- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #40502 üzenetére
A MIUI nekem is tetszik, gyor is és szép is...Ezt logót már én hekkeltem bele, próbaképpen a kernelbe Badadroid logo nincs, de majd a következő publikus verzióba csinálok valamit...
Szerintem ha a Kies nem látja a telódat, a multi sem biztos, hogy fogja, de mivel nekem mindegyik látja, nem tudom kipróbálni...Srácok, akinek nem ment a leírás alapján: az új, loopback-es verziót próbáltátok? Ahhoz sok hely kell a teló memóriájában! Ha bármit is telepítettetek oda, vagy az Asphalt 5 ott van (a magyar JL2-ben benne van...) akkor nem tudja létrehozni a /data particiónak az image-et...
Sajnos ennél töbet nem nagyon tudok segíteni, én nem a leírás verzióját használom, van egy saját verzióm ugyanezen az alapon.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Aktív témák
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával