- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Azt tudja valaki, hogy a telefon mennyi esim kártyát támogat/tud kezelni? Gyanítom csak egyet.
-
szilrobi
aktív tag
válasz
kisgyerek21 #2393 üzenetére
Remélem nálam is úgy lesz
-
szilrobi
aktív tag
Aki cseréltetett már fóliát Samsung szervizben, a telefont tényleg letörölve adják vissza? Azt mondják, hiába a karbantartási mód, GDPR miatt mindent legyalulnak
.
-
helixP
nagyúr
-
Bela52
tag
Uraim,hogy lehet képernyő mentést csinálni?
-
Bela52
tag
Tiszteletem mindenkinek. Csatlakoznék a fórumhoz. Sikerűlt vennem, egy Fold 3 telefont.
-
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Nekem random modon lefagyott az android a Fold3 telcsin, ilyet még nem látam ezen a készüléken.
Kibe kapcs orvosolta a bugot, remélem 1x eset. -
amstorm
aktív tag
válasz
Venyera7 #2376 üzenetére
Hydrogel Film én ilyet vettem előre, hátulra meg a zsanérra egyelőre jóféle, de ugye a belső kijelző az más tészta ilyen szempontból
-
Venyera7
senior tag
-
helixP
nagyúr
válasz
Venyera7 #2373 üzenetére
Köszönöm a segítséget srácok!
Ahogy jön fel a hajtásnál a gyári, úgy lesz ez egyre szekszibb opció.
Nem drágállom a gyári felrakást sem, de nem tudom egy napra nélkülözni a telefont, sajnos.
Meg rengeteg fóliát / tempered glass-t / self healing fóliát stb.-t tettem fel és azért még mindig lutri, hogy hogy sikerül. -
Venyera7
senior tag
Ahogy nézegettem a fólia árakat,sztem ez lehet a legolcsóbb azok közül amelyek jók a kijelzőre. Én tettem egy próbát az aliexpresses fóliávial,az nem jött be. Lehet van olyan ami jó ott, ezt nem zárom ki, de sok idő amíg megjön és sztem 2-3 félét minimum kell rendelni,mert nem tudni hogy melyik lesz jó. Esetleg annyit tudok segíteni,hogy elküldöm azt amit én rendeltem, mert azzal lehet szűkíteni a kört.
-
amstorm
aktív tag
háát whitestoneost csak pakkban lehet venni én innen vettem (top4mobile.hu) telós appon APP10 kóddal lejön 10%
-
Venyera7
senior tag
Itthon én sem találtam külön csak a belsőt, szvsz olcsóbban nem lehet megúszni a belső fóliat, mintha itthoni bolból vennél egy kitet.
-
Venyera7
senior tag
válasz
amstorm #2366 üzenetére
Megjött a Whitestone prémium fólia, összeségében pozitív a veleményem eddig róla,pár apró levegő buborék lett a kapkodásom miatt,de legalább az első hajlításnál nem jött fel középen. Egy negatívum azért van vele kapcsolatban,hogy középen mintha meg lenne törve a fólia hajszál vékonyan és ezért ott töri a fényt. De még így is fényévekkel jobb,mint középen elváltan.
-
bcl
senior tag
válasz
Maxximus #2361 üzenetére
Ez teljesen más!
Egy csomó beállítást szabályok mentén tudsz módosítani.
HA itt-ott vagy (GPS), vagy/és ennyi-annyi az idő, és/vagy a telefon teljesen, vagy részlegesen van kinyitva/becsukva, bizonyos hálózathoz csatlakozol, vagy nem, BT-n eszközhöz csatlakozol, vagy nem, stb, stb
AKKOR... ez-az történik. (Ebből is lehet több)Bár azóta már lehet, hogy láttad.
-
Venyera7
senior tag
válasz
Maxximus #2357 üzenetére
Most néztem én is ezt. Elég jónak tűnik,rendelek egyet,remélem bírja legalább addig amíg a gyári (4 hónapot bírt nálam).
-
válasz
Sumptuous #2354 üzenetére
Tok jó összefoglaló . Hasonlóakat tapasztaltam en is . Szinten 3- rol 4 re váltottam . A kijelző alacsonyabbsagat en már megszoktam, eleinte en is úgy éreztem higy a 3 asnak jobb képernyő mérete volt. A külső kijelző szélesebbsege viszont nagyon hasznos.
Johetenk a további tapasztalatok 👍Mas
Lehet külön állítani hogy a fő képernyő csukott és nyitott helyzetben máshogyan legyen beállítva ? Külső kijelző ne forogjon, belső meg igen ?Kepernyo szöveg méretet lehet külön külső- belső kijelzőn más méretre állítani ?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Venyera7 #2353 üzenetére
Összecsukva pont hogy rásimul a képernyőre, úgy nem jut be alá semmi..
Egy apró beszámoló, hátha érdekel valakit:
Én végül a 2es és 3as után átmentem s22ultrára, most meg egy Fold 4-re. Na ez már egész jó cucc. Az akkuidő szerintem pazar: [kép] Én főképp a zoomobjektív miatt váltottam korábban 22-re, de aztán hiányozni kezdett a nagy képernyő.. így jött a Fold 4-es. Ebben már 3X-os a zoom, ami csak egyel komolyabb, mint a 3asban lévő 2x, de adott körülények között sokat jelent, de sajnos még mindig nem elég. Hátha a Fold 5 kapna 5x-öst, azzal már kibékülnék.
A külső képernyő szélesebb, ez is kellemes update, illetve a 8+gen1 már tsmc node-on készül, és ez szerencsére érezhető a melegedésen (pontosabb annak hiányán) illetve fogyasztásban is. Gyorsaságban nem volt panasz a 3ason sem, de ez még rátesz egy lapáttal, és van az s23 szeriából megörökölt energiatakarékos teljesítményprofil is. Szerintem az ufs 3.1 leváltása 4-esre nagyobb gyorsulást fog eredményezni, mint amit az új soc. Kicsit magasabb mindkét kijelző fényereje is, ez ebben a napos időben jól is jön.
A hangzása is jobb, de ez lehet csak placebo.. A belső képernyő viszont alacsonyabb, ez az egy dolog zavar benne :"D A zsanér teljesen másmilyen, érzésre is máshogyan viselkedik, kicsit gagyibb hatása van, de elvileg tartósabb.
És van egy ilyen érdekesség is: a belső képernyő támogatja a "force touch"-ot.
Ha találok még valami különbséget, és érdekel valakit, leírom. Bár eléggé halottak ezek a foldos topikok...
-
amstorm
aktív tag
válasz
Venyera7 #2351 üzenetére
Whitestone Samsung Galaxy Z Fold 3 kijelzővédő nekem ez egyelőre bejött igaz ez ilyen hydrogel folia de 2 hete kb fent van gond nélkül
-
Venyera7
senior tag
Tettem egy próbát egy aliexpresses belsó fóliával nem jött be... Az első hajlításnál feljött középen. Marad a szervíz.
-
djapor96
senior tag
Adjatok ötletet a problémámra: Xiaomi wifi kameráim vannak otthon. Korábban minden rendben volt a telefonjaimmal elértem az élőképet. Feleségem S22-e tökéletesen eléri az élőképet. A Fold3 ha wifin van szintén mutatja, ha mobilneten akkor nem tudja a kapcsolatot létrehozni. Ha a párom S22 -e hotspotot ad az Fold3-nak akkor wifin megint megy....
Páromnak és nekem is Vodás mobilnetünk van. Mi okozhatja??? -
djapor96
senior tag
Nem csak 2 embernek valamelyik nemzetközi fórumon is ez a vélemény körvonalazódik ki, pár hónapja olvastam róla. A lényeg ezzal, hogy feljön a fólia már nem a teljes felületen tapad és ahol a leragadtfelület széle van, hajtáskor egy vonalban húzza (2x1) meg a felületet, kvázi megpróbálja emelni azokon a pontokon. Ez a feszültség vezethet a repedéshez.
-
djapor96
senior tag
Tudom lassan két hónapos írás, de a fogyasztóvédelemben ez nem így van.
Neki kell bizonyítania, hogy azért tört el, mert nem volt rendeltetésszerűen használva. Azt gondolom, hogy egy összehajtható képernyő esetén ahol egyébként nincs külsérelmi nyom a készüléken, elég nehéz bizonyítani ha a hajtás mentén reped el a kijelző. -
Sumptuous
senior tag
Ha a hajlításnál megnyomogatod a sajátod (nem azt.. hanem a telefont
) akkor láthatod, hogy van egy kis rugalmassága azon a részen a kijelzőnek. Mivel a ragasztós felületű fólia ha fel van válva, többféleképpen is visszatapadhat rá becsukáskor, (emiatt az apró rugalmasság miatt.) a következő kinyitásnál lehet, hogy egy kicsit jobbrább, vagy balrább feszíti a kijelzőt. Na ezt vagy kibírja párszor még, (mert azért elég erős konstrukció,) vagy nem. De az is előfordulhat, hogy olyan szerencsétlenül sikerül neki visszatapadni, hogy a következő kinyitásnál megfeszül, és ha nem figyelsz minden nyitásnál, mennyi erőt használsz, akkor egy ilyen esetnél tönkreteheted a fóliával a kijelzőt.. Most ezt hogy bizonyítod, az más kérdés.. De ha végiggondolod, nem butaság ez.
-
helixP
nagyúr
válasz
Sumptuous #2343 üzenetére
Nem kell elolvasni még egyszer, értem én.
De honnan tudjuk ilyen marha biztosan, hogy a leváló fólia teszi tönkre a kijelzőt? Én csak erre vagyok kíváncsi. Milyen bizonyíték van erre azon túl, hogy egy-két embernek pont akkor ment tönkre a kijelző is, amikor a fólia elindult (mindkettő várható egy év után, egymástól függetlenül)
És ne értsd félre, most nem kötekedek, hanem tényleg jó lenne ezt empirikusan igazolni
-
amstorm
aktív tag
válasz
Sumptuous #2331 üzenetére
Whitestone Samsung Galaxy Z Fold 3 kijelzővédő
én ilyet szerkesztettem rá mert kezdett középen feljönni az előző, egész jól sikerült egy 15 perces izzadás után
-
Sumptuous
senior tag
Ha valamelyikőtök így jár, azonnal vegye le ezt a fóliát, mert simán tönkreteheti a képernyőt. Én levettem, alatta szerencsére makulátlan volt, [kép]. Nekem az a teóriám, hogy a legtöbb hibás képernyőt ez a dolog okozza. Sokan úgy vannak vele, hogy jó az még, összehajtják párszor, és meg is van a baj... Inkább akkor fólia nélkül használjátok, úgy baromi kényelmes, és nem könnyű megsérteni sem.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A Fold 3 megkapja a Az Android 14-et One UI 6.0-tal? -
Sanraith
aktív tag
válasz
Winchester95 #2323 üzenetére
Én még letöröltem az adatokat, de azóta elérhető a "szervíz mód", ami kifejezetten ilyen esetekre zárja le a telefont: Use Maintenance mode on your Galaxy phone (samsung.com)
"Most olvasom hogy elmúlt egy éves így nem cserélik a fóliát?"
Erről ellentmondó élmények vannak, de az én személyes tapasztalatom szerint de.
1,3 éves telefonnal kérdeztem rá az Oktogon szerviznél, hogy ingyenes-e a fóliáztatás, és ezt a választ kaptam: "A fólia cserét a gyártó a teljes garancia idő alatt egyszer díjmentesen biztosítja ügyfeleinek, amennyiben a számla és jótállási jegy rendelkezésére áll."Ezután végül a Telenornál (ahol vettem a készüléket) adtam le javításra, és kaptam vissza minden probléma nélkül.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Kijött a májusi frissítés. Valaki telepítette már?
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Winchester95 #2315 üzenetére
Garanciában cserélik a belső fóliát, vidd/küldd el hivatalos samsung szervízbe. Legalább egy napig tart a folyamat, mert 24 órán át szárítják rajta az új ragasztót.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Lassan 2 éves lesz a gyári fóliám a belső képernyőnél.
Mai nap arra keltem hogy középen a hajlításnál felvált, buborékosodik.
Garanciában nem cserélik ezt a fóliát?
Valami megoldás van rá esetleg? -
TODI1111
veterán
Én a [Replaio Radiot] használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest