Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz leslieke #27378 üzenetére
Nem tudtam, mit akar jelenteni a "nem frissítés" dolog. Letöltéseket eddig is láttam, görgettem, görgettem, de kb 3-4 perc után találtam egy app-ot, amiről tudtam, hogy legutóbb fent volt/van a mem.kártyán. Viszont megint visszadobott, mikor letöltögettem. De mint mondtam, a legrégebbi appok össze - vissza voltak rendezve. Viszont ahogy olvastam több helyen is, írták, hogy "csak" újra kell telepíteni, ami megvan. Nyilván ezt értettem félre, és gondoltam, hogy mondjuk egy hard reset után (amikor minden törlődik, kivéve a mem.kártyán, de ugye azokat újra kell telepíteni), az app ad némi segítséget, hogy listázva láthassa a telefontulajdonos, miket is kell újratennie a mem.kártyáról.
Nos én ezt az opciót kerestem. Így viszont most már tudom, hogy hiába keresem, tökölnöm kell a letöltéseknél, mert mondjuk 4-5 görgetés/betöltés + letöltéssel, majd újra elejéről görgetés... elég macerás (időigényes), mire megtalálom az összeset, és leszedem.
MR Dork-ot viszont most sem találom, pedig csak görgetek, és (számoltam) 10. görgetésnél járok.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest