Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Beaumont
üzenetére
Azok durva tokok,bármire is
Kaptam közbe ezzel kapcsolatban egy ajánlatot,még fontolgatom

Így is vissza dobták a megrendelésem,mivel simán adat alapu simel is meg lehet rendelni a készüléket,én meg szépen megrendeltem,aztán,hívtak,hogy törölték a megrendelést és rendeljem hangalapú előfizetésel ha van,vagy új előfizu
3x próbáltam mobilról,új előfizetéssel,mindig kért be 400k forgalmi előleget,pedig bevoltam lépve,azt szépen törölgettem is vissza.
Most sikerült laptopról úgy megrendelni,hogy nem kellett csak egy havi előfizetést befizetnem
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Beaumont
üzenetére
Nem még. A belsejére nem is tervezek, a külsejére pedig csak akkor, ha nagyon karcos lesz a gyári fólia.
A starter kites tok a videókon nekem se tetszett, de élőben hamar megszoktam. (A Note 10+ is flipes tokban volt előtte) Otthon/munkában kiveszem belőle, út közben pedig abban van. Ha mégis lecserélném, akkor a zöld szilikon samsungos tokot néztem ki helyette.
-
Meglepően jó. Papír alapon a tavalyi Fold 2, de nem, mert jobb. Nem lett a legeslegjobb kamera, de bőven top ligában van.
Ezekből 2 csak úgy elővett és gyorsan lőtt kép kettő pedig próbáltam fókuszosan. Viszont ez a videó is sok mindent elmond! Ajnálom! 
Itt egy pár kép minden féle fény viszony mellett:

Gcam-et nem ajánlották ezért ki sem próbáltam. Mai délután lehet lesz rá időm, akkor rá nézek, de az eredeti alkalmazást ajánlották több helyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amugy jol nez.

Ezekből 2 csak úgy elővett és gyorsan lőtt kép kettő pedig próbáltam fókuszosan. Viszont