- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pirosmajom
csendes tag
válasz
Poiro7 #18229 üzenetére
eskü nem találom a beállításokban ezt az almenüt, pedig gyári telenoros 6.0.1-em van + biztos én vagyok a béna, de a wifis adatkapcsolat sincs ott, ahol régen volt az 5.1.1-ben az usb-vel együtt, most csak usb kapcsolat van a helyén, a wifisre pedig csak mediatartalom megosztást találok, segítsetek légyszi!
(ok, közben a kezdőképernyő beállításokat megtaláltam, persze hogy a sima beállításokban kerestem)
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Poiro7 #16798 üzenetére
Aztán milyen sűrűn mozgatnál sok adatot ide-oda?
Azért azt a 32GB-ot meg is kell tölteni. Folyton videofelvételeket készítesz a telóval?Én mondjuk nem dugom kábelre, ha nem muszáj (pár töltést megspórolok az akku élettartamnál) szóval marad a wifi-s adattöltés, ahol úgyis a wifi lesz a korlátozó tényező
-
-
válasz
Poiro7 #16784 üzenetére
Most látsz olyat először, hogy valaki egy hozzászólásban több bejegyzésre reagál?
(#16783) emiki6
Ezt nem mondtam, de lehet belőle problémád. A Sony ügyfélszolgálatot egy éve felhívtam, és azt mondták hogy kérik a garancia levelet is.
Saját tapasztalatom az, hogy tőlem is kérte a Cordon, de miután közöltem hogy külföldön vásároltam és csak számla van hozzá, azt is elfogadták. Szerintem ha használtan a Telekomtól vetted, ugyanúgy viheted hozzájuk is, garanciáztassák le ők. Ha nem boldogulsz velük, keress meg privátban. De először ezt a kört fusd le. -
-
csabbymtc
tag
válasz
Poiro7 #16650 üzenetére
Üdv!
Nem feltétlenül...
Én is belefutottam egy ilyenbe, vadiúj SIM kártyával. A munkahelyemen voltam, és egyszer csak jött az SMS, hogy nem fogadott hívásom volt. Aznap kb 6-szor.
Este aztán olvasgattam, hogy mi lehet, és én is azt a megoldást találtam, hogy hanyagoljam az LTE hálózatot, váltsak WCDMA/GSM módra.
Azóta nincs ilyen problémám. -
ViSAS
senior tag
válasz
Poiro7 #11734 üzenetére
Az öblítést szerintem kb. minden ember kihagyja (mondván, hogy akkor csak még több víz érné és nehogy attól ázzon be) pedig könnyen korrodálónak a rajta hagyott klóros víztől a vékony kis tömítések...akkor is ha megtöröljük. Le kell mosni.
Mellékesként aki ejtette már le a telefonját (nem az ágyra dobásra gondolok), az ne is próbálkozzon szvsz a nedves körülményekkel. Elég ha keletkezik egy kis mikrorepedés a hátlap / előlap / hangszóró ragasztásánál amit szabad szemmel nem veszünk észre és ott simán befolyik a víz. Ez alattomos, mert az ilyeneknél még a nyomásteszt is jó eredményt szokott visszaadni. Én az ajtókat féltem a legkevésbé. -
darkpower
aktív tag
válasz
Poiro7 #11720 üzenetére
Igen, lényegében erről van szó.
A víz alatti helyzetek eredményezhet olyan nyomást a bemeneti részeken, amiket már nem bír ki a telefon.
Csak ugye nagyon nem így volt eddig hirdetve a vízállóság...
Talán csak az új szériák esetén változik így a feltétel, de akkor is elég gázos ez. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik
- Raspberry Pi
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest