- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Spen userek tábora mennyire jelentős itt?
-
bcl
senior tag
válasz
Ace owner #1397 üzenetére
A helyzet kellemetlen, sajnálom.
Sosem csináltam ilyet (mármint: tényleg!
),szóval ebben az ügyben nem vagyok okos.
De van egy olyan gyanúm, hogy a Knox számláló csak számol, de semmi más információt nem tárol, így erősen kétlem, hogy a "mikor"-ra választ lehet kapni.
És igazából azt sem tudom, hogyan működik a Knox. (bár érdekes lenne egyszer utána olvasni)De ez csak tipp.
Hogy ki ért hozzá itt, azt nem tudom, de az xda-n elég sok hozzáértő van(*), ott biztos érdemes utána érdeklődni.
(*) meg sok hozzánemértő is)
-
Ace owner
addikt
Ehhez a témához kicsit visszakanyarodva. Nem rég realizalodott bennem hogy mivel rootolva lett a készülékem semmi garancia nincs rá így felkerestem az előző tulaj akitől vettem a telefont. Rendkívül segítőkész volt és valószínű hogy nem ő csinálta hanem az első tulaj akitől ő vette. Természetesen felkerestuk ot is mossa kezeit azt sem tudja mi az kicsit össze vissza is beszél tuti hogy nála került rá a root.
A kérdésem igazából az hogy vissza lehet-e nyomozni bármilyen módon hogy mikor került rá ez a szoftver mert az tökéletesen megmutatna kinél tippelt a knox.
Oktogon samsungban azt sem tudták hogy mi az a root úgyhogy a hivatalos utat elengedtem inkább.
Van itt a fórumon valaki aki ért ehhez vagy jobban járok xda fórumon? -
szalai112
senior tag
off on
Ezz egy másik készülékel volt
Reklámozni nem akkarok községet, de T dolgzó mondta OS rendszere, fejlesztői nyitva nincs gari .
A knox nem sérült csak a samsung saját szervíze mondta akkoris ugrik a gari ha knox nem sérült
Elégé furán kezelik a magyar garanciát.off no
-
-
helixP
nagyúr
válasz
vinczetibor #1380 üzenetére
Igen, az Anglia...
-
Mennyire sérülékeny a belső kijelző hosszabb távon? Tényleg meg lehet körömmel karcolni? Nagyon meglátszik minden rajta?
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Something_ #1379 üzenetére
Garanciális javítás. Angliában minden papír és kérdés nélkül ingyen cserélték mindkét (külső, belső) fóliát az imei szám alapján.
-
Ace owner
addikt
válasz
Something_ #1377 üzenetére
Oktogon samsungban állítólag szeptembertől van gép ami rarakja de még nem volt időm elmenni. Ha időközben megnézed én várom az élménybeszámolót
-
Something_
őstag
Sziasztok. Cseréltetett már valaki belső kijelzőn lévő fóliát? Kb hányinger, a hajlítás mentén feljött.
Tudtok ajánlani helyet, ahol profin fel is rakják? -
domos
senior tag
-
Atiss199
újonc
Sziasztok.
Ma sikerült rendelnem egy Fold 3-ast.
Lenne pár kérdésem a tartozékokkal kapcsolatban, pár oldalt vissza olvastam már itt a fórumon.
Töltő: megfelel hozzá a Samsung 25w hálózati adapter usb c is? illetve egy random usb c kábel?
Tok: olvastam többször a gyári Samsung flip tokról, ez a Fold3 note csomagban lévő tok amiben ceruza is van? Nem lesz tőle nagyon vastag a telefon?
Fólia: belső kijelzőn hagyni fogom a gyárit ahogy írták többen. Viszont a külsőre érdemes plusz üvegfóliát rakni vagy azt a gyári fóliával használjátok és ennyi?
Köszönöm előre is. -
nyipp
csendes tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy létezik-e ehhez a készülékhez custom virtuális billentyűzet (meg egyáltalán, van ilyen?)? Ennél a kijelzőméretnél azért már kényelmesen elféren egy cursor-sziget a billentyűzeten, hogy ne a képernyőn kelljen makizni, ha vissza akarok lépni három karakternyit. Ismertek esetleg ilyesmit, ami működik is?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
matteo_szg #1359 üzenetére
Nekem el is érhető, rá is toltam.
Lassan fent van. -
matteo_szg
őstag
És elindult a One UI 4.1.1. frissítés Android 12L-lel.
[link] -
-
lazlora
tag
Sziasztok,
Fold3 ra keresek külső, belső fóliát, esetleg valakit aki biztos kézzel cserélni is tudja.
-
Decske
senior tag
-
Beantech
aktív tag
Sziasztok,
Csak érdeklődésképpen, ki milyen böngészőt használ a telefonon?
A chrome tab kezelése nem a legjobb szerintem, sok megnyitott oldalnál nehéz lépegetni közöttük. -
helixP
nagyúr
válasz
W.Birodalom #1344 üzenetére
Ne tegyél rá semmit, és ne vedd le róla azt, ami alapból rajta van. Jó, az úgy, ahogy van, ha nagyon karcos lenne, vagy elkezdenek feljönni, hamarosan tudsz rá tetetninSamsung boltban.
-
domos
senior tag
válasz
vinczetibor #1343 üzenetére
-
W.Birodalom
újonc
Sziasztok!
Note 9-et váltanék a FOLD 3-ra de ez a kijelző sérülékenység eléggé aggaszt. Külső az természetesen rendben is lenne de a belső kijelző... Ettől függetlenül találtam egy ilyen kijelző védőt: [link] Nem tudom ez érhet valamit vagy valaki használ ilyet? Illetve tudom, hogy alapból van rajta egy fólia. Erre rámehet ez a cucc vagy azt le kell szedni? Plusz az S-Pen ez után jól működik? U.I.: Felemás érzésem van egyébként a FOLD-al kapcsolatban. Azért a Note 9 funkciója még mindig frankó csak hát tetszik ez hybrid baromkodás.
-
Ace owner
addikt
Fóliás gépről mit lehet tudni, mikor lesz és hol?
-
domos
senior tag
válasz
vinczetibor #1334 üzenetére
Tudsz mutatni egy geekbench 5 eredményt légy szíves?
-
Grenczii
tag
válasz
ADAM1337 #1333 üzenetére
Na akkor ez se sokkal jobb.Nekem a Cellect van de olyan érzésem volt mintha bármelyik pillanatban ki akarna esni a telefon mert nagyon rázkódott. Nekem kör alakú a szellőző , ott nem maradt meg szélvédőn se volt jó , műszerfalra tettem volna akkor meg ottmarad a nyoma.(mármint a tappancsnak) Kezdem elengedni a témát a Cellect is asztali tartó/töltő lett ott legalább nem mozog
Szerintem lassan elengedem az autós tartó témát.
-
helixP
nagyúr
válasz
vinczetibor #1334 üzenetére
Köszönjük a "First impression" összefoglalót
Szerintem két dolgot még nem volt lehetőséged megtapasztalni, ami a tényleges előrelépés az új generációnál: akkuidő és az új kamerák.
Szerintem csak ebben fejlődött a 4. Illetve nem szerintem, csak elnézve az eddig megjelent review-kat. -
vinczetibor
aktív tag
Vettem egy Fold 4-et a régi Fold 3 beszámításával (trade-in).
Még mind a két telefon nálam van, így úgy tudom összehasonlítani őket, hogy egymás mellett vannak.
Kb. fél napja használom a Fold 4-et, ezért csak felületes tapasztalatokról tudok beszámolni.
Hááát..., ha új Fold használó lennék és elém raknák a két telefont, akkor nem tudnám megmondani, hogy melyik az idei modell.
Egymás mellett látszik csak a minimális elülső kijelző különbség, ami olyan elenyésző, hogy számomra semmi különbséget nem jelent a használatban.
Egy picit nagyobb az új kijelzőjén a tartalom, ami jó, de épp hogy észrevehető.
Ellenben a belső, fő kijelzőn a videók valamivel kisebbek. A fekete csíkok felül és lent szélesebbek, mint a Fold 3-nál voltak. Kb. azt tapasztalom, amit már vásárlás előtt is sejtettem, hogy amennyivel javult a külső kijelző használhatósága, annyival romlott a belsőjé.
A felhasználói élmény teljesen azonos mind a kettőnél. Normál használatnál semmivel sem lassabb, döcögősebb a Fold 3, mint a Fold 4. Az újabb benchmark eredményei jobbak, de ettől függetlenül néha a 3-as még talán gördülékenyebbnek tűnik vagy legalábbis semmivel sem lassabb, mint az új 4-es.
Így fél nap után teljesen felesleges pénzkidobásnak tűnik a Fold 3-ról a Fold 4-re váltás. Ha tehetném, akkor a Fold 3-at tartanám meg, de nem azért mert jobb, mint az újabb, hanem mert semmivel sem rosszabb.
A következő Samsung telefonom a Fold 7 vagy 8 lesz, vagy ha kijönnek egy duplán hajlítható, illetve rollable telefonnal, akkor azok még szóba jöhetnek.
Olyan, a számomra jelentéktelen változtatgatások történtek a Fold 3 és Fold 4 között, amik nem indokolják a cserét. Talán három, négy generáció elteltével ezek összeadódnak annyira, hogy már lesz értelme az újabb készülék vásárlásának. -
kbadam83
senior tag
Sziasztok, 1 hetes tulaj vagyok, es az lenne a kerdesem, hogy melyik fajta tokot ajanljatok amelyikkel teljesen ossze lehet zarni a telot?
Vettem egy no name tokot de azzal sajnos kb 2mm res zart allapotban, es ez nagyon zavar.
Elore is koszonom -
Grenczii
tag
Ha valaki gyári wireless szellőzőre tehető autós tartót keres akkor most jó áron van itt:
[link] -
válasz
Gubu0101 #1317 üzenetére
Én a kantáros nadrág felső zsebeöl leszálltam, mert nekem az folyton tele megy kosszal, és mi elég fóliát már szét karolta, és a zsanért is folytok mosom, mert állandóan recseg
ribarszki: hét igeny nem a legjobb védelmük tok.
szalai112: én ilyet vettem, csak ajánlani tudom. [link]
-
szalai112
senior tag
Érdemes be szerezni HDMI DEX kábelt a Fold 3-hoz?
-
Gubu0101
veterán
En tok nelkul hasznaltam,parszor kiesett,repult a kantaros nadrag felso zsebebol.Szerencsere a kijelzo mindig meguszta,helyette a hatlap repedt meg az egyik saroknal meg egy masik helyen.Majd egyszer beviszem kicsereltetem ha lesz idom
Amit most vettem spigen tokot nem is tudom majd hogy fogom lehamozni a telefonrol,mert korbe a keretnel televolt kis ragasztos szivacsokkal,hogy ne engedje kiesni a telefont a tokbol.Neztem minap,hogy leveszem kitakaritani,de letettem rola
-
nyipp
csendes tag
Sziasztok,
gyors kérdésem volna: eddig csak kártyáról vittem át az új telefonomra a mindent Smart Switch segítségével, de ugye a Fold 3-ban nincs kártya slot. Ilyenkor mi a jó opció? USB C - USB C kábel áthidalja a problémát? -
Ööööö, ma sikerült megtörnöm a külső kijelzőt. Valaki tudja mennyibe kerül a javítása?
-
Én vések, betonozok, vakolok, úgy hogy a telefon a zsebembe, vagy a környékemen van, sokszot vastag por lepi be, és nem akar feljönni a fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged