- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
darvinya #16349 üzenetére
JB lesz, hogy mikor azt nem tudni, de mivel régi sony-s (sony-ericssonos) vagyok egy két ilyen frissítést már megéltem, a hivatalos bejelentésre átlag 2-3 hónapot kell rászámolni.
Egyébként ma van az első nap amikor nincs semmi bajom a géppel és így most kezdem is egyre jobban megszeretni. Nagyon kézreeső, felhasználóbarát kis cucc ez
-
rob210
nagyúr
válasz
darvinya #16305 üzenetére
Ez oké de tölteni töltött.
Felismerni felismerte.
Csak nem csatlakozott.
Most meg már hogy sikerült telepíteni ezt az életem megkeserítője drivert megy a 3.0-án keresztül is minden.Illetve nekem nem nagyon van más port az alaplapomon, mint írtam egy árva egér számára fenntartott usb2.0 a ps2-es port mellett.
Eddig semmivel nem is volt gondom mindent azonnal látott, kezelt, most ez kicsit szivornya volt.
Mindegy a tanulópénzt megfizettem más ne járjon így
-
rob210
nagyúr
válasz
darvinya #16288 üzenetére
A PCC-t már 3 szor raktam fel fel is települ a telefonról, tehát aktív usb kapcsolat van aztán ahogy feltelepült nincs kapcsolat nem lehet csatlakoztatni.
Most odáig jutottam, hogy sony sa0102 eszközöm van amit ha megnyitok akkor
Sony Ericsson sa0102 ADB Interface Driver van benne.
Tehát kéne egy driver a telefonhoz, mert azzal van a baj.
De ezt miért nem lehet letölteni a sony honlapjáról?
Miért kell ezzel 1 egész napot idegeskedni?Nem hiszem el hogy ezt így kellett megoldani.
Az alcatel 992-höz volt egy program a honlapon leszedtem települt és ment minden mint a karikacsapás.
A mini promhoz még csak program sem kellett automatikusan ha rádugtam kártyaolvasóként ment a telefon és szépen láttam a berakott memóriakártyát tudtam másolni formázni akármi.Ez egy elb@szott megoldás.
-
rob210
nagyúr
válasz
darvinya #16283 üzenetére
Linkelek megint.
Felrakom azt a drivert és mint ha semmit nem csináltam volna, mert nem érzékeli a telefont pedig succesfull a telepítés
[link]
[link]Komolyan nem értem miért nem volt jó, hogy rádugom a telefont és tc-be másolok mindent amit akarok, mi a tökömnek kellett ezt így túlbonyolítani.
Esküszöm eladom a francba.
NAgyon felrántottam magam, nem vagyok egy IT analfabéta de ez most kezdi meghaladni a képességeimet.
Már mindent feltelepítettem a gépemre vagy 3 szor és még se akarja felismerni, pedig a telefont látja mint az a két linkből is kiderül.
Ezzel a kurv@ driverrel van valami.Egyébként win7 ultimate-a rendszerem.
-
válasz
darvinya #16231 üzenetére
őőőő.. most már elolvastam
nekem a csengőhangot kinyomta ha hivtak a hangszóróra. viszont a rádio youtube stb hangokat küldte a fülesre, amiből nem hallottam semmit, mert nem fülessel használtam. kb 2 napig szenvedtem vele, mire rájöttem mit kell csinálni. az ujrainditás sem segitett.
remélem nem fog előjönni a hiba még1x -
AngeloDivina
aktív tag
válasz
darvinya #16220 üzenetére
Ugyan ekkora mondattal és időráfordítással,na meg egy kis jófejséggel a választ is megírhattad volna! Azért köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltál és átolvasom még egyszer,biztosan elkerülte a figyelmem, mert én csak fülhallgató csatlakozó problémát találtam ami lehetne a gond.
Üdv és további jó fórumozást mindenkinek!
-
DaDa
senior tag
válasz
darvinya #16196 üzenetére
Éppen ezért nem értem azokat akiket zavar a bubi. Én így vettem, bubival. Nem is kis bubi, de úgy gondoltam legalább "egyedi" lesz a telefon és ha egyszer elveszik ezer közül is felismerem ha megtalálom. Persze valakit zavarhat de ha nincs funkcióhibája csak esztétikai, akkor kérdezem én mi a jobb? Elvinni szervizbe ahol "elgépiesedett" emberek kicserélik megbontva ezzel a gyárban létrehozott minőséget (és még ki tudja mit csesznek el) vagy inkább élni a bubival míg lehet de a gyári minőséggel. Én az utóbbira szavazok.
-
Zolee11
senior tag
válasz
Nálam a Telemax GSM szerviz van a garanciajegyen, ezek szerint nem egy cég végzi a szervizelést? A független telefonok és szolgáltatótól vásárolt telefonok nem egy helyre tartoznak? Remélem nem kell sose megismernem őket.
Ez elég meredek dolog, de sok szerviz hasonló minőséggel dolgozik, a szakértelem messze elkerüli a szervizesek munkáját., vagy szándékosan nem értik pontosan a hibajelenséget, mindent letesztelnek csak azt nem amit kéne. Vagy szándékos a dolog, hogy máshol is arra hivatkozzanak, hogy ez bizony beázott.
-
gerii
addikt
válasz
Elég durva történet, a kérdés hogy ez a szervíz magánakciója spórolásból, vagy a Sony által "kiadott" utasítás, elkerülve a többszöri bubicseréből eredő bevételkiesést?
Külföldi oldalakon megszellőztethetnéd a dolgot, hátha van valaki aki ugyanígy járt, mert ez esetben minimum egy jó cikk lenne belőle a Mobilarénán! (és egy leendő vevővel kevesebb) -
törölt tag
válasz
darvinya #16134 üzenetére
Win7 rendszeren néztem (több gépen).
Sajátgépben ott az Xperia P, de mondom minden más könyvtárat hiba nélkül kezel.
Én is arra gondoltam hogy valami file lehet hibás, esetleg töredezett a memóriája, de a belső file kezelője (Total Commander) hibátlanul lát mindent.
Le lehet formatálni a memóriáját, vagy inkább ne? Bár jobban örülnék valami köztes megoldásnak. -
i.s
tag
válasz
darvinya #16160 üzenetére
Köszi,valami ehhez hasonlót kerestem. Ez jó lenne,csak még nem sikerült megfejtenem,miként tudom felvenni a kedvenc névjegyeim a listába. Pontosabban az már meg van,csak ha gondolol egyet eltünnek bizonyos névjegyek és helyükre inkább a híváslista leggyakrabban tárcsázott kontaktjai kerülnek. A neve alapján nem is csodálkozom, vezetö névjegyek,de a kedvenc kontaktokkal nem boldogul. Hiába állítom be a kapcsolatoknál a kedvenc csoportot.
-
törölt tag
válasz
darvinya #16112 üzenetére
4.0.4.
Belépek Windows-ba, onnan megnyitom a DCIM mappát, 4-5 kép után kifagy, és míg ki nem húzom a telefont meg se mozdul.
Próbáltam több gépen, ugyanezt csinálta, így valószínűsítem hogy a telefonnal van a gond és nem a rendszerrel. Más könyvtárnál nem csinálja ezt (alap music, bluetooth, és egyéb könyvtárak).
A LOST.DIR könyvtár törlés+restart megvolt, de nem segített. Ha van egyéb ötlet szívesen fogadom. -
válasz
darvinya #16080 üzenetére
...oh, most olvasom, úton vagyok, ha du-ig sem sikerül leszedned, megoldom máshová a feltöltését.
( #16082 ) dobobazsy:
ahogy darvinya fórumtárs is írja, a V homeja nem jó egy az egyben a P-hez. Pont ezert küldtem át neked is a második emailben azt a homeot, ami JB stílusú, de jó. P-re.
-
kronick
csendes tag
-
-
lacy027
tag
válasz
darvinya #16057 üzenetére
Az NFC-vel gyorsan létrejön a kapcsolat, de adatátviteli sebességben elmarad a Bluetooth-tól. NFC 424 kbit/s, Bluetooth 2.1 Mbit/s. NFC megosztáskor nincs a szokásos Bluetooth keresés és párosítás, azonnal indul az adatátvitel.
http://www.youtube.com/watch?v=hhPeuTlY5Aw -
-
dobobazsy
őstag
válasz
darvinya #16020 üzenetére
én sem tudom működésre bírni az NFC-s fájlküldést, odatartottam a telóm apám LG-jéhez, mindkettő hangot ad ki, nálam megjelenik kép esetén, hogy érintsem meg a küldéshez, megint kiad egy hangot de nem történik semmi. bár lehet nem jól csinálom.
a másik dolog meg hogy apám telójában ottvan a wifi direct bekapcsolás a menüben, nálam meg nincs sehol. érdekes.. -
lacy027
tag
válasz
darvinya #16016 üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél...
"Mindössze helyezze az eszközöket egymáshoz közel (lehetőleg a hátlapjaikat összeérintve), majd érintse meg a képernyőt. Az alkalmazás eldönti, hogy mit fog átsugározni."
Nincs másik NFC képes eszköz a tulajdonomban, de egyszer el fogok menni egy Media Marktba, kipróbálom egy kiállított telefonon, tudok-e küldeni valamit NFC-n. A fenti leírás alapján teljesen egyértelműnek tűnik és kételkedek abban, hogy pont te nem olvastad volna, de azért bemásoltam. Nincs párosítás mint Bluetooth-nál, semmi eszköznév nincs amit meg kellene keresni, küldés menüben sem kell keresni NFC lehetőséget. Bekapcsolt NFC-vel egymáshoz közel kell helyezni a két eszközt mint amikor régen infrán küldözgettünk dolgokat, gondolom elkezd animálni vagy változik az NFC ikon színe, megbököd a kijelzőt és már megy is a tartalom - elméletben.
Egyébként gratulálok a telefonélesztéshez! -
Mr.C
őstag
válasz
darvinya #15964 üzenetére
A havi kvóta 40 MB, ami minden hónap első napjától tart következő hónap első napjáig (ami jelen esetben május 1.)
De ha kell beillesztem a friss adatokat, mostmár vagy 2mb-tal többet mutat még a gyári csak pár kb-talSzerkezet. : bocsi csak 700 kb plusz van a kutyánál még a gyárin összesen 404kb adatforgalmam van
-
-
S. Szabi
őstag
válasz
darvinya #15901 üzenetére
Most már csak azt nem értem, miért ugrik vissza a mérési sáv. kb 5 napos időtartamra, mikor az "Adathasználati ciklus" 15-14-ig van beállítva, de ez így már nem olyan rossz, csak mindig szét kell húzni a két fehér függőleges csíkot ha újra belépek ide, ezt nem tudom miért jó.
Köszi a segítséget!
-
S. Szabi
őstag
válasz
darvinya #15899 üzenetére
Nálam nincs ott a "Ciklus módosítása.." menü, ezek szerint akkor azért szerencsétlenkedek vele, vagyis talán ezért nem értem miért nem tudom normálisan beállítani. Teljesen gyári rendszer van rajt kb., egy hónapja telepítettem újra, 4.04 Build: 6.1.1.B1.54
Ja, ha nincs bekapcsolva a mobilnet nem lehet ilyeneket állítani. Ezek szerint mégis csak szerencsétlenkedek vele XD
-
S. Szabi
őstag
válasz
darvinya #15893 üzenetére
Én is próbálgattam a gyárival nézni, de csak szerencsétlenkedtem vele, most megnéztem megint, a jobb oladli csúszka majd csúszik arrébb magától, vagy azt is be lehet állítani, hogy minden hónap 15-étől következő hónap 15-éig nézze? A mérése kb. jó, 82,67 MB-ot ír, az online.telenor.hu meg 83,95-öt.
-
szente
addikt
válasz
darvinya #15882 üzenetére
XDA-n olvastam ma valamelyik topikba, hogy állítólag napokon belül érkezik a JB az S-re. Eredetileg meg ugye arról volt szó, hogy a P kapja meg előbb.
leviske:
1.: Az alap droidot használja
2.: Kisebb hibák vannak benne build-tól függően, hol a gombok világítását szedik ki, hol a giroszkópot.
+1: Ha ez válasz, akkor gyorsabb a CM valamennyivel, mint a gyári rendszer. -
freemanone
addikt
válasz
darvinya #15559 üzenetére
259MB - Sony Xperia P_6.1.1.b.1.75_Generic World
------------------
JB-nél a 'MAY' szócskát azért tette oda a supportos csóka, amit a köv mondatban ki is fejtett. Az első körben benne lévő telefonokra jön a héten, vagy a köv héten. A többiek meg várnak mint ahogy az megszokott, de ugye ekkor már XDA-ról szorgosan lehet lefele tölteni a JB-t. -
Atmo
senior tag
válasz
darvinya #15502 üzenetére
Nálam csak 7 mega a különbség
LT22i_6.0.B.3.184_CentralEurope.ftf - 498,9 M
LT22i_6.1.1.B.1.54_CentralEurope.ftf - 375,5 M
LT22i_6.1.1.b.1.75_Generic World.ftf - 382,8 M
LT22i_6.1.b.0.550_t-mobile hungary.ftf - 360,8 Mazt mondjuk nem tudom mi a különbség a generic world és a central europe között, bár nem hiszem hogy pár language hiánya 200mb-ot elemlne le az ftf-ből....
-
válasz
darvinya #15479 üzenetére
...azért elég jól megfigyelhető a fejlődés, még az elhelyezés teikntetében is.
A K750i (mert a 700i-vel, 500i-vel, és K850i-vel egyetemben azt is szedtem már szét) vagy 3 rétegben egymásra helyezett elemekből épült fel, míg ebben (és esezben) már inkább csak egymás mellet...
Akku az alaplap mellett, azt "körbeölelve", szépen modulárisan csatlakoztatva.
Sokkal jobban tetszik az "új" elrendezés, amit ugye a nagy kijelzős felépítés hozott el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest