldalt is elolvasni.
"Be aware of the limitations
Keep in mind that this is not the same camera framework as the one used in standard devices, but rather a framework that allows developers to experiment and continue to innovate. The developer-only design has several limitations; it is not calibrated and the picture quality is not up-to-par with the regular Sony Xperia camera software. When working with this camera, you will experience lags and crashes. Please note, this initial release was tested only with AOSP Lollipop MR1 build guide and some functionality is not implemented yet.
Use the new functionality
If you are an advanced developer, you can start using this open source camera right away. Go to the Open Devices Program section of Sony Mobile Developer World and build AOSP using the latest resources, which includes the new camera. If you run into obstacles or have any questions, head over to the Open Device forum to discuss with other developers and Sony engineers."Tehát ez kizárólag az AOSP ROM-okhoz van, gyárihoz nem használható! Nem egyezik a Sony gyártói frameworkkel! Ahhoz hogy ezeket a képességeket használni lehessen kb. egy teljes saját kamera SW-t kell írjon a fejlesztő a framework-re, ami csak ezeken a készülékeken fog működni.
-
HardRic
addikt
Sony opens camera for Xperia AOSP
Ez nekünk mit jelent? Bármi esély nagyobb szabadságra? Jó lenne kiküszöbölni végre a f*s sonys szétmosós, túlélesítős algoritmust. -
slay007
csendes tag
válasz
rikxjeee #14012 üzenetére
Nincs biztosítás rajta.A telefon zsebemből kiesve berepedt az üveg a hátlapján a sarkánál illetve sérült a keret.A telenornál mondták hogy ez nem garanciális javítás mondtam tudom és hogy felvettem a kapcsolatot a cordon szervízzel.Mondták küldjem el a hölgy a telenornál 5080ftos bevizsgálási díj megfizetését kérte amit kifizettem de a cordon oldalán 2500ft akkor most jól átbasztak vagy mi a franc.Ez a javítás ami hátlapcsere illetve készülékház csere lenne hogy megmaradjon a vízállósága mennyibe fájhat nekem?A hölgy a szervizlapra azt írta az ügyfél szeretné a telefon vízálloságát illetve garanciáját megtartani!
Így érthetőbb? -
spiky03
veterán
válasz
levente222 #14020 üzenetére
Ha tőlem kérdezed akkor passz
Nem próbáltam még.
Annyit tudok mondani, hogy amikor mi raktuk fel elsőre nem lett teljesen jó és akkor visszaszedtük és lejött rendesen és vissza is ragadt.Gondolom le lehet szedni és újra feltenni, legalábbis így rémlik a felhelyezési tájékoztató. Aztán lehet, hogy tévedek.
-
spiky03
veterán
válasz
Williamgrant #14018 üzenetére
Vagy az.
De abban van két profilom, egy a "Home" amin ugye rendes hangerőn van minden, meg van egy "Man@Work" ahol meg minden néma csak rezgő van, és így egy kattintás az átváltás. -
-
spiky03
veterán
válasz
Williamgrant #14016 üzenetére
Igen én is a Volume Ace Free-re gyanakszom, hogy lehet az nem áll át a "Home" profilra mindig, amikor megnyomom.
Nah mindegy majd duplán megnyomom amikor hazaérek
-
-
rikxjeee
tag
válasz
slay007 #14007 üzenetére
Kérnénk szépen ismételten, ezúttal rendesen tagolva. Van biztosításod? Mi történt a telefonnal?
"Úgy írta a hölgy hogy vízállóságát illetve garanciáját szeretném megtartani?Csak látván akinek a kijelzője tört be annak 36 illetve 39 ezer ftjába kerül remélem ez nem lesz annyi. A működését nem folyásólta be az esés így erre a két alkatrészcserére számítok!"
Tessék?
-
törölt tag
válasz
spiky03 #14006 üzenetére
egyedül amit használni szabad takarítás szempontjából az a böngésző interneteses gyorsítótár ürítése...az alkalmazások gyorsítótár ürítése azért nem javasolt mert akkor belassulnak egyes appok...egy appnak az a jó ha a gyorsítótárban minél több adatot tárol a gyorsabb indulás vagy működéshez...
-
slay007
csendes tag
Sziasztok szerintetek milyen összegre számítsak a telefonom szervizelésével kapcsolatban a hátulján az üveg tört be illetve sérült a keret is.A telenornál vettem a telefont a helyszínen ott kellet hagynom 5080ftot bevizsgálási díjnak bár úgy olvastam 2500ft a Cordon oldalán.Úgy írta a hölgy hogy vízállóságát illetve garanciáját szeretném megtartani?Csak látván akinek a kijelzője tört be annak 36 illetve 39 ezer ftjába kerül remélem ez nem lesz annyi. A működését nem folyásólta be az esés így erre a két alkatrészcserére számítok!
-
Viktor77
titán
válasz
levente222 #14003 üzenetére
Nem kell semmi tisztitó app, szokjatok már le róla! Többet árt mint használ.
-
-
VMatteo
őstag
válasz
levente222 #14001 üzenetére
bal felül a harmadik ikon mi akar lenni? ugye nem valami RAM tisztító?
Más:
A kopkopos ébresztés mennyire meríti a telefont? -
levente222
tag
Sziasztok! A mai napon sikerült elérni egy 4,5 órás képernyő időt 45p youtube-al, folyamatosan bekapcsolva lévő wifivel, bármiféle játék futtatása nélkül, és kb 38p Chrome használattal. Facebook fél órára volt elővéve. Reggel 7től este 6ra 2% alá merült le. Ez normális hogy nem bír egy napot ilyen használattal? A kijelző 19% ot fogyasztott,pedig automatikus fényerőn volt, ami még félig le is volt véve. Egy visszaállítás dobna rajta valamit? Stamina mód végig bekapcsolva természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BinX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest