Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyantaszuz
aktív tag
Jack csatlakozo cserere van valami ajanlott uzlet/szaki Debrecenben?
Ugy nez ki csak osszeszedem a letezo osszes tipushibat a kis dragaval.
-
válasz
quailstorm #23898 üzenetére
Az meg úgy ótvar ahogy van.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Williamgrant #23897 üzenetére
Naaaa
mondjuk a gmail nem animált, de egy reboot után rendbejött, hostshoz nincs köze
messenger lite képmegosztás viszont változik ahogy hozzáérsz, csak nem csinál semmit -
válasz
quailstorm #23893 üzenetére
Futtass egy lcd tesztet, lehet az adott területen nem érzékel.
-
-
-
Bogya75
tag
Sziasztok!
Mindegyik(20-as 30-as 70-es) Z3 Compact gyárilag kártyafüggetlen , vagy csak a 30-ok? -
quailstorm
nagyúr
Hello!
Mostanában nem tudok gmaillel levelet küldeni, nem csinál semmit a gomb. De az FB Lite kamerás gombja se megy már hónapok óta. A Gmail viszont jobban zavar.
Mit lehet tenni ellene? Régi verzió?Összefüggésben lehet a Slimm ROM belső adblockerével? Töröljem a hosts blokkolást?
-
dzsodzso
csendes tag
Bocs, ha megint láma a kérdés!
Kezeli a 256 Gb-s kártyát?
Kerestem, van ahol, max. 128-at írnak, van olyan ahol 256-ot...
Mivel még "távolról" is elég húzós 35-36K,(AliE...)
így mielőtt megrendelném, kérek infót, tapasztalatot! -
hefike
tag
válasz
lightbulber #23890 üzenetére
Kb mennyiért ragasztanak vissza elvált kijelzőt?köszi
-
lightbulber
csendes tag
válasz
Williamgrant #23888 üzenetére
Az való igaz,de az aksinál megjelenik 1,5 v .Nincs ehez valakinek kapcsolási rajza? Sehol nemtaláltam a neten.
-
PubliCat
tag
válasz
PubliCat #23878 üzenetére
na skacok most mivan
Leteszteltem az ajánlott progival a kártyát, és 2x egymás után nem talált hibát.
Új kártya rendelés alatt (ajánlóból való lexar 633x),telefon most jött vissza MÁSODIK körös szervizből, mindkettőször ezen hiba miatt küldtem be.
Szoftveres baj lenne vagy mi amegmikrózotthétüresfalubansemlévő műbrokkencs?
szvsz nem értem....
-
válasz
lightbulber #23887 üzenetére
Attól hogy a csatlakozó lábain megjelenik a feszültség, még a panelben a szál lehet szakadt.
-
skiskett
csendes tag
Sziasztok!
Downgrade után, újraindulás után kiírja a telefon, hogy android.process.acore és utána állandóan restartól.
Mit tudnék csinálni?
SIM jelenleg nincs benne. -
válasz
lightbulber #23881 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy az alaplapról leszakadt az USB csatlakozó. Ne így legyen, de jártam már így Sony-val.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Nálam is valami Samu van 32-es. Évek óta megvan még az előzőben is ez dolgozott.
Kamerára visszatérve a legzavaróbb a rohadt túlélesítése, de valami bitangul, ami teljesen tönkrevágja és ki se lehet kapcsolni. Ráadásul, mivel tiszta artifact az egész az is kiemelkedik. Érthetetlen ezt miért kellett, ki volt az a hozzá nem értő aki ezt ilyenre hangolta.
Amúgy persze fotózásra fotógépet használok már 17 éve. Csak éppen a fő hibái ennek nem hw hanem sima beállítás, amihez való hozzáférést csak engedélyezni kéne a júzer számára, mint más telóknál és programoknál. Most kaptam ingyér egy Lg G4-et azzal még rawot is lehet, Lr kezeli és egész sokat ki lehet hozni. Még ha ezt nem is de egy szimpla sharpness szabályozás és Kelvin wb igazán elfért volna. -
-
lightbulber
csendes tag
Urak!
Érdekes hibába ütköztem.Adott egy Z3 kompakt és ha töltőre dugom nem csinál semmit,se PC re dugva.
Kikapcsolt állapotba a képen látható jelzést kapom,ha rádugom töltőre.
Most jön a fordulat: Az oldalán lévő mágneses töltővel tölthető.
Az usb csatlakozó biztos,hogy jó,mert rámértem műszerrel,és át is lett a biztonság kedvéért forrasztva.
Csináltam már kismillió trükköt amit a youtube-on láttam,de semmi.
Az is lehet ,hogy a software szívózik,de gép nem látja.
Találkozott már valaki ilyen problémával? -
AtHoS
nagyúr
válasz
Nálam Samu 64GB EVO PLUS van használatban, mindenféle probléma nélkül kezeli.
PC-n Kingston MobileLite G4 kártyaolvasóval ilyen sebességet tud
-
válasz
Nekem 64GB-s Samsung Evo . Sose volt vele problémám csak ajánlani tudom. Adapterrel pc-ben 20MB/s írás is megy. Régebb óta használok egy régebbi 32GB-s variánst is és még mindig működik.
-
PubliCat
tag
Ki milyen memkártyával használja a masináját?és mekkorával?
Nekem a 32gigás sandisk sdhckártyámat nem akarja nagyon vinni, megint veszek egy memkártyát, hátha azzal nincs gond.Memkártya eldobás miatt már 2xvolt szervizbe akicsike..
-
-
-
válasz
PubliCat #23871 üzenetére
Gondolom az előfizetés nem a legkisebb csomag volt, hogy 68K-ért vetted. Én az edigitalon vettem még 2016 márciusában 120k-ért. Nyilván nem találsz 68K körül hasonlót, olyat biztos nem ami 4,6"-os van benne 4k videófelvétel és fizikai kiterjedésben is egyezik, ha ilyet akarsz akkor muszáj lesz mélyebbre nyúlnod a zsebedben.
-
PubliCat
tag
Apropó
Ti láttatok most a piacon hasonló tudású/paraméterű telefont? Gondolok itt a 4,6"ra, a nem feltétlen szép de nekem nagyon begyere kijelzőre, azokra az íxtrákra amiket kb sosem használok (4k 30fps videó felvétel), esteleg az ip védettségre, és talán még elérhető árban is van? Az új sonyk borzasztó drágák. Én ezt anno 68e ftért vettem szolgáltatónál, és most hasonló komfogot nem.láttam a piacon ennyire elérhető árban sehol sem. És ez kicsit aggasztó, mert szerintem ez a telefobméret-"tudás" kombó eléggé jól sikerült, szerintem
-
Visszajött a telefon a második szervizelésről. Egy hete használom és eddig úgy tűnik minden rendben még a hátlap sem akar leválni. Remélem az eddig együtt töltött 20 hónapot sikerül vele megdupláznom hiba nélkül.
-
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23863 üzenetére
Úgy sikerült leszednem onnan, hogy a telefon alkalmazás alapértelmezett alkalmazását a kapcsolatokra állíottam be
Beállítások->alkalmazások->fogaskerék szimbólum jobbra fenn->alapértelmezett alkalmazások->telefonalkalmazások-> kapcsolatok
És eltűnt a mikrofon, helyére pedig a frankó telefon gyorsindító került..
Ty for the help, William!
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23863 üzenetére
Ahan..
Ez most nekem gond,bár eddig sem nagyon használtam ezt.. Mindjárt mgnézem, volt valami gyári hangrögzítős progi amit letiltottam, lehet legalább kikapcsolni kitudom...
-
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23861 üzenetére
Igazából a mikrofontakarom telefonra átlőni,akamera teljesenjóhelyen van
-
-
Vangelis
félisten
válasz
Williamgrant #23858 üzenetére
Remélem!!!
-
PubliCat
tag
Offff
Lezárt billentyűn a két alsö gyorsindítót (egyik a kamera, másik a telefon/nálam pl mikrofon[???]/) hol tudom átállítani? 6.0.1drojid
Nagyon köszönöm a helpet, már egy napja szarakodok vele hogy átállítsam végre
-
-
Vangelis
félisten
válasz
Williamgrant #23856 üzenetére
Majd a következő körben. Pedig nem is magamnak csináltam. "Szakembör " ragasztotta, mert neki volt ragasza
De már én is megrendeltem a ragasztót csak idő amire ideér.
-
válasz
Vangelis #23855 üzenetére
Olyan nincs. Nem tisztítottátok meg a két felületet elég alaposan. Nem kell összetaknyolni, vékony sávban elég felvinni. Inkább az szokott a gond lenni hogy túl sok kerül rá.
Összes maradék ragasztót el kell távolítani, sebbenzinnel nagyon alaposan a sávokat meg kell takarítani. Akár többször végigtisztogatni, hogy tuti csupasz műanyag + üveg legyen. (lcd széle).
Ragasztót vékony sávban felvinni a ház felőli oldalra, majd az LCD-t rányomni és lesúlyozni egy éjszakára.De ezekről mind-mind írtam, 1 nyamvadt oldalt kellett volna EBBEN a topikban visszaolvasnod. Sóhaj.
-
Vangelis
félisten
válasz
Williamgrant #23854 üzenetére
Szereztem ragasztót.. de sajna nem lett még az igazi. Lehet keveset tettünk rá....
Rendeltem ragasztót max újra megragasztom!
Megtátjuk...... kér volna érte.
-
-
PubliCat
tag
Hahó
Visszajött szervizből a kis kedvencem,ésképzeljétek, sikeresen javították a masinát
Működikrajta a mikrofonja.A memkártyás dolgot még tesztelem, de sztem azzal semlesz gond, legalábbis remélem
Peace
-
válasz
metalstorm #23851 üzenetére
Nem csak rootolni kéne, BootLoader-t is nyitni hozzá. A kamerád már biztos rosszabb lenne mint bármi más gyáriból főzöttel. A segítőkészség megvan, ha bárki szuttyogott volna vele, tuti ír a kérdésedre.
Egyáltalán nem biztos hogy próbálta valaki. Sőt, valószínűleg senki nem próbálta, főleg azért amit fentebb is írtam. Nem éri meg, ez ha elolvasod a hozzászólásokat, egyértelmű.
Megsértődnöd felesleges, ha elolvasod az angol hozzászólásokat és leírást, majd még mindig fel akarod tenni, akkor már semmi szükséged az itteni közösség véleményére.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #23850 üzenetére
Oké de a segítőkészség? Azért vagyunk itt nem? Biztos próbálta valaki azért gondoltam! Elnézést ezért. Visszatettem a gyári 6-ost és nem is lenne szükségem rootolásra, de nálam a lolihoz képest zabálja az akkut, csak kipróbáltam volna...ennyi
-
válasz
metalstorm #23847 üzenetére
Hát ahogy elnézem, senki nem akar veled eszmecserét folytatni egy bugos, elavult, nem supportált romról.
Azért ha felteszed, mindenképp írd meg a saját tapasztalataid róla. -
unravel
őstag
válasz
metalstorm #23844 üzenetére
a linkeden 27 oldalon keresztül beszélik ki a romot akik kipróbálták és akik ki szeretnék
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #23841 üzenetére
Köszi! Találtam szinte új MIUI-t, ez már biztosan 6-os... valakinek tapasztalata erről? LINK
-
katzy86
csendes tag
Udv!
Par honapja tapasztaltam, hogy a kijelzo also es felso szele nem erzekel semennyire. El is dugtam a fiok melyere. Ma elokeveredett a telefon, bekapcsoltam, de mar semmit sem erzekel. Kijelzocsere vagy mi? Erdemes javitani egyaltalan? -
válasz
metalstorm #23840 üzenetére
KK
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Összefoglalóba a Miui6 rom az mire épül? Loli?
-
-
Vangelis
félisten
válasz
Williamgrant #23837 üzenetére
Ilyesmire gondoltam...
Bonyolult mutatvány?.
-
-
Vangelis
félisten
Feleségem telóján kezd felválni a kijelző.. faxa
-
-
-
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23826 üzenetére
Nem tett jót. Furi, mert lenovora tmobilbe jó, de.iphonera vodára vagy lgre tmobilba iszonyat szar a minőség
Szóval érdekes.. -
-
válasz
Williamgrant #23828 üzenetére
Shit. Valamiért félre értelmeztem.
-
-
válasz
Williamgrant #23826 üzenetére
Nem hiszem. Én nagyon gyakran pucolom a hangszórókat mágnessel és eddig nem vettem észre hátrányát. (Melóba kicsit sok a forgács.)
-
-
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23821 üzenetére
Hazaérek és ónszippantóval megbézem mi a szituáció vele.
De lényegesen javult tegnap óta a dolog
nem szívesen küldenémm vissza a kicsikét, nagyon kompakt és marha jó kis teló szerintem
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Nem néztél be valamit? [link]
-
PubliCat
tag
válasz
Fújkáltam már azt is, mágnzedeztem, minden szart. Semmi :/
Hol van az elsődléges? A felső? -
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23819 üzenetére
-
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23816 üzenetére
Eddig emlékeim alapján aalul is fekete.vt a mikrofon nyílása, nem.csak felül.
Most fehér, mimtha odacsúszott.volna egy fehér paapír darab. De nem jön ki :/
Ugyhogy jan 2 szerbiz hívás. Vennem.kell rá üvegfóliát mert tuti leszedik a friss 1 hetesemet
-
-
-
Gyb001
senior tag
Üdv.
Sajnos egy hónapja nem az igazi a térerőm, olvastam a fórumban hogy ez másoknál is előfordul, és szervíz javítja.
Ezt csak hivatalos szervízben tudják javítani? Mennyibe kerülhet? -
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23802 üzenetére
Nem. Így sem jó. Olyan mintha a mikrofon meg a beáromló furatban lenne valami fizikai akadály.. És rezegteti előtte és így viwszhangos meg nem megy át, darabosan csak.
-
válasz
quailstorm #23811 üzenetére
Nem security hole, és működik más telókon is.
-
válasz
quailstorm #23811 üzenetére
Nem tudom én még nem próbáltam ki.
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz
metalstorm #23808 üzenetére
Törölni nem lehet csak letiltani.
-
metalstorm
aktív tag
Pár napja találtam valahol olyan írást amiben arról írnak hogyan lehet ROOT nélkül gyári alkalmazásokat törölni. Sajnos nem találom! Valaki tudna egy linket?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Williamgrant #23806 üzenetére
A csatlakozó a helyén van biztosan. Sokat nem teszteltem a kijelzőt, de összeszerelés előtt úgy tűnt, működik. Viszont rém gagyi az anyaghasználata a hátuljának.
-
válasz
quailstorm #23804 üzenetére
Ilyen szalagkábel elfáradásról még nem hallottam. Talán egyszerűen nem pattintottad rá a helyére rendesen. Vagy hibás a beszerelt alkatrész.
Bontsd ki, nézd meg, ragaszd újra. -
Már kaptam is emailt, hogy készülékem úton van. Remélem normális állapotban kapom vissza és nem egyedi szellőző nyílással ahogy legutóbb.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Williamgrant #23801 üzenetére
Összeszerelésnél már nem minden állásban volt kép, de teljesen összerakva igen.
Most súlyozás után viszont hol van kép, hol nincs. Néha frissíti a képet, néha megáll, van amikor csak fekete, néha csak színes zsibbadás van. Még ritkábban nyomkodásra szalad a kép.
Szóval olyan, mint amikor egy csúszkás/nyitható telóban elfáradt a kábel.Valószínűleg veszek egy kamerahibás donort és átépítem abba, a tanulságot meg levonom (nem tudok ragasztani még mindig).
Én nem a tubusból ragasztottam, hanem kinyomtam lapra és onnan kentem. Soha nem tudtam ragasztani...
A súlyozás az nálam 6db bontatlan radírgumira tett multiméteres doboz volt, valamint azon 2db 500g-os mérősúly. Azzal nem volt gond.
Máskor is súlyoztam meg ragasztottam telókat, de egyre kisebb a felület ami ragasztható -
MrChris
nagyúr
válasz
quailstorm #23794 üzenetére
Egyenletes szorítózáshoz nyomtattam papírból hátlap formákat, kivágtam és annyi rétegben tettem a hátára, hogy szintbe kerüljön a kerettel. Erre tettem a vastag egérpadot és tetjére egy ikeás lámpa talpsúlyát éjjszakára. A ragacsot úgy kentem, hogy a lehető legkisebb mennyiségben kerüljön a keretbe, folyamatosan haladva a tubussal. Persze utóbbihoz tapasztalat kell.
-
-
válasz
quailstorm #23800 üzenetére
Hogy érted hogy szakadozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest