Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
quailstorm #24210 üzenetére
Ja akkor mar ertem. Bocs, nalam nem allt ossze.
-
axioma
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #24207 üzenetére
[link]
Igaz ez csak ragasztas, a hatlapot valamiert tenyleg cserelni kell, vagy csak arra mondod hogy onnan indulva szedik szet? -
axioma
veterán
válasz
metalstorm #24066 üzenetére
Vagy tokban kell hordani, nekem ovtokban teljesen jo volt befele is.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #24007 üzenetére
Jo, de nem nalam lesz... majd megkerdezem idonkent.
-
axioma
veterán
Visszakaptam a ragasztasbol a telomat. Kemeny 4e-ert! Helyszin: Budakalasz, az Auchan mellett, a Regio/Deichman stb. boltok elotti ter kozepen egy sziget. Mondta, hogy ga'ny modon volt elotte ragasztva, mondtam Cordon gariban... Sms jott hogy mikor mehetek erte. Bar nem igertek, de az elso uvegfolia es a hatso mintas foliam is rajta maradt. Kb. 1.5 het lett, de nekem mar ugye van uj, nem szamitott. Szoval en ajanlom oket:
Tel. 30/222-53-53, Orosz-tel Kft. -
axioma
veterán
válasz
demars #23963 üzenetére
OFF vagyunk, a z3c-n mindig jo volt a folia, parszazert ebay beszerzesu is, altalam felrakva. A P10-nek olyan a felulet kikepzese, hogy hamar kezd a szelekhez kozeledve meghajolni, mm-ek maradnak korben es meg igy se tokeletesen fekszik fel mindenhol. Ami kitoltene a teljeset, az instant elvalik, es ahogy parszor beleakad az ember keze pl. vegul egesz lejon.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23960 üzenetére
Koszi, megnyugtattal...
-
axioma
veterán
Talaltam helyet ahol bevettek ragasztasra a telom, majd ha jo az eredmeny, megosztom. De mar az szimpi volt hogy ugyanott a P10-re felvarazsolta azt az uvegfoliat, amit mindenhol mashol azt mondjak elvalik es lejon.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23946 üzenetére
Cordon annyiert csinalja, mint a teljes telo ara, mivel csereli az lcd-t is ha kell ha nem. Es mar nem garis.
Akkor lehet hogy kap egy rafogos tokot es hasznalja amig nem jonnek elo a hangszoro/kozelsegerzekelo hibak... utana meg mar minden mindegy alapon lehet hogy megis szetszedem (utoljara az MM2-met probaltam megjavitani, de nem lett az sem tokeletes). -
axioma
veterán
Na 4 helyrol pattantam le a Z3C-m ragasztasaval (az egyik, lcd-ket is arusito ceg 12e-ert vallalta volna ugy, hogy ha torik az lcd, akkor az az en buktam -- ne nezzenek mar madarnak, tuti van nekik hatul a raktarban torott z3c lcd es jo aron eladnanak nekem egy sajatot gondolom "ha mar megtortent").
A telefont egy kispenzu ismeros hasznalna tovabb, en vallaltam hogy rendbeteszem neki elotte. Van-e az otthoni barkacson kivul valakinek tippje a javitasra? Elsosorban Bp., de ha nincs mas, tobb varos is szoba johet csak lassabban er oda. -
axioma
veterán
válasz
Armahun #23940 üzenetére
Koszonom szepen a tippet, a lenyeg sikerult
Rovid osszefoglalo a tapasztalatokrol, hatha masnak is kelleni fog.
Eloszor is van olyan alkalmazas, ami nem engedi menteni magat, nalam 16 db volt, nagyobb resze xperia-specifikus, igy nem erintett; illetve egyes banki app-ok, ami majdhogynem pozitiv is.
A maradek 77 alkalmazasbol kettonel nem tudott mentest csinalni (csak alkalmazasadatokat kertem eleve), annyira hogy beleallt es folyamatosan tekert. Ez a BKK futar volt, meg a TV24. Mind a mentesnel, mind a visszatoltesnel azt kellett csinalni, hogy a letoltes folytatasa elott - mert az elkezdes miatt mar ki volt szedve mellole a pipa, de nem volt kesz igy a folytatas ujra probalozott vele - a pipat rarakni es explicit leszedni, akkor atlepte es tudott tovabbmenni.
Masreszt sporadikusan, de elofordult, hogy a windows elment aludni es/vagy csak nem a helium asztali alkalmazas volt az eloterben, es ettol leallt az atvitel, amit csak elejerol ujra lehetett kezdeni (macera volt azert, mert nem abc vagy mas lathato sorban vette oket, nem tudtam mit lehetne az ismetlesnel kihagyni).
Aztan kiderult, hogy nem minden alkalmazas hajlando a korabbi mentesevel egyuttmukodni. Me'g csak parat probaltam, a waze is ilyen (alkalmazas adatokat kellett toroli es ugy inditani), ez azert nem erdekes mert bejelentkezes alapjan szerverrol mindent lehuz maganak; viszotn ami meglepett, a Pi music player se (itt meg nem volt sok dolog beallitva csak ket lejatszasi lista).
Nyilvan volt ami nem ment az Apex adatainal sem, mert mas a default app peldaul akar sms-re stb. ami kint volt a gyorsinditon, de ezt sztem az apex sajat mentese se vitte volna at. De nagysagrendileg visszaallt ami korabban volt, az is sok segitseg.
Es ami miatt az egeszet elkezdtem, a majdnem vegigjatszott logikai jatekaim es a bekonfiguralt widgetjeim megmentodtek ezaltal. Koszonom me'g egyszer! -
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23938 üzenetére
Na de a root-hoz downgrade kell, az meg szinten az app adatok torlesevel jar, jol ertem? Tehat a root mar a jatek megkezdese elott kellett volna ahhoz, hogy mukodjon? Akkor meg garis volt, nem akartam mokolni...
-
axioma
veterán
válasz
Armahun #23935 üzenetére
Koszi, ki fogom probalni (bar most mar ugy latszik, csak holnap jon a futar...).
A hivaslista-sms nem gond, azt root nelkuli progik is tudjak (es en szandekosan szoktam vinni), a gugli meg a nevjegyzeket, naptart, alkalmazasokat. Meg en az apexet, ha ott is felrakom, ez meg nyitott. -
axioma
veterán
Elvileg ma erkezik az uj telefonom, es koltoznom kene errol 2.5 ev utan. Nincs root-olva, es 6.0.1 igy gondolom ha mar ilyen okos voltam, nem oldhato meg adatvesztes nelkul (nem play-es jatekallas 1500+ palya utan...) maga a downgrade, root.
Azon kivul, hogy a total commanderrel lathato belso tarhely tartalma't megprobalom atmenteni (ez mar kiprobaltan nem oldja meg) van-e valami trukk, hogy atkoltoztessek tenyleg mindent? Lattam egyszer valahol root nelkuli full koltoztetot, de az pont azt irta, hogy sony-knal nem jol muxikVan valakinek jo tapasztalata, modszere?
Az utod vegul Huawei P10, az elol levo ujjlenyomat-olvaso es a brutalisan lentebb tekerheto fenyero miatt - es az arkulonbseg se elhanyagolhato. Termeszetesen az XZ1C-vel volt versenyben. -
axioma
veterán
válasz
quailstorm #23762 üzenetére
Ja... bocs, erre nem gondoltam, a dokkolohoz ami (nekem) fix helyen van, nem lattam ertelmet a magneses kabelnek. De igy mar OK.
-
axioma
veterán
válasz
quailstorm #23760 üzenetére
Na de Z3C-hez a magneses valahogy nem tul eletszeru... nekem az asus transformer tab-omat toltotte a sajat toltofej + wsken magneses kabel, az tenyleg kello teljesitmenyt atvitt. De az ajto mogotti usb miatt en csak nagyon muszaj esetben toltom ott, adatatvitel is inkabb wifin, nem volt tul sokszor nyitogatva.
-
axioma
veterán
válasz
MrChris #23758 üzenetére
Nekem az eredeti tolto, kabel, plusz a dokkolo baromi gyorsan tolt. Tok nelkul hasznalom mondjuk, mert nekem napkozben ovtokban van, otthon meg kb. mindig abban. A dokkolo mondjuk eredeti sony, ugy kaptam, arra mar nem emlekszem, hogy az utangyartott milyen sebessegu volt (de nem volt olyan konnyu ugy berakni, hogy toltson, azert nem szerettem).
Egyebkent az nem jelent semmit, hogy a ket kabellel ami hosszabb rosszul tolt. Es a _rossz_ kabelekkel kozvetlen? Mert ha ugy meg gyors, akkor mondhatod hogy a dokk erzekeny. De en inkabb arra gyanakodnek, hogy a hosszu kabel maga nem csak hosszabb, hanem kevesebbet visz at (egy idoben az ebay-en kulon hozzairtak egy kabelhez, hogy toltesre _is_... adatatvitelre olyan vekonyka drot volt benne, amit csak tudtak, valahol itt a forumban egyszer be is linkelte valaki aki atrontgenezett parat, mekkora a kulonbseg). -
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23750 üzenetére
Majdnem szavadon fogtalak volna, de vegul nem oda foglaltunk jan. kozepere szallast (nagynenemek ott laknak, de miattuk mi nem megyunk).
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23748 üzenetére
En mar szedtem szet mobilt, a ferjem max. PC-t
De az eredmeny csak reszleges, volt hogy pont az osszeszereles miatt (MM2 szalagkabelt vszinu sikerult megolnom). Szoval inkabb fizetek erte. Vegulis vihetem oda ahol a hatlapot megcsinaltak, de azt konnyebben odaadtam barkinek, ahhoz nem kell kibelezni. Az elolap mar mas helyzet.
-
axioma
veterán
Ujra kezd elvalni a kijelzo
Fizetos ragasztast hol erdemes? Marciusban volt a Cordonnal me'g garisan, azota mar egyszer ujra ragasztattam a hatlapot, most meg megint elol. Ennyit a "meg vizallo is lesz a telefonja" profi szerelesukrol...
-
axioma
veterán
válasz
Chris Kiki #23667 üzenetére
Fusiban fele ar, igy kell erteni? Mert ugyanez Cordonnal 38e. Masnak is megcsinaljak vagy csak havernak?
-
axioma
veterán
Mar majdnem 2.5 eves a telefon, es tegnap ota kezdte (csak?) a fulemre vigyazast... pedig alternativ zenelejatszot hasznalok (Pi), es bluetooth-on keresztul az autoval szabalyzok... ha ott hangositom, akkor az uvolti bekapcsolaskor a bt csatlakozas ack-t. Mintha lett volna ez korabban is tema, de nem talalom, az volt a konkluzio hogy ez ilyen, vagy van ra valami trukk?
-
axioma
veterán
válasz
Vangelis #23462 üzenetére
Azert ez se vilagos nekem, hogy a tok jo hatlapot, rajta a specko hatlapfoliamat mi a francert kellett kidobni es a hatlapot kicserelni. Meg az elolapi uveg helyett kaptam egy ajandek sima foliat. Meg hogy ezen muveleteknek miert kotelezo eleme a factory reset (root nelkul a jatekallasaimat buktam).
-
axioma
veterán
válasz
nesquikkkk #23452 üzenetére
Ha nem tul nagy kerulo, idoben nagyon sokat nyersz a Cordonnal. Cseretelefon a telenornal is vagy van, vagy nincs, de ha van is valami nagyon alsokategoriast mondtak nekem. De ha a telenor kozelebb van, menj be es kerdezzr a...
Ja es Cordon = factory reset, ha kell ha nem. Szoval ments mindent... -
axioma
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #23370 üzenetére
En a telot ovtokban tartom, es 2+ eve bekapcsolt duplakopp mellett se volt olyan, hogy barkit felhivott volna. Gondolom neked zsebben volt.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23279 üzenetére
Hat nem is szedte annyira szet... a hatlap felol kezdik amikor elol megy szet (marmint a Cordon, azert buktam naluk a specko hatlapfoliam). Az nyilvanvalo, hogy nem huzott elo a fiokbol egy ketoldali ragasztokeretet pont ehhez valot, hanem valami altalanos ragasztot hasznalt, de mondtam is hogy nem baj ha nem vizallo, ne menjen bele a kosz meg ne huppogjon nekem. Most stabil es ennyi eleg. Azert ez nem garis azaz tobb mint 2 eves. En orulnek, ha tobbet kihuzna me'g mint tovabbi 1 ev, de erosen ketlem.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23273 üzenetére
Szerintem ez egy olyan kartya, amin ismeros adott nekem egy zenevalogatast, sztem o se tudta hogy rossz. Ma mar vettunk masik 64-est, problem solved (legalabbis remelem, most megy ra a masolas, de ez itthoni garis kingston).
Ja Bekason bevallaltak a csak ragasztast a hatlapra, a tippelt 2e Ft-ert, du. megyek erte, nem szedi szet az elejet, igy nem lehet proximity meg hangszoro hiba, remelem. -
axioma
veterán
Hat akkor lehet, hgoy a kartya hibas. A formazas (androiddal) megall 20%-nal, ir valami hibat, amiben semmi ertelmes szoveg nincs csak ket szam (talan i18n akart lenni?)
Update.
Ize, kezd gyanus lenni, hogy a kartya fake. Bar fura, akkor miert csak fele lenne, ott annyi nyereseg nincs, de most siman ugy tunik. Na mind1, akkor veszek masikat es a mentest arra rakom ra, problem solved. Bocs a felesleges hsz-ekert. -
axioma
veterán
Sorry, egy nagyon kezdo kerdes. Adott egy 64GB-s microsd, eddig elvoltam vele, mert nem volt felig se. Na de most lenne, es hat nem kezeli, azaz nem jol. Szarmazasat mar nem tudtam, win alatt nem gyors modban ujraformaztam, de latom hogy hibasan (exfat default-t hagytam, es ugyanaz a hiba).
Milyen tipusra formazzam, hogy mukodjon is? Esetleg ketto fat32-es particiot kuzdjek ra? 4GB korlat a francot se erdekli csak legyen elerheto a teljes, vagy teszek be 32-est es legalabb tudom miert van (es akkor huzok a zenekbol). -
axioma
veterán
válasz
axioma #23164 üzenetére
Egy dolgot vettem eszre. Nalam a folder player megallitva futni szokott (igy a pebblerol indithato plusz a kocsiban a bluetooth radio is tudja automatikusan). Mostanaban ugral az ikonja a statusbar-on, eddig nem tunt fel. Tudtommal ez az app maga nem frissult a kozelmultban, meg tuti nem ezt hasznaljak sokan akik problemat eszleltek, inkabb csak valami ok nelkuli ujrainditgatast sejtek mogotte, csak a tobbi hatterben levo appnal nem latom.
-
axioma
veterán
Nalam kisebb lassulas volt, de ujrainditottam. Viszont nem nova, hanem appex launcher van, gyari root nelkuli rendszeren. Face nincs. Jatekok kozul van egy-ketto amugy is nagyon akkufaraszto, meg a waze ami enni szokta. De majd figyelek en is.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23121 üzenetére
Nyilvan az lesz. Vagy inkabb nem szerelek, es sufnigsm 2e-ert megcsinalja. De a zold enemet nagyon piszkalja ez az ertelmetlen pocsekolas...
-
axioma
veterán
válasz
gyantaszuz #23114 üzenetére
Nekem ma irtak, hogy a _hatlap_ elengedeset csak kijelzo cserevel tudjak javitani. Nem garisan 38e. Hulyek ezek. Meg hulyek vagyunk mi is, akik ezt a tok felesleges koltseget, meg eroforrasok pazarlasat megfizetjuk amikor megvesszuk a telot...
-
axioma
veterán
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #22750 üzenetére
Mondjuk adatbazisbol, keszulek gyari szama alapjan? Es a javitasra, azaz mukodo peldanyra adtak arajanlatot, nem az akkucserere. Sztem ha nem kozolte a szerviz elore, hogy 10e es fuggo, VAGY 10+fuggetlenites ennek az ara, akkor a 10e-be a minden ertelemben azonos hasznalhatosag kell beleferjen. Nyilvan tevedhetett a felmereskor - ezert kernek penzt es vszinu az atlagos hibamegallapitasnal tobbet a csak bevizsgalasra. Az is fix dijas, az is mukodik, statisztikai alapon. Raadasul a fuggetlenites csak eszmei ertek egy szerviznek.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #22747 üzenetére
Mar miert lenne mazlista? Fuggetlent adott le. Csak nem gyarilag fuggetlent, de hivatalosan fuggetlent.
-
axioma
veterán
válasz
Viktor77 #22713 üzenetére
Valassz egy szimpatikusabb launchert... nalam apex van es a csalad is ezt szokta megkapni, ha mas default-os telefon kerul a kezukbe (igy legalabb a kinezet, kezeles nagyreszt marad nekik, es apex beallitasok meg priman koltoztethetoek is keszulekvaltaskor - gyerekeknel szokott elojonni, hamar tonkrevagjak persze also kategorias mobiljukat, de en teljesen mokolatlan 6.0.1 Z3C-men is ez van, es jol jott a szervizkor is a gyors ide-oda koltozes).
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #22616 üzenetére
Hat, igazabol egy z1c helyett adtak a Telenornal, csak sztem mivel a kulonbozetet rafizettem "tiszta" vasarlasoskent - a multkor elfogadtak a garipapirjat, most is inkabb megvarom hogy atveszik vagy azt mondjak hogy csak fizetosen... (bar ez ha ugy veszem nem is a keszulek garija kene legyen, hanem hibas volt a multkori javitasuk). Szoval inkabb odamegyek, jobb a bekesseg, annyira nincs messze. De most meg a par nappal ezelotti tesztelesbol osszenyomas ota nem nyilt szet...
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #22603 üzenetére
Koszi, remelem ugy erted, hogy fognak is foglalkozni vele. Kicsit autokazni kell a szervizig, azert volt a kerdes, hogy erdemes-e nekiindulni. Na meg meg kell varni, mig a tegnapi megnyomkodas utan ujra elengedi... de ezt tudom az elolapbol, hogy csak ido kerdese.
-
axioma
veterán
Marcius kozepen volt a telefonom elolap elvalas miatt szervizben. Popec allapotban visszakaptam, es azota tuti nem ejtettem le, erre most a magneses tolto mellett elvalt, de a hatlap. A keszulek a masodik eveben van, es elvileg ugy remlik, a hatlapot is mintha ok akkor csereltek volna (a jo kis mintas hatlapfoliam mindenesetre ugrott).
Vajh foglalkoznak igy ujra a telefonnal, vagy elhajtanak? Szamit annyit, mint a kijelzo elvalasa (ott hangproblemak is jottek meg proximity), vagy vizmentesseg bukta de ne foglalkozzak vele? -
axioma
veterán
Hat, en eddig androidon sose csinaltam factory resetet csak azert hogy takaritsak. Persze idonkent ujraindulok nullarol, mert telefoncsere, vagy mint most szerviz, vagy korabban voltak custom rom miatt. De csak azert mert regen volt... wipe cache a max amit tableten muszaj volt csinalni, vagy a gyerek gagyi telefonjan.
-
axioma
veterán
válasz
axioma #22302 üzenetére
Na a 14-en leadott telefonomert tegnap mar mehettem is (kozben volt ugye egy nemzeti unnep is), szoval sebessegbol jeles. Az nem tetszett, hogy a kiscsaj tolta elem, hogy itt irjam ala, ahol ra volt irva, hogy kiprobalva atvettem. Mondom akkor en talan elobb kiprobalnam... mert hogy nincs elvalva az latszik (me'g az oldalso töltőpöckök is cserelve lettek a kerettel, a masik mar kopott volt, most vadiuj - en mindig dock-ban toltom ejszaka), de aztan mivel ugyis egyedul voltam, nem is nagyon izgatta magat, hogy ott telefonalgatok (kozelsegerzekelo visszafele mukodese kellett nekem, bank menujeben maszkalas miatt).
A hatso uveget nem csereltek, rajta maradt a mintas hatlapi foliam. Az elsot is megprobaltak visszarakni, de szerintem csak "nem loptuk el" effekt miatt, nem kimondottan hasznalatra. Kaptam ajandek elso-hatso foliat, matt, az elsot fel is raktam, majd kesobb rendelek a hatlaphoz valot (annak a kijelzon kivuli resze mintas, nem egy nagy dolog de nekem tetsz es 1-2 dollar).
Ja ami meglepett, hogy azt mondta, hogy ez a javitas ujra garantalja a vizmentesseget is. Nem fogom probalgatni, de azt tudom, hogy gsm-es javitasnal ezt nem vallaljak (legalabbis ami csere Z3 nalam volt, azt garin kivuli javitasbol egy nem kicsi bolt ugy adta vissza, hogy nem vizallo). -
axioma
veterán
válasz
MrChris #22325 üzenetére
Erdekes, en a most a javitas idejere nalam levo Z3-nak latom nagyon kekesnek a kijelzojet a sajat Z3C-m masfel evig nezegetese utan. Szoval ez akar egyedi szoras is lehet. Majd melleteszek (van ismerosnek) masik tok ugyanolyan Z3-at, hogy egyforma vagy sem. Pedig amit mar az en szemem is eszrevesz, az jelentos kulonbseg, nem szoktam ilyenekre felfigyelni.
-
axioma
veterán
válasz
axioma #22296 üzenetére
Na a mentes az ugy-ahogy sikerult, amit elertem belso kartyarol azt legalabb file szinten mentettem, tobbet nem tudtam tenni. Azert most mar ugy-ahogy hasonlit a cseretelo mukodese az enyemhez.
A Cordonnal atvettek, a hanghiba utan mondtam a kijelzo elvalasat, a lapra csak azt irta fel. Mondjuk javitast es elvi 15 munkanap, gyakorlati 1 het jav.idot mondott. Es javitast (elkezdte sorolni hogy leveszik, ragasztjak stb.).
Kozben mikor nem tudtam tegnap me'g, hogy garis eset, nekialltam utodot keresni es lebeszelni -- de a csere Z3 merete minden nem compact cucctol elriaszt, pedig a priv is ilyen orias ami leginkabb szoba johet a fizikai bill miatt. Dilemma... -
axioma
veterán
válasz
demars #22295 üzenetére
Holnap reggel ha semmi nem jon kozbe, gyerek suliba lerakasa utan arra kanyarodok.
A beallitasokban levo sajat mentes az alkalmazasok feleig jut, fantom helyfoglalast [szerencsere csak ujrainditasig] hagyva a belso sd-n maga utan [mentesre a kulso van kijelolve 28Gb szabad hellyel. Szoval kicsit nem mukodik...
Root-ot most kihagyom vegul, minden mas mentes megvan, de nem akarok 4.4 majd vissza... se BL nyitast, annyit nem er. Parszor mar koltoztem beallitasok nelkul, most is ki fogom birni [bar oszinte leszek, a Z3C es a kolcson Z3 kozott "kicsivel" nagyobb osszjatekot vartam]. -
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #22292 üzenetére
OKS, koszi, folyamatban. (A sajat beallitasok menujeben talalhato biztonsagi mentes viszont peldaul kifagyni latszik. Mind1, root, superbackup, nem probaltam de azt igeri, alk.adatokat is atvisz ami azert nem mindegy.)
-
axioma
veterán
válasz
demars #22288 üzenetére
Hat, en ejszakara mindig a dock-ban hagyom, igy csak eleg ritkan tudom lefogyasztani estere (videki uton tobb oras waze + netmegosztas kivetelevel, akkor estere van hogy 15% ala is bir kerulni...). De a tobbi hiba is boven eleg.
Cordonhoz vinni is lehet? Ebbol az iranybol a Szechenyi ter elerheto. A hibak leirasa azert kell (telefonalas, kozelseg megbolondulasa), mert csak a kijelzo elvalasara (vizallosag mint trivi kovetkezmeny) nem eleg? Egyebkent a telefonalas hibai miatt mar voltak kellemetlen elmenyeim... nekem ha azt megjavitjak es csak ritkan nem tudom eleszteni a kijelzot (nekem a mai nap kivetelevel a duplakopp mukodott), akkor jo. A csere is nyilvan -
axioma
veterán
válasz
axioma #22286 üzenetére
Bocs, elovettem, a telenor papirjan nem latszik hogy cseretelefon. Csak a vasarlas datuma (2015.06.) es hogy onkentes +1 ev. Szoval beprobalkoznek vele gariban, felteve ha az igy ervenyes a masodik evben is. Azt akinek volt kozvetlen a szerviznel (Cordon?) inteztetek, vagy muszaj a Telenor?
-
axioma
veterán
Mar regota megvan a Z3C-m de annyira sok volt a hozzaszolas, hogy nem birtam ezt a topikot tul sokaig kovetni.
Jelenleg betegeskedik, eredetileg az app adatok mentesehez szukseges root-ert jottem ide (igen, osszefoglalo, megvan), de egy oldalon belul lattam, hogy ez a kijelzo felva'la's az nem valami hulyen leejtettem problema, hanem tipushiba. Mivel egy javithatatlan Z1C-ert cserebe kaptam a Telenortol, gyanitom hogy hiaba van 2 even belul, nem garis. Most mentek rola, es utana meg szeretnem csinaltatni (vagy megtartani, vagy eladni), de most mar nem csak a nem hallom a masikat - kis nyomassal megjavul -, hanem ma valahogy ugy sikerult mozdulnia, hogy nem tudtam a kijelzot eletre kelteni, lattam ez is elofordult itt is.
A lenyeg: felteszem van mar tapasztalat, hova erdemes vinni javitani, mennyibe fajhat kb.? Ha tobb ajanlott van, Eszak-Buda lenne a legjobb irany, mi meg azon is tul lakunk. Ja es a ragasztas ujra kompaktta teszi annyira, hgoy normalisan lehet hasznalni, vagy innentol egyutt kell elni valamekkora hibaara'nnyal?
Koszonom elore is. -
axioma
veterán
Garis Z1C cserejebol az lett, hogy minimalis rafizetessel kaptam egy Z3C-t. Kicsit sok az a 9e hsz itt, de majd idovel felzarkozom... 1200 korul jarok.
Elso benyomas az, hogy vegre (bo 1.5 honap) visszakaptam a telomat... jo hat a lolli az uj, de nem kulonbozik nagyon (ez is fekete). Remelem annyira esemenytelen lesz, mint a Z1C hasznalata (a bedogles elottig effektive a launcher lecserelesen kivul nem volt semmi tennivalom vele).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest