- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Cymby
tag
válasz
consono #43083 üzenetére
Azt mondjuk nem ártott volna
De ami jobban zavart, hogy nagyon elkezdett melegedni a telefon hátlapja, töltőre kellett tennem akkor meg egy idő után szinte forró lett a hátlap.
No meg a PSH nekem eléggé hiányzik, és sajnos nem jöttem rá hogy tudom ez alatt beaktiválni. Kétszer bepróbálkoztam hekkelni a PSH-t de már a boot után hanyattvágta magát a Bada 2, szóval egyelőre türelmesen várok
Egyébiránt nekem is van droidos telefonom, egy céges xperia X10 mini pro, és ZABÁLJA az akkumulátort. Minden nap végén töltőre kell raknom, hogy kibírja a következő napot, míg a Wave folyamatosan bekapcsolt wifivel simán eldöcög 2 napot.
A droidok mind akksizabálók... -
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #42407 üzenetére
ohh, értem.. pedig pont most csináltam valamit, töltöttem volna fel, de ha nem megy, akkor nem. Vannak újabb firmwarek, azokkal kell próbálkozni. KF3, KF2, stb.
Necro_Ramone: Maaargit, noooormáális?
Erre két megoldás létezik: 1. visszarakod a régebbi firmwaret, 2. eladod a telót. Azért mert neked nem jön be egy BÉTA FIRMWARE, nem kell trollkodni.
-
szimike79
őstag
-
válasz
consono #42082 üzenetére
Most néztem egy sima Wave-en, tök frankón működik a kód
Két dolog igazán érdekes szerintem: 1) Debug settings -> Memory state -> 204800K heapet mutat, és még a fragmentáltságát is méri. Ez normál használat mellett érdekes, hogy mennyire megy fel, és mikor fossa magát össze a telefon memóriaelfogyást kiáltva, mint ahogy szokta
2) Module settings -> Java -> VM setting -> MVM user End key option -> Hide only. Ha jól gyanakszom, akkor ez azt jelenti, hogy a Java ME appok nem fagyasztódnak le a háttérben, mint ahogy hősidőkben a Palringo csináltaCsak most nincs kapacitásom játszani vele.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
consono #42079 üzenetére
Én a my post is jegyzet widgetet tettem ki de nem lehetett szöveget bevinni.
Csak megjelent a sárga szöveg mező és kész, semmire nem reagált.
Illetve volt egy órás widget is arra meg induláskor mindig lefagyot a teló így maradt a ml újra.
Más.
Ugye telepítést követően levettük a debug szintet low-ra.
Nekem azóta a kódot nem fogadja el.
Ez miért lehet? -
F-ECT$
titán
válasz
consono #42014 üzenetére
Alakul ez a bada, mint hülyegyerek a prés alatt
Ahogy nézem a legfájóbb újítás a kisebb használható képernyőfelület, lehet, hogy ide is 4" körüli telefonokat tervez a Samsung, bár nem tudom, hogy a kisebb felbontáson ez hogy fog mutatni. Vagy a 2.0 már csak 800x480-on fog futni?
-
szimike79
őstag
válasz
consono #41734 üzenetére
Ennek örülök. Az eddigi rendszerben is a böngésző idegesített a legjobban, mert sokat használom. FB kliens nem érint, nem vagyok fent. De azt hiszem megvárom a végleges verziót, mert a telót minden nap használom. Esezleg ha lesz egy nap szabadom, próbaképen felrakom, majd meglátom.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
consono #41716 üzenetére
Nekem ilyen gondjaim még nem voltak.
Viszont nagyon hiányzik a hívás idő mérő illetőleg a csomagkapcsolt adat számláló.
Arra viszont rájöttem, hogy a régi widgetek vagy mennek vagy belefagy a rendszer induláskor.
Ilyenkor csak a multi segíthet.
Összességében elég nagy előrelépés az eddigiekhez képest a 2.0.1.
Nekem nagyon tetszik az új rendszer.
Még ha kompromisszumokat is kell hozni egyben-másban. -
dave182
senior tag
válasz
consono #41704 üzenetére
persze,a Te instrukcióid alapján
viszont a galériából soxor ujraindult már,üzenetkezelésnél is vannak laggolások,video felvételt sem egyszerű vele még 640ben sem,+ami a legjobban zavar h minden eggyes háttértár mód után újra kell indítanom mert nem enged be a zenelejátszóba és a videolejátszóba...rengeteg filmet nézek rajta ezért soxor kapcsolom géphez és így naon zavaró...de állatira bejön a rendszer,most megint vacillálok h rajtahagyom...
-
anrab
addikt
válasz
consono #41437 üzenetére
szerintem meg nem akart apple lenni. inkább reális áru, a legnagyobb rétegnek megfizethető és tudásban hasonló telefont szeretne csinálni. és szépen lépésről lépésre, ahogy előre jelezte azon a bizonyos kék képen az előre nyilakkal, halad is. csak nem nagy hírveréssel de mint tapasztaljuk jön is a fejlesztés szép csendben ahogy beígérték. szép csendben jöttek a fw.-k is, meg a fizetős app is. amíg nem volt fizetős az volt a baj, most van az a baj. /amíg fel nem törik. az iphone-t is feltörték 12 óra mulva most az utolsó fw.-nél./ az meg nem baj hogy nem enged fel minden szart hogy egymást basztassák és lassítsák a progik. szerintem az android is azért mükszik úgy ahogy beszélnek róla. tapasztalatom nincs benne csak ahogy itt meg máshol is írják arra alapozom. persze a nagyobb teljesítmény azért kompenzál rajta de avval arányosan, aránytalanul nő is az ára. egyébként jóformán filléres tucat termék lenne az iphone is /400 dolcsi max./ ahogy valamilyik nap olvastam.
van haladás és lehet egy pár év mulva már ezt fogják preferálni az emberek és nem az iphone-t. -
consono
nagyúr
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest