Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kronick

csendes tag

válasz darvinya #16074 üzenetére

Köszönöm de én voltam aki rosszul fogalmazott :) a kérdésem akkor így hangzik mivel még igen csak kezdő vagyok. Flashtoolal már megismerkedtem az itt olvasottak alapján. De mi az a Sus honnan tudom letölteni stb.. ?? mert ez most nekem lenni nagyon Kínai :DD

• kronick

csendes tag

válasz darvinya #15957 üzenetére

Szia!
    nekem lassan 2 hetes a telefon és felraktam rá a 75-firmwaret viszont most olvasgatom a fórumot és láttam, a hozzáoszlásod miszerint valami javítás van ehez a firmwarhez.

Az hogyan tudom felrakni rá ??

válaszod előre is köszönöm.

• kronick

csendes tag

válasz kuk@c #15671 üzenetére

:R

Köszönöm neked végre valami kézzelfogható dolog.

igen megnéztem és nekem is sűrűn blue az a rész :-) Viszont tegnap már nem bírtam, így csináltam egy teljes gyári visszaállítást. Viszont most így, hogy ez megvolt durván 5 -óra alatt esett 100% rol 4% okt az aksi ami a tegnapi kétszer töltöm egy nap fel a telefont- hoz képest nagyon jó!

Bár volt egy momentum a gyári visszaállítás után amit nem értettem most meg is kérdezném ez mi lehetett.
    mert tegnap már nem volt energiám ezzel foglalkozni.

Megtörtént a gyári beállítások visszaállítás telo kikapcsol majd bekapcsol.
    utána tárcsázó bejön, hogy adjam meg a pinkodomat amit meg is teszek majd átvál egy olyan képernyőre ahol fent egy nagy off gomb alul meg azt hiszem use telefon gomb jelent meg. közben meg kis üzenet, hogy

várjak mert valamilyen system megy és, hogy utána nyomjak Off gombot. eközben a lenti átlátszó kis csík meg villogót. de kis várakozás se történt semmi így nyomtam egy off -ot telefon kikapcsolt. Majd bekapcsoltam és most az akku idő kezdi azt produkálni mint a frimwear előtt.

ez mi lehetett ? Bár ha most jó lessz az akku akkor már nem piszkálom meg. :-)

• kronick

csendes tag

válasz csacsi67 #15660 üzenetére

:DD :DD

tessék megkaptam a választ :R

igazad lehet csak nem gondoltam volna, hogy a Htc után újra kezdődik ez.... :D

a % kijelző helyett inkább magát a telefont bámulom inkább mert azt nagyon eltalálta a sony ez a fémház a formatervezés az nagyon ütős.

• kronick

csendes tag

válasz Knight666 #15649 üzenetére

Igazad van lehet, hogy a JB megoldja a problémámat sőt remélem.
    A Htc-énél mikor meglett a JB frissítés nem történt csóda de azt mondhatom hogy a jb elötti időszakhoz képest az olyan volt mintha 3 napot bírt volna a telefon. És ne feledjük el belekerült az energia takarékos mód is . De hát majd meglátjuk.
    Azért köszönöm, hogy te legalább gondolkodtál rajta és próbáltál némi megoldást tanácsolni független attól, hogy JB majd jön. . Thx :R

Viszont mivel azt látom, hogy mindenki az töltővel van elfoglalva ami nem a probléma kulcsa részemről Ezért, hogy pontosítsam a dolgokat tényekkel is. A következő a gondom.

Tapasztalások töltöttségi szint
    Tegnap este telefon töltőre majd reggel töltőről le.
    Reggel 8 óra 100% akku szint 8 óra elteltével az akku szintem 54% ra esett le. Nekem ez azért fura mert amint az írtám már korábban is ez azóta van mióta felraktam ez a frissítést. Amig ez nem volt a telefon durván 30 perc wifi max 20 perc telefonálás és 20 óra után mutatta a telefon a 67% kot.l nem 8 óra elteltével ....

Mit használtam mi futott a háttérben ami lezabálhatta az aksit a válsz egyszerű semmit. leszámítva egy dolgot ebben az időben az össz.. telefonbeszélgetésem talán meghaladta a 15 percet és akkor sokat mondok. A telefon egész nap csücsült az asztalon mert kíváncsi voltam mit bír az aksi ha nem piszkálom egyáltalán

Viszont most vettem le újra a töltőről a telefont mert gondoltam 45% után illene töltenem megint. Szépen fel is töltött és láss csodát wifi bekapcs mert az se működik mindig max és lehet sokat mondok fél percig ment majd kikapcs. 100% akkú időből lett 93% alék. hm.. érdekes az tény hogy a wifi zabálja rendesen az aksit de kérdem én 30másodperc alatt 7% - kot esik az aksi az normális???????

na mind remélem van megoldás vagy legalább egy olyan választ kapok, hogy vigyem vissza gari van rajta hátha tudnak okosat mondani a szervizbe

• kronick

csendes tag

válasz #42431471 #15646 üzenetére

Hú !!! :D khm..... :) nem semmi

viszont nem volt parasztos csak nagyon szakmai de nem a szakmád :D

Azért köszönöm a tájékoztatást..

De sajnos ezek a paraméterek alapján se oldódik meg a probléma nyitja.

Maga az üzemeltetés teljes mértékben a gyártó által előírt folyamatok által történik. :D

• kronick

csendes tag

Sziasztok !

A kérdésem a következő lenne felétek és remélem van megoldás eme kicsiny problémámra :D

Lassan -7 napos gyári függ xperia P készülékemre. Fel tettem a soron következő firmát (6.1.1.B.1.75) mert a frissítési központba nem ajánlott fel semmit. A problémám ott kezdődik, hogy ezt követően az aksim időtartalma igen csak megcsappant és nem értem miért. Tudom tudom mielőtt nekem esnétek, hogy minimum 3 hét kell az aksinak míg hozzászokik a szervezetemhez :D Viszont eddig míg ezt nem tettem rá azért a 20 - 22 órát elbírta úgy hogy nem nagyon hajtottam. Le tiltottam nagyon sok alakmázast is az alkalmazás kezelőben, fényerő energiatakarékos üzemmódban, bővített készenléti mód pipa de az se segít rajta. Gyári beállítás visszaállítás is megvolt. Szóval passz.. :F És ami fel tűnt bár lehet ezt nekem újdonság a Htc one x után, hogy nagyon gyorsan feltölt a telefon ami megint csak nem tudom miért van.

Hát röviden ennyi remélem van orvosság a problémámra főleg úgy, hogy a htc-ét pont azért cseréltem le mert az aksi katasztrófa volt. De az tény hogy jóvolta nagyobb teljesítményen pörgött mint ez a kis P.

Új hozzászólás Aktív témák