- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Na végre!! Ezt már régebben is megléphették volna!
Van ám másik újítás is: Kategória -> Játékok és itt menüpontot kapott a Gameloft és az EA.
Amúgy a többi Electronic Arts is akciós.
-
brendoncsopi
tag
Vagy inkább 2000feletti akkukat nyomni. :-D
Jelenleg egy x8at+régebbi nokiát használok. Telefonálás mellett netezés,mail,kis zene amire főleg használom. Ha csinálna ez a vacak jó fotót,akkor arra is;-)
Én nem nézek 1080p-s filmeket meg nincs 10terabájt film,zene rajta, nem játszom, ellenben az hogy jöjjön a mail,menjen a net, kiváltképp fontos. De a legfontosabb hogy telefonálni lehessen vele,mert ez a funkció is sajnos kezd a háttérbe szorulni.
A híváskezelő "gombok" ezért is tetszenek annyira,mert az okostelefonnal hívni/fogadni is akarok:-) -
leslieke
Jómunkásember
Ugyanezen lengyel fejlesztők készítik az Asylum nevű FPS játékot is: Bemutató videó
-
Fogash
tag
ez egy ordas nagy fasság. amúgy meg a wave hardveres unlock-gombja sokkal jobb, mint a droid csúszkája. Híváskezelő fizikai gombok dettó.
A kérdés már csak az, hogy mi lesz olcsóbb: 1 hw-es unlock-gomb, vagy az ujjmozdulatos csúszka licenszdíja. Mert gondolom az fog terjedni. -
ABal
őstag
Elméletileg nem érintett, (vagy legalább is vitatható az érintettsége) mert egy bizonyos sávon történő feloldásról van szó, a Badán pedig bármely irányból, bárhonnan indítva fel tudod oldani a képernyőzárat, nem úgy, mint az iPhone-on.
Ettől függetlenül nagy szívás lehet még ebből a többi gyártónak. Vagy nagy kreativitás.
-
Dhampir
félisten
A Badán ez másként néz ki.
Például a Symbianos telókat sem érinti. Egyes Nokiákon van egy hardveres csúszka-zár oldalt, illetve a menügomb megnyomása után egy virtuális feloldógombbal is fel lehet nyitni a kijelző-zárat (nem elcsúsztatva).
Az Android miatt viszont egyre több cég fizet védelmi pénzt a Microsoftnak, az Applenek.
Nem kellene az iOS-t/iPhone-t utánozniuk szoftveresen és küllemben egyaránt. -
MxM19
aktív tag
Az durva lenne ha még mindig nem lenne flash támogatás..........De hát a bétákba benne van az oldaltördelés és a flash is.Akkor a véglegesbe miért ne lenne benne???????
Más:
Nincs elég memória:Hiába a tesztelés, sajnos minden programban marad bug. Böngészéskor, vagy valamilyen memóriazabáló program futtatásakor a fenti hibaüzenet megjelenhet, ami akár a futó widgeteket is bezárhatja. Ezeket csak kézzel lehet újra kirakni.
Ez nekem is fenn áll amikor csak a kezdőképernyő fut és pár widget.Eggyik játékot elindítom és volt hogy folyamatossan kaptam ezt a hibaüzenetet és csak újraindítás segített.Ez nagyon idegesítő volt.
Samsung Wave 2 nem csinálta ezt.Más2:
Régi telón volt egy olyan widget amit ha kiraktam kiírta hogy milyen névnap van éppen.Nagyon kicsibe.
Ez melyik widget?Más3:
Van ez a gyári információs widget ami a facebookot használja.Ha azt kiteszem és átlapozok másik képernyőre akkor beakad.Mivel ahogy scrollozok húzza lejebb a kiírásokat.(Nehéz ezt így elmagyarázni de aki használja az érti)Nem lehet ez ellen tenni valamit?Más4:
Samsung Galaxy S fülese ugyan olyan teljes mértékben mint a Wave 1 é?Más5:
Mennyire érdemes kijelzővédő fóliát rakni rá?Ha érdemes akkor milyen ajánlotok?(Lényeg hogy olcsó legyen,és ne látszódjon hogy van rajta.)Más6:
Valami jó időjáráswidget ami nem bugos és benne van minden város? -
consono
nagyúr
Éltek volna vele, de nem készült el időre a 2.0... Már a legelső bétában is benne volt. De nem hiszem, hogy ez Badás népszerűsítő lépés lehetne, ez csak egy chat program, nincs video, se voice. Egyáltalán nem értem miért kell ebbe energiát, pénzt ölni... Ráadásul a 2.0-ban ott a Yahoo, MSN, GTalk trió is...
-
-
-
leslieke
Jómunkásember
-
Attelah
tag
Gyorsítótárat kiürítettem, utána fel tudtam tenni egy appot. A következőt már megint nem engedte szintén memória gondok miatt. Ekkor ismét ürítettem és Kiest újraindítottam ki be jelentkeztem, de szintén nem engedte. Kis idő múlva megpróbáltam akkor sikerült. Utána megint nem sikerült egy másik...szóval nem találok benne rendszert.
Feltettem a BadaTube-ot. Watch-ra kattintás után kilép. Láttam az apps-os oldalán a hozzászólást, másnak is ezt csinálta. Le is töröltem.
Mindegy, várom a Bada 2.0-t hátha jön vele új Kies. Ha ezzel nagyon bizonyítani akarnak akkor nagy odafigyeléssel rakják össze.
-
Attelah
tag
Tudom hogy a FB kliens frissítésről írtál.
Ez a beépített ugye? - Ami ott van a Youtube, Twitter mellett?
Akkor frissít majd ha ott lépek be nem pedig az Interneten keresztül? - Akkor frissít ha a FB kliensen (ami a Youtube, Twitter mellett van) lépek be?
Mert én úgy szoktam mobilon FB-ot nézni hogy Internet--> FB.com. Nem használom a beépített klienst, mert nekem elég szegényes kinézetű.Pár perce elindítottam a klienst: Nem sikerült a szerverhez csatlakozni üzenet fogad. - tényleg ráfér egy frissítés.
Rendszer frissítésről nem írtam. Rendszer alatt én a Bada-t értem. Kiesről meg csak annyit írtam hogy cseszik onnan telepíteni egy ilyen kis pitiáner méretű appot is mint ez a Paper Soccer. Előtte az ndrive-al próbálkoztam ami ugye 200Mb, arra is azt írta ki hogy nincs hely (pedig van) ezért gondoltam megpróbálok egy pici progit telepíteni.
Telón működik normálisan, de ha már van ez a Kies nevű program ahol sokkal kényelmesebben, átláthatóbban, gyorsabban tudok böngészni és még közbe töltődik is a telefon akkor miért ne azt használjam?! -
Alan[HUN]
senior tag
Úgy érted a Samsung szerint! Mi meg majd szeptemberre meg is kapjuk!
A 2.0 is így jött -> Nyár, szeptember eleje, szeptember vége, okt. 15. és most hol tartunk? 2011 Q4!
Számolhatnák így az első tanítási napot is!
Félreértés ne essék, szeretem a badát, a Wavemet(I) is, csak azért ezen már csak röhögni tudok, szoftverfrissítést hiszek ha látok!
-
szimike79
őstag
A hardverrel szerintem sem lesz gond, bőven elég lesz az egy mag magasabb órajelen. Pont az SE adott ésszerű magyarázatot arra miért nem használnak kétmagos procit. Amíg az adott rendszer nem tudja kihasználni natívan a két magot, addíg csak árnövelő tényező lenne a dupla mag, és ez a badával is így van. Nekem hiányérzetem inkább a Samoled Plusz hanyagolása miatt van, a bada csúcs gépébe igazán belepakolhatták volna. A dizájnra és az anyaghasználatra a Samu nálam piros pontot kapott, mert az jó lett. Azonban már házon belül is van hasonló hardverrel szerelt konkurencia, és az árat ahhoz, vagy kicsivel az alá kellene lőni, mert a droid rendszerben azért több a lehetőség. Bár ki tudja, hogy a 2.0-val milyen változásokra számíthatunk?
-
ADAM1337
nagyúr
Kár hogy ilyen magasan kezd, már a közép kategória is 2magosokból áll lassan és olcsóbban.
Nem is szólva arról hogy eléggé elavult lett a hw ahhoz képest, mondjuk még a wp7 tart 1 magos procinál csak az ő gui-juk 5x gyorsabb mint a bada...
Szerintem egy 70-80k-s induló ár lett volna a reális a wave3-nak. -
unrealnoise
senior tag
Hát oké, legyen. de én kurva mérges leszek ha nem jön ki ebben a hónapban a bada 2.0 - méghozzá meglehetősen közel a wave III debüt időpontjához.. (Androidos majd később leszek, most nincs pénz váltani...)
Mellesleg azért vicc, hogy a Wave I és II tulajok valszeg két frissítést kaptak aztán le vannak szarva. Ott az 1.2, meg most a 2.0. Android fronton a SE pl azért elég jó support téren mostanság. Akkor nem lenne egy szavam sem, ha mondjuk megjelenne még 2.1; 2.3 meg mondjuk 2.5, aztán ezeket megkapnánk, utána meg a 3.0-át nem. Elviselhetőbb lenne így. De a samsung-ot ismerve nem lesz itt 2.3 vagy efelett... 1.2 után is leszarták a hibákat...
-
Dhampir
félisten
Wave I-et már nehéz vásárolni, szvsz amiatt nem bukna be a III-as. A Wave II-őket is el szeretnék adni, van belőlük bőven a piacon.
Véleményem szerint a Wave III tekintetében a vásárlók többsége a korábbi esetlegesen elégedett Wave tulajok közül fog kikerülni. Őrájuk lehet jobban építeni.
-
unrealnoise
senior tag
Szerintem baromság, hogy valaki azért vegyen meg egy 100.000 Ft-s telefont, mert nem bír kivárni pár napot vagy egy hetet. Oké, kinnt megtehetik, de a többség nem, plusz azért az egyész világban válság van, vagy annak következményeit, hatásait nyögjük, szal nem hinném, hogy ez miatt hirtelen kint is inkább venne valaki egy wave III-at. Viszont a régi tulajok csalódottak lesznek, türelmetlenek - üzletpolitika ide vagy oda.
-
szimike79
őstag
Azért sántít ez a gondolkodásmód, mert aki meg akarja venni a Wave3-at, az úgyis megveszi, mert tetszik neki, mert annyival többet tud mint a régebbi Wave-ek (bár a többlet tudásban nem erőltették meg magukat túlságosan). Aki nem szándékozik telefont venni, az maximum elfordul más, jobban támogatott platform felé (erre sajnos volt itt már jó pár példa), de a 2.0-a miatt nem hinném hogy sokan veszik majd meg. Viszont a későbbi support támogatottság lehetősége számomra komolyabb indok. Ha látom azt, hogy két három évig foglalkoznak egy adott telefon rendszerének fejlesztésével az plusz pontot jelent ha telefon vásárlásra adom a fejem.
Igaz ennyi várakozás után nem csodálnám, ha valaki inkább megvenné a Wave3-at.
-
F-ECT$
titán
Én 120e Ft körüli kezdőárat várok azóta, mióta bejelentették a Wave 3-at, és ezt most is tartom. Persze a 0% áfás sufnigsmekben ennél 20%-kal olcsóbb lesz, és a szolgáltatóknál is csomaghűséggel olcsóbban lehet majd venni.
Aztán 2-3 hét alatt majd eldől, hogy tartható-e az ár, vagy rögtön csökkenteni kell, mint pl a Wave 1 esetén.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest