Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #22598 üzenetére
4-5x volt nagyon maximum kinyitva, a fene fog fél évente új fedelet venni, inkább megoldom tokkal, csak kellene valami pöpec, ami nem csúszik ki a kezemből (most skinem van)
-
válasz
vtomi2 #22597 üzenetére
Ha más gondod nincs vele, egyszerűbb venni egy fedél szettet. Bár tény hogy egy jobb tok árában van, viszont így teljes értékű a telefon.
-
vtomi2
őstag
Folyton kinyílik a sim foglalat fedele, úgyhogy úgy döntöttem veszek 1 tokot. Eddig minden telefonomon nilkint használtam, de azon van kivágás a simnek is. Látom hogy a cruzerlitet ajánljátok, de nekem nem jön be az android a hátulján, esetleg valamilyen nilkinhez hasonló (műanyag) tokról nem tudtok?
-
válasz
metalstorm #22595 üzenetére
A Z3 Compact jó telefon, a Z5 Compact is (ha van rá pénzed) és utóbbinál nincs elválásos probléma.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #22594 üzenetére
Hát remélem nem lesz... én nem akarom áztatni még úgy sem hogy lehet
Sajnos kicsit muszály is, mert ezek a téglamobilok nem az én világom, Z3 Compact pedig még kicsi... az androidot is szívből utálom, de sajnos a BB10-et tönkrevágták.... Majd valami MIUI kinézet/6-ossal, valami egyszerü BB vagy Iphone skinnel - ha létezik rá ilyesmi talán elfogadhatóvá teszi számomra. De bízok nagyon abba hogy a Xperia X után, erre is lesz SailFish OS!
-
válasz
metalstorm #22592 üzenetére
A kijelzővel többnyire az szokott lenni, hogy a ragasztás elválik. Ezzel beázhat, plusz az lcd + digitizer kábele mozog, ami nem tesz jót neki.
Arra számíts, hogy ez nem zsír új telefon, ha a gazdájának semmi gondja nem volt vele, akkor neked simán lehet. -
VMatteo
őstag
Van bevált eladó akitől érdemes rendelni ebayen kijelzőt?
-
metalstorm
aktív tag
A kijelző ennyire sarkalatos pont ennél a tipusnàl? Most alakulgat hogy talàn lesz egy ilyen telòm...
-
demars
addikt
Hétfőn ismerősöm mondta, hogy mennyire fura neki az új huawei telója Z3C után. Mondta, hogy a sony billentyűzete nem működik. Kérdezem az hogy lehet, mit jelent? Elmesélte, meg mutatta. Gyakorlatilag a jobb oldalon ujjnyi széles sávban nem érzékel, tehát kijelző cserés.
Mesélte, hogy egyszer már cseréltetett mert betörött neki.
A telefon többi része hibátlan, szóval esélyes, hogy kinéz nekem egy kijelzö csere (első lesz ).
Természetesen ebay ről rendelném hozzá az alkatrészeket és eszközöket. -
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #22588 üzenetére
köszönöm!
-
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #22586 üzenetére
Magam csinálnám, hangszórót (lentit) nehéz cserélni?
-
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Betört kijelzőt szeretnék javítani, és az alsó hangszóró is rossz. Ezeket honnan érdemes beszerezni?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
unravel
őstag
Annyira tetszik a Ringke Fusion smoke black, de az a nyitogatható jack ajtócska kiborít.
-
-
Tud valaki olyan tokot ami töltő nyílásnál is zárt? Sajnos fel jön a fólia ott állandóan.
-
laolaj
aktív tag
válasz
holozis_HUN #22570 üzenetére
ez akkor is is él ha a telefont csökkentett módban indítják el?
nem használok se PINt se semmit. de kipróbálom.
-
laolaj
aktív tag
Sziasztok.
Meghibásodott a Jack dugó a telon és javításra adnám le a mobilbonto.com nál. Ők Pesten vannak a 1054 Budapest, Szemere utca 23
Van valakinek tapasztalata velük.
Illetve olyan progit tudtok nekem mondani amivel letudom zárolni a telefont teljesen? Sim és adatkártya nem lesz benne.
Megkérdeztem ők nem fogják gyárira vissza tenni a telót és nem is nyúlnak bele, de azért jó lenne lezárni.Valaki tud valamit ajánlani?
Üdv.
L -
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #22566 üzenetére
Írtam, hogy jön a Nem válaszol üzenet, amikor menne a create, akkor kifagy az egész program. 32 bit és 64 bit alatt.
Olyat próbáltam, hogy csináltam zipet, de átírtam .ftf-re, de az sem volt jó. Tudom, hogy a zip nem jó.
Flashtoollal kb 3x-ra dolgozom, sosem kellett.
-
-
válasz
holozis_HUN #22564 üzenetére
Egy Sony telefon topikgazdája vagy, most magyarázzuk hogy a zip forma TWRP-hez van (hacsak nincs benne ftf), az Xperifirm pedig nem FTF-et szed le, hanem nyers adatfájt (partíciót)?
Xperifirm-ből FTF -> Tools / Bundles / Create.
-
Bli92
tag
válasz
Williamgrant #22561 üzenetére
Gondoltam
Most az FBS-el próbálkozom, bár egyszer már szétszedtem mert enyhén szólva ocsmány lett. Most másként vittem fel a felületre az anyagot, így gyorsabb és optimálisabb a mennyiség. Épp két szótár alatt köt egy órája. Lassan ránézek mi a helyzet.
Ha nem lesz jó, akkor meg szerzek olyan ragacsot amit mondtál. Köszönöm a segítséget -
holozis_HUN
addikt
Miért nem akar sehogy sem működni ez a sz*r Flashtool???
Letöltöttem már vagy 2 LOllipop rendszert, zip formában van, egyiket sem ismeri fel.. Xperifirm-mel leszedtem egyet, majd amikor megcsinálnám a .ftf-et, akkor mindig Nem válaszol -.- Komolyan nem tudok felflashelni egy kib*szott Lollipopot?
5.1.1-et szeretnék feltenni, hogy lehessen rootolni.
Bocsi, tiszta ideg vagyok, itt sz*pok vagy 4 órája -.-
-
excalibur36
senior tag
válasz
Williamgrant #22554 üzenetére
Köszönöm a segítséget, meg is vettem...!
-
-
-
Bli92
tag
válasz
Williamgrant #22558 üzenetére
És B-7000-et most a mai nap tudnék valahol szerezni? Neten egy helyen találtam, az is hétvégén zárva.
-
unravel
őstag
Hogyan lehet visszavarázsolni slim 5.0 -ra a small appokat rendszer újrahúzás nélkül? Korábban töröltem de rájöttem mégis szükség van rá.
Ha EZT feltelepítem, újraindítás után nem jön be a small apps.
-
Az FBS jó cucc nagyon, de ahhoz hogy ne szakadjon el nagyon tiszta felület kell. A nagyobbik baj vele, hogy nem fogod tudni elég vékonyan húzni. Ezért jó a B-7000, mert annak 1mm-es a feje. Nem taknyolsz vele és jobban is ragad félszáradás után. FBS csak frissen ragad jól. Mire körbe érsz, már az eleje szárad és kevésbé tapad.
-
Bli92
tag
válasz
Williamgrant #22555 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Mágus2 a lemezcsavart még nem próbáltam, de ha sokáig szívózik velem a készülék akkor kap egyet egyet a 4 sarkába
Williamgrant adtak a kijelzőhöz ragacsot, de az semmit nem ért, 3M-el is próbáltam, az se tartotta bent sajnos. Már azon gondolkoztam, hogy veszek szilikonos ragasztót, körbekenem azzal. Az is rugalmas lenne miután megköt, és az lenne az egyik lényeges dolog, hogy később is bontható legyen majd.
De ez a B-7000 is ilyesminek tűnik. Esetgeg tipp, hogy szombat délután Budapesten hol tudnék belőle beszerezni egy kis tubussal?
(Vagy az FBS is jó megoldás lehet? Azt szerintem hamarabb találok.) -
3M double side clear nem rossz cucc, használtam régebben de az is megadja magát idővel ha feszül a váz.
Van spec lcd ragasztó 2mm-es, ez is frankó, csak nagyon alapos tisztítás kell hozzá és ki kell mozaikolni a szabad felületeket. Macerás de mivel több szál lesz, tartósabb.
Mostanában B-7000-es folyékony ragasztót használok. Mindkét felületre felviszed, majd kb egy perc után lehet összenyomni őket. Utóbbi olyan flexibilis ragasztó felületet hoz létre mint a magyar FBS.A legrosszabb megoldás az olcsó kétoldalú szutyok az eBayről.
-
válasz
excalibur36 #22551 üzenetére
Azért mert frissebb modell. Z3C újat már nem nagyon lehet venni.
-
Bli92
tag
Sziasztok! Itt van nálam egy barátom z3 compact készüléke, mert ki kellett cserélni rajta a kijelzőt+digitizert. A helyzet viszont az, hogy sem az a ragasztó amit adtak hozzá sem pedig amit eddig sikerült összevásárolgatnom 2oldalú ragasztók nem elég erősek. A szalagkábel folyton eltolja a kijelzőt alul és így elenged a ragasztás. Az eredeti kijelző is ugyanilyen erőhatást produkál, csak ugye az eredeti ragacs komolyabb volt.
Tud valaki esetleg mondani egy jól bevált ragasztót amivel meg tudom csinálni? Lehetőleg olyat amit ha utána kell szét is lehet szedni
-
excalibur36
senior tag
válasz
Williamgrant #22550 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nem szeretnék vissza élni a türelmeddel és a segítőkészségeddel, de az ti elárulod, hogy miért az A3? -
válasz
excalibur36 #22549 üzenetére
Lehet.
Az ajánlott mobil a 2016-os A3.
-
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
A hozzáértő segítségetek kérem!
Eddig Windows telefont használtam/használok, viszont szükségem van egy megbízható Androidos telefonra is.
Az alábbi telefonok közül melyiket ajánljátok megvételre?
Fontos, hogy a mai viszonyok közt is megállja a helyét, megbízható, gyors, strapabíró, és akku időben is jól teljesítsen.Sony Xperia Z3 Compact
Samsung A3 2016
LG G2A Sony Z3 Compact betűmérettét lehet nagyobbra állítani?
Köszönöm a segítséget! -
-
-
válasz
vtomi2 #22545 üzenetére
Megszakad a kapcsolat? Én a töltő kábelt beszoktam hajtani a telefon alá, hogy a kábel rugalmasságából fakadóan ráfeszüljön a telefonra és a gyári helyett egy 2 amperes töltőfejjel használom a veszteségek miatt. (Az enyém leddel jelzi, hogy tölt-e vagy nem és ezért szükség volt a plusz áramerősségre.)
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Valami tipp, hogy mágneses töltővel miért csak 64%-ig tölti a telefont már 3. napja? most feltettem usb-re, így most tart 70%-nál, úgyhogy sztem nem aksi lesz a hibás. -
iscsu
tag
válasz
Williamgrant #22542 üzenetére
Flashtool + pl. az öfiben lévő 23.4.A.1.232 CE ROM ugye ezt megoldja? Dirt módon mehet a belakott SLiMM-re?
-
-
Tomika86
senior tag
válasz
Williamgrant #22538 üzenetére
Most hogy rootolt a telefonom, az OTP smart bank nem enged belépni, kiírja hogy a telefon feltört és nem enged be. Néha azért szoktam használni az alkalmazást. Lehet tenni valamit?
-
Tomika86
senior tag
válasz
Williamgrant #22538 üzenetére
Kipróbálom amiket írtál.
Köszi
-
válasz
Tomika86 #22534 üzenetére
Azon a linken nézz szét ahol letöltötted a SLIMM romot. Találni fogsz egy zipet a letöltések között, abban vannak a kipucolt alkalmazások. Amúgy meglep hogy vissza akarod tenni, töredékét sem tudja mint egy TypeApp vagy K5 mail és cserébe sokkal lassúbb és akku zabálóbb. De hát kinek a pap, kinek a kántor.
-
-
unreg1
tag
-
iscsu
tag
Urak,
mennyire kell, hogy cuppogjon a kijelző, hogy a mySony-n hívhassam a futárt? Ma egy hívásnál észrevettem, de az egyik cuppanásnál visszatapadt. Mire hazaértem megint elengedte, de egy simításra megint visszament.
Vagy innen már csak napok kérdése, és mire leköltözök róla, és visszakerül a gyári, addigra úgyis egyértelmű lesz?
Tényleg, mostanában javítanak megint, ugye?
-
Tomika86
senior tag
válasz
Williamgrant #22520 üzenetére
Helló!
Köszi
A gyári e-mail alkalmazást honnét és hogy tudom felrakni? Amiket találtam nem tetszenek.
-
bttomy
csendes tag
Sziasztok. Sajna beázott a telóm. Képernyő működik, de érintésre nem reagál és pin kód védi, csak az oldalsó gombok működnek. Le szeretném resetelni a telót, illetve leszedni róla cuccokat. Hogy tudom így elérni a telefont? Próbálkoztam progikkal gépen keresztül, de így nem tudok hozzáférni, hogy védi a pin.
ötlet? köszi -
válasz
weres78 #22527 üzenetére
A hozzávalók ebben a hozzászólásban vannak leírva, a módszert itt találod, értelemszerűen nem cseréled ki csak újra ragasztod.
-
weres78
senior tag
válasz
Williamgrant #22507 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem tudom felvált-e a kijelző, hétvégén nézem majd meg. Viszont a gyárit ledobta pár hónap után, azt gariban cserélték. Majd a gariztatottat is eldobta, azt is cserélték, ennek kicsit több mint fél éve lehet. Akkor most -gondolom - megint ez lesz.
Ez a házi mókolás mennyire bonyolult? -
-
-
unravel
őstag
válasz
Williamgrant #22521 üzenetére
GCM push az aktív a Greenifyban.
Most ezt találtam:
[kép]
Ez lesz a hiba?! -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22521 üzenetére
Üveg van tartalékba vagy fa hátlap?
Már egy ideje én se tartom tokban, elöl és hátul üveg meg egy vékony szilikon tok. Az üvegek két éve fent vannak, semmi bajuk (mondjuk én nem használom jégpályán korong helyett a telót)
-
válasz
unravel #22519 üzenetére
Nem az app végzi a G-push adatok küldését teljes google keretrendszer esetén, ergo hiába tetted kivételek közé. A Greenify donated verziójában van egy "GCM push üzenetek engedélyezése a hibernált alkalmazások számára" menüpont. Azt bekapcsolod és jön minden időben.
Nem használok tokot, csak egy baloloo fa hátlapot és nillkin üveget. Párszor látott már betont, ennél nincs jobb. Minden nagyobb koppanás esetén rendelek.
Most is van a fiókban még egy tartalék és úton is kínából.
-
-
unravel
őstag
Wiliamgramt: Használsz tokot?
Wajk romosok: néha úgy érzem, hogy késve, órákkal később kapom meg a Gmail értesítőt vagy a Facebook Lite értesítőt. Pedig a Greenify nem blokkolja, Staminaban a kivételek között van, a Queue background data kikapcsolva stb. Nektek mi a tapasztalat?
-
Tomika86
senior tag
válasz
Williamgrant #22517 üzenetére
Köszönöm, sikerült azért minden. Megvan a root, TA backup, Recovery és felraktam a 6.0.1 Wajk ROM-ot.
-
válasz
Tomika86 #22514 üzenetére
Az első meglévő SLIMM frissítésre vonatkozik. A második hogy ha tiszta telepítést akarsz ( tehát szintén meglévő SLIMM-ről frissítesz) ne használd a NUT féle recovery Advanced Wipe funkcióját, hanem telepítsd a romot, majd a menüben nyomj egy gyári beállítások visszaállítását. Tehát téged jelen esetben egyik sem érint.
-
-
-
Tomika86
senior tag
Ez pontosan mit jelent?
Important! If you don't Wipe Data and you use Xposed, don't forget to disable or remove it!
IMPORTANT! until we get official DualRecovery from [Nut]
If you need clean flash, don't use Advanced Wipe! First of all flash SLiMM ROM and than:
Only use Factory Reset (Swipe to Factory Reset in TWRP 3.0.2) and that's all!A 6.0.1 Slimm ROMnál van, nem szeretném félreérteni.
A telefonnal a Dual Recovery-ig jutottam, tehát most másolom a telefonra a zip fájlt. -
Tomika86
senior tag
válasz
Williamgrant #22506 üzenetére
-
-
-
demars
addikt
válasz
weres78 #22505 üzenetére
Ismert sajnos, ahogy írta Williamgrant nagy valószínűséggel elvált a kijelződ. Ha garanciális még a készülék ( pluszban vásároltál, vagy később vetted, stb.) irány a szerviz vagy ha teheted a cordon.
Tényleg: Meddig lehetett kapni ezt a telót? Lassan nem lesz már garis készülék és akinek eddig nem volt gondja a kijelzővel lehet, hogy jól megszívja ( mint én
)
-
-
-
weres78
senior tag
Üdv!
Közel három éves Z3 Comact problémája, hogy ha beszélgetés közben elmegy a kép (sötét képernyő ugye fülnél), akkor a kép nem jön vissza, sötét marad, amíg a vonal meg nem szakad (tehát a partner vagy a szolgáltató nem bontja). Addig a telefon tégla gyakorlatilag...
Nem rootolt, semmi buhera nem volt vele. Van ötletetek, hogyan lehetne még használatóvá tenni a telót valameddig? Ismert ez a hiba? -
Tomika86
senior tag
válasz
Williamgrant #22503 üzenetére
A root fejezetben 5-9 a downgrade nem?
Köszi
-
válasz
Tomika86 #22499 üzenetére
Nem működik egyik más módszer sem tudtommal. Mivel ígyis-úgyis downgradelni kell (vissza kell állni régebbi verzióra) ezért a legjobb módszer:
1. DOWNGRADE KK-ra
2. ROOT
3. TA MENTÉS!!!
3. RECOVERY TELEPÍTÉSElőször olvasd át végig az összefoglalót, majd ha elakadsz kérdezz. Elég szájbarágós, elvileg menni fog simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest