- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
|AP|
veterán
válasz
csabbymtc #23594 üzenetére
A másik probléma, hogy a SIM tálca gumiajtaja az első perctől kezdve nem záródik rendesen... Szerintetek ezt is javítani fogják?
Nekem tökéletesen zárt a SIM tálca ajtó, egészen addig, amíg a kijelzőelválást meg nem javították a szervizben
A garanciafutárral semmi gond nem volt, időben hozták, vitték. Cseréltek készülékházat, viszont azóta nem záródik rendesen. Csak nem volt kedvem visszaküldeni, mert nem akartam még pár napig nélkülözni... -
BaLee
addikt
válasz
csabbymtc #23156 üzenetére
Sajnos nálam is előjött. Kezdődött azzal, hogy az alkalmazások láthatóan lassabban működtek (pl. Pokemon GO) mondom nyomok akkor egy gyári visszaállítást. Meg is történt, appokat visszatettem, de olyan sokkal gyorsabb nem lett és elkezdte néha, hogy belassul iszonyat módon. Semmi köze a melegedéshez. Egy értesítő sáv lehúzása nem megy neki, az ikonok újratöltése is lassú. Újraindítás szokott segíteni.
-
-
-
válasz
csabbymtc #16660 üzenetére
Remélem ez csak lokális probléma. Kb. 60.000 Km-t autózok az országban évente, és alap LTE beállításaim vannak (Telenor). Még eddig soha senki nem szólt, hogy nem lettem volna elérhető vagy ki vagyok kapcsolva stb. Amúgy nem vagyunk a szolgáltatóval jóban, de ilyen jellegű gondom soha nem volt.
(#16662) HardRic
Ügyes vagy, betettem összefoglalóba is. -
válasz
csabbymtc #16656 üzenetére
Az LTE hálózat használata mellett automatikusan bejövő híváskor a készüléknek vissza kell váltania adatsávról hangsávos frekvenciára. Ha ezt nem teszi az adott területen, nem a készüléket kell kényszeríteni az elavult használatára, hanem a szolgáltatót hogy javítsák a rendszerükben vagy simen vagy bárhol lévő hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest