Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz
PubliCat #24653 üzenetére
Oké, nem tekertem vissza.
Kameracsere nem gázos, hátlap, antennakeret és a kameravédő alumínium bigyó amit kell eltávolítani.Jótanácsok:
- kameramodul lencséjéhez ne nyúlj, tisztítás céljából se
- a rendelt cserekameráról a védőmatricát akkor szedd le, mikor már a hátlapot teszed fel, és a hátlapon a kamera plexije tiszta belülrőlElég egy rossz mozdulat, egy picit koszos szilikonpad, és összekarcolhatod az új kamera lencséjét, ami nem túl kívánatos.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
PubliCat
tag
válasz
PubliCat #23878 üzenetére
na skacok most mivan
Leteszteltem az ajánlott progival a kártyát, és 2x egymás után nem talált hibát.
Új kártya rendelés alatt (ajánlóból való lexar 633x),telefon most jött vissza MÁSODIK körös szervizből, mindkettőször ezen hiba miatt küldtem be.
Szoftveres baj lenne vagy mi amegmikrózotthétüresfalubansemlévő műbrokkencs?
szvsz nem értem....
-
MrChris
nagyúr
válasz
Nálam is valami Samu van 32-es. Évek óta megvan még az előzőben is ez dolgozott.
Kamerára visszatérve a legzavaróbb a rohadt túlélesítése, de valami bitangul, ami teljesen tönkrevágja és ki se lehet kapcsolni. Ráadásul, mivel tiszta artifact az egész az is kiemelkedik. Érthetetlen ezt miért kellett, ki volt az a hozzá nem értő aki ezt ilyenre hangolta.
Amúgy persze fotózásra fotógépet használok már 17 éve. Csak éppen a fő hibái ennek nem hw hanem sima beállítás, amihez való hozzáférést csak engedélyezni kéne a júzer számára, mint más telóknál és programoknál. Most kaptam ingyér egy Lg G4-et azzal még rawot is lehet, Lr kezeli és egész sokat ki lehet hozni. Még ha ezt nem is de egy szimpla sharpness szabályozás és Kelvin wb igazán elfért volna. -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Nálam Samu 64GB EVO PLUS van használatban, mindenféle probléma nélkül kezeli.
PC-n Kingston MobileLite G4 kártyaolvasóval ilyen sebességet tud
-
válasz
Nekem 64GB-s Samsung Evo . Sose volt vele problémám csak ajánlani tudom. Adapterrel pc-ben 20MB/s írás is megy. Régebb óta használok egy régebbi 32GB-s variánst is és még mindig működik.
-
-
válasz
PubliCat #23871 üzenetére
Gondolom az előfizetés nem a legkisebb csomag volt, hogy 68K-ért vetted. Én az edigitalon vettem még 2016 márciusában 120k-ért. Nyilván nem találsz 68K körül hasonlót, olyat biztos nem ami 4,6"-os van benne 4k videófelvétel és fizikai kiterjedésben is egyezik, ha ilyet akarsz akkor muszáj lesz mélyebbre nyúlnod a zsebedben.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest