- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #24395 üzenetére
A slim 4.8 felkerült még tavaly, aztán anyám megkapta a telefont. Ma lefrissítette az SU-t vagy mi, azóta bootloop van. Bekapcs, soni, töltőanimáció, befagy, újraindul, repeat.
Azon kívül, hogy újrarakom mit lehet még tenni? -
AtHoS
nagyúr
válasz
Williamgrant #24624 üzenetére
Köszi az eddigi támogatást és segítséget
Így, hogy eléggé eljárt már az idő a típus fölött talán ellesz az a pár ember aki idetéved TG nélkül is. A sok hasznos hozzászólásod azért itt marad számukra
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24620 üzenetére
Ja, kb. 10$ menne rá, most már meg fogom csinálni, ha kijelző csúnya is így, apámnak pont fotózni kellett volna (meg én próbálok tanulni szerelni még mindig).
Kameraüveget is cseréltem a hátlapban és fóliát raktam rá. E6000-be belejöttem fogjuk rá, ezt a leszorítást meg elrontottam nem kicsit.Amúgy szerintem ilyen beállító nincs a Z3c-nél, vagy a fém burkolat alatt van.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24614 üzenetére
Ó, pls. linket, ha van általad javasolt.
Valamit csinál, mert füllel is hallom meg látszatra is teker kicsit, de csak olyan 10-15 centinél éles.Sajna vettem ilyen leszorítót, és nem megfelelően használtam, meg túlhúztam. Most oké, így a kijelző szélén van egy kis fehér bevilágítás, azt még kibírom, legközelebb használom az eszem, de a kamerát nem tudom mi tehette tönkre, hozzá se nyúltam.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24609 üzenetére
Tény, hogy vannak csodák, meg gyári dobozosak, nekem is van 1-2, de a kínaiak azok utaznak refurbban, ahol jellemzően csak az alaplap (szenzorok kamerák) ami biztosan nem utángyártott. Nokiánál is sok refurb van alin meg ebayen.
Mindegy, az a lényeg, hogy jó legyen, vannak korrekt ugy. Z3c kijelzők is, ahol csak akkor mondod meg, hogy nem eredeti, ha melléteszed az eredetit.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24602 üzenetére
Tény, de honnan lenne még új Z3c? Mert ha refurbished, akkor tuti kicserélték a kijelzőt.
-
arti1121
senior tag
válasz
Williamgrant #24594 üzenetére
szia. ugyan azzal a verzios TWRP-vel mentettem. már megprobáltam mindent.
mikor megakadt a boot akkor csináltam a rendszer mentést.
de mér probáltam a teljess vissza állitást gyorsitotár, dalvik wipe-al, aztán probáltam erre ráhuzni egy tiszta azonos slimm 3.8 rendszert a TWRP mentésre ugy hogy az adatok megmaradjanak.
majd probáltam forditva hogy egy teljessen tiszta rendszerre ráhuzni csak az adatokat a TWRP mentésre, dalvik, gyorsitotár wipe-al és a nélkül is. probáltam TWRP mentésre , boot, system ráhuzást. a rendszer számok mindik megegyeztek.
ha csinálok a TWRP mentésre egy adat törlést akkor minden ok simán boot-ol, de adatokkal nem.
arra gondoltam hogy abban lehet valami.
végül is át tettem a TWRP mentést belsö tárhelyre ( 8GB) , épp hogy ráfért és titanium backup -al ( importálás TWRP mentésböl néhányfontos adatot vissza nyertem.. ( feljegyzések , cimtár, sms, stbTWRP fájl kezelöjéböl lehet törölni, de nem tudon mit érdemes , olyan értelemben hogy mi lehet az az adat ami akasztja a boot folyamatot. a GOOGLE dolgokat már probáltam mer t egyébként az összes alakalmazásom esetében a automatikus frissités ki volt kapcsolva , kivétel a google dolgok mert azok ugy is a háttérben frissülnek
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Williamgrant #24591 üzenetére
Szerencsére tapasztalatom nincs benne
-
kispal87
aktív tag
válasz
Williamgrant #24576 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Kipróbálom ezt a mágneses dolgot ha megkapom a töltőjét is, sajna elkallódott, de keresi a gazdája. Előbb utóbb meg lesz.
Viszont a mágnes nem fogja "bántani" a hangszórót? -
kispal87
aktív tag
válasz
Williamgrant #24574 üzenetére
A felső hangszóró, annyira nem is mondanám, hogy gond van vele csak a legmagasabb hangerőn is halk anyámnak.
MTK procis telónál lehetett annó piszkálni az értékeket, bár kellett hozzá root.
Itt esetleg valami hasonló megoldás?
Jelenleg nincs rootolva, de nem ilyedek meg tőle ha úgy megoldható ... -
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #24569 üzenetére
Megvan, koszi
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #24559 üzenetére
Ním. Nem a fülemmel van gond.
Egyre halkabb. Porszívóztam, mágneseztem, fújtam is sűrített levegővel, meg mechanikai úton is tisztítottam. Nincs kedvem kicserélni a hangszóróját, januárban lett kijelző cserélve :/
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #24557 üzenetére
A fülemmel lett valami, többi teló is halkab lett
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #24554 üzenetére
Off, lényegtelen.
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #24548 üzenetére
Közi a segítséget.
kamera hibát készülék biztisvel lehet vajon cserélni?
-
beef
őstag
válasz
Williamgrant #24529 üzenetére
Próbáltam másik új kábellel, másik porton, de ugyanaz, random megáll a feltöltésben a flashtool.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24537 üzenetére
Mindegy, most már hogy ezt kibeszéltük legalább látja a szitut és jobban tud dönteni saját belátása szerint.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24535 üzenetére
Eddig 3 féle volt nálam:
Rózsaszín: újonnan leesett a tükör róla, ettől függetlenül lehet jó lett volna.
4.3 col, vastag és szar (pontatlan)
Puha szürke hátuljú: jó (színhűsége, kontrasztja, fényereje rosszabb a gyárinál, de leginkább egymás mellé téve feltűnő)Amúgy szerintem is egy lottózás az egész.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24533 üzenetére
Azért ezt így ne.
Rózsaszín hátuljút tilos.
4.3 colost tilos.Én most ezt rendeltem meg. Olcsón nem láttam kockázatmenteset. Máskor kifogtam ezt a szürke hátuljút 5k-ért, az van a fehéren.
-
beef
őstag
válasz
Williamgrant #24527 üzenetére
Próbáltam most Flashtool-lal a gyári legfrissebb fw-vel. Legtöbbször 10-20%-nál, de volt már, hogy 90%-nál állt meg a feltöltés.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24505 üzenetére
Az elmúlt pár hónapban kezdtem igazán sokat használni, előtte nem nagyon.
meg is hálálta...
Már több mint 1 éve nálam van amúgy. -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24503 üzenetére
Arra rájött már valaki, hogy kb. mi okozza ezt (azon kívül, hogy anyaghiba)?
Mert én a hőtől próbáltam óvni, kis feszülést kaphatott a táskába, de annak az eredménye nem a szélén jelentkezne, hanem a közepén. -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24501 üzenetére
Remek...
Akkor kezdhetek gyűjteni XZ1c-re.Arról van infó, hogy állásában is tönkremegy, vagy csak ha használják?
Értem ezalatt, ha 4 évet be lett volna zárva egy dobozba, akkor is tönkrement volna? -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24499 üzenetére
Úgy értem volt már rá példa, hogy valaki ugyanígy járt vele, mint a gyárival?
Legjobban az bosszant, hogy így a gyári LCD-t is bukom... -
válasz
Williamgrant #24495 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Williamgrant #24482 üzenetére
Törpe után óriás lett, Huawei Mate 10 Pro-ra cseréltem a telefont, kb karácsonyig húzni akartam a cserét, de a behalt digitizerrel egyszerre 60 ezerrel leakciózott Huawei pontott tett a dolog végére.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #24488 üzenetére
Nagyon szeretem a 4.8-ast, csak reménykedtem hogy valamiért NÁLAM hibádzott!
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #24484 üzenetére
Köszi
-
válasz
Williamgrant #24480 üzenetére
Sok a 10k, főleg, hogy a hátlap is törött, együttes áráért inkább megvenném az ebayes 24 ezrest, de akkor már inkább valami újat, mert a 2 giga ram kevés már, és nem tdom miért de sz*r minőségű képeket csinál, főleg ha a családon belüli S7, S8 telefonok fotói mellé teszem.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #24459 üzenetére
Köszi, de túl jó lett a ragasztás!
Persze értem hogy érted... Az életbe nem jön szét.... akkor marad igy, ugysem vagyok nagy szelfizős
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #24454 üzenetére
Köszi, akkor hanyagolom....
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #24450 üzenetére
Wáó
Köszi az infót
Majd rászánom magam és cserélem
-
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #24444 üzenetére
Nekem gépről sehogy se volt hajlandó letöltéat indítani. Ha a letöltesre kattintottam csak újratöltötte az oldalt...
Szerk: Ohh, hogy telefonról meg működik a letöltés...
-
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #24435 üzenetére
Elvileg minden rendben...
Holnap letörlök minden flash-elős progit, újra letöltöm őket, felrakom és újrapróbálom ezt a dolgot. Mert most azokkal próbáltam, amikkel kb 2 éve csináltam meg ugyanezt, de nemmegy... -
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #24433 üzenetére
Gondoltam akkor már rootolom, de nem megy...
a root progi kiírja, hogy "install_failed_dexopt", majd azt mondja minnyá újraindul, de nem.
a flashtool pedig megjegyzi: "Root access denied" -
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #24431 üzenetére
Tévedtem, nincs már root, a szervízben úgy frissítették...
Legyen akkor ez?
"akkor a 93-as KK gyárit tedd fel flashtoollal majd adb-n keresztül töröld a gyári update appot (higy ne sírjon a frissítés után).
Gyors, kevés akkut eszik, örök élet meg egy nap." -
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #24398 üzenetére
Attól tartok az a 4.8 az életben nem fog lejönni. Nem halad a letöltés és maga a fájl 1,8 giga.most megindult, szóval van remény.Van letöltve nekem egy 5.0, az "rosszabb"? Miért pont a 4.8-at ajánlod?
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #24427 üzenetére
Köszi
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Williamgrant #24419 üzenetére
Az inkább 38k magassága lesz, mert a vámkezelés költsége is hozzá fog jönni, ami most 3,5k [link]
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Williamgrant #24417 üzenetére
Ugyan nem tőlem kérted, de nem vagyok irigy: [link]
-
pirosmajom
csendes tag
válasz
Williamgrant #24415 üzenetére
nah, végül is rendeltem e-bayről egy új z3c készüléket
27-ért. Osztottam-szoroztam, megnéztem az újabb compact sonykat és egyszerűen nem tudják azt, ami nekem kell, sem méretben, sem egyebekben (pl. mágneses töltés) ráadásul 100-tól kezdődik az áruk is.
-
pirosmajom
csendes tag
válasz
Williamgrant #24413 üzenetére
Sziasztok! Nekem ugyanez a problémám, LCD panel csere kell ezek szerint? Szervízben nekem azt mondták gyárit tudnak bele tenni 30-ért. Esetleg ha rendelek neten beleteszik 4-ért. Szerintetek honnan érdemes/lehet rendelni?
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24399 üzenetére
Nitro az a nagyon gagyi telefonokra volt való, ilyen i9000 színvonal.
A8 meg Xtreme tökéletesen fut rajta.
-
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #24395 üzenetére
Rootolt, de már nem emlékszem, hogy hogy van ez, tehát rootoltra lehet e tenni rootolatlan oprendszert vagy ilyesmi.
Melyik slim 4.8-ra gondolsz pontosan?
-
da012807
csendes tag
válasz
Williamgrant #24390 üzenetére
Nagy elmény. Gravity boxban megcseréltem a két funkciót, egyenlőre így élhető a dolog. Van egy wifi hibás donor teló, majd a kettőböl csinálok egy használhatót.
-
iscsu
tag
válasz
Williamgrant #24384 üzenetére
Lehet, hogy azóta helyrehozták, de a múlt heti FB frissítés nálam sem ment (kezdőképernyőn marad), azóta nálam is Light van.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #24381 üzenetére
Akkor valamit elcseszhettem... de megy vissza valószinüleg!
A gyári facebook frissitése után emlékszem hogy nem indult el, de azóta "okosabb" lettem és a Facebook Lite pont elég....
-
válasz
Williamgrant #24370 üzenetére
6-7 óránként szoktam tölteni. érezhetően gyengébb. de új akkuval sem biztos hogy kihuzná egész nap.
meg úgy a szivemhez is nőt márbár volt a fejemben olyan verzió is, hogy totál lestrapálnám az akksit és majd csak akkor cseérlnék telefont. csak böki a csőrömet az asszony xiaomija, hogy egész álló nap a kezében látom és 2naponta kell csak töltőre rakni a telóját.
a kijelző nem biztos, hogy problámás, mert csak 2 appnál volt néha gond a görgetéssel. általában jó. néha mintha nem érzékelné az ujjamat, de munka közben is dolgozunk érintőkijelzőn és ott meg aztán tényleg vannak bajok az ujjam érzékelésénél. lehet csak ilyen a bőröm.
milvel nem vagyok biztos a cserében hogy tényleg kéne és te is azt mondod, hagyom a fenében és nem feszegetem, meg melegitgetem. -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24370 üzenetére
UK gyártmány nincs, csak lehet onnan rendelni, mert egy bizsubolt importál.
Az eredetit csak USA-ban gyártják.Ugyanakkor tapasztalataim szerint Z3c-hez pont jó a hamis is, és inkább az adagolhatóság számít, abban meg az általam vett hatalmas tubus eredeti elbukott.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Williamgrant #24346 üzenetére
Akkor dobjam ki?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Williamgrant #24344 üzenetére
Megragasztani viszont csak úgy tudnám, ha tovább bontanám. Azért elég minimális és csak 1-2cm hosszan, egy tű férne csak be. Milyen ragasztó ajánlott egyébként? Kívülről a kis résen benyomva elég barbár módszer lenne.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #24319 üzenetére
Igy igaz... a KK lenne a legjobb rendszer, sajnos nekem nagyon tetszik a Blackberry billentyűzet - valószínűleg mert Blackberrym volt - , sajnos arra nem lehet feltenni
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #24327 üzenetére
Azt nem tudtam feltenni anno. De ha jól emlékszem adtak abból többet is egy csomagban.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #24332 üzenetére
Jaja
most már egész biztos vagyok benne, hogy lefele zsinóros.
Szerinted ezt az usb és kamera problémát hol tudják megjavítani? Egyáltalán ennek megéri a javíttatása egy használt piaci működő készülék ellenében? -
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #24330 üzenetére
Elbizonytalanodtam, köszi.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24327 üzenetére
Sajnos én nem vettem, most már szép mikrokarcos... Láttam rosszabbat is, még most nem lesz csere, csak ha kap egy komolyabb nyomot, akkor.
Akkor marad a hátlapcsere. -
válasz
Williamgrant #24309 üzenetére
Hát igen.
Búcsúzom is a topiktól, találkozunk a másikban. Ma jött meg az XZ1 Compactom.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24319 üzenetére
Nem kívánom, túl régi.
Galaxy S-en is hiába volt gyors az ICS, én inkább a KK-t használtam és használom most is. Kellően gyors nekem a Z3c úgy ahogy van, kompatibilitás többet ér. Nekem ez elsődleges telefonom. -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24317 üzenetére
SLiMM legutolsó.
Ha valaha váltok, az max amiatt lehet, hogy elavul a 6 és még mindig ez a telóm, de lehet a 64-bit miatt ez nem következik be. -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24315 üzenetére
Nekem is dupla fólia van, a tokot azonnal eldobtam, ahogy megvettem használtan. Csak belement a kosz, tulaj nem vette észre és gyűlt...
Meg a fogását is tönkreteszi. Hűtést is. Maga a telefon háza is sokszor szigetel sajnos (vagy a kezednek nem sajnos, de amikor túlmelegedés miatt kifagy a teló akkor mégis). -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24313 üzenetére
Umm, alapvetően megfelelő igazságtartalma van a kommentednek, de azért a mértékegységek
i4s 2x1GHz, azaz 1 milliárd Hz. 1000Hz még 0.1W-os mikrokontrollernek is kevés. A legkisebb órajel, amin valaha használtam mikrokontrollert, az 191406Hz volt.Z3c is szintén 4x2,5GHz, mikroarchitektúra legalább ARMv7 mindkettőnél, ez összehasonlítható direktben.
Grafikus rendszer fene se tudja mennyit kap így fejből, de nyilván nem kapja meg az összes RAM-ot azért
Egy Xperia X8 anno max 4MB-ig volt kitolható CM-el, gyári ROM nem adott annyi, Z3c GPU is 200MB körül lehet kb. Bár lehet ez már dinamikus, de akkor is van egy HW reserved rész, DSP-nek például.512MB meg 2048MB az a beszerelt DRAM teljes kapacitása.
Ja és 4s kamera 8MPix.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #24292 üzenetére
Szemmel nem látszik az előlapon elválás, nem is szeretnék hozzányúlni.
Víz alá se viszem, eddig se tettem. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #24289 üzenetére
Köszi. Azt tudtam, hogy ez egyszerűbb meló (nem kell a kijelzővel bohóckodni).
Szerzek ragasztót aztán hétvégén megpróbálom összeragasztani.
Ha sikerül remélem úgy is marad vagy két évig. -
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #24289 üzenetére
az fbs pont hogy vízálló ragasz, akváriumokat ragasztanak vele, (kb 100l-esig), meg ilyesmi.. Szvz új korában sem vinném vyízbe, mondjuk pár vízalatti fotót toltam vele
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #24283 üzenetére
Hahó.
Ez bizony nem jó hír.
Azt hiszem nekem is keresnem kell egy új telefont. Sajnos utolért a leválásos dolog, igaz nálam a hátlap engedett el. Sajnos nincs itthon cuccom hozzá.
Holnap (az az ma) beugrok a helyi gsm szervizbe és rákérdezek mit tudnak tenni.
Ez az xz1 jo lenne? Kapni újonnan garival? Tud annyit mint a z3c? (Bocs a sok kérdés miatt, csak gyorsban kell döntenem, hogy mi legyen?!)
Ebben a kijelző méretben, vagy egy picivel nagyobbal mi az ajánlott telefon manapság? -
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #24279 üzenetére
Például én tutti csakis 4.6 colost vennék! Pedig sajna romlik a szemem, de ezek még elférnek a zsebbe
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #24275 üzenetére
Irigykedem... de nekem is lesz 4-5 év késéssel - mint mindig!
-
xlaxix
tag
válasz
Williamgrant #24269 üzenetére
Félek attól, hogy megint nem fogja huzamosabb ideig bírni a cserélt kijelző. Az a baj, hogy kisvárosban lakom és a környéken nem tudok megbízható telefonszerelőt. Előző kijelzőcserénél is 1 hónapig telefon nélkül maradtam, viszont most nem tudnám nélkülözni a telefont.
Már elgondolkoztam egy új telefonon is. Az Xperia XZ1 Compact nagyon tetszetősnek tűnik számomra, de majd kérdezősködöm erre kihegyezett fórumtémákban is. Ezt a telefont is részben a kis mérete miatt szerettem, de lehet most kipróbálok egy nagyobb kijelzős telefont. Olyannal még úgy sem próbálkoztam, benne van a pakliban, hogy az is megtetszik. -
törölt tag
válasz
Williamgrant #24241 üzenetére
Inkább leírom. Akkumulátorhasználat;
Használat az utolsó teljes feltöltés óta:
Képernyő 9%
Android operációs rendszer 4%86%-on van jelenleg, 51 óra, 19 percet ígér.
-
onkelz
aktív tag
válasz
Williamgrant #24225 üzenetére
Konkrétan egyik kezemben a kijelzö, màsik kezemben a màsik fele :-) szalagkàbel is szakadt...
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24217 üzenetére
Azt annyira nem könnyű külön beszerezni
kijelző a cserék miatt több van, mint alaplap, ha meg veszek, 99% jár hozzá kijelző is -
Ghard
őstag
válasz
Williamgrant #24192 üzenetére
Amivel kaptam az tiszta 4.4.4 volt recovery nélkül.
Bootloadert nyitnom kellett Magisk root miatt, többek között az OTP alkalmazás csak így megy rootolt telefonon. És Xposed sem megy másképp.
Szóval a telefon tökéletesen működik, de a drm miatt minek nem kellene működnie?
És továbbra sem jöttem rá, miért változott meg a recoverybe lépés módja. -
törölt tag
válasz
Williamgrant #24187 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Ez ilyen tessék, lássék megoldás volt. Gyorsan kellett a rokonnak odaadott Z1 Compact helyett valamilyen erős, de kompakt telefon. Tehát maradt a Z3 Compact. Remélem nem fog elválni a kijelző.... Nilkin 9H+ védőfólia lett rá rendelve, az előlapra, és a hátlapra is.
-
csabbymtc
tag
válasz
Williamgrant #24180 üzenetére
Amikor januárban visszaküldtem a telefont garanciális javítása, kicsit bepánikoltam, mert nem volt garanciajegyem...
Írtam nekik egy levelet:Tisztelt Sony ügyfélszolgálat! Tóth Csaba vagyok, és nemrég adtam le egy javítási megrendelést a Sony Xperia Z3 Compact készülékemmel kapcsolatban. A készüléket a Telenor-tól vásároltam, online, emiatt sajnos jótállási jegyet nem kaptam hozzá. Viszont a terméktámogatási oldalon jól látható, hogy a jótállás érvényessége 2018.01.28. A kérdésem az lenne, hogy akkor is megillet a garanciális javítás, ha a fent leírtak miatt a jótállási jegyemet nem tudom mellékelni? Előre is köszönöm a választ! Tisztelettel: Tóth Csaba
A válasz:
Tisztelt Tóth Csaba! Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Sony Xperia Ügyfélszolgálattal. Xperia Z3 Compact készüléke javítására vonatkozó kérdésével kapcsolatban tájékoztatni szeretnénk, hogy amennyiben az Xperia Care futárszolgáltatással küldi be készülékét javításra, nincsen szükség a dokumentumok beküldésére, csak abban az esetben ha esetlegesen a rendszer által kijelölt garanciális dátumok nem egyeznek a dokumentumokon feltüntetett dátummal.
Vagyis ha garanciafutárral küldöd, nem kell jótállási jegy.
-
iscsu
tag
válasz
Williamgrant #24176 üzenetére
Na, most meg akartam írni, hogy nem is.
14-ig volt garis a Z3C. A futár elvitte 3-án, 11-én kaptam a mailt, hogy megkapták, közben 14-én szépen átváltott az oldalon "No warranty"-ra a státusz. Aztán kiderült, hogy 13-án feladták, és 17-én meg is kaptam.A francia fiókban, ahol beregeltem (a magyar mindenáron otthonra akarta küldeni) ott az új IMEI látszik, és az, hogy "No warranty". Most viszont, hogy válaszolni akartam, beléptem a magyarba, ahol nem változott az IMEI. Gondoltam egyet, beregeltem az újat. A helyzet vicces, mutatom (a legfelső sorban lévő nevet én adom):
Na. Mostmivan?
(Én úgy készülök, hogy nincs garim, de érdekesnek érdekes.)
Szerk.:
fura volt, hogy a kép stimmel, a típus nem. Ellenőriztem az IMEI-t, amihez a szerkesztés/mentés gombot kellett használni. Jó volt, nem írtam el, de egy mentés után változott a típus Z3C-re, és maradt a jótállás vége... -
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #24176 üzenetére
Remélem az enyém is még jó darabig bírni fogja. Sajnos a gari már nekem is lejárt egy hónapja. Abban reménykedek hogy ha a z3c elhalálozik még lehez újjan kapni xz1c-t.
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #24172 üzenetére
Hirtelene felindultságból:
"hagyjuk ár a kávézást..."
-
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #24170 üzenetére
Képeken nem jön át annyira a kompaktsága. Az a bizonyos káva... De lehet hogy megtapizom élőben aztán meglátjuk. Kösz a tippet.
-
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #24168 üzenetére
Sajnos már nincs meg. Eladtam elég régen, pusztán "kalandvágyból". Azóta is várok egy hasonló méretű kis erőgépet bármelyik gyártótól. Azt hiszem, várhatok még egy darabig...
-
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #24166 üzenetére
Úgy lesz !
Elolvastam. Elszomorodtam... -
válasz
Williamgrant #24160 üzenetére
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #24155 üzenetére
Készíthetek fotót is, de tényleg semmi baja, viszont olyan furcsán müxik a kamera app, meg a világítás is nehezen kapcsol be, meg ki.
Végigolvastam ezt az xda-sat. Hát nem lettem sokkal okosabb. Úgy tűnik, hogy hw hibát gyanít mindenki elsőre, de hiába a csere nem javul. Meg ezekre se:
1. Android repair via the PC companion software
2. Internal reset
3. Safe mode
4. Clearing cache files for the built-in camera app
5. Installing an alternative camera app (the built-in one was disabled)
6. downgrade and upgrade
7.change camera for new one (tested)A végén van egy ilyen:
i test on z3c miui lock bootloader and camera runs... in other roms no is blackMeg egy ilyen:
=> i did a format factory reset : didn't work.
=> flashed a TFT file : didn't work.
=> flashed a D5803_23.4.A.1.232_Customized FR.ftf : IT WORKS !Ebből mire következtessek? Flesseljem újra? Hogyan lehet alaphelyzetbe állítani, hogy mindent reszeteljen, elfelejtsen?
-
Gyb001
senior tag
válasz
Williamgrant #24151 üzenetére
Persze, Már az összes telefonos oldalt föltúrtam, Kb 16 órája kutatok.
A telefon nem érdekel, csak a rajta lévő névjegyzék, holnap hazaugrok az UART-USB átalakítómért, megpróbálkozok azzal is. -
Gyb001
senior tag
válasz
Williamgrant #24149 üzenetére
Sikerült kinyitni
Flashtool kiírta az imei számot, azzal kinyitottam, De sajnos tényleg nem érek semmit, hiába flasheltem a twrp-t, nincs adb-m. :/Most keresek olyan embert akinek van setool2 kártyája / eszköze.
-
jojokka
tag
válasz
Williamgrant #24143 üzenetére
Az jön fel, hogy Usb-hibakeresés csatlakoztatva, érintéssel tiltsa le: usb hibakeresés
Ez jó, vagy rossz?
-
iscsu
tag
válasz
Williamgrant #24139 üzenetére
Az lett, leadtam az itteni DPD-nél. Ugyanaz a rendszer, ingyen futár viszi-hozza. Reméljük elég lesz a számlalevél a "proof of warranty"-nak.
Köszi! -
unravel
őstag
válasz
Williamgrant #24125 üzenetére
Igen.
Viszont asztali gépen, Chrome-mal elérhető a dolog.
Szerintem valami biztonsági google beállítás nem ad jogosultságot az androidos megtekintésre, mert van ahol jelezték, hogy más fiókkal működik az mobilos helyelőzmények.Micsoda ötlet!!! Ha lesz pár percem megnézem más készüléken, legújabb maps-szel a dolgot.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24119 üzenetére
Megszenvedtem vele be kell valljam, de hiúságból se engedhettem el. Elvégre is pár éve még telefonszereléssel kerestem a plusz pénzt.
-
amator2
tag
válasz
Williamgrant #24115 üzenetére
Köszi, hétvégén szétszedem, és megnézem. Azt nem tudod véletlenül a sok antenna közül melyik micsoda? Nem találtam a neten.
-
amator2
tag
válasz
Williamgrant #24113 üzenetére
Egy fél éve cseréltem kijelzőt, akkor nem volt vele ilyen gond. Pár napja kezdte, ezt csinálni. Nem ejtettem le. Azt tudod melyik az antenna része? Legfeljebb leszedem a hátulját, és megnézem a belső keretet, azon vannak fém csíkok, gondolom valamelyik a sok közül.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24062 üzenetére
Nagyon off itt, de egy állandóan áruházi demot indító tabletnél ezt adta vissza
1|shell@TB3-850F:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.lenovo.tab38
Failure [DELETE_FAILED_DEVICE_POLICY_MANAGER] -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24100 üzenetére
Azoknak sokkal kisebb a valószínűsége szerintem, de majd meglátjuk. Plusz kameramodult tudnék adni, de tartok tőle hogy nem az lesz a gond, mint ahogy a nálam lévő romnál se az volt.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #24072 üzenetére
Köszi a gyönyörü válaszodat!
Rengeteget romoltam, főztem és még régen ZTE Blade-re saját romot is csináltam. De igen az ADB csomag és a 6-os pontól kicsit magas. De keresek máshol leírást hátha ott nem hülyéznek le... Szép volt!
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #24080 üzenetére
Akkor is érdekes, ha nincs bekapcsolva a dupla kopp. és tokban van a telefon (gondolom szinte mindenki tokban hordja) nem tudom elképzelni, hogy jön össze a dolog. Értem hogy kóbor áram, de akkor is fura.
-
válasz
Williamgrant #24075 üzenetére
Köszönöm! Ha nekiállok biztos kérdezek még
Akkor 7-es, 8-as értelmes rom nincs is rá? És mi a különbség a SLiM 4.9 meg a SLiMM között? -
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #24073 üzenetére
Erre nem gondoltam, köszi.Volt benne nagyjából 1órányi sznet, amikor semmit sem jelzett.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Nagyon örültem ennek de a 6.ponttól nekem kínai
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
koszi szepen
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
Williamgrant #24057 üzenetére
Igen, sajnos ra kellett jonnom, hogy a gyari rom tele van letilthatatlan szemettel. Ugy vagyok vele, hogy kiprobalom. Ha pedig nem jon be, kis bukoval eladom es nezek mast.
A kijelzotorestol en is tartok, ezert kotottem ra biztositast, max lemondom ha megszoktam a keszuleket.
Altalanossagban vigyazom a telefonjaimra, szinte mind karcmentesen kerult eladasra (kiveteles eset: egy remek rendezveny + sok jofej ismeros meghivasa alkoholos italra + jaras instabilla valasa + Z3C = tores).
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #24057 üzenetére
Ebben egyetértünk. Az A5-el is...Mondom,leesett 25cm magasságból, erre a széle lepattant...Jó, hogy nem tört be a kijelzője vagy a hátlapja....Megbízhatatlan...Hirtelen fagyások is vannak...Ezerszer inkább egy Sony.
Többet nem kell Samsung, az biztos...
Ez még a borzalmas 512MB RAM.-al ellátott Samsung J1 telefonomat is alulmúlta megbízhatóság terén. Azt ejtettem le többször 1 m magasságból,semmi baja nem lett. Ez meg 25 centitől "meghal"....
Holnap érkezik a Sony. Remélem az jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest