Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
leslieke #27378 üzenetére
Nem tudtam, mit akar jelenteni a "nem frissítés" dolog. Letöltéseket eddig is láttam, görgettem, görgettem, de kb 3-4 perc után találtam egy app-ot, amiről tudtam, hogy legutóbb fent volt/van a mem.kártyán. Viszont megint visszadobott, mikor letöltögettem. De mint mondtam, a legrégebbi appok össze - vissza voltak rendezve. Viszont ahogy olvastam több helyen is, írták, hogy "csak" újra kell telepíteni, ami megvan. Nyilván ezt értettem félre, és gondoltam, hogy mondjuk egy hard reset után (amikor minden törlődik, kivéve a mem.kártyán, de ugye azokat újra kell telepíteni), az app ad némi segítséget, hogy listázva láthassa a telefontulajdonos, miket is kell újratennie a mem.kártyáról.
Nos én ezt az opciót kerestem. Így viszont most már tudom, hogy hiába keresem, tökölnöm kell a letöltéseknél, mert mondjuk 4-5 görgetés/betöltés + letöltéssel, majd újra elejéről görgetés... elég macerás (időigényes), mire megtalálom az összeset, és leszedem.
MR Dork-ot viszont most sem találom, pedig csak görgetek, és (számoltam) 10. görgetésnél járok.
Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest