- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz
harijani #5148 üzenetére
Azert vettem, mert tetszett, most is ezt vennem, de mivel gyakorlatilag itthon nincs tamogatas hozza, nem merem. Visszakapom a penzem az amazontol, ha megveszem most mar itthon, mi garantalja, hogy nem jarok ugyanigy valami mas, hasonloan mondvacsinalt indokkal? Kilometeres bunlajstroma van a szerviznek: panaszfal
-
Samott
addikt
Mar keso, elinditottam a refund processzt, megy vissza az egesz csomag (ennek az arat is visszautalja majd az amazon). Kaptam amazon kuponokat, egy reszet azzal fizettem, ezert jott onnet. Itt nem az amazonnak kellett volna tennie a vevo megtartasaert, hanem a sony ugyfelszolgalatnak, ha ketsegeik vannak, nekik kellett volna intezkedni. Sufnis peldad azert nem jo, mert IMEI alapjan a sony ellenorizni tudja hogy ki volt a kereskedo es hogy hol (es milyen formaban) adtak el. Buktak egy ugyfelet. Megengedthetik maguknak, hiszen evek ota veszteseges a mobil uzletaguk...
-
Samott
addikt
Igy utolag mar hogy? Eleve hogy magyarazom el az Amazonnak, hogy a szabalyosnak hitt szamlajuk sz.rt sem er itthon.
Szanalmas ahogy kezeltek az ugyet, ez nem ugyfelszolgalat, ez egy vicc.Mindenki nagyon szomoru meg egyutterzo, de a problemat az nem oldjak meg. Es ha megint valami gondom lesz vele? Ugyanez a tortura minden alkalommal?
-
Samott
addikt
Elmehet a fenebe a Sony meg a hazai garis szervize is. Megjott a telefonom az Amazontol (angliabol) az egyik also csavarja laza, gondoltam nem vacakolok a visszapostazassal elviszem a hazai szervizbe (ami az isten hata mogott van ujpesten). Ok meg nem hajlandoak foglalkozni vele, mert a szamlan nem szerepel az IMEI szam (amit megneztek es kideritettek hogy tenyleg angliaban adtak el - tehat ervenyes ra az EU gari). Visszakuldom, rendelek valami mast.
-
Samott
addikt
KIRF: X26i Smart Phone Android 4.0
Az eredetinek eshetne mar az ara az angoloknal is, a nemet amazonon mar olcsobb 100 euroval...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest