- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #799 üzenetére
Nekem is fizikai+Esim van.Folyamatosan megy a mobilnet.Reggel 6 kor leveszem toltorol,olyan este 7 korul 70% korul all,nagyon nem nyustolom,csak az oraval van ossze kapcsolva es azon nezem,ha jonne barmi ertesites.Elsodlegesen az iphonet nyustolom,mivel tudom,hogy ennek nem birna ki egesz nap az akkumlatora.
-
Köszönöm a megosztott tapasztalatokat mindkettőtöknek!
Játszani egyáltalán nem játszom mobilon. Telefon, email, prohardver, sms meg néha youtube és FB.
A tapasztalatok tudatában kipróbálom dualsimmel, megnézem nálam hogy muzsikál. -
gilfoyle
őstag
válasz
Oposzumtoszó #796 üzenetére
Két simmel használom (e-sim+fizikai mindkettő telekom), egy napot simán bír, nem emlékszem rá, hogy 30% alá lement volna estére, de ugye egyén/használatfüggő dolog ez...
Saccra a két sim olyan -15-20% akkuidő. -
MrCsiT
addikt
válasz
Oposzumtoszó #796 üzenetére
Az Accubattery Pro amit feltettem a telóra, bekapcsolt kijelzővel 6h-s üzemidőt vizionálna (2 simmel) több töltési ciklus alapján, viszont szegény azzal nem tud mit kezdeni, ha valaki pl. Travian-t és mellé Clash of Clans-t játszik mondjuk utazás közben, mert ezek meredeken fogyasztják az aksit..
További - kvázi normál használatú - tapasztalatokat majd ír valaki más
-
Köszi, eszembe se jutott, hogy visszaolvassak.
Nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel. Elsőre féltem, hogy mennyire lesz használható a mindennapokban, de kellemesen csalódtam. Nálam az üzemidő is parádés, bár munka közben csak a külső kijelzőt használom, utazás közben meg otthon szoktam kinyitogatni.
Tudom, hogy ez szubjektív, de aki két sim kártyával operál, mit tapasztal üzemidő terén? -
Decske
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #794 üzenetére
Igen :) #750
-
-
Decske
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #792 üzenetére
Én sketchbookban szoktam rajzoláshoz, onenoteban és Samsung notesban jegyzeteléshez használni. Teljesen jól lehet használni.
-
Sziasztok!
Rendeltem egy S Pen Fold edition-t. Lightroomhoz szeretném használni. Van valakinek tapasztalata az említett eszközzel?
-
Something_
őstag
Sziasztok!
5 hónap után kezdi feladni a gyári Front fólia a harcot. Nem szeretem a fóliákat, de ez a gyári teljesen élhető volt. Tudtok hasonlót ajánlani Bpn, ahol fel is teszik?
Köszi.
-
-
Decske
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #788 üzenetére
Ha a külső kijelzőn indítod, akkor sötét témát jól használja, és ha átváltasz a belsőn is az lesz. Ha a belső kijelzőn indítod, ott a világos téma jön be és az marad, ha összecsukod.
-
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba!
Elsőre nagyon tetszik a készülék, viszont Facebook alkalmazásnál ütközök abba a problémába, hogy hiába állítottam be a sötét módot, néha világos témával jelenik meg. Ilyenkor nem is tudom sötétre állítani. Aztán gondol egyet és a következő alkalommal sötét a téma.
Más is találkozott ezzel a problémával? S21 ultráról jövök, ott nem volt gond.Előre is köszi!
-
gilfoyle
őstag
válasz
hegedus001 #785 üzenetére
Én az új ára mínusz 20% körül vagy ez alatt kicsivel hirdetném, ha van rá 3 év garancia. Azt kell eldönteni, hogy árulni vagy eladni szeretnéd.
A garit a Samsungtól meg tudod kérdezni. -
hegedus001
aktív tag
Skacok,
Tegnap nyertem egy ilyen készüléket a céges bulin
Eszméletlenül kibontanám…Viszont most jelenleg jobban kellene a lóvé…
Nameg ios párti vagyok és idén vettem készüléket is szóval alapvetően megvagyok 3-5 évig vele.
A lényeg, mennyi ennek újonnan, bontatlanul a reális ára ? 256 Gb os tárhellyel szerelt. Aktiválatlan. Azt sem tudom hogy a Samsung erre vállal e gyártói garanciát (mint az Apple 1 évet minden készülékre)Van erre kereslet? Lényegében 300.000-500.000 között láttam árakat.
-
Atesz918
csendes tag
Sziasztok!
Van valami mód a dex felület aktiválására magán a készüléken? -
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Hogy tudom bekapcsolni a készüléken , hogy bizonyos alkalmazások csak wifin működjenek, a mobilinterneten nem?
-
Küldöm kijelzőn valaki cserélt már fóliát?
Sikerült két nagy katcot bele rakni, ezért lecserélném :DReggel jött valami frisditésem
-
-
surda96
csendes tag
Valahol lehet még letölteni más Edge panelt, vagy elégedjek meg az előre telepítettekkel?
-
MrCsiT
addikt
válasz
ADAM1337 #763 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, de annyira rühellek postázni, hogy inkább meghirdettem személyes átadás-átvétellel
(főleg, hogy szerintem külföldi a bolt)
-
MrCsiT
addikt
Nos, vettem egy Note Pack-ot - mint számomra kiderült, tévesen - mert ugye, mi lehet az eltérés az S Pen és az S Pen Pro között (ha a bluetooth nem kell elvileg)?
Aztán kiderült, hogy az egyik leghasznosabb Note funkciót, a lezárt képernyőnél történő képernyőre írást csak a Pro-val tudja a Fold 3 : a funkcióhoz "Pro"-t kell regisztrálni a készülékhez.. Ugyan, megnézhettem volna előre, de fel sem merült bennem, hogy Pro kellene hozzá?!
-
ADAM1337
nagyúr
Valaki vett már zsanér védő üveget vagy bármilyen fóliát ?
Ha igen honnan és milyen mennyire van megelégedve vele ? -
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Két sim kártyával, nálatok látszik a voLTE kijelzés mind a két simre?
Nálam egy Tkomos (domino) és egy Digi előfizetéses sim van a telóban. A "Mobilhálózatok" menüben csak a Tkomos sim-re van "VoLTE hívások" választókapcsoló (ugye be/ki állással), a Digis simre nincs. Ezzel együtt, a Digis simen működik a voLTE szolgáltatás, teszteltem, csak fura, hogy miért nem mutatja a telefon? (Előtte Note mobilokban megvolt a beállítás mind a két simre, ha jól emlékszem.)
más:
surda96 : Honnan vennéd, tudnád linkelni, kérlek?más: volt, aki kérdezett tokra. Ahogy nézem, vannak olyan típusok, amiket itthon szinte lehetetlen beszerezni, de német amazonon érdemes lehet nézelődni. Pl. ez: Spigen Thin Fit P Case Compatible with Samsung Galaxy Z Fold 3 5G egész érdekes - már, ha kell a toll is.
De ez és ez is jó lehet valakinek.. -
surda96
csendes tag
Szerintetek van értelme az S Pen pro-t megvenni +10.000-ért, vagy elég a Fold edition? Van köztünk olyan, aki mindkettőt használja?
-
Sefneni
őstag
Aki a Samsung oldaláról vásárolta a telefont készülékbeszámítással, tudna segíteni?
Hogy történik a beszámított telefon eljuttatása a Samsungnak? Vagy küldenek majd érte külön dobozt/futárt? -
gilfoyle
őstag
Holnap visszatérek ide
, jön a zöld Fold 3. A Note Pack is úton van már.
Van javaslatotok valami jó tokra? -
Köszönöm szépen a válaszokat!
Médában szerintem megnézem ma délután.off: Ha jól látom akkor a 2x10% kedvezmény érvényes az S22 ultrára is!
-
gusthy
veterán
válasz
Winchester95 #738 üzenetére
Nyilván ízlések és pofonok, de az első kijelző nekem nagyon tetszik, mivel keskenysége okán tényleg lehet egykezesen használni. Utoljára nem is tudom, hány éve volt olyan telefonom, amin kényelmesen lehetett telefonálni egy kézzel.
Tény, hogy a billentyűzet elég pirinyó, pár szó beírására azonban megfelel. Minden másra ott aMastercardbelső kijelző. -
Megvettem amikor kijött és megvolt kb egy hónapig.
Akkor azért adtam el, mert kijött az új iPhone és kb 10 éve az a dailym szóval mentem vissza.
Most megvan ismét egy hónapja kb, de annyira jóval többet ad, mint egy sima telefon, hogy nem tudtam magam eddig rá venni, hogy vissza álljak "simára".
Kijelző idő ahogy írtad, relatív. Attól függ mennyit használod és az is, hogy melyik kijelzőt.
Én egy Simmel használom és mobilnet wifi vegyesen van, sosem merült még le egy napon belül, ha munkában volt. Otthon másabb, ha sokat nézek rajta videót akkor azért hamarabb megadja magát. Én olyan 5 óra SOT mondanék vegyes kijelző használattal.
Standby üzemben nekem kb 5%-ot merül este 11-től reggel 7-ig kb.
Belső kijelzőt már közel sem féltem annyira, mint amikor először fogtam ilyen telefont, de tény, hogy nem egy Victus és azért meg lehet karcolni a fóliát rajta bár sok olyan ember van (redditen pl) aki instant leszedte és azóta is a nélkül használja minden gond és karc nélkül.
Első kijelző szerintem nagyon hasznos én többet használom azt, mint a belsőt.
Gépelni könnyű rajta (nekem), pedig nincs kis kezem. Nyilván, ha valami "komolyabbat" csinálok akkor nyitom, de ha csak egy üzenetet olvasok el bárhonnan akkor arra tökéletes vagy pl fizetni esetleg gyors utalást végrehajtani stb szóval szerintem nagyon praktikus.Nekem két negatívum van, ami viszont bosszant is. Az egyik az amivel nem lehet mit kezdeni, az pedig az, hogy Android. Nagyon nehezen tudom megszokni a dolgokat, pedig próbálom.
A másik pedig a kamerák, azok kb egy S20 / iPhone 11 Pro szintjén vannak. 13 Pro után nagy visszalépés nekem, mert elég sokat fotózok. -
Winchester95
őstag
December óta használom.
Nálam tökéletes minden, kivéve egy dolgot.
Az első kijelző nekem hihetetlenül kicsi.
Ránézésre is, érzetre/ használatra is.
Nem kényelmes a külső kijelző.
Maximum 1 dologban volt nekem pozitívum, mikor a google maps alkalmazást használom.De ez az egész lehet azért van mert "túl jó" a belső kijelző és elkényelmesedtem.
Viszont azt tudom hogy ha normális méretű lenne a külső kijelző csak fele ennyit nyitogatnám. -
- Tudnál ( vagy esetleg valaki) írni egy pro/kontra érveket?
- Mennyi kijelző időt tud? ( tudom ez relatív..) mondjuk 1 sim-el, illetve vegyesen mobilnet és wifi használata alatt.
- Mennyi a standby fogyasztása? ( ergo rühellem ha valami merül mikor nem használom)
- Mennyire érzékeny a kijelzője?
- Az első kijelző használható kényelmesen pl szövegírásra
- Ebből következik, hogy ti mindig kinyitva használjátok? -
Igen, ennyiért nagyon nagyon megéri szerintem!
Gondolkoztam rajta, hogy rendelek még egyet más színben, de inkább le tettem róla és a páromnak lett egy Flip 3 kemény 193e Ft-ért!Volt S22U-m, de a Fold más kategória.
Vannak hátrányai, de előnyei számomra többet érnek jóval!
-
csolaca68
tag
válasz
gilfoyle #718 üzenetére
2 kuponkódot szerintem nem fogadnak el. De én nem is látok olyan opciót, hogy kért kuponkód. Nekem van kuponkódom, de nem fogadja el.
"A megadott kód nem befolyásolta a megrendelést. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a kódok csak bizonyos tételekre vagy bizonyos feltételek mellett érvényesek." Komolytalan az egész. -
gilfoyle
őstag
376k egy 512-es, az nem semmi ajánlat azért...
2 hónapja adtam el a Foldomat, most nem veszek másikat, pedig nagyon csábító ajánlat! -
Hatalmas kedvezmény van most Flip 3 és Fold 3-ra a Samsung oldalán.
"Aki nyitott a foldable telefonok irányába érdemes most lecsapni a Samsung online kedvezményére. Használt készülék beszámításánál Z Flip 3-ra extra 100.000 Ft, Z Fold 3-ra extra 150.000 Ft kedvezmény, ami tovább kombinálható más kedvezményekkel, pl. a 10%-os Samsung ajánlói kupon, amit olyanoktól kérhettek, akik már vásároltak a Samsung.com online.
Így:
Z Flip 3 214.990 Ft-tól (mínusz a beszámítandó készülék kiajánlott értéke) eredeti ár: 349.990 Ft helyett
Z Fold 3 389.990 Ft-tól (mínusz a beszámítandó készülék kiajánlott értéke) eredeti ár: 599.990 Ft helyett." -
csolaca68
tag
Sziasztok!
Néhány napja vásároltam egy ilyen telefont.
Lenne néhány kérdésem:
-galaxy watch 4 órával együtt használom, ha az órát alvási üzemmódba kapcsolom akkor a telókijelzője fekete-fehér lesz. Előtte not20 ultránál színes maradt a kijelző.
-google térképet nem lehet sötét módba álítani
Gyári hívásrögzítő használata miatt egyből Indonéz (xid) romot raktam rá. Note20 ultrát is így használtam, nem volt probléma.
Köszönöm a segítséget! -
modd3r
őstag
Reggel megjott a 4.1 TMH-ra is. 🙏
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest