- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
válasz
ateszapa748 #516 üzenetére
I13 Pro Max. Szep nagy, szep kepeket csinal, de a hatranyai (nekem azok) miatt nem tudnek ra valtani... IOS vs Android. Zart, utalom, hogy trukkozni kell vele, ha valamit masolnek ra, es a szemelyre szabhatosaga meg mindig 0 (szamomra).
Z fold 3. Nagy kijelzo (kihajtva), atlagos kepek, snapdragon, nalam 2 napos uzemido siman megvan.
S22 Ultra. Biztos szep kepeket csinal majd, atlagos meret, szep kijelzo (bar Samsungnal a felso kategoriaban ez alap), de ugye a sajat processzorral erkezik EU-ba, es nem a Snapdragonos verzio... Ezzel mar az elozo szerianal voltak nem kis kulonbsegek... Ki tudja most mi lesz. Majd az elso tesztek remelhetoleg osszehasonlitjak... -
Beaumont
aktív tag
Hello mindenki. Nekem is megjött a frissítés. Egyelőre két változást vettem észre.
A google hírek, amit a főképernyőtől ugye balra találunk görgetéskor akadozik. Eddig ez nem volt. Minden más rendesen gördül.
Ami viszont sokkal jobb lett nálam, az a bluetoothon keresztüli hang minősége. Mind headset-en, vagy akár a kocsiban.
Mást egyelőre nem vettem észre... -
Beaumont
aktív tag
válasz
Something_ #244 üzenetére
Én [ilyet] használok.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
vinczetibor #170 üzenetére
Nalam semmi ilyen nem fordul elo. Mondjuk 2 kartyat hasznalok, a masodikon pl tokeletesen megy a 4G beszelgetes kozben, amit ki is hasznalok neha, ha hosszu beszelgetesbe bonyolodok.
-
Beaumont
aktív tag
-
Beaumont
aktív tag
Hello,
Tulajokat kérdezném, hogy tettek-e rá bármilyen fóliát esetleg. Meg ki milyen tokkal használja? A starter kitben lévőt nem kommentelném...
Köszi előre is.
-
Beaumont
aktív tag
Hali,
Tulajdonosoktol erdeklodnek, hogy a telefon altal keszitett kepek milyen minoseguek?
Tudnek olcson szerezni, es igy harmadik felvonasban lehet beleugranek...Koszonom elore is az esetleges valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged