- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
kronick
csendes tag
-
-
kronick
csendes tag
Köszönöm neked végre valami kézzelfogható dolog.
igen megnéztem és nekem is sűrűn blue az a rész :-) Viszont tegnap már nem bírtam, így csináltam egy teljes gyári visszaállítást. Viszont most így, hogy ez megvolt durván 5 -óra alatt esett 100% rol 4% okt az aksi ami a tegnapi kétszer töltöm egy nap fel a telefont- hoz képest nagyon jó!
Bár volt egy momentum a gyári visszaállítás után amit nem értettem most meg is kérdezném ez mi lehetett.
mert tegnap már nem volt energiám ezzel foglalkozni.Megtörtént a gyári beállítások visszaállítás telo kikapcsol majd bekapcsol.
utána tárcsázó bejön, hogy adjam meg a pinkodomat amit meg is teszek majd átvál egy olyan képernyőre ahol fent egy nagy off gomb alul meg azt hiszem use telefon gomb jelent meg. közben meg kis üzenet, hogyvárjak mert valamilyen system megy és, hogy utána nyomjak Off gombot. eközben a lenti átlátszó kis csík meg villogót. de kis várakozás se történt semmi így nyomtam egy off -ot telefon kikapcsolt. Majd bekapcsoltam és most az akku idő kezdi azt produkálni mint a frimwear előtt.
ez mi lehetett ? Bár ha most jó lessz az akku akkor már nem piszkálom meg. :-)
-
-
kronick
csendes tag
válasz
Knight666 #15649 üzenetére
Igazad van lehet, hogy a JB megoldja a problémámat sőt remélem.
A Htc-énél mikor meglett a JB frissítés nem történt csóda de azt mondhatom hogy a jb elötti időszakhoz képest az olyan volt mintha 3 napot bírt volna a telefon. És ne feledjük el belekerült az energia takarékos mód is . De hát majd meglátjuk.
Azért köszönöm, hogy te legalább gondolkodtál rajta és próbáltál némi megoldást tanácsolni független attól, hogy JB majd jön. . ThxViszont mivel azt látom, hogy mindenki az töltővel van elfoglalva ami nem a probléma kulcsa részemről Ezért, hogy pontosítsam a dolgokat tényekkel is. A következő a gondom.
Tapasztalások töltöttségi szint
Tegnap este telefon töltőre majd reggel töltőről le.
Reggel 8 óra 100% akku szint 8 óra elteltével az akku szintem 54% ra esett le. Nekem ez azért fura mert amint az írtám már korábban is ez azóta van mióta felraktam ez a frissítést. Amig ez nem volt a telefon durván 30 perc wifi max 20 perc telefonálás és 20 óra után mutatta a telefon a 67% kot.l nem 8 óra elteltével ....Mit használtam mi futott a háttérben ami lezabálhatta az aksit a válsz egyszerű semmit. leszámítva egy dolgot ebben az időben az össz.. telefonbeszélgetésem talán meghaladta a 15 percet és akkor sokat mondok. A telefon egész nap csücsült az asztalon mert kíváncsi voltam mit bír az aksi ha nem piszkálom egyáltalán
Viszont most vettem le újra a töltőről a telefont mert gondoltam 45% után illene töltenem megint. Szépen fel is töltött és láss csodát wifi bekapcs mert az se működik mindig max és lehet sokat mondok fél percig ment majd kikapcs. 100% akkú időből lett 93% alék. hm.. érdekes az tény hogy a wifi zabálja rendesen az aksit de kérdem én 30másodperc alatt 7% - kot esik az aksi az normális???????
na mind remélem van megoldás vagy legalább egy olyan választ kapok, hogy vigyem vissza gari van rajta hátha tudnak okosat mondani a szervizbe
-
kronick
csendes tag
válasz
#42431471 #15646 üzenetére
Hú !!!
khm.....
nem semmi
viszont nem volt parasztos csak nagyon szakmai de nem a szakmád
Azért köszönöm a tájékoztatást..
De sajnos ezek a paraméterek alapján se oldódik meg a probléma nyitja.
Maga az üzemeltetés teljes mértékben a gyártó által előírt folyamatok által történik.
-
kronick
csendes tag
Sziasztok !
A kérdésem a következő lenne felétek és remélem van megoldás eme kicsiny problémámra
Lassan -7 napos gyári függ xperia P készülékemre. Fel tettem a soron következő firmát (6.1.1.B.1.75) mert a frissítési központba nem ajánlott fel semmit. A problémám ott kezdődik, hogy ezt követően az aksim időtartalma igen csak megcsappant és nem értem miért. Tudom tudom mielőtt nekem esnétek, hogy minimum 3 hét kell az aksinak míg hozzászokik a szervezetemhez
Viszont eddig míg ezt nem tettem rá azért a 20 - 22 órát elbírta úgy hogy nem nagyon hajtottam. Le tiltottam nagyon sok alakmázast is az alkalmazás kezelőben, fényerő energiatakarékos üzemmódban, bővített készenléti mód pipa de az se segít rajta. Gyári beállítás visszaállítás is megvolt. Szóval passz..
És ami fel tűnt bár lehet ezt nekem újdonság a Htc one x után, hogy nagyon gyorsan feltölt a telefon ami megint csak nem tudom miért van.
Hát röviden ennyi remélem van orvosság a problémámra főleg úgy, hogy a htc-ét pont azért cseréltem le mert az aksi katasztrófa volt. De az tény hogy jóvolta nagyobb teljesítményen pörgött mint ez a kis P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest