- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
leslieke #39377 üzenetére
ott a pont!
csak gondoltam, hasznosabb, ha kiköhögök valamit...
@TomWexX - igen, de akciós még? másik, hogy nem forog, én pedig nem fogok mütyürkézni(190 magas, ehhez mérten átlagos ujjak) az állított billentyűzeten, nekem max. 2 soros smsre jó... kint mellett szól az fb chat, és hogy mindig mindenkit lát(beépíetett msn - NEM palringo, prem soc hub - néha nem mindenkit ismer fel msn-en, bár mostanában mintha leszokóban lenne erről...
)
-
kasee
aktív tag
válasz
leslieke #39143 üzenetére
Hello
ez amúgy hogy működik?
Megveszem a progit meg a térképet egyben?
És ha kellene Ausztria térkép is azt hogy lehet megvenni?Ugyanugy az appson?a prg árát is kifizetem mégegszer?És ha az androidos/symbian telomhoz hasznalt ausztria térképet felrakom a maps mappába akkor tudja vajon használni?
-
válasz
leslieke #39060 üzenetére
kihajoltam az ablakon és úgy
edit: na megy csak restart kellett a telefonnak
edit_2: arra nem tudtok valami megoldást hogy miért van a telefon ideje 2 órával eltolva, mmint a GPS nél is -2 órával kevesebbet mutat meg ha fényképezek a képek létrehozásának dátuma is 2 órával kevesebbet mutat mint amennyi van
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
leslieke #38972 üzenetére
Igaz ebből most kettő nap hétvége volt, vagyis kevesebb telefonálás, de akkor is meg vagyok elégedve. És 7-es fényerőn használom.
Igaz én zenét nem hallgatok rajta, de kamera, meg net wifivel az volt használva...szerk.: nah ma egy galaxy 3 mellé tettem ezt a telót, hát android ide vagy oda, a kijelző és a telefon sebessége összehasonlíthatatlan...
Galaxy totál homály és pixel ehez képest, és nem mentem messze de még a telefonkönyv sem volt közlesem olyan akadásmentes mint a wave-emen. -
palipalesz
csendes tag
válasz
leslieke #38592 üzenetére
A művelet a következő:
1. Gépeld be * #197328640#
2. Válaszd ki az menüpontokat a következő sorrendben 6->3->2 aztán várakozz.
3. A telefon jelzi ha készen van a frissítés.ELőször elvégeztem ezt .... jó lett a kamera majd a frisítést rámásoltam és kék halál lett :S rosszul csináltam vmit?
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #38513 üzenetére
khm...
Ram elfogyás, netezés közben simán előjöhet, és ez nem igazán a stabilitást jellemzi. Akkor hogy folytassam a sort, Facebook kliens = kuka.
Szóval lehet meggondolandó 50e Ft-ért, mert nem minden a látszat.
Esetleg alternatíva lehet még az Omnia 7 is.
De összességében nem olyan rossz na.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest