- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Az új frissítés óta van, hogy naponta többször is,képernyő fel oldásnál "összeomlik",persze hamar magához tér. Más tapasztalt ilyet? -
icemad
nagyúr
válasz
Maxximus #2093 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert akkor elméletileg te is tudod, hogy se kijelző, se burkolat törés esetén nem érvényes már a garancia. Beázásnál sem. Itt a Samsung adott 1 évet a belső kijelző repedésére. Az, hogy most 1-2-3 év a garancia/jótállás, az mindegy, mert, ha törik, akkor marad a biztosító. (Ha van biztosítás)
-
Nekem fontos a hivas rogzites. Bt on is.
Eleg a samfrimware rol leszedni az i donez rom 1 file os (csc) telepitojet azt odinal feltenni es akkor nem veszik el semmi ugye? Indonez sim sem kell hozza ugye? -
lasse001
senior tag
Kint van a Márciusi Update.
-
helixP
nagyúr
-
depence
tag
Nekem ez magas.... Elkezd be repedni a kijelző...?!
Miért? Hogyan? Mitől? Hogy van használva? -
Ha szolgáltatónál vetted (T-nél) akkor 3 év a gari nem? Ha cégre van a számla, akkor 1 év?
-
icemad
nagyúr
válasz
szalai112 #2080 üzenetére
Hidd el, hogy én sem így terveztem. De talán még így úszom meg a "legolcsóbban". Ha tényleg kap új kijelzőt, és az is csak 9-10 hónapig bírja, akkor mit csinálok vele? Törött kijelzővel nem lehet eladni. Vagyis ellehet, de egy doboz cigi áráért. És most ott vagyok, hogy kellene egy másik telefon, de mi legyen? Fold 4? És ha azzal is így járok?
-
icemad
nagyúr
válasz
szalai112 #2078 üzenetére
Elméletileg igen. Gyakorlatilag, ha 9-10 havonta szervízbe kell küldeni kijelzőcsere miatt, az nem lesz túl gazdaságos. Se nekem, se a samsungnak. És gyanítom, hogy 9 hónap múlva nem lesz ingyen a kijelzőcsere. Szóval lehet, hogy kérek alaplap, aksi és külső kijelző cserét is, utána megy apróra. Pedig a legjobb telefonom, ami valaha volt. Így meg még nehezebb túladni rajta....
-
icemad
nagyúr
Szuper... Nekem is elkezdett repedni a belső kijelző. 3 helyen, összesen kb 1.5cm hosszan. Még nem nagyon látszik, de gondolom ez idővel rosszabb lesz.
-
Új FOLD tulajként kérdem, van jelentősége, hogy csukott vagy nyitott állapotban töltöm? (Gondolom a gyors és a vezeték nélküli melegedés miatt) Valahol olvastam, hogy nyitott állapotban javasolt tölteni.
-
goldister
tag
válasz
Kincsesss #2024 üzenetére
Köszönöm a javaslatot. Fold4-et meg is vettem. hamarosan csatlakozom a klubhoz.
Dobtam rá egy kis kupont is, így a vége: (alapból mikor beraktam a kosárba leugrottt 563-ra, majd egy 10% kupon besegített)Plusz az erste ad 10% visszatérítést (Samsung moneyback)+ 4% hitelkártya miatt, szóval kb: 450 jön ki a végső ár. Jobb, mint a 470 fold3
Köszönöm
-
F40
csendes tag
Sziasztok!
15 hónap kíméletes használat után az én telefonomon is elkezdett feljönni a belső kijelző fóliája a hajlításnál, a tetejénél kb. 1 mm magasságban és 5 mm szélességben.
Mikor érdemes már leszedni/cserélni a fóliát? Van aki simán leszedi a gyári fóliát és nem tesz fel újat, van akinek az Oktogon szervizben cserélik, de a Whitestone fóliát próbálta-e már valaki? Mi lehet a legjobb megoldás?Köszönettel,
F40
-
Gubu0101
veterán
-
icemad
nagyúr
válasz
Maxximus #2054 üzenetére
Pár ilyen eset még és a Samsung visszahívja az egészet. Az a baj az ilyen hírekkel, hogy semmilyen információt nem tartalmaznak. Hol használták a telefont? Milyen körülmények között? Mert, ha pl Alaszkában kint - 40 fokban, utána bevitték a lakásba 21 fokba és bőszen elkezdték ki/be csukni a telefont, akkor simán elképzelhető, hogy megadja magát a kijelző és törik, mint az üveg.
-
Gubu0101
veterán
Na en piacra is dobtam a telefont
-
goldister
tag
Gondolkodom, hogy veszek egy Fold3-at az MM-ben. Kijelzőtől egy kicsit parázok, ezért biztosítást is kötnék. Kérdés, hol lehetne kötni?
-
iFixit
tag
Sziasztok, a belső kijelző védő fóliát hol tudom lecseréltetni illetve ezt lehet gariban intézni? Minimálisan elkezdett felválni alul és felül a kis műanyag bigyóknál...
-
Kincsesss
tag
-
goldister
tag
Hát a legolcsóbb (normális helyen) 620e
. Szerintem +150e nem éri meg az újabb.
-
goldister
tag
Pixel 6-t használok, de gondolkodom, hogy lecseréljem egy foldra. 3-at néztem ki, amit kamatmentes részletre tudnám megvenni 470 körül. Ti cserélnétek? Használtan is néztem, de ott feltűnően olcsóbb. Szerintetek?
-
Kincsesss
tag
5.1 nem hozott nálatok üzemidő csökkenést?
-
szilrobi
aktív tag
-
helixP
nagyúr
5.1 óta nem lett gond Nálatok a feloldással? Ha képernyőzáron megjelenő értesítési buborékra duplán kattintok villan a kijelző és ahelyett, hogy abba az appba dobna, ahol az értesítés van, újra visszarak a képernyőzárra.
-
Sziasztok.
Új vagyok a föld világában. Van valaki aki használ hangrogzitest hivasokra. Izraeli vagy Ázsiai rom használatával? Tapasztalatokra lennék kivancsi. -
Nincs rajta fólia egy ideje. Előre azt hittem nekem sikerült valahogy megkarcolnom, de gyanúsan csak a hajtásnál jelentek meg ezek, annak meg kicsi az esélye, hogy mindig csak ott karcolnám meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest