- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vtomi2 #23345 üzenetére
Egyértelmű. Te is kaphatsz vissza, ha beperled a Sony-t. Csakhogy nálunk nincs precedens jog, így nem is fogja egyik gyártó sem automatikusan elismerni a hibáját, hiszen nem nyernek ellenük automatikusan. USA-ban ez vevői szemmel könnyebb kör és a Sony sem hülye, ha nem lenne muszáj, nem foglalkozna vele.
-
-
válasz
vtomi2 #23197 üzenetére
Pucold ki a gyári 6.0.1-et. Az enyém gyors, fürge, stabil, jó akku idejű és nem laggol. Pár órát el szöszmötöltem vele mire minden helyére került (plusz egy nandroid mentés visszaállítás is kellett), xposed modokkal együtt. Viszont cserébe jól használható és rendben van.
-
-
-
-
-
-
válasz
vtomi2 #22597 üzenetére
Ha más gondod nincs vele, egyszerűbb venni egy fedél szettet. Bár tény hogy egy jobb tok árában van, viszont így teljes értékű a telefon.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
vtomi2 #22545 üzenetére
Megszakad a kapcsolat? Én a töltő kábelt beszoktam hajtani a telefon alá, hogy a kábel rugalmasságából fakadóan ráfeszüljön a telefonra és a gyári helyett egy 2 amperes töltőfejjel használom a veszteségek miatt. (Az enyém leddel jelzi, hogy tölt-e vagy nem és ezért szükség volt a plusz áramerősségre.)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
vtomi2 #20635 üzenetére
Én imádtam ezt a telefont,de mégis azt mondom,hogy jobban jársz,ha mást keresel. Hasak nem őrzöd vitrinbe,hogy nehogy baja legyen.. Mert elöl,hátul üveg "fólia" + tok nekem nem védte meg.. Ez előtti telefonjaimon meg egyik sem volt,mégsem lett semmi bajuk. Pedig még repültek is betonra,aszfaltra,járólapra.. Ez előtti egy Z1c volt,na az bírta a strapát
-
válasz
vtomi2 #20616 üzenetére
Nem véletlenül panaszkodnak viszonylag sokan a levált kijelző miatt. Nem minden készülék esik át ilyesmin, ha tudsz vigyázni, az elég kell, hogy legyen, de garancia nélkül semmiképp sem ajánlott a Z3C megvétele...
(Amúgy minden szempontból kiemelkedően jó és kezelhető készülék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED monitor topik
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest