Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz
Quasi_modo #23297 üzenetére
Nekem úgy tűnik XZ1 Compact lesz a következő.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #23298 üzenetére
Root ügyben a saját topicjában tudnak esetleg valamit. De ha jól nézem egyelőre nem nagyon megy.
-
válasz
Quasi_modo #23297 üzenetére
A rootról nem tudok lemondani. A mérete az aránya miatt egész használható lenne.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #23296 üzenetére
A kompakt méretről le kellett mondanom, a gyártók nem hoznak igazi csúcs mobilokat ebben a méretben..
-
válasz
Quasi_modo #23295 üzenetére
Sejtettem, hetek óta agyalok rajta én is. A rooton fogok.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #23294 üzenetére
S8 lett ...
De a Z3 Compact a családban marad. Jó készülék volt. -
válasz
Quasi_modo #23293 üzenetére
Majd írd meg mire léptél, sok sikert!
-
Quasi_modo
nagyúr
Eljött az idő, hogy más készülékre váltsak. De azért még visszanézek ide.
Jó mobilozást mindenkinek! -
válasz
MrChris #23291 üzenetére
Kesőbb sem fogod sikeresen cserélni, erre próbállak rávezetni pár hsz óta.
Igen, azokat. Lehet hogy nem szükséges, mert nem lötyögnek összeszerelés után, de így biztosabb.
Én is azzal ragasztottam anno, de elválik pár hét után. A b7000 ha tiszta felületekre kerül (igazán tisztára) akkor tartósabb. -
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #23290 üzenetére
Nem cserélem, nincs is
mégrá szükség. Kétoldalassal az alkatrészeket rögzítetted?
Látom a szétszedős videókban méretre készített kétoldalassal ragasztják vissza a hátlapot/elejét. Az nem jó? -
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #23288 üzenetére
Azt nem áll szándékomban, csak ha rendelgetek gondoltam megkérdem. A hátlapot meg kell hőlégfúvózni? Mennyire meleggel és meddig?
-
-
-
Zigi
senior tag
válasz
Williamgrant #23272 üzenetére
Üdv.
Egy hetes huza-vona után közölte a SMART-CLINIC, hogy nem tudják mi a baja a készüléknek!!!!!
Azt mondták összerakják és vigyem el! Én egy hibátlan készüléket adtam le, "csak" a kijelzőt kellett rajta megragasztani, és azóta rossz a mikrofon minősége. Állítólag cserélték a mikrofont egy újra attól sem javult a helyzet, talán szoftver visszaállítást is ( már kételkedem benne), de nem javult meg.
Segítsetek mit tudok tenni vagy hova fordulhatok, mert ezt nem tudom elfogadni, hogy egy rossz készüléket kapok vissza.Köszönöm.
ui: egyáltalán elhozzam?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #23281 üzenetére
Aszem nekem is be kell szereznem egy ilyen ragacsot, meg a jack aljzatot. Pár kérdésem lenne. Utóbbira (jack) van link, hogy melyik a hozzá való? Különbözik a D5803 és D5833? Még mit érdemes cserélni? Tavaly októberben javította a cordon és idén márciusban járt le az eredeti gari. Elő és hátlapot biztosan cseréltek előző tulaj szerint, elválás volt a hiba. Akksi eddig jó. Honnan lehet megtudni hogy van e rá még a javításból kifolyólag további garancia?
-
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23279 üzenetére
Hat nem is szedte annyira szet... a hatlap felol kezdik amikor elol megy szet (marmint a Cordon, azert buktam naluk a specko hatlapfoliam). Az nyilvanvalo, hogy nem huzott elo a fiokbol egy ketoldali ragasztokeretet pont ehhez valot, hanem valami altalanos ragasztot hasznalt, de mondtam is hogy nem baj ha nem vizallo, ne menjen bele a kosz meg ne huppogjon nekem. Most stabil es ennyi eleg. Azert ez nem garis azaz tobb mint 2 eves. En orulnek, ha tobbet kihuzna me'g mint tovabbi 1 ev, de erosen ketlem.
-
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23273 üzenetére
Szerintem ez egy olyan kartya, amin ismeros adott nekem egy zenevalogatast, sztem o se tudta hogy rossz. Ma mar vettunk masik 64-est, problem solved (legalabbis remelem, most megy ra a masolas, de ez itthoni garis kingston).
Ja Bekason bevallaltak a csak ragasztast a hatlapra, a tippelt 2e Ft-ert, du. megyek erte, nem szedi szet az elejet, igy nem lehet proximity meg hangszoro hiba, remelem. -
cseppelcs
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. A telefon leesett és a kijelzője betört. Kép van csak az érintést nem érzékeli. Szeretném elvinni szervízbe de úgy, hogy előtte leresetelem a telefont. Sajnos a Sony programot rádugva kéri, hogy az MTP módról váltsak el és érintsem meg a kijelzőt. Sajnos ez nem megy. Van valamilyen billentyű kombináció ami az androidos recovery menübe visz, hogy lereseteljem a tartalmat?
üdv
-
-
laolaj
aktív tag
válasz
Williamgrant #23271 üzenetére
jó igazad van, csak telón nem láttam.
App + mentések hsz.t nem OFFnak szántam
-
-
Tehát ha jól értem, a hibajelenség az hogy akik téged hallanak, kongó zajos beszédre panaszkodnak?
- Kerülhetett apró fém darab a mikrofonra (bár jellemzően a hangszórók szokták gyűjteni). Próbálhatod nem túl erős mágnessel - tök jó erre a mágneses töltő közepe - a hangszóró környékét körbesimogatni.
- A mikrofon védő gumi elfordult, eldeformálódott vagy rosszul tette vissza a szervizes.
- Valójában nem hardveres problémád van hanem szoftveres. Próbára mentsd az adataid és tegyél rá egy régi KitKat verziót és teszteld.
- Valójában szolgáltató oldalról SIM kártya vagy hálózati problémád van. Ha független a telefon, kölcsön simmel tesztelendő (lehetőleg más szolgáltatós), ha függő akkor másikkal. -
-
laolaj
aktív tag
válasz
Williamgrant #23265 üzenetére
Gondolom, hogy ezt nem az App lementésére írtad
-
axioma
veterán
Hat akkor lehet, hgoy a kartya hibas. A formazas (androiddal) megall 20%-nal, ir valami hibat, amiben semmi ertelmes szoveg nincs csak ket szam (talan i18n akart lenni?)
Update.
Ize, kezd gyanus lenni, hogy a kartya fake. Bar fura, akkor miert csak fele lenne, ott annyi nyereseg nincs, de most siman ugy tunik. Na mind1, akkor veszek masikat es a mentest arra rakom ra, problem solved. Bocs a felesleges hsz-ekert. -
axioma
veterán
Sorry, egy nagyon kezdo kerdes. Adott egy 64GB-s microsd, eddig elvoltam vele, mert nem volt felig se. Na de most lenne, es hat nem kezeli, azaz nem jol. Szarmazasat mar nem tudtam, win alatt nem gyors modban ujraformaztam, de latom hogy hibasan (exfat default-t hagytam, es ugyanaz a hiba).
Milyen tipusra formazzam, hogy mukodjon is? Esetleg ketto fat32-es particiot kuzdjek ra? 4GB korlat a francot se erdekli csak legyen elerheto a teljes, vagy teszek be 32-est es legalabb tudom miert van (es akkor huzok a zenekbol). -
Zigi
senior tag
Sziasztok.
Lejárt a garancia a z3c-mről ezért a smart clinic-hez vittem megragasztatni a kijelzőmet (egyszer már csinálták gariban a cordonnál szóval az egész konstrukció úgy ahogy van......). Megcsinálták és azóta tompa doboz hangja van a beszéd mikrofonnak. Azt gondoltam odakerülhetett valami kosz vagy a régi ragasztóból egy darab. Visszavittem és azt mondják nem az a baj. Valaki aki jártas a ragasztásban nincs valami ötlet hol hibáztak? Vagy szerelés közben ez megsérülhet? Előtte semmi baja nem volt. -
-
laolaj
aktív tag
Abban tud valaki nekem segíteni, hogy hogyan tudnék egy játékot mentéssel együtt lementeni?
-
Lacesz88
tag
válasz
Viktor77 #23254 üzenetére
Köszönöm szépen, eszembe nem jutott volna magamtól, hogy van ilyen program.
Nagyon idegesített már, hogy mindig el kellett valami alkalmazásban fordítani a kijelzőt, hogy le tudjam húzni az értesítési panelt.
Ha nem lenne benne reklám kb tökéletes lenne.Williamgrant: Én is így gondolom, főleg, hogy most már ezzel a programmal amit Viktor77 ajánlott megoldom az életemet. Én is keserű szájízzel javítattam volna 30-40 ezerért, mert gondolom annyiba biztos kerül egy kijelzőcsere.
Azért vicces, hogy garancia letelte után egyből jött ez, nem akarok itt összeesküvés elméleteket gyártani
-
BaLee
addikt
Tegnap elvitték a drágámat.
Ez volt eddig a legjobb andoidos telóm. Igazából több mint 3 évet húztam le a Z1C/Z3C kombóval.
A Z1C-ben imádtam a fém keretet, a Z3C-ben pedig a kicsit nagyobb kijelzőt. Kár, hogy mindkettőnek megvoltak a saját szériahibái. Z1C-nél a vaku, a kilazuló bekapcsoló gyűrű valamint hangszórórács a Z3C-nél meg a jack probléma valamint a kijelző elválás. Illetve a végén már sokszor belassult és a belső memóriája folyamatosan tele volt. Na meg sajnos egyik kamera sem volt olyan ami lehetett volna.Most iOS-es vizekre evezek i7 32gb-al, meglátjuk az a platform mennyire válik be.
Azért még biztos benézek.
-
laolaj
aktív tag
válasz
Williamgrant #23259 üzenetére
tehát azt mondod, hogy megér egy próbát?
-
-
laolaj
aktív tag
válasz
Williamgrant #23257 üzenetére
Milyen kijelzőt használtál?
Csak mert 30ezer Ftot kiadni érte kijelzőre. 3 éves. Aksi ugy ahogy bírja még. Jack dugó is halott.
Nem tudom hogy megéri e még megjavítattni. -
-
laolaj
aktív tag
Sziasztok,
van közöttetek olyan aki már házilag kijelzőt cserélt?
-
-
Lacesz88
tag
Sziasztok!
Engem is elért a "felső értesítési sáv nem lehúzható" problémája, ami kis körüljárás után úgy látom hogy típushiba és az összefoglalóban is benne van. El is végeztem amit írnak ott és vélhetően az a baj is amit írnak.
Ami nekem kicsit furcsa hogy ha mélyebbről alulról húzom fel akkor végig ér a teszt során az érzékelés.
Garancia és biztosítás 2 hónapja járt le róla természetesenEzt leszámítva a telefon makulátlan, elől hátul üvegfóliás, tokban tartott.
Még egyet próbálok meg, hogy leszedem az üvegfóliát de nagyon úgy néz ki nem azzal lett egyik napról a másikra a gond....
Valakinek van tapasztalata, mennyibe kerül ennek a javítása szervízben, megéri javíttatni? mert ha annyiba kerül mintha új készüléket vennék akkor nem sok értelme van a dolognak
-
Armahun
addikt
válasz
szekfizsolt #23249 üzenetére
Rootolod a telefont, telepítesz egy xposed keretrendszert, ahhoz egy gravitybox modult, amiben aktiválod az ébresztés közelség érzékelővel opciót.
Ez után ha el van takarva az érzékelő sem a gombbal sem koppintással nem lehet feloldani a telefont. -
AtHoS
nagyúr
válasz
szekfizsolt #23249 üzenetére
ha még nem jutott eszedbe, akkor kijelzővel ne a lábad/tested felé tedd a zsebedbe
-
szekfizsolt
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérek.
Az a problémám, hogy a zsebemben magától feloldódik a képernyő (gondolom, mikor értesítéseket kapok) és ma pl. bekapcsolta a vakut, amit jóval később vehettem észre úgy, hogy tűz forró volt már a zsebemben a készülék.
Milyen megoldás lehet arra, hogy a pin kód nélkül semmi nem működjön a készüléken és ne gördüljön le felülről a beállítások sáv sem.
Koppintás kikapcsolva és pin kódos képernyő zár bekapcsolva, de nem segít...
Ez nem az első sajnos...
Előre is köszönömZsolt
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #23247 üzenetére
Köszönöm!
Tartalék telónak még elteszem, mert ki tudja, meg ebben az állapotában, még csak el sem ajándékoznám.
-
-
B.F.G.
senior tag
válasz
B.F.G. #23064 üzenetére
Egy rövid időre megjavult a telefon kijelzője 1 napra, de másnapra még rosszabb lett ahogy Quasimodó fórumtárs is prognosztizálta a képernyő érzéketlenség tovább terjedt, ezért átköltöztem Xiaomi Redmi Note4-re.
Azt nem értem, hogy az mitől függ, hogy vagy elválik a kijelző vagy érzéketlen lesz.... mert sajnos már szinte csak ezt olvasni itt a fórumban, de igazából mindegy is a lényegen nem változtat, hogy by by Sony!
Köszönöm az eddigi segítségeteket és támogatásotokat!
-
válasz
radesz #23244 üzenetére
Az első kérdésedre a válasz, a kijelző panel ragasztójának elválása, ahogy a fórumtárs erre rávilágított.
Második kérdés: a kihangosítás szerintem nem megoldása a dolognak. Szolgáltatói hibának tűnik, volt már ilyen probléma másnak is, SIM kártya csere, vagy hálózati hiba bejelentés megoldása lehet (készülék hibát nem zárnám ki teljesen, de ennek a valószínűsége kisebb ezesetben).
A harmadik kérdés az első folyománya. Ha meg lesz ragasztva az LCD paneled, ez is eltűnik. -
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #23242 üzenetére
Köszi, és bocs a hibás bejegyzésemért!
-
válasz
metalstorm #23237 üzenetére
Ajánlom hogy olvasd el a hozzászólásom második részét. Játék futtatási problémáról ennyi elég is.
-
-
sir0cco
tag
Sziasztok.
Foltos (fehérebb,világosabb területek)kijelzőt garanciával javítják? -
MrChris
nagyúr
válasz
metalstorm #23235 üzenetére
A nem hivatalos és lopott szoftver (aminél megkerülted a fizetést) két különböző dolog.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #23234 üzenetére
Elnézést! A kérdésem az nélkül is valós lenne és megoldásért üvölt...
Próbáltam play áruházas kis játékokat, azok sem mennek! Egyébként a zip-es telepitős romok sem igazán hivatalosak....
-
válasz
metalstorm #23233 üzenetére
A PH! fórum alapelvek alapján mindenféle WAREZ szoftverrel kapcsolatos beszélgetés folytatása TILOS!
Ha legális változatot használsz, írhatsz a fejlesztőnek, mi a szoftver gondja. A témát pls. ezzel zárjuk is le.
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Én ezt tettem fel már régen: D5803_23.4.A.1.264_R8C_SLiM_4.8.zip Üzemidő rendkivüli, kamera is módolva, xposed stb... Van egy kedvenc kis játékom (Devilry Huntress - crackelt), hiba nélkül futott a MM-en és elötte szinte minden rendszeren , még Blackberry Z10-en is... De a mostanin nem akar... Van valami xposed modul vagy valami ami segíthet ezen? Nem akarnék romot váltani, és újratenni sem....
-
válasz
Williamgrant #23230 üzenetére
köszönöm szépen!
-
-
dzsodzso
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat kicsit hosszú leszek...Sokáig használtam Wajk SliM 3.x rom-ját, majd tovább léptem a SliMM-re,
a csodás bankomnak köszönhetően meg kellett kínlódnom, hogy
elérhető legyen...
Itt mindeközben megszűnt működni a hátsó, elsődleges optika, míg az elülső betöltött, addig a hátsó nem!
Majd részben ezért, illetve a sokat dicsért akku idő miatt
visszaraktam a Slim 4.8-at, ahol szintén nem könnyű módon sikerült a banki alkalmazást működésre bírni,
itt legalább hiba nélkül működik a kamera, fényképezés, viszont semmilyen alkalmazás nem hajlandó
SMS-t megőrizni, menteni, míg a felugró ablakok megjelennek,
de, amint bezárom a popup ablakot az üzenet eltűnik és nem menthető...
tizen éve így követem a banki forgalmazásomat, jó néhányszor
húzott már ki a pácból a visszanézhető SMS...
Hátha tud Valaki segíteni!
Az alapértelmezett üzenetkezelő a Handcent, ami az előzőekben leírtakban hiba nélkül működött? -
-
BaLee
addikt
válasz
demars #23223 üzenetére
Nekem az pont elég ha azt tudja üzembiztosan amire használnám. Elvileg tudja az i7 azt amiért a Z1C-t megvettem anno (jó kamera, vízállóság, még viszonylag kompakt méret stb.). Meg még az árukat is sokkal jobban tartják. Na meg nekem is van sok informatikus ismerősöm / kollégám és mindegyiknek szifonja van.
Androidnál nekem eddig messze a legjobb/kedvenc telóm a Z1C majd a javítás után kapott Z3C lett. De sajnos már ez is produkál furcsaságokat.
-
BaLee
addikt
válasz
Williamgrant #23221 üzenetére
Lehet, hogy átírtak valamit, de nem hiszem, hogy globálisan, mert nekem alkalmazásfüggő, hogy visszalép-e kapásból vagy újratölti. Ha minden más be van zárva és csak egy sms-t nézek meg akkor általában visszalép, egyébként ha picit is erőforrás-igényesebb programot nyitok meg akkor általában nem.
Persze tényleg attól függ, hogy elég-e, hogy ki milyen programot használ.Bár kicsit kezdek amúgy is kiábrándulni az androidból meg a telógyártók felfogásából. Kiadnak egy telót és 1 év múlva már örülhetsz ha kapsz még valami frissítést. Szerintem teszek egy próbát iOS irányában. Úgyis érdekel az a rendszer is.
-
-
MrChris
nagyúr
Akkor megszívtad, vagy hw igényes vagy szarul van megírva a pokemon. Inkább utóbbira tippelnék, hogy ennek 2giga, meg többmagos proci a minimum az nevetséges.
Nálam szerencsére nem ez a mérce, már nincs játék a telón (amik voltak azokat jól vitte), klf böngészőt használok, némi fotó, videólejátszó, navigáció, kiegészítések és pörög, nincs lagzás. Vagyis attól függ mik az igények, nálam ezzel az elektronikával nincs további sebesség igényem. A ilyen kompaktnak számító telefonokat nem pont a játékosoknak találták ki, már csak a képernyő terület miatt sem, sokat takar ki a vezérlés, túl mütyűrré válik egy jó stratégiai game... így marad a 2/16giga és négy mag ebben a kategóriában, még ma is elég. -
BaLee
addikt
válasz
Viktor77 #23217 üzenetére
Hát én csak pokemonozni szoktam, de ha csak ezt a játékot indítom el is átváltok bármi másra (akár csak egy messenger ablak) már nem tud visszamenni a játékba, hanem kezdi újra betölteni...
Mással nem játszom, csak ezt használom de nekem baromi zavaró ez. Főleg, mert az alkalmazás betöltése majdnem 1 perc... -
zotyi8
tag
Üdv!
Hol tudom beállítani, hogy a képek és a videók az SD kártyára mentődjenek?
-
szabacsik
őstag
Tud valaki olcsó (és megbízható) gsm boltot vagy személyt itt aki cserélne kijelzőt? Sajnos betört és bár azóta van másik de szeretném rendbe tetetni mert nagyon szerettem és még jól jöhet mint tartalék
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #23154 üzenetére
Végül szeviz helyett egy samu a3 17 lett.
Így három nap után kezdek örülni, hogy elejtettem. -
BaLee
addikt
válasz
radesz #23208 üzenetére
Nyomkodd meg a telefonod előlapjának bal felső sarkát a közelségérzékelőnél. Ha mozog akkor elvált a kijelző és a közelségérzékelő nem tud megfelelően érzékelni. Nagy eséllyel ez lesz a hiba oka.
Ha garis még akkor örülj és küldd vissza, ha nem garis akkor gyári szerviz 30k körül cseréli, vagy valami kisebb megbízható szervizben 5-6k körül megragasztják. Ha ügyes vagy te is nekiállhatsz, ebayről lehet hozzá rendelni mindent.Ezt egyébként úgy tudod tesztelni, ha hívás közben visszanyomod ott kézzel az üveget akkor újra érzékelni/működni fog a közelségszenzor.
-
radesz
csendes tag
Kedves Közönség!
már második éve boldog tulaja vagyok a típusnak, de már 1-2hónapja elkezdett rendetlenkedni. a tünetek a következők:
- hívás indítás/fogadás után egyből elsötétül a képernyő és nem is jön vissza, ha elveszem az arcomtól. csak úgy jön vissza, ha legalább háromszor megnyomom a bekapcsoló gombot.ha hívás indítás/fogadás előtt rá tudok nyomni a kihangosításra, akkor látom a képernyőt
- rendszertelenül előfordul, hogy hívás közben nem hallom a másik felet, de ő hall engem. ha ki tudom hangosítani a hívást, akkor hallom a túloldalt, de ha ez nem jön össze, akkor talán 2-3 újrahívás után hallom a másik felet
- mikor le akarom tenni a hívást, akkor legalább 3-4szer meg kell nyomnom a bekapcsoló gombot mire bontja a vonalat és ekkor jön vissza a kép is
- a fentieken túl még annyi, hogy jobban melegszik mint régebben. kis terhelés mellett is már forró a hátlap(nincs rajta tok)Szerintetek mi lehet a fenti problémák oka? nem buherált a teló. független, gyári 6.0.1 android, D5803
esetleg egy újra telepítés segíthet a fenti problémák megoldásában(gondolom a melegedésen ez nem változtatna)?
segítségeket, tanácsokat előre is köszönöm!!!
-
bads1
aktív tag
Üdv
Mennyiért tudnám eladni a Z3C-met szerintetek? Telekom függő, most jött vissza a szervizből mert nem lehetett lehúzni az értesítési sávot + a telefonálás minősége nem volt az igazi és a vonatkozó alkatrészt is cserélték ezek mellett:
- szétszedés során kötelezően cserélt alkatrész
- külső burkolati elem
- kijelző
- akksiNagyon nem volt agyonhasználva, én pár hónap után lepasszoltam faternak aki szinte csak telefonált vele, de most kapott e helyett egy Xiaomit, a Sony meg így fölössé vált. Még októberig garis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest