Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #28043 üzenetére
ezek szerint eddig működött rosszul és 1,2-től jól...
de ez nekem nem jó így, kipróbálom pop3-al
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #28034 üzenetére
"A kliensek kérhetik a kiszolgálót, hogy keressen a postafiókban tárolt levelek között. Így elkerülhető az összes levél letöltése"
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz leslieke #28014 üzenetére
Egy kicsit nyomatékosabb teszt: videó
Amúgy én elgondolkoztam hogy veszek rá egy Invisible Shieldet, de az meg nagyon lerontaná az érzékenységét, meg a fényerejét. Ja, és én vettem hozzá egy bóvli kategóriás tokot, de ügyesen beporosodott, és a műanyagon meglátszódnak a porszemek, és nem lehet letörölni. Vagy nem tudom mik azok, de kis pöttyök. Nekem a telefon anyagminőségénél a műanyaggal nagyon sok kifogásom van... Szóval mostantól kicsit hanyagolni fogom a szilikon tokot, visszatérek a zoknihoz.
-
Viktojka
tag
válasz leslieke #28024 üzenetére
Kár.
Nekem gmail IMAP4, 1.2 előtt tökéletes volt. Volt már másnak is hasonló problémája, engem is zavar kicsit, hogy mindig leszedi az összes mailt. Próbáltam egyesével törölni őket (kb80), de semmi, töröltem a fiókot, újratettem... Végignéztem minden beállítási opciót, de nem jutottam előre.
Ha valaki hasonló gondokkal küzd és talált megoldást, az ne habozzon megosztani itt a fórumon!
-
a510
aktív tag
válasz leslieke #28000 üzenetére
Köszi, kicsit rosszul tettem fel a kérdést. Szeretnék előadó választása után egy albumot választani és tag sorrenben lejátszani, de az ostoba abc miatt nem lehet megtenni. Az album címére nem lehet bökni, meg olrdalra sem lehet húzni, hogy az összes lejátszása (bár gondolom ez is abc szerint menne). Reméltem, hogy ezen változtatnak az 1.2-ben, nekem ez így nagyon logikátlan, használhatatlan. Kereshetem az albumot az albumok rendezésben, a sokszor tíz között...
-
janes1976
őstag
válasz leslieke #27992 üzenetére
A tied animált?
A másodperc is változik? Megtennéd hogy felrakod ide vagy küldesz egy linket ahonnan letölthetem?
Valaki fel tudna rakni egy animált klasszikus htc widgetet, olyat ahol a felhő úszik a levegőbe, azaz animált?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
-
chubii
senior tag
válasz leslieke #27807 üzenetére
1. Szuper. Pont ilyenkor van szétszedve a gép. Remélem még fenn lesz 1 hét múlva is.
2. Egyeltalán megoldható lenne torrent-kliens fejlesztése Bada-ra ? Néha elég jól jönne. Persze nem Blu-ray filmek letöltéséreKarma : értem. Akkor felejtős dolog ez is...azért köszi az infót
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #27796 üzenetére
Na erre gondoltam én is, ennek az alakja viszont a Wave-re hasonlít.
Ha meg még alu-háza is lenne.Nekem ez az első Samsungom, és nagyon ajánlom a Samunak hogy ne ez legyen az utolsó!
Eddig a telóim java SE volt és nagyon szerettem őket. Volt egy vakvágány LG és most a Wave. Dizájnra ami bejövős az az SE Arc.
Amire igazából kíváncsi lennék: az ÚJ WAVE.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
ABal
őstag
válasz leslieke #27796 üzenetére
Ez csak az egyik amerikai verzió. A Samu kiadta mind a négy nagy szolgáltató neve alatt, némi különbséggel mindegyik esetben, egyiknek még kicsúsztatható fizikai billentyűzete is van.
[link][ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #27793 üzenetére
Valami rémlik az amerikai SGS-ről. Megvan, szögletes az alja és a teteje! Viszont az pont nem iphone-ra hajaz, nem úgy mint az európai verzió, pedig az USA az iphone nagy hazája. De az USA verzió így még mindig egyedibb. Vagy talán ott nem is akkora nagy durranás az iphone?
-
TomWexX
addikt
válasz leslieke #27690 üzenetére
Ez tényleg hihetetlen!
Ezelőtt SE-m volt, (meg neked is) az ugye tudott smiley-kat megjeleníteni, mikor rájöttem hogy a wave nem tudja ezt, kb. 5 mp-ig búsultam, majd leszartam hogy nincs ilyen benne.
De nem megbánni hogy megvettem! Istenem de LOL!bokrosolajos: Vagy az amit leslieke mond, vagy a Facewarp! De azt hiszem ez java-s...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Janoex
tag
-
gamek!ller
őstag
-
Akee
tag
válasz leslieke #27611 üzenetére
Köszi a bókot, de ez nem igaz. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy más is tudni vél ilyesmit. A szervizesek jóindulatán múlik a történet.
leslieke: Ja. Egyébként tényleg nincs más bajom. Max annyi, hogy nem tudok DTMF küldeni hívás közben, de ezt az 1.2 sem fogja megoldani szerintem. Ja és a Swipe-ot kipróbálnám
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #27556 üzenetére
Szólni még nem szóltak, csak néztek. Múltkor mentem Keresztúrra, busszal, kivettem egy pillanatra a fülemből, és simán lehet hallani, pedig azért a Pesti úton van forgalom. Rendesen hangos.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
chubii
senior tag
válasz leslieke #27502 üzenetére
leslieke, Jozf : Widget nuku, semmi mail ellenőrzés( manuálisan csinálom), 3G kezdetektől kilőve,fényerő minimálon vagy max négyesen, CPU 1-8 % között mozog alaphelyzetben. Lehetséges, hogy valami bug lesz ez, mint ahogy az 1.hsz-ben is le van írva ? Amit 1nap csinálok rajta : max 20 perc játék,zenehallgatás (1-2 szám erejéig),1-2 fotó, és wifin netezés. A wifi mennyire eszi az akkut ? Mert akkor az talán megmagyarázná a gyorsmerülés problémáját.
-
sede7
tag
válasz leslieke #27428 üzenetére
Köszi!
Szvsz ez teljesen rendben van. Engem kifejezetten irritál a kezdetleges változatnál, hogy bökni kell ahhoz, hogy előjöjjön, mert kb. 5-ből 3-szor valami linket nyomok meg így véletlenül mögötte/alatta. Szóval, bár lehetne jobb is, az eredetinél nekem jobban tetszik így.
-
galmat89
tag
válasz leslieke #27392 üzenetére
Még írni akartam többet is csak lejárt a szerkesztési idő. Na de folytatom, azért, mert hátha aki kompetens a témában és app-ot akar fejleszteni Bada-ra, hátha felnéz a legnagyobb magyar bada-s fórumra.
Szóval ingyenes iphone app-ok, amiket szívesen látnék Bada-n:
- Használható office program (Office plus, documents free)
- időjárás app (pl: Időkép, Ozone Network. "Kicsit" komplexebb, mint amik most vannak Bada-n.)
- PDF Reader (mert Bada-n ugye gondok vannak x mb fölött)Utazás: -> BPMenetrend, Okosanutazom, World Lens (!!!), FlightRadar24 Free
Sport: -> Livescore, Pro Football Magazin
Hírek: > Nemzeti Sport, Hír24, FN.hu, NYTimes, Free RSS Reader,
Egészség: -> Valami értelmes edzőprogram, futáshoz, kondi, stb, iphone-on sok van ingyen.
Játékok: -> Hát hagy ne kezdjem sorolni. 50-et tudnék mondani. Szerintem ezért még fizetnénk is, magyar hozzáállás ide vagy oda.
Pénzügy: -> OTP Bank, PayPal, Árfolyamok
Szórakozás: -> Mozi24 (!!!!), TV24, IMDB, Epic Citadel,
Üzlet: -> Bérkalkulátor, Profession
És ezek csak az ingyenes dolgok, ha majd lesz fizetős Samsung Apps itthon is, akkor írok egy 100-as listát, hogy mi az ami hiányzik.
Kedves magyar Bada-fejlesztők, remélem olvastátok a kommentem! Nyilván nem konkrétan lehet ezeket megcsinálni, csak irányt mutatni szerettem volna, hogy ne ilyen Little Sailor-t nyomjanak a képünkbe több hónapos várakozás után, mint Best of app...
[ Szerkesztve ]
-
galmat89
tag
válasz leslieke #27389 üzenetére
Nos amikor megláttam ezt a két app-ot ma reggel, inkább nem írom le, mi volt az első gondolatom.
Kicsit nyugodtabban:
Mi a jó élet értelme van egy baba név kereső app-nak??? De most komolyan! Ennél haszontalanabb alkalmazások nehezen találhatóak, talán csak a samsung apps store felét kitevő török, szaudi csoda alkalmazások.Miért nem készülnek már végre értelmes és hasznos app-ok Bada-ra???
Most olvastam, hogy windows phone 7-re naponta 100 új app jelenik meg, Bada-ra ez a szám úgy 5 körül van átlagban. Na ez a baj.
Nem is értem, mert Bada op rendszeres teló már 5 millió van eladva, ez nem elég nagy piac, hogy megérje fejleszteni?Amik pl Apple store-ból nekem kellenének, csak amik igyenesek (fizetősből tonnányit mondanék):
Speedtest, BPMenetrend, normális facebook kliens, Livescore, Pro Football Magazin, Office Plus, Nemzeti Sport, Hír24[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
válasz leslieke #27378 üzenetére
Nem tudtam, mit akar jelenteni a "nem frissítés" dolog. Letöltéseket eddig is láttam, görgettem, görgettem, de kb 3-4 perc után találtam egy app-ot, amiről tudtam, hogy legutóbb fent volt/van a mem.kártyán. Viszont megint visszadobott, mikor letöltögettem. De mint mondtam, a legrégebbi appok össze - vissza voltak rendezve. Viszont ahogy olvastam több helyen is, írták, hogy "csak" újra kell telepíteni, ami megvan. Nyilván ezt értettem félre, és gondoltam, hogy mondjuk egy hard reset után (amikor minden törlődik, kivéve a mem.kártyán, de ugye azokat újra kell telepíteni), az app ad némi segítséget, hogy listázva láthassa a telefontulajdonos, miket is kell újratennie a mem.kártyáról.
Nos én ezt az opciót kerestem. Így viszont most már tudom, hogy hiába keresem, tökölnöm kell a letöltéseknél, mert mondjuk 4-5 görgetés/betöltés + letöltéssel, majd újra elejéről görgetés... elég macerás (időigényes), mire megtalálom az összeset, és leszedem.
MR Dork-ot viszont most sem találom, pedig csak görgetek, és (számoltam) 10. görgetésnél járok.
-
bexinho23
őstag
válasz leslieke #27373 üzenetére
Aha, jah. Ezt eddig is tudtam. Nem vagyok hülye. De itt akárhogy mondod, nincs NEM FRISSÍTÉS lehetőség!!! Letöltések (amit 5percig görgettem és egyáltalán nem találtam meg a legutóbbi appokat, csak kb augusztusban letöltött alkalmazásokat), nézet (mind-widget-alkalmazás = semmi időrendbe tétel, semmi), beállítás (hogy wifi-n töltse vagy máshol), névjegy (amit szerintem tudod hogy mi).
Na most hogy is tudom újra telepíteni azt, amit egyszer már letöltöttem? 1. egyáltalán nincs letöltéseknél arra utaló jel az appokon (hogy ez telepítve van a memkártyámon), 2. itt kéne átnézni (adott esetben pár 100) az appokat, hogy melyik is van telepítve a memkártyán?
Akkor már egyszerűbb egyenként, kategóriánként végig keresni az app-ban, ahol ugyanúgy nem lesz benne az az app, amit mondjuk már levettek (esetleg fizetőssé tettek).
Remélem életben azért jobb beszólásaid vannak, mint amit elsütöttél... koboldok... Úgy hogy ha végigolvasod, tényleg nem találok olyan módot, amivel egyszerűen újratelepíthetném 2-3 perc alatt az összes appot, ami láthatóan a memóriakártyán van. Akkor hol is csinálok hülyét magamból?!...
-
JMC
tag
válasz leslieke #27241 üzenetére
Azért egy olyasmi jellegű hibát, mint amilyen a billentyűhiba volt, többeknek ugye el is kellett magyarázni, hogy egyáltalán hogyan hozhatja elő, amúgy valószínűleg soha nem találkozott volna vele, nem sorolnék egy olyan hiba mellé, hogy nem lehet csatlakoztatni a telefont ahhoz a programhoz, ami gyakorlatilag egyedüliként kapcsolatot teremt a PC és a teló közt.
Egyébként nekem is el kellett távolítanom a telefont az eszközkezelőből, hogy csatlakozni tudjak a KIEShez.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #27155 üzenetére
LOL kétszer!!
rinbanbo: Öreg, legalább arra vennéd a fáradságot hogy megtanulj írni! Adhatnál annyi tiszteletet az itt fórumozóknak hogy nem ilyen alpári stílusban nyilvánítasz véleményt tejesbödön!!
Wave II: Készülékcserének szerintem sincs értelme Wave»Wave II.
Van egy olyan érzésem hogy a samu esetleg kivárásra játszik egy új csúcs badás teló kapcsán. Kivárják hogy a konkurencia mit lép (pl.:tegra2) az új csúcs telókkal, és utánna a piachoz igazodva adják ki ők is az új "Wave"-et. Az S8500 is az akkori talán legkomolyabb hardverrel jött ki.Akkor majd ismét lesz mit fikáznod rinyabanbo!!
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #27087 üzenetére
Amúgy azon kívül, h a net gyorsabb lett, meg az ilyen 'apróságokon' túl van vmi érdemleges újítás, ami miatt megéri frissíteni? Nekem még JF1 van, nagy gondom nincs vele...
Videolejátszás jobb esetleg? (mondjuk a filmekkel nem volt gondom, eddig mindet vitte konvertálás nélkül is) Flash videók mennek? Ilyen dolgok érdekelnének."Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #27085 üzenetére
Nm!
Jól bizony, mondjuk Én ezt nem nézegettem, mert kb sosem küldök névjegyet, de ha egyszerre többet kéne küldeni, elég kényelmetlen tudna lenni, h egyesével küldd el...[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Dapro
senior tag
válasz leslieke #26939 üzenetére
Amúgy ettől független lesz a telefon? Ha T-s felrakja és preconfigol?
(Én biztos nem rakom fel, mert minden elbuknék vele, várok egy kicsit még, hátha lesz más megoldás)
Más: Valaki kipróbált már akármilyen facebook játékot 1.2 Badán? Lehet vele játszani, illetve irányítani?
Ja és ha a memkártyát nem törli a preconfig (ki kell venni preconf alatt?) akkor a játékok megmaradnak és el is indulnak? (mentések is)
[ Szerkesztve ]
-
atoka1
tag
válasz leslieke #26661 üzenetére
Ezt megtaláltam, sőt ugyanezt éred el ha lehalkítod a hangerőszabályzóval, ez a problémám hogy véletlenül mindíg felnyomom és akkor kattog, azt hittem van vlami végleges megoldás hogy kiiktassam. Mind1 végülis, emiatt még nem fogok nagyot hajítani rajta
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #26600 üzenetére
tegyem újba vagy az előzőbe? vagy úgyis módosítod?
Kinder - nyomd meg hosszan a főképernyőnél a menü gombot, akkor előjön h mi megy, itt a "stoptáblával" mindent zárj be, kivéve a kezdőképernyőt és a widgeteket
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #26541 üzenetére
értem én, csak ugye látod a képen amit bekarikáztam...
szóval a kies szerint ez a game működik s8500-on 1,1-es rendszerrel
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 10
- Star Trek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val