- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
-
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #41091 üzenetére
Igen, ebben is egyetértünk, a kijelző verhetetlen!
Tényleg a mai napig mindnekinek leesik az álla, ha meglátja ezt a valódi feketét Olyan ez mint a plazma tv, aki igényes a mozizásra, nem költ feleslegesen dinamikus kontrasztos LCD-re
Ismerős vett egy Defy-t, amivel addig szemeztem, de miután van betekintési szög, ami ráadásul elég kevés, a színei meg fakók, rájöttem, hogy nekem olyan biztosan nem kell. HTC Desire-ben van még jó Amoled-es kijelző, a többiről nem tudok nyilatkozni kivétel az SGS, de az meg szifon klón és nincs vakuja
Xperia play ?Karma: ok leszarom a pentile mátrixot, ha nekem tetszik, ennyi legyen már szujjektív
Egyébként az első okostelóm egy HTC volt, amin Windows futott 6.x, nagyon sok program volt rá, szinte mindegyik ingyen, soha nem fagyott pedig csak 64 MB volt amivel gazdálkodott, majdnem két hétig bírta az akkuja, 300 Mhz-es procijával vígan futott az iGO, és még .NET alkalmazásokat is fejlesztettem rá.
Tegnap elő is kaptam, nyomtam rajta egy BowlingotMa meg mindenben csak a kompromisszum, sokkal-sokkal több pénzért
-
TomWexX
addikt
válasz
consono #41069 üzenetére
A kinézet átszabhatóság (na meg a warez is
) nekem is nagyon tetszik az androidon, ez tény! Én csak az olcsó androidos telóktól vagyok rosszul, mert nem stabilak.
És az a ronda igazság hogy ha megtehetném, már rég lecseréltem volna a wave-t egy GSII-re, vagy Sensation-re! De mivel a pénz nagyúr, így próbálok boldog tulaja lenni a wavemnek! -
s4tch
veterán
válasz
consono #41069 üzenetére
A warez egy dolog. A lényeg a lehetőség, akár fizetősen, akár törve. Badán kevés a mozgástered, almán és droidon nagyságrendekkel több.
Szerintem jogos elvárás, hogy ne a júzer alkalmazkodjon a telefonhoz, hanem fordítva. A wave-nél a hardvert mindig is csíptem, gyakorlatilag tökéletes a mérete, az akksiideje, tetszik a kijelzője, átgondolt a gombok elhelyezése és száma, az USB/töltő kisablakja bajnok, egy fényérzékelő szenzorral kiegészítve akármeddig el tudnám képzelni. Emellett nem rossz a bada, egészen megbékéltem vele, már nem akarom kibaszni kétnaponta az ablakon, de: soha egyetlen telefon nem kényszerített ennyi kompromisszumra. Ez a negyedik okostelefonom, a negyedik platform, magasan a legjobb hardver, magasan a legbutább, legönkényesebb szoftverrel, a legkevésbé minőségi szoftverkínálattal. Komolyan, az M600i-n több értelmes szoftver futott, mint ezen. Fényképezni jajjdefasza, de egy jó naptár, böngésző, mail kliens nincs hozzá... Az iPhone-hoz kapható, hardveres kiegészítőkkel is súlyosbított kínálatról álmodni sem merek. Ja, és leszarom az angry birds-öt, egyetlen jó sudokuval bőven elvagyok a budin.
-
szimike79
őstag
válasz
consono #40810 üzenetére
Feletébb érdekes! Azért a Samunál odafigyelhetnének az ilyen és ehhez hasonló félmegoldásokra! Így elég nehéz lesz növelni a fejlesztői tábort. Ha esetleg megkapod kíváncsi lennék hogy könyítettek-e a fejlesztők dolgán mert Karma azt írta vér-verítékes meló volt a régivel dolgozni!
-
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #40499 üzenetére
Kösz, remélem a Multihoz nem kell a KIES-ből egyetlen darabka sem,mert jelenleg az nem is látja a telefont
Tetszik ez az MIUI! Eddig nem láttam még szép droidos launchert, ez az első, ami nekem bejön. Szép színe, mázas, jó nagy ikonokkal
Egy valamit nem értek: ennyit bele túrtok a kódba, és bootoláskor még mindig Galaxy S-sel indul... Kéne valami Wave(droid) egyedi indítókép logo -
szimike79
őstag
válasz
consono #40347 üzenetére
Az elvesző progik miatt vaciláltam én is. A szótár progi és az NFS Shift bánta + egy zseblámpa progi amit nem találok. Ha tényleg fontos alkalmazásokat buknál vele akkor nem biztos hogy érdemes felrakni. Változtatni nem változtattak talán semmin. Talán optimalizáltak benne a teljesítményen, egy két bug-ot tüntettek el talán, de még azzal sem találkoztam. Ha nincs gondod a JL2-vel nem biztos hogy van értelme váltani. A böngésző jobb lett, de nekem még plusz hogy megcsináltam a pre-configot XEH-ra, és így nem THM-es lett a teló, a Kies is függetlennek látja, nem THM-esnek.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #40111 üzenetére
Az a baj hogy mostanában egyre több hibát veszek észre a Badában. Lassan már ott tartok, hogy jobb lett volna, ha eleve android van a waven. Pedig tegnap még nem ezt gondoltam... Na de majd a Bada 2.0!!
De jól haladtok nagyon, remélem 1 hónapon belül lesz egy full android és akkor 2 op. rendszer lesz a telómon!!
AZTAROHADTÉLET!!!!!!! MEGÉLTÜK EZT A NAPOT IS!!!!! ANGRY BIRDS RIO A BADÁRA!!!!!!! RITKÁN SZOKTAM ENNYIRE BOLDOG LENNI EGY TELEFONOS JÁTÉKTÓL, DE EZ VMI HIHETETLEN DOLOG!!!
-
consono
nagyúr
válasz
consono #40109 üzenetére
Csak hogy egy kis nyálcsorgatás is legyen, ez:
http://www.youtube.com/watch?v=eTV2Rmb9VYs
ugyanígy fut a Wave-en is
-
szimike79
őstag
válasz
consono #39911 üzenetére
Majd csak kiforrja magát a dolog. Az új SDK mennyire lesz népszerű a fejlesztők körében? Ki tudja? Az idő mindenre megadja a választ, még a programozók harci kedvére is. Reméljük a legjobbakat. Kár lenne egy új rendszerért, mielőtt még kiderülne mit lehet belőle kihozni, na meg persze a Wave-ből is.
-
válasz
consono #39911 üzenetére
Szerintem a logisztika fogta vissza a WebOS-t. Nagyon állat rendszer, az az egy hónap amit egy Pixi Plusszal töltöttem nagyon happy volt, de kinyírja az egészet az, hogy 1) csak néhány országban kapni, és többnyire ott is csak szolgáltatónál, valamint 2) az App Catalogot alig lehet elérni, a fizetős részt még kevésbé (nekem mondjuk 1.4.5-ön az ingyenest se sikerült).
Ez a második hiba a Samsungnál is nagyon befigyelt.
-
Cymby
tag
válasz
consono #39212 üzenetére
Gratula az eddig elért eredményekhez, folyamatosan figyelem én is a fejleményeket, de csak akkor kockáztatom meg a telepítést, ha már sikerül majd egy stabilabb verziót összehozni.
Büszkeséggel tölt el, hogy egy honfitársunknak ilyen nagy áttörést sikerült elérnie ebben a projektben és minden Bada-s fórumon és blogon az ő neve van vastagon kiírva. (tudom, hogy még sokan dolgoztak/dolgoznak rajta.) -
victorio79
tag
válasz
consono #39209 üzenetére
Ez jó hír. JL2-m van fent premium SH-val.
Hát a Bootloader-nél elmondok előtte egy imát, meg ötször ellenőrzöm a kábelt, a többi csak szerencse kérdése. Eddig vagy 6-7-szer multiztam és úgy vettem észre, hogy mindig hiba nélkül felment a teljes firm.
Köszönöm az infót.
-
victorio79
tag
válasz
consono #39191 üzenetére
Fenomenálisak vagytok!!
Minden tiszteletem a tiétek, hogy van türelmetek ezzel bíbelődni.Egy apró kérdés a telepítéssel kapcsolatban,? Ha cserélem a FOTA-t és a boot-ot akkor ugye a fájlrendszer nem sérül a telefonon, nem kell preconf. vagy ilyesmi, mindenem megmarad?
vidékiürge:
Van. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #39065 üzenetére
Kikerült a videód egy elég látogatott blogba is.
Android on Wave -
-
JMC
tag
válasz
consono #37880 üzenetére
Idéznék a readme.txt-ből:
Description
------------
WaveBackup is a backup and file-explorer Tool for Samsung Wave smartphones.This is the first public beta release of WaveBackup. Only 'read-only' functionality
is activated yet, e.g. you can copy files from your phone to your pc, but not vice versa.WaveBackup has been tested with Samsung Wave GT-S8500 only yet, it may work with
other Wave Smartphones too, but i can't confirm that so far!You need Microsofts .NET Framework 3.5 or higher in order to use WIA-Loader.
Get it from www.microsoft.com if you don't already have it!Nem csoda, hogy nincs benne restore
-
-
s4tch
veterán
válasz
consono #37658 üzenetére
Bizony.
Itt kell nézelődni, elvileg fogják frissítgetni:
http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Androidonwave -
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #35507 üzenetére
Nem szar a bada, csak rosszul áll hozzá a samsung, és amiatt panaszkodok. A wavespoofer az más, ha nagyon akarom akkor viszarakom a JI3-at, és már megy is. Ha azt nézzük hogy az android random sms-eket küld, a symbian^3 böngészője még a PR 2.0-ban is szar, akkor egész jó a bada
gamek!ller: mondhattad volna még, hogy az akksija is napokat ver rá
-
TomWexX
addikt
válasz
consono #34303 üzenetére
Elég sűrű jelenség ez a mobil apps-on. Egyébként ha tovább mentél volna, annyi törtét volna hogy "a fiók ebben az országban nem elérhető..." bla-bla...
mozs23: Jelenleg a böngésző is sokkal jobb androidon mint badán, a fb. kliensről meg írták hogy lassú, én hozzáteszem hogy szar. Összeségében amúgy jobb a bada (maga az oprendszer, nem apps téren) mint az android, de azért van pár idegesítő hibája, amiket kérdeztél az mind gyengéje jelen állapotban.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest