- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
-
user137
őstag
válasz
Szacsy007 #2944 üzenetére
if it ain't broke, don't fix it!
(C) Karma
nekem LISJEE a rendszerinfó vége, oszt mégis megy minden szépen.
mai történések, avagy első nap az óvodában a Wave-vel:
* szépen belerázódott minden feature a telefonba. Exchange szinkron pushban kiváló, este 6 után nem pinnyog, addig jönnek szépen a mélek. Naptárba szintén, habár a naptárból hiányolok egy Week nézetet.
* bekapcsoltam a prediktív bevitelt, ami kiválóan működik! olyan lendülettel írom az sms-t, h talán ha háromból egyszer találom el a betűt pontosan, de a kis mocsok megoldja. még arra nem jöttem rá, h hogyan lehet nem elfogadni, amit akar ajánlani, vagy hogyan lehet "next"-et kérni, szót felvinni a szótárjába? (lehet el kéne olvasni a manuált?)
* lemerítettem!tegnap délutáni a készülék, olyan 80%-ra volt feltöltve első nekifutásra az akksi, ez egész estés nyomogatással lement 66%-ra. Reggel 65%-kal keltett(!!), majd egész nap nyomkodtam, kábelen leszedtem rá egy raklap appot (használhatatlan szarok igazából, és az NFS:Shift), ezeket kipróbáltam mindet, ment a Wifi, folyamatos a BT, beállítottam az exch szinkront meg a gémél szinkront (9-18h pushban), a palringót bennhagytam backgroundban délutántól, és így is bírta este 9-ig. 5% körül lehetett, amikor rádugtam az USB kábelt, akkor már nagyon vinnyogott, h kér inni. Respekt! Sztm normális használattal olyan 3 napos akksija lesz, aszkétában (no wifi, no BT, no push sync) egy hetet simán le fog tolni.
* odaadtam egy lánynak, aki 25 mp után kijelentette, h neki ilyen kell és kész!majd a némileg geek, de Apple érzelmű pasija is megnyomkodta, és elismerően bólogatott
* csináltam 3-4 fotót, de még nem állok úgy, h össze is vessem őket a korábbi N78-cal vagy esetleg egy idősebb kompakttal. a fényképezőben viszont "ránézésre" nincsenek élek, nagyon soft focus az egész, de még játszom vele és lesz arról is beszámoló.
* cicás háttér bejövősrészemről no widget, csak kitakarnák a cuki kis pofáját
és a widgetek amúgyis használhatatlanok sztm (ebben a HTC hands down nyerő)
-
kcst
tag
válasz
Szacsy007 #2939 üzenetére
Látod, milyen lökött vagyok, nem gondoltam végig a sebességeket. Hiszen a 2.0-ás USB elvileg 480 Mbit/sec sebességet tud, így bőven "belefér" a 3.0-ás BT elméleti 24 Mbit/sec sebessége.
Úgyhogy tényleg csak ki kell várni egy helyes kis mini USB-s adapter megjelenését. Gondolom, lesz Belkinéktől is.
Már csak ki kell várni, de ez az, amit úúúúúútálok...
Aktív témák
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háború Izraelben
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest