- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrCsiT
addikt
Pulsar: éppen ilyen fólia repedéssel adtam be az Oktogon Szervizbe garanciális fóliacserére a telefonom(igaz, az enyémen ennél szerintem csúnyább állapotban volt már.). Mivel 2-3 napot mondtak a fólia cserére mielőtt beadtam (igaz, mint írtam fentebb, kértem további -hangszóró és akku - vizsgálatokat is) most, hogy épp arra jártam, bementem így a 4. munkanap végén hozzájuk, hogy információt kérjek, hogy áll a javítás?
Erre közölte az ügyintéző, hogy vizsgálatra a központi szervizbe küldték a készüléket, majd ha visszajött, akkor szólnak és adnak információt ajánlatról(?), javítási díjról(?? miközben garis a teló, és átadtam a munkalapot, tehát látta azon is az ügyintéző, hogy garis a teló és a rendszerükben is látnia kellett, valamint sérült nem volt a leadáskor - hacsak a fólia alatt nem).. akármiről.
Hogy ez mikor lesz, arról semmiféle ötlete sem volt.
Egyre érdekesebb ez.. -
Ace owner
addikt
10k ha nincs gari. Vicc hogy ott kell hagyni a telefont egy valószínűleg 15perces mutatvány miatt. Meg minek leformazni egy fólia cseréhez???? Vicc pláne annak tükrében hogy pár éve házhoz jött a szerviz ingyen, most meg ott ül 4 bohóc aki azt sem tudja mi az a root meg knox.
-
Decske
senior tag
Hát, ez így elszomorító. Csak tudnám, hogy mi tart három napig, egy kb. tíz perces fólia felhelyezésben.
Pl. YouTube-on MrMobile-nak ingyen cserélték 90 perc alatt két hajlítható telefonján, anélkül, hogy visszaállította volna gyárira bármelyiket is. (Jó, tudom. Az Amerika ez meg a Balkán… De akkor is.)
-
gilfoyle
őstag
Nekem ezen válaszok alapján nem igazán nőtt a bizalmam a hazai szervizekkel kapcsolatban...
Lusták - meddig tart megnézni a garit?
Ráadásul olyan dokumentumokat kérnek, amiket az anyacég nem ad, mondván nem kell... Gondolok itt a Samsung webáruházból rendelt eszközökhöz adott nem igazi számlákra (pl a tavalyi rendelésemhez nem letölthető pdf-ben, de az ideiekhez szerencsére igen) és az alapból nem kiadott jótállási jegyekre.
2-3 nap: ezt meg tudom érteni, de remélem rendesen kiképezték őket a "fóliázógép" használatára nem csak most kezdenek gyakorolni -
vinczetibor
aktív tag
Enyém is kezdi megadni magát. Úgy néz ki, hogy a belső fólia cserére nincs elfogadható megoldás, ami szégyen.
Az interneten kapható kijelzővédő fóliák egyike sem éri el a 4/5 elégedettségi szintet az Amazonon. Semmi garancia, hogy a belső kijelzőre felrakott csere fólia nem károsítja a kijelzőt, ha le kell venni róla. A samsung nem ajánl megoldást a problémára. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest