- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
namron
csendes tag
válasz
MrPetya19 #233 üzenetére
Sziasztok, én is kihasználtam a Telekomos akciót, kihagyhatatlan volt...
Amúgy az óra lte verzió, amin én is meglepődtem a vásárlásnál.
A telefont két sim-el használom, és felajánlja a további esim hozzáadását is. Az oldalon elírás lehet, ami természetesen nem túl gyakori... -
fogtunder
nagyúr
válasz
MrPetya19 #76 üzenetére
Mi nem érthető rajta? Gyorsan merül, ha használja az ember, lassan tölt fel. Ez nem egy jó kombináció. Illetve úgy hallottam, hogy a természetes számok halmaza tartalmaz pár értéket 25 és 100 között is, jelen esetben egy 40-50 pont jó is lenne, ha épp csak 15 percem van gyorsan rátölteni nap közben.
-
válasz
MrPetya19 #76 üzenetére
"sose éreztem szükségességét a 100W-os töltésnek egy telefonban."
Minek járunk autóval, jó volt a szekér is. Talán ha megérzések helyett kipróbálnál egy 60 watt körüli cuccot, néhány hónapra legalább, ami mondjuk nettó 50 perc alatt feltölti az akkut egy olyan reggelen, amikor elfelejtetted töltőre rakni a vasat előző este, majd értékelnéd. És ez csak 1 példa, néha 20 perc töltés és az így nyerhető 60 százalék kíméli meg az embert a felesleges szopástól. No offense, csak ne mosdassuk a szerecsent. Ez egy prémium termék aranyáron, az elérhető maximum járna a zsák pénzért cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged