Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem ezek CE1-es régiós FTF-ek.
Innen töltendő. Mondjuk ezt minden nyamvadt héten be kell linkelni, mert az összefoglalóban lévő linket nehéz megnyitni és ott a previous relases-re kattintani. -
-
-
-
-
-
Chris Kiki
senior tag
Akkor nem tudom, nekem 5.1 alatt nem volt ilyen gondom, sőt!
Majd az okosok megmondják, hogy érdemes esetleg egy wipe dalvik/art-ot csinálni, vagy valami hasonló.
Aztán persze az is lehet, hogy az alap rendszert ugyan nem frissítjük, de ez a Google féle okosság anélkül is frissül a legújabbra, és az rendelkezik ezzel a hibával. Akkor pedig mindegy, hogy 5.1 vagy 6 van alatta, szopikázni fogja szépen az akksit. De ez csak feltételezés részemről. -
Chris Kiki
senior tag
Na de akkor a 21283-ban lévő screenshotot honnan lőtted? Ott nekem nem volt a GP-szolg. általi merüléssel problémám?!
vtomi2
Ha sokat használod a készülékedet, ilyen "naponta tölteni kell" típus vagy, akkor érdemes felrakni a 3.8-at, mert baromi jól optimalizált rendszer, és Neked nem lesz probléma GP-szolg. energia fogyasztása. Ez csak az ilyen "csak telefonálok vele" típusú embereknek gáz, mint én. -
-
demars
addikt
Nekünk 2 db Z3C van a családban, egyikkel sincs gond!
Igaz tokban hordjuk, mivel "üveg" telefonról van szó. Eszünk ágában sincs zsebbe préselni, hogy megfeszüljön.
Öcsém fúr, farag, vés, hegeszt... medencézik vele. Mindketten mágneses töltő kábelt használunk, mert az javasolt (öcsi vett dokkolót).
Folyamatosan használva vannak ( telefonálás, videózás, face, yt, stb), bírják a gyűrődést. Nincs akadás, döcögés, fagyás.
K.va jó telefon ez!
Tény, hogy vigyázni kell rá, de ennyit megér... -
törölt tag
Melyik Windows verzió van fent? Nálam 7 alatt csinálta ezt. Külön telepítette magának a drivereket. Hangerő le tartsd nyomja, és az asztalon jobb lent kart a fel Nyitra aszem. Ott látni fogsz elméletileg egy telefon jelet amibe pörög egy karika. Arra katt és látni fogod hogy áll a telepítés.
-
-
holozis_HUN
addikt
Szia!
Attól függ, hogy mennyi pénzed van. Meg hohy fontos-e ez a méret. Ha nem fontos, akkor sima Z3 jobban megéri szerintem, mivel fém az oldala. Aksi kb ugyan annyi.
Ha viszont van pénzee Z5-re akkor az jobban megéri, frissebb, erősebb, újlenyomat olvasó, jobb kamera. És ott is ha fo tos a méret, akkor Z5 Compact. Pénztárca és igény kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Asztrofotózás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest