- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
-
Beantech
aktív tag
válasz
Sumptuous #2499 üzenetére
Én is éppen a fold 4-eket nézegetem, nagy dilemmában vagyok hogy mire váltsak fold 3-ról. Nagyon vártam a fold 5t, reméltem kicsit szélesebb lesz de sajnos nem lett.
Most nem tudom ettől függetlenül beleugorjak-e vagy esetleg sokkal olcsóbban egy fold 4 vagy ami még basztatja a csőrömet az a Honor Magic V2 amire ha várni is kell de ha megjeleník eu-ban opció lehet. Csak ott meg a szoftver a kérdéses meg esetemben a knox miatt nem a legjobb (cég a knox-ot elfogadja mint megfelelő biztonsági cucc ezért nem kell a céges app samu/Apple esetében.) -
válasz
Sumptuous #2354 üzenetére
Tok jó összefoglaló . Hasonlóakat tapasztaltam en is . Szinten 3- rol 4 re váltottam . A kijelző alacsonyabbsagat en már megszoktam, eleinte en is úgy éreztem higy a 3 asnak jobb képernyő mérete volt. A külső kijelző szélesebbsege viszont nagyon hasznos.
Johetenk a további tapasztalatok 👍Mas
Lehet külön állítani hogy a fő képernyő csukott és nyitott helyzetben máshogyan legyen beállítva ? Külső kijelző ne forogjon, belső meg igen ?Kepernyo szöveg méretet lehet külön külső- belső kijelzőn más méretre állítani ?
-
helixP
nagyúr
válasz
Sumptuous #2343 üzenetére
Nem kell elolvasni még egyszer, értem én.
De honnan tudjuk ilyen marha biztosan, hogy a leváló fólia teszi tönkre a kijelzőt? Én csak erre vagyok kíváncsi. Milyen bizonyíték van erre azon túl, hogy egy-két embernek pont akkor ment tönkre a kijelző is, amikor a fólia elindult (mindkettő várható egy év után, egymástól függetlenül)
És ne értsd félre, most nem kötekedek, hanem tényleg jó lenne ezt empirikusan igazolni
-
amstorm
aktív tag
válasz
Sumptuous #2331 üzenetére
Whitestone Samsung Galaxy Z Fold 3 kijelzővédő
én ilyet szerkesztettem rá mert kezdett középen feljönni az előző, egész jól sikerült egy 15 perces izzadás után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged